Announcement

Collapse
No announcement yet.

E3 2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Μα εχουμε ηδη δυο νεους metal gear solid τιτλους on the run, εναν για τα οικιακα συστηματα και εναν για το psp (το οποιο γνωριζουμε ολοι πως πλασαρεται)...τι να ακουστει για mgs5 ?

Ακομα και αν ανακοινωθει κατι imo αποκλειεται να φερει τον αριθμο 5 μαζι του αλλα anyway...

Evans το αρθρο λεει οτι κατι θα παρουσιασουν παντως, λογικα μιλαμε για κατι καινουργιο. Μακαρι να γινει καποια σημαντικη ανακοινωση και να μην ειναι φουσκα...

Για την Ε3 με βλεπω να κανω παλι live αναμεταδoση στο chat .

Comment

Παίζει να είναι η μόνη Ε3 που περιμένω με τόση αγωνία καθώς όλες οι μεγάλες εταιρίες έχουν να ανακοινώσουν σημαντικά πράγματα. Εγώ εμπιστεύομαι την Valve και πιστεύω ότι η "έκπληξη" θα είναι κάτι αντάξιο των προσδοκιών μας.
      Συζήτηση μέσω Skype είναι ωραία ιδέα νομίζω .

Comment

Μίλησα για ανακοίνωση όχι για κυκλοφορία του MGS5. Για το MGS4 ουσιαστικά ξέραμε από το 2006 και κυκλοφόρησε το 2008.

Originally posted by Bartman View Post
        Εγώ εμπιστεύομαι την Valve και πιστεύω ότι η "έκπληξη" θα είναι κάτι αντάξιο των προσδοκιών μας.
        Κατά την ταπεινή μου γνώμη η Valve έχει αρχίσει να κουράζει fans και μη με τα "σχεδιά" της.
        Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Originally posted by BigBOSS View Post
          To MGS: Rising ξέρουμε πως θα παρουσιαστεί στην sony press conference, πως στη λίστα είναι για 360; επίσης που ξεφύτρωσαν τα MGS5, RE6, HL3; είναι κάποια πράματα μούφα στη λίστα για δημιουργία εντυπώσεων ή μου φαίνεται;
          Originally posted by Azrael View Post
          So here, our good friends, is the definitive list of what the world's biggest publishers have confirmed will be at E3. (With a few naughty rumours highlighted - in devilish red - just for fun...)

dyo posts pio panw. itan toso dyskolo?

mgs5 den yparxei periptwsi, me tipota. ftiaxnoun to rising kai molis o kojima teleiwse to peace walker.
          Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Μίλησα για ανακοίνωση όχι για κυκλοφορία του MGS5
            Και εγω για ανακοινωση μιλησα ;);).

Comment

Εγω παλι δεν μπορω να κατανοησω σε καμια περιπτωση το γιατι η Valve θα επρεπε να βγαζει καθε χρονο παιχνιδια. Οταν τα updates των παιχνιδιων της δινουν πολυ περισσοτερα πραγματα απο ολοκληρα αντιπαλα francises, οταν υπαρχουν τοσα και τοσα καλα παιχνιδια της Valve να ασχοληθει κανεις (L4D2, Team Fortress, HL,Portal,CS), οταν εχει υπο την επιβλεψη και εξελιξη του την κορυφαια digital distr. πλατφορμα της βιομηχανιας (η οποια απο μονη της προσφερει πολυ περισσοτερα παιχνιδια και υπηρεσιες απο οτι το Live και το PSN μαζι) και οταν στην τελικη καθε προϊον που βγαζει αυτοματα καταλαμβανει την κορυφη του ειδους του, ποιο το νοημα να γκρινιαζει κανεις για την εταιρια;

Εγω θεωρω οτι θα δουμε Episode 3 με ισως ενα απλο teaser απο HL3. Αλλα αυτουσια, αυτονομη παρουσιαση HL3 με τιποτα.

