Announcement

Collapse
No announcement yet.

Βοήθεια για αγορές μέσω Internet

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ok thanks φίλε
    But, There's one they fear. In their tongue, he's Dovahkiin: Dragon Born!

Comment

• Έκανα μια παραγγελία στο Amazon Eu, για το Pandora's Tower και το estimated delivery time ήταν 19 Απριλίου. Ποιο συγκεκριμένα στην παραγγελία μου λέει:
      Sold by: Amazon S.a.r.L
      Dispatched via Royal Mail
      Ενώ στο αρχικό email estimated time έλεγε από 16 μέχρι 25 Απριλίου, και έγινε dispatched στις 12 του μήνα.

Είναι φυσιολογικό να μην έρθει ακόμα ή πρέπει να επικοινωνήσω με amazon;

Comment

• Θα έλεγα να περιμένεις μέχρι το τέλος της βδομάδας.
        Originally posted by Squall Leonhart
        I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
        Originally posted by 丹野
        Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
        Originally posted by Ryu_gr
        υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Κοίτα το φυσιολογικό είναι 5-6 εργάσιμες για Ελλάδα- άσε τι γράφει σαν estimated time. Νομίζω πως μπορείς να ζητήσεις αντικατάσταση, επιστροφή χρημάτων εφόσον περάσουν 10 εργάσιμες από την estimated delivery date.
          Ωστόσο αυτό δε λέει και κάτι. Τα ΕΛΤΑ είναι.... ΕΛΤΑ. Εμένα το Arkham City το κρατάγανε μαζί με το guide του για 10 μέρες και τελικά αφού το amazon μου έστειλε αντικατάσταση του Arkham City, τη μέρα που έγινε despatched μου παρέδωσαν από ΕΛΤΑ την παραγγελία μου χωρίς καν να απαντήσουν στο γιατί άργησε τόσο πολύ- εννοείται τη 2η CE που μου έστειλαν από το amazon την επέστρεψα.
          Κοινώς υπομονή. Στο amazon είσαι πάντα εξασφαλισμένος, δε θα έχεις πρόβλημα ακόμη κι αν χάθηκε.
          Αν σε τελική ανάλυση ανησυχείς τόσο πολύ, επικοινώνησε με το customer service του amazon.
          «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Ευχαριστώ παιδιά , απλά το είχα άγχος γιατί είναι πρώτη φορά που παίρνω κάτι με την δική μου κάρτα από amazon και ποιο συγκεκριμένα το ποιο ακριβό μέχρι στιγμής γενικά

Comment

• Ρε μη σκας.Είχα κάνει παραγγελίες από amazon (2) & zavvi(2),με αυτή τη σειρά,μου είχαν έρθει όλα από zavvi & 1 amazon η οποία ήταν πιο πρόσφατη από την άλλη.Λέω,πάει χάθηκε.Μου δώσανε τελικά τα χρήματά μου πίσω γιατί δεν υπήρχε ξανά το προϊόν για αντικατάσταση.Καμιά βδομάδα μετά σκάει ο ταχυδρόμος με την παραγγελία μου.Κι επειδή δεν περίμενα τίποτα,αναρωτιόμουν τι ήταν.
              Ακόμα σκέφτομαι ότι έπρεπε να επιστρέψω τα χρήματα,αλλά τελικά....
              Carpe diem

Comment

• Grimm μη φοβάσαι ακόμα και να έχει χαθεί η παραγγελία τα λεφτά σου δεν πρόκειται να τα χάσεις.

Διαφωνώ Altair με αυτό που έκανες και αν το κάνεις 2-3 φορές ειδικά με refund μπορεί να σε βάλουν σε μαύρη λίστα.
                Originally posted by Squall Leonhart
                I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                Originally posted by 丹野
                Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                Originally posted by Ryu_gr
                υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Μέσα σε 2 χρόνια το έχω κάνει μια φορά.Και όχι μόνο αυτό,αλλά τους έχω ανοίξει νέο υποκατάστημα να πούμε.Αν με βάλουν black list θα είναι πολύ μαλάκες.Άσε που είχε περάσει περίπου ένας μήνας μέχρι να στείλω μνμ να ρωτήσω τι έγινε.Και μετά ξαναρώτησα.Δεν ήθελα καν refund,απλά να ξαναστείλουν την παραγγελία μου.Ξενέρωσα με το refund διότι άντε λέω να το ξαναβρώ τώρα.Τελικά ήρθε 2 μήνες μετά την αρχική παραγγελία.Δε μπορούσα να μυρίσω τα νύχια μου.
                  Carpe diem

Comment

• Mπορούσες όμως να τα επιστρέψεις μετά τα χρήματα
                    Originally posted by Raf
                    Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε;Να κάθομαι να εξηγώ πως και γιατί και να τρέχω πάλι να βάζω τα χρήματα (συν έξοδα φόρτισης) που τα είχα ξοδέψει;Ούτως ή άλλως αυτοί θεωρούσαν πως είχαν ζημιά οπότε...και σιγά για 20 ευρώ;Κλάην.Δεν πρόκειται να κλείσουν.
                      Όπως ένας άλλος από ebay που μου έστειλε ένα παιχνίδι 2 φορές (1 λίρα το πήρα).Μόνο να το στείλω πίσω πάλι ζημιά θα είχα.Shit happens.Ας πρόσεχαν.Εγώ ήμουν εντάξει απέναντί τους.
                      Carpe diem

Comment

• Ζητώ για ακόμη μια φορά τα φώτα σας,

έχω παραγγείλει εδώ και κάτι βδομάδες ένα ff13-2 από zavvi το οποίο έγινε dispatch στις 14 Μαΐου δηλαδή 3 εβδομάδες πριν, αρκετό χρόνο για να αρχίσω να ανησυχώ. Τι με συμβουλεύεται να κάνω ;

Comment

• Στείλτους μήνυμα ρωτώντας Where's my order?
                          Carpe diem

Comment

• Δεν έχω σκοπό να ξαναπάρω κάτι από zavvi, έστειλα μήνυμα την Τρίτη και ούτε ήρθε η παραγγελία ούτε μου απάντησαν, αύριο θα κάτσω να τους ξαναστείλω.

Comment

• Originally posted by Grimmtak View Post
                              Δεν έχω σκοπό να ξαναπάρω κάτι από zavvi, έστειλα μήνυμα την Τρίτη και ούτε ήρθε η παραγγελία ούτε μου απάντησαν, αύριο θα κάτσω να τους ξαναστείλω.
                              Μου συνέβη και μένα. Από ότι ξέρω κάτι παίζει με την εταιρεία courier που στέλνει τα games και έχει κολλήσει το ζήτημα. Πιθανότατα θα σου έρθει αλλά θα πάρει πολύυυυ καιρό. Στείλε μήνυμα και πες αυτό κι εκείνο και λογικά θα σε τακτοποιήσουν.

Comment

• Όντως το zavvi δεν έχει και το καλύτερο postal service. Είναι η ιδέα μου ή zavvi.com και thehut.com είναι ίδια? Items, τιμές, τρόπος λειτουργίας...

Comment

Working...
                                X