Announcement

Collapse
No announcement yet.

Βοήθεια για αγορές μέσω Internet

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Έχει συμβεί και σε μένα πρόσφατα αλλά από amazon.

Για το zavvi, θα περιμένεις να φτάσει 20ήμερο και θα στείλεις mail πως δεν έχεις παραλάβει. Στην περίπτωσή σου δε νομίζω να σου στείλουν declaration form γιατί δε μιλάμε για αγορά πάνω από 20€. Λογικά θα σου στείλουν άλλο CD χωρίς κάποιο κόστος.

Αν τελικά σου πούνε πως χρειάζεται declaration form θα σου το στείλουν αυτοί, το συμπληρώνεις και το στέλνεις πίσω- το είχα κάνει παλιότερα με play.com που κάποιος καλοθελητής είχε τσιμπήσει ενώ έλειπα για καλοκαίρι, δυο cds που είχα παραγγείλει. Τελικά δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα.
    «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Πρώτα απ' όλα ρώτα στο zavvi μήπως και ξεχάσανε να το βάλουν μέσα. Μου έχει τύχει μία φορά να μου στέλνουν λάθος πακέτο. Οπότε ποτέ δεν ξέρεις...
      Μετά από την επιβεβαίωση του zavvi, βρες τον αρμόδιο ταχυδρόμο από τα κεντρικά γραφεία, γιατί συνήθως εκεί τα κάνουν έλεγχο. Και αν σου πει ότι το βρήκε κλειστό, τότε μεγάλη πιθανότητα υπάρχει να στο ξάφρισε κάνας πουσταλβανός εκεί στην πολυκατοικία σου.
      sigpic

Comment

Από zavvi ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα και γενικά ότι παραγγέλνω το φέρνουν σπίτι μου και το παραλαμβάνει ο κύριος που έχει το μαγαζί από κάτω και μου τα φέρνει.Μια φόρα βέβαια μου στείλανε κι εμένα ειδοποίηση να πάω να τα παραλάβω και παραξενεύτηκα,αλλά οκ δεν είχα ποτέ κάποιο άλλο πρόβλημα με το συγκεκριμένο μαγαζί.
        Carpe diem

Comment

Burai σε υπερευχαριστώ, σώζεις τα νεύρα μου. Λέει ότι έγινε dispatched στις 21, οπότε μέχρι τις 11 έχουμε καιρό ακόμα.
          Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Aγοράζοντας Games απο το εξωτερικό

Εχω ακούσει μερικα sites απο τα οποία μπορώ να αγοράσω games π.χ http://www.amazon.co.uk
            Cashback from over 400 brands all on one platform. Shop with Rakuten & stack offers with discounts, voucher codes and cashback for great savings at top brands.

Ξέρεται τι παίζει και πιο είναι πιο έμπιστο;
            But, There's one they fear. In their tongue, he's Dovahkiin: Dragon Born!

Comment

Το zavvi αν και έχει ελλέινες υπηρεσίες, γιατί παρουσιάζονται πολλά προβλήματα, είναι αξιόπιστο στην αγοραπωλησία και την αποστολή των παιχνιδιών. Για τα άλλα υπάρχει περιορισμός.

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να κοιτάξεις προς Αμερική μεριά, ειδικότερα ebay.com.
              sigpic

Comment

Υπάρχει ήδη θέμα.Μοντεράτορες,κάντε τις μόντες σας.Κατά τ'άλλα και τα 3 είναι αρκετά έμπιστα και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με κανένα ως τώρα.Από κει και πέρα,ψάχνεις κάθε φορά και βλέπεις ποιο έχει την καλύτερη προσφορά,πόσο σε συμφέρει με τα έξοδα αποστολής και αποφασίζεις ποιο σου κάνει.;)
                Carpe diem

Comment

Aρα από ότι κατάλαβα λές να βλέπω να συγκρίνω τιμές και να πράτω αναλόγως;Δηλαδή μπορώ να εμπιστευτώ τα site αυτα;Πρώτη φορά πρόκειτε να κάνω τετια κίνηση και είμαι ψηλο ψαρομένος με το όλο θέμα.

Comment

Όλοι στην Ελλάδα έχουν θέμα με τις αγορές μέσω Ίντερνετ. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ανοίξεις έναν λογαριασμό στο paypal για να είσαι διπλά προστατευμένος και μετά πας με βάση τις προσφορές του εκάστοτε καταστήματος. Όλα τα site που παρέθεσες κάνουν εκατομμύρια αγοροπωλησίες κάθε χρόνο (ειδικά το amazon...) οπότε δεν τίθεται θέμα εμπιστοσύνης.

Comment

Aν έχω μια πρωπληρωμένη κάρτα (prepaid card)χρειάζεται να φτιάξω pay pal;Και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας

Comment

Έγινε μια συγχώνευση θεμάτων επειδή προϋπήρχε.

Dragonickus αν ρίξεις μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες θα βρεις πολλές χρήσιμες πληροφορίες. Εν συντομία, η προπληρωμένη σου είναι μια χαρά (υποθέτω είναι Visa ή Visa Electron) για οποιαδήποτε αγορά σου. Το paypal είναι μια online υπηρεσία στην οποία δίνεις τα στοιχεία της κάρτας σου και αναλαμβάνει όλες τις πληρωμές σου αυτό. Αντί λοιπόν να δίνεις στοιχεία στο zavvi στο amazon και στο blahdvd τα δίνεις μια φορά στο paypal, που είναι τελείως ασφαλές. Γενικά με μεγάλα sites δε θα έχεις κανένα πρόβλημα όσον αφορά υποκλοπή στοιχείων, απλά το paypal είναι απαραίτητο για μερικές αγορές και είναι μια παραπάνω δικλείδα ασφαλείας.

Για ό,τι άλλο θες ρίξε μια ματιά στις πίσω σελίδες και αν έχεις ακόμα απορίες εδώ είμαστε.

EDIT - οι πίσω σελίδες έχουν ένα σωρό πληροφορίες αλλά δεν έχουν τα βασικά Αν σκαλώσεις κάπου ρώτα, όλοι μας εδώ αγοράζουμε κατά συρροή από το εξωτερικό.

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Το amazon δε δεχεται paypal και γενικα το paypal περαν του ebay δεν ειναι και η πιο χρησιμη υπηρεσια.
                          Παντα οπουδηποτε εκτος eBay προτιμω να πληρωνω απευθειας με καρτα, αλλωστε στο paypal πληρωνεις παντα εστω και για ενα ελαχιστο καπελωμα.

Comment

Σε μεγάλα sites το ίδιο κι εγώ, αλλά όταν πρόκειται πχ για filesharing υπηρεσίες τύπου rapidshare ή fileserve το ζητούν πάρα πολλοί. Πάντως έχεις ένα δίκιο σε αυτό που λες, ειδικά για το καπέλο.

Comment

Το Paypal σου λύνει τα χέρια στο ebay επειδή δεν ξέρεις με ποιον θα κάνεις συναλλαγή, και έτσι είσαι σίγουρος 100%. Όμως σε περιπτώσεις αξιόπιστων καταστημάτων (Play, Amazon, κλπ) δίνω απ' ευθείας την κάρτα, δεν υπάρχει λόγος να μου κρατάει ποσοστό το Paypal. Όσο μικρό και αν είναι αυτό.

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

δεν ξερω αν ειπωθηκε και μαλλον ειναι αυτονοητο αλλα ας το αναφερουμε , τις pre paid καρτες δεν τις δινουνε ετσι, πρεπει να ανοιξεις εναν λογαριασμο και κατοπην σου βγαζουνε την καρτα

Comment

Working...
                                X