Οπως με τιποτα δε νομιζω οτι θα δουμε MGS5. Βασικα δεν εχει και κανενα νοημα, ουτε σεναριακα (το Rising θεωρουμε οτι θα καλυπτει και το τελευταιο κενο, την ιστορια του Raiden δλδ) αλλα ουτε και εταιρικα. Για ποιο λογο να μπει στην διαδικασια η Konami να συνεχισει ενα franchise το οποιο εδω και τρεις γενιες εδινε συνεχως νεα πραγματα αλλα τελειωσε με τον πλεον κατηγορηματικο τροπο; Προσωπικα θα δημιουργουσα κατι εντελως νεο, ενα νεο ip ή εστω ενα Metal Gear του μελλοντος... Οχι αλλο MGS παντως, νομιζω οτι φτανει πλεον.

Παντως συνολικα η φετινη Ε3 νομιζω οτι ειναι απο τις πλεον ελπιδοφορες. Μετα απο τρεις φοβερες χρονιες για το gaming εχει φθασει η ωρα για καινουργια πραγματα και νεες εμπειριες. Η Ε3 θα μας δειξει φετος σε εναν πολυ μεγαλο βαθμο τον δρομο που θελουν να χαραξουν οι μεγαλοι της βιομηχανιας.

Τελος θελω να δω τι σκατα απεγινε το Vitality sensor και την νεα κονσολα της Νintendo που δεν θα ειναι το 3DS αλλα ο διαδοχος του Wii. Αν και δεν νομιζω να ανακοινωθει κατι τετοιο, εχω μια υποψια οτι θα μας την κανει την ζημια το Kyoto...
              :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Originally posted by Dj Solid View Post
                Οταν τα updates των παιχνιδιων της δινουν πολυ περισσοτερα πραγματα απο ολοκληρα αντιπαλα francises
                Καλά εντάξει το έχεις παρά... εδώ.:phil: Γενικά κάποιες εταιρείες τις έχεις "οι τα γαμούν όλα ότι και αν γίνει" και τις προσάπτεις το αλάνθαστο ενώ αλλού δεν είσαι τόσο υπέρ του δέοντος φιλόδοξος και επιεικής. Αυτό είναι γεγονός και πες ότι θες.....

Δεν είπαμε η Valve να βγάζει HL κάθε χρόνο. ΑΛΛΑ........το Episode 3 (και μιλάμε για επεισόδιο έτσι...) δεν φαίνεται στον ορίζοντα πόσο μάλλον ένα HL3. Το να αφήνεις κάτι ουσιαστικά ανολοκλήρωτο ΤΟΣΟ καιρό, χωρίς να υπάρχει ο ΣΟΒΑΡΟΣ λόγος δεν είναι και ότι καλύτερο και για σένα και για τους fans.

Comment

Φιλαρακι, οταν η Valve καταλαμβανει αυτοματα την κορυφη του ειδους με το προϊον της, για τον ενα ή τον αλλο λογο, δεν μπορει να ειμαι εγω αυτος ο οποιος λεει οτι "τα γαμαει ολα" (που δεν το εχω πει ποτε). Για μενα καλα κανει και δεν κυκλοφορει πιο συχνα HL episodes ή οτιδηποτε αλλο. Στην τελικη και το episode 1 και το episode 2 ηταν πολυ μεγαλυτερα σε content και gameplay απο παρα πολλα full παιχνιδια τα οποια εχουν κυκλοφορησει την τελευταια πενταετια. Εαν αυτο δε σου λεει κατι, τοτε δεν μπορω να το πω αλλιως.

Επισης η Valve εκτος απο το HL εχει κυκλοφορησει και ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΛΥΠΤΩΣ παιχνιδια οπως CS, Team Fortress και Portal, με updates τα οποια συνηθως (εαν οχι παντα) ειναι ΔΩΡΕΑΝ. Πες μου τωρα εσυ ποια αλλη εταιρια το κανει αυτο για τα προϊοντα της και εαν αυτα τα προϊοντα ειναι οντως κορυφαια.

