Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nintendo 3DS - Official Thread

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Με το Lite η nintendo το γυρισε στο glossy , με το DSi το αφερεσε το glossy στυλ και τωρα στο 3DS το πηγανε στο μεταλλικο... μ' αρεσουν παντως ολα εκτος απο το χρυσαφι. Το μπλε και το κοκκινο εξαιρετικα, ακομη και το μωβ φαινεται πολυ ωραιο. Μαλλον το κοκκινο θα επαιρνα αν διαλεγα απο αυτα.
    Do a barrel roll!

    Comment


    • Originally posted by Ground_zero View Post
      Portokali h xrysafi?
      Egw xrysafi tha parw pantws
      Ta kasetakia einai idia me DS, to idio kai h syskevasia tous...
      Originally posted by Strawhat Nikos View Post
      χρυσαφι και εγω ¨!
      Αν είναι το πορτοκαλί χρυσάφι, τότε το κόκκινο είναι ρουμπίνι, το μπλε είναι το μπλε διαμάντι και το μωβ είναι το Royal Purple Heart...

      Τέλος πάντων, σας πήρε το αυτί ότι θα υποστηρίξει και του Original DS και προηγούμενων κονσολών τα παιχνίδια ?
      sigpic

      Comment


      • το μπλε είναι το μπλε διαμάντι
        Oxi zafiri?

        Τέλος πάντων, σας πήρε το αυτί ότι θα υποστηρίξει και του Original DS και προηγούμενων κονσολών τα παιχνίδια ?
        Nai tha yposthrizei
        "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
        But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
        Kindred, this blade and I.
        "

        "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
        Greek Gaming Videos
        Greek Final Fantasy Forum

        Comment


        • exei akousei kaneis gia thn xwrhtikothta twn game cards?
          Deus Misereatur...
          Gloria filiorum patres i.e.m.e
          Viva los Vatos Locos

          ---------------------
          UNITED WE STAND DIVIDED WE FALL...

          Comment


          • Αναμφίβολα, η Nintendo κέρδισε τις εντυπώσεις στην έκθεση E3 με την παρουσίαση του 3DS. Η νέα φορητή κονσόλα της Nintendo προβάλει παιχνίδια στις τρεις διαστάσεις και μάλιστα χωρίς να απαιτούνται τα ειδικά γυαλιά. Κι εκεί που αρχίσαμε να έχουμε ελπίδες ότι πλησιάζει η εποχή που θα βλέπουμε 3D τηλεόραση χωρίς τα ενοχλητικά γυαλιά, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Nintendo κι έβαλε τέλος στις προσδοκίες μας.

            Ο Satoru Iwata ήταν απόλυτος στις δηλώσεις του. Η τρισδιάστατη αναπαραγωγή προϋποθέτει ότι ο παίκτης/θεατής βλέπει την οθόνη από συγκεκριμένη θέση. Αυτό είναι απολύτως εφικτό στο 3DS, όμως σε μια τηλεόραση που βρίσκεται στο σαλόνι τα πράγματα είναι διαφορετικά. Δεδομένου ότι μιλάμε για μεγαλύτερη απόσταση ανάμεσα στην οθόνη και το θεατή, είναι πάρα πολύ εύκολο να υπάρξουν διαφοροποιήσεις στη γωνία θέασης και άρα να χαθεί το πλεονέκτημα του 3D. Φυσικά, είναι πρακτικά αδύνατο να παρακολουθούν όλοι τηλεόραση από την ίδια γωνία, οπότε πράγματι δε μας κάνει η τεχνολογία του 3DS.

            Βέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι το 3D και τα γυαλιά θα πηγαίνουν για πάντα μαζί. Κάποια στιγμή -ελπίζουμε σύντομα- θα υπάρξει η τεχνολογία που θα μας απαλλάξει από τα γυαλιά.
            hmmm
            LET'S WATCH OUR (3D) MOVIES ONLY PORTABLY! SCREW TV'S!

            Comment


            • Hands on του 3ds απο το Gameover

              Comment


              • Ίσος το επόμενο DS που θα πάρω. Θέλω να δω από κοντά πως θα δείχνει.

                Comment


                • O Sakurai μιλάει για το Kid Icarus:Uprising



                  Ο Sakurai για το ποσο περίμενε για να φέρει πίσω τον Pit...

                  Έτσι, η αναβίωση του Kid Icarus πράγματι ξεκίνησε από το Smash Brothers. Εμείς τον φέραμε πίσω για το Smash Brothers και έκανα προσωπικά όλη αυτή η εργασία σχεδιασμού. Πήραμε μια απόφαση για την αναβάθμιση του χαρακτήρα και το πως θα ήταν με νέα "στολίδια". Από εκείνη τη στιγμή είχα σίγουρα ενδιαφέρον για τα franchise. Τώρα, αυτή τη φορά, το έργο άρχισε πράγματι με μια πρωτότυπη ιδέα για το παιχνίδι, και ο αγώνας φαίνεται να είναι καλός για τη μυθολογία και το χαρακτήρα του Kid Icarus. Γι 'αυτό ακριβώς έτσι συνέβη ότι η ιδέα παιχνίδι και το franchise έγιναν στην έναρξη του έργου στη συνεχίστηκε από εκεί από εκεί. "

                  Ο Sakurai για την ιδέα που τον οδήγησε στη δημιουργία ενός αυτονομου παιδιού..

