Συμφωνώ κι επαυξάνω. Καλά θα κάνουν να μας δείξουν και κάνα trailer του Half Life μαζί και τα μούτρα του Freeman. Ingame δεν τα έχουμε δει ποτέ, εκτός από fanmade εικόνες. Ας πουν και τίποτα του τι έγινε εντός ανάπτυξης !
Announcement
Collapse
No announcement yet.
E3 2010
Collapse
X
-
Originally posted by BigBOSS View PostΆκυρα όλα κουφάλες
Valve: E3 'surprise' is Portal 2-themed
http://www.computerandvideogames.com....php?id=250316sigpic
Comment
-
Θέλω εδώ να πω πως περιμένω πως και πως κάποιο video, έστω και όχι gameplay, για το Agent την αποκλειστικότητα της Rockstar για το ps3. Πολύ λίγα ξέρουμε για το game και κυριολεκτικά τίποτα (ούτε screenshot) δεν έχουμε δει.
Comment
-
Να θυμισω οτι Portal-themed ειναι και το Episode 3, αφου εχουν δηλωσει πως το portal gun θα ειναι μεσα στο παιχνιδι, συμπληρωνοντας μαλιστα καποια σεναριακα στοιχεια. Για αυτο καλα θα κανουμε να περιμενουμε...:tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:
Comment
-
Κάτσε ρε, πότε δήλωσαν ότι το portal gun θα είναι στοιχείο του gameplay των βασικών παιχνιδιών; Αν έχεις κάποια πηγή δώσε γιατί με ενδιαφέρει. Εγώ τα μόνα που έχω διαβάσει για το Ep3 (και νομίζω τα μόνα που έχουν ειπωθεί) είναι ότι θα τρέχει σε καινούρια μηχανή και ότι θα είναι σαν ένα ολόκληρο νέο παιχνίδι και όχι απλώς ένα επεισόδιο.
Comment
-
Πάνω σε αυτή την φτηνή κίνηση της Microsoft
Halo 3 has outsold Resistance 1 + 2, Uncharted 1+2, Killzone 2 and God of War III COMBINED
Aaron Greenberg, Microsoft’s most vocal mouthpiece has announced that Halo 3 has outsold a good deal of Sony’s biggest PS3 games… combined!
κάποιος λέει ε και, υπάρχουν και καλύτερα
Gran Turismo 1-3 Sold More Than the Whole Halo Series Combined….wow
lol
Comment
-
Halo 3 has outsold Resistance 1 + 2, Uncharted 1+2, Killzone 2 and God of War III COMBINED
Comment
-
Aυτό που μου αρέσει με αυτήν την χαζή δήλωση της Μicrosoft είναι ας πούμε πως δεν λέει πόσα βραβεία και διακρίσεις κέρδισε το Uncharted 2 (πάνω από 100) και πόσα to Halo 3 (πολύ λιγότερα).
Comment
-
Ακριβώς τέτοιες δηλώσεις είναι αστείες και άνευ ουσίας. Αν και η Microsot πιστεύω προσπαθεί να σταματήσει όλη αυτή τη τρέλα που υπάρχει τις τελευταίες εβδομάδες γύρω από το ps3 (η μια μετά την άλλη ανακοινώσεις κορυφαίων τίτλων, 3d, PS Move).
Comment
-
Καλα το ξέραμε οτι το halo3 εχει κάνει τρελές πωλήσεις αλλά να ξεπερναει ολα τα μεγάλα χαρτια της sony μαζι δεν το περίμενα.
Τέσπα
PR Microsoft: "THN EXΩ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ!!!"
PR Sony: "THN EXΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ!!!!"I attack sharks
when i smell them bleed
I dont go swimming
water just wants to be around me.
Comment
-
Comment