Τελος επαναλαμβανω γιατι μου φαινεται οτι περνα στο ντουκου: και μονο το γεγονος οτι το steam ειναι ευθυνη της Valve λεει αμετρητα πραγματα. Οταν λοιπον εχεις σε παραλληλη αναπτυξη την κορυφαια πλατφορμα της βιομηχανιας, το κορυφαιο FPS ολων των εποχων (κατα πολλους, οχι φυσικα ολους, αλλα τουλαχιστον το πλεον σημαντικο για ενα καρο λογους που δεν ειναι ωρα να αριθμησουμε), το κορυφαιο FP puzzle (portal και σε αναπτυξη το sequel), τρια απο τα κορυφαια και πιο πολυπληθη FPS multiplayer games (Team Fortress, CS και L4D2) και σε αναπτυξη αλλα projects τα οποια ξερουμε (ή ακομα και οχι), πες μου πώς ειναι δυνατον να απαιτουμε να κυκλοφορει ενα προϊον σε λιγοτερο διαστημα απο αυτο που βλεπουμε. Και μονο τα Resourses που χρειαζονται για το episode 3 (με πιθανοτατη ενσωματωση του portal gun, κατι το οποιο φυσικα ειναι ασυληπτο σαν δομη και εκτελεση εως οτου να το δουμε) φτανουν για ενα ολοκληρο full project αλλων εταιριων.

Και φυσικα δεν μιλαμε για μια εταιρια η οποια αριθμει χιλιαδες υπαλληλους, αλλα μιλαμε για εναν developer με κατω απο 200 υπαλληλους σε ολα τα ποστα. Ετσι λοιπον δεν μπορει παρα να ιοθετησει την νορμα του "βγαζω παιχνιδι οταν αυτο ειναι ετοιμο και οσο το δυνατον καλυτερο γινεται". Και αυτο ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΓΚΙΑ ΤΗΣ, γιατι δεν εχει απο πανω της κανεναν πουσταρα publisher (η ιστορια με την Virgin αποδυκνυει πως θα πρεπει να συμπεριφερεται μια ομαδα αναπτυξης που θελει να ειναι κορυφαια) να τους πιεζει να βγαλουν ντε και καλα παιχνιδια για λεφτα.

Οχι φιλε μου, η Valve παραγει παιχνιδια επειδη ξερει οτι αυτο κανει καλα και ξερει οτι τα προϊοντα της θα ειναι κορυφαια. ΜΑΚΑΡΙ ολες οι ομαδες αναπτυξης να ειχαν τα εφοδια και την φιλοσοφια της Valve. Θα ειμασταν πολυ καλυτερη βιομηχανια τοτε.

Comment

Μόλις είδα αυτό και μου έπεσε το σαγόνι στο πάτωμα

Ξέρουμε αν θα βγει και σε PSN εκτός από XBLA και αν θα παρουσιαστεί στην φετινή Ε3 ?

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

• Νομίζω είναι και για PSN.
                      Carpe diem

Comment

• Originally posted by BigBOSS View Post
                        χωρίς να υπάρχει ο ΣΟΒΑΡΟΣ λόγος
                        Υπαρχει φιλε μου , η ποιότητα που ελεγε και ο Σημιτης...
                        Deus Misereatur...
                        Gloria filiorum patres i.e.m.e
                        Viva los Vatos Locos

---------------------
                        UNITED WE STAND DIVIDED WE FALL...

Comment

• Μισό λεπτό... Είπαν ότι θα το γυρίσουν σε επεισόδια για να κυκλοφορούν πιο γρήγορα οι συνέχειες της σειράς, έστω και αν αυτές θα είναι μικρές σε διάρκεια. Το HL2 βγήκε 2004, μέχρι το 2007 αν δεν κάνω λάθος είχαμε δύο επεισόδια διάρκειας το πολύ 8-10 ωρών (το πάρα πολύ 10) και μετά από 3 χρόνια δεν έχουμε καμία απολύτως ανακοίνωση για το 3ο επεισόδιο. Ετσι όπως πάει μάλιστα θα φύγει και το 2010 και δε θα έχουμε πάλι τίποτα. ΟΚ σέβομαι τη Valve για τα όσα έχει προσφέρει και είναι από τις εταιρείες που παρακολουθώ, στην προκειμένη περίπτωση όμως νομίζω ότι το έχει παρακάνει. Το Ep3 (που λένε ότι θα είναι ανάλογο με ένα ολοκαίνουριο παιχνίδι και όχι απλώς ένα επεισόδιο - δηλαδή κάτι σαν HL3) όπως πάει θα το δούμε το 2012, κάτι που σημαίνει 5 χρόνια μετά το 2...