                  "Έτσι, η αρχική ιδέα ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο είχατε την καταπολέμηση του αέρα και την καταπολέμηση του εδάφους και στη συνέχεια να καταλήξουμε σε ένα Boss Battle μάχη. Ήταν εκείνο το είδος της ροής, κάτι σαν ένα υβρίδιο του shooting game και ενός third person παιχνίδι με αυτά τα δύο πράγματα. Τώρα, η ιδέα είναι ότι ο Pit ως ένας άγγελος που δεν μπορεί να πετάξει και να προσφέρει αυτό το σενάριο, όπου [η θεά] "παλουτενα" του παρέχει τη δυνατότητα να πετάει για μόλις πέντε λεπτά. Αυτό φαίνεται σαν μια καλή αντιστοιχία με αυτήν την ιδέα του παιχνιδιού, και προσπαθώ να το καταλάβω σε αρχικά στάδια δοκιμών, φάνηκε να λειτουργεί αρκετά καλά. Εγώ σίγουρα γνώριζα ότι υπήρχε αυτή η πολύ μεγάλη ζήτηση για την αναβίωση του franchise στο εξωτερικό και σκέφτηκα ότι αυτό ήταν μια ιδέα που είχε αποκρυσταλλωθεί και θα ικανοποιήσουν το αίτημα αυτό. "


                  Ο Sakurai για το πως θα ενσωματώσει τη μυθοπλασία/συνεχεια από τα προηγούμενα παιχνίδια...

                  "Στο τελευταίο παιχνίδι, η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τον καθορισμό της ελευθέρωσης της "παλουτενα" αφού είχε συλληφθεί και φυλακιστεί από την Μέδουσα. Αυτή τη φορά,ο Pit είναι στην πραγματικότητα ομάδα με την "παλουτενα". Έχουν μια πολύ στενή σχέση επικοινωνίας και εργάζονται μαζί για να νικήσουμε την Μέδουσα, η οποια έχει αναβιώσει μετά από 25 χρόνια και έχει οδηγήσει η λεγόμενη Επανάσταση. "

                  O Sakurai για το ποτε ήρθε η ιδέα για το 3D...

                  "Θα ξεκινήσω με κάποια προϋπάρχοντα στοιχεία, εάν αυτό είναι εντάξει. Πρώτα απ 'όλα, ο κ. Iwata αποκάλυψε σε μένα ότι υπήρχε ένα νέο φορητό στα έργα και ήταν η πρώτη φορά πραγματικά που το είπε σε κάποιον έξω από την εταιρεία και κατ' ουσίαν, είπε Σας θέλω για να δημιουργήσετε ένα παιχνίδι για το νέο αυτό υλικό. Με αυτό,ο ίδιος δήλωσε: «Όλα είναι εντάξει, κάνετε ό, τι θέλεις." Είχα σκεφτεί μια 3D ιδέα με γυρίσματα που έχω εξηγήσει και, επιπλέον, ότι ο κ. Iwata δήλωσε: «Ίσως θα θέλατε να κάνετε κάποια Nintendo franchise "και ένιωθα ότι αν το "ματς" ήταν καλο, τότε υπάρχει σίγουρα περιθώριο για αυτό. Και όπως σας εξήγησα, το έκανα την ύπαρξη ένα καλού "αγώνα".
                  Τώρα, όταν το εν λόγω υλικό αποκαλύφθηκε σε μένα, δεν είχε αποφασιστεί εκείνη τη στιγμή ότι θα χρησιμοποιήσει την τεχνολογία της 3D οθόνη. Ήταν μόνο σαφές για μένα να φτιάξω ένα 3D παιχνίδι που να αφορά τη χρήση πολύγωνο ή shaders για τις δυνατότητες του απλού ΔΣ. Έτσι, η 3D οθόνη είχε αποφασιστεί σε μεταγενέστερο χρόνο και, εντελώς κατά τύχη, βρήκαν ότι αυτό είναι ένα πολύ καλό, με την ιδέα του παιχνιδιού και συνέχισε σχετικά με την ανάπτυξη από εκεί. "

                  Ο Sakurai για το αν πίστευε ότι θα κάνει άλλο παιχνίδι με χαρακτήρες της Nintendo οκτώς του Pit...

                  "Ναι, πράγματι υπήρχε ένα άλλο και αυτό ήταν Star Fox. Αλλά το πρόβλημα με το Star Fox ήταν ότι(και θα δείτε αυτό όταν δείτε το trailer του Kid Icarus) είναι ότι ο σχεδιασμός tou paixnidiou ενσωματώνει πολλές διαφορετικές απόψεις. Για παράδειγμα, όταν πετάς και χτυπάς πλαγια ή όταν κανεις στροφή και χτυπάς πίσω σου ένιωθα ότι υπήρχαν κάποιοι περιορισμοί όσον αφορά το Star Fox στο θέμα αυτό. Με το Pit, υπάρχει μια ευελιξία που κάνει το παιχνίδι πιο καλο. "

                  Ο Sakurai εξηγεί γιατί ο Pit ήταν ο αγαπημένος κάποιας γενιάς...

                  "Είναι μια ενδιαφέρουσα ερώτηση. Θα ήθελα να ζητήσω από τους παίκτες να απαντήσουν! Αλλά, νομίζω (μπορείτε να το αναγνωρίσετε από το αρχικό παιχνίδι) ότι έχεις ένα ανέμελο είδος, χωρίς έγνοιες του αέρα και γι 'αυτό πιστεύω ότι προσφέρει μια θετική προοπτική για τον παίκτη και μειώνει το άγχος που παίρνει από τα σοβαρά παιχνίδια."

                  Πηγή

                