Τι εννοείς;Για πες.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Βοήθεια για αγορές μέσω Internet
Collapse
X
-
ennow re file oti oses fores exw parageilei kati apo auta ta site pou den einai se dvd case allae einai se tin case h xartinh (dhl. sunh8ws paixnidia se syllectikh ekdosh) sxedon panta mou erxontai se elleinh katastsh gt ta vazoun kai auta se bubble envelope ppou den mporei na ta prostatepsei apo ta xtuphmata.teleutaia thn pathsa me to monster hunter tri coll. ed.akoma klaiw ta 58 eurw....Deus Misereatur...
Gloria filiorum patres i.e.m.e
Viva los Vatos Locos
---------------------
UNITED WE STAND DIVIDED WE FALL...
Comment
-
tpt file.sygekrimena thn exw pathsei me tis collectors twn street fighter 4 (play), fallout 3 (play), assassins creed 1 (play), mass effect 1 (play), halo 3 (play)kai monster hunter tri (zavvi).
p.s. re partali to forgotten sands einai gia ta mpaza...mhn perimeneis na einai san to prohgoumeno!!!Deus Misereatur...
Viva los Vatos Locos
---------------------
Comment
-
Ναι αλλά είναι ΡΟΡ.
Τελικά θα το πάρω από Amazon.Έπεσε η τιμή και μου βγαίνει 5 ευρώ πιο κάτω από το Play.
Έχω μια απορία για το Amazon.Πέρα από vats και έξοδα αποστολής,μου χρεώνει 0.60-.90 λίρες παραπάνω το κομμάτι από όσο τα έχει στο site.Γιατί;Όχι ότι με νοιάζει αφού και πάλι μου βγαίνει πιο φτηνά,απλά αναρωτιέμαι.Carpe diem
Comment
-
dunno pote den exw pousounisei apo amazon...oso gia to forgotten sands 8a ginei day 1 agora otan pesei sta 10 to poly euros.Deus Misereatur...
Viva los Vatos Locos
---------------------
Comment
-
Ξέρει κανείς πόσες μέρες κάνει ένας τίτλος να έρθει από zavvi.co.uk;Το Shattered Μemories το στείλανε στις 1/7 και το Peacewalker στις 3/7.Δεν έχει έρθει κάτι ακόμα.Και δεν γράφουν ούτε estimated delivery ούτε τίποτα όπως τα play,amazon,game.
Ας αλλάξει κάποιος τον τίτλο του θέματος σε
"Αγορές μέσω Internet" ή κάτι τέτοιο.Carpe diem
Comment
-
mhn anhsyxeis 8a er8ei sigoura.apo zavvi exw agorasei gyrw sta 20 paixnidia kai den eixa pote kanena prob.to pote 8a er8ei e3artatai apo availabilty kai se poses meres grafei sthn eikona tou proiontos sto site oti 8a apostallei.Deus Misereatur...
Viva los Vatos Locos
---------------------
Comment
-
Έχω την εξής απορία.Όταν το Paypal θέλει να κάνει confirm μια κάρτα σου στέλνει ένα κωδικό.Αυτό που δεν κατάλαβα εγώ,είναι που μου τον στέλνει.Θα πρέπει να πάω στην τράπεζα;
Όσον αφορά το zavvi.Το Shattered memories ήρθε.Το Peacewalker ακόμα.Τα Tatsunoko & darkside chronicles ακόμα μου γράφουν "awaiting stock pick".Τα έχω βάλει από τις 30 ΙουνίουΈλεος ρε γμτ.Carpe diem
Comment
-
Εχω την αισθηση οτι το paypal σε χρεωνει ενα μικρο ποσο στη καρτα και αν δεις το λογαριασμο μετα διπλα στη χρεωση υπαρχει ο κωδικος αυτος.
Comment
-
Ναι πήγαινε στην τράπεζα και ζήτα από ένα υπάλληλο να δεις τις κινήσεις του λογαριασμού σου. Μία κίνηση θα λέει π.χ. Paypal -1,50e και ένα κωδικό. Το 1,50 ευρώ θα επιστραφεί μετά το confirmation.
By the way τόσες μέρες παραγγέλνεις με unconfirmed paypal λογαριασμό;The illusion of free will is an illusion.
Comment
-
-
Έπαθα ζημιά με το zavvi.com.
Είχα παραγγείλει το Deus Ex 3 και το Bad As Me του Tom Waits. Τα δύο δέματα ήρθαν σπίτι μου σήμερα, αντί να έρθει χαρτί να τα παραλάβω από το ταχυδρομείο. Όταν ήρθε ο ταχυδρόμος έλειπα και είδα τα δέματα στις 4 το απόγευμα. Και τα δύο δέματα ήταν ανοιγμένα. Το Deus Ex ευτυχώς ήταν μέσα αλλά το CD του Bad as me έλειπε. Δεν ξέρω αν ήταν κάποιος από την πολυκατοικία, αν ο ταχυδρόμος άνοιξε τα δέματα ή αν φτάσανε ανοιγμένα στο ταχυδρομείο της περιοχής και ο άνθρωπος απλά τα έφερε. Τα είχα βάλει να έρθουν με απλό ταχυδρομείο και ΠΑΝΤΑ μέχρι τώρα για οτιδήποτε ερχόταν μου έστελναν χαρτάκι να τα παραλάβω ο ίδιος.
Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο? Μπορώ να κάνω κάτι ο ίδιος? Τι συμβουλεύετε?Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
Comment