Comment

• Mε συγχωρείς Dj αλλά από την κυκλοφορία του Episode 2 πέρασαν ήδη 2,5 χρόνια. Δηλαδή πόσο χρόνια πρέπει να περάσουν για να κυκλοφορήσει και το τρίτο επεισόδιο και να ολοκληρωθούν τα γεγονότα του HL2; Μιλάμε για episode, δεν μιλάμε για project τελείως από την αρχή με νέες μηχανές γραφικών κτλ. Από τη στιγμή που το Episode 1 κρατούσε 6 ώρες, το Episode 2 μετα βίας 8, πόσο χρόνο πια χρειάζονται για την ανάπτυξη του Episode 3;

Αυτά τα γενικά " πως δεν είναι σαν τους άλλους, η Valve δεν βγάζει κάτι όταν δεν είναι τέλειο κτλ" είναι αστεία για μένα (μην πω κάτι άλλο) διότι καμιά, κορυφαία τουλάχιστον, ομάδα ανάπτυξης, δεν βγάζει ελλατωματικά και προβληματικά προιόντα όπως ο καθένας το εννοεί αυτό. Και ευτυχώς για εμάς υπάρχουν πολλές κορυφαίες ομάδες ανάπτυξης, αλλά με λιγότερο άλλες με περισσότερο ταλέντο, από την Valve. H Naughty Dog, ούτε σε δύο χρόνια, και έκανε τεράστιες βελτιώσεις σε σχέση με το πρώτο Uncharted κυκλοφορώντας το αριστουργηματικό Uncharted 2 που έθεσε νέα δεδομένα στα 3rd person action games. Πέρα από αυτό το να λες ουσιαστικά πως δεν υπάρχει άλλη σαν την Valve, σαν την Konami, σαν την Bungie το λιγότερο, ακούγεται ακραίο. Νομίζω πως όταν μιλάμε για τέτοιες ομάδες ανάπτυξης, με τόσο ταλέντο, οι ισορροποίες είναι πολύ λεπτές και δεν μπορείς να πεις κάτι υπέρ της μιας ομάδιας χωρίς να αδικήσεις την άλλη. Όλες δηλαδή προσφέρουν κορυφαίες gaming εμπειρίες και ενιότε επαναστατικές ιδέες.

Εγώ δεν θα κάτσω να συγκρίνω και να πω πιο game είναι καλύτερο, το Uncharted 2, το LBP, το Infamous, το RDR, το Halo.........;;;όταν μιλάμε για games τέτοιου επιπέδου και ποιότητας, το να πεις ποιο είναι καλύτερο και πια ομάδα ανάπτυξης είναι η καλύτερη, νομίζω είναι ανούσιο και στερείται αντικειμενικότητας, διότι το καθένα από αυτά τα games είναι πολύ διαφορετικό από το άλλο, ακόμα και αν μιλάμε για το ίδιο είδος, καθώς games σαν το Halo ή HL2 είναι games με προσωπικότητα. Ναι για μένα το αγαπημένο είναι το MGS αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τα Uncharted, HL2, LBP, Heavy Rain κτλ δεν είναι εξίσου κορυφαία. Η Κojima Productions έχει τουλάχιστον το ίδιο ταλέντο με την Naughty Dog, την Bungie, την Rockstar,....αλλά σίγουρα δεν τους "πηδάει όλους" βγάζοντας games με ποιότητα που δεν υπάρχει πουθενά άλλού.

Tέλος όντας της άποψης πως δεν υπάρχει καλύτερη ταινία, καλύτερο τραγούδι, καλύτερο videogame όλων των εποχών αλλά όλα τα κορυφαία προιόντα είναι μοναδικά και το καθένα έχει να δώσει κάτι έτσι για μένα το HL2 δεν είναι το καλύτερο fps όλων των εποχών. Είναι ένα καταπληκτικό game με εξαιρετική διήγηση ιστορίας και τα γνωστά, αλλά χάνει σε άλλα όπως η νηπιακού επιπέδου AI.

Comment

• Michael Jai White as Jax? Jeri Ryan as Sonya Blade? Baraka and Reptile as homicidal maniacs? This footage from what looks to be the next Mortal Kombat game or movie trailer is brutal, disgusting, and perfect.

FUCK YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !1

Comment

• Α ρε MK πόσο πιο χαμηλά...
                                «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Working...
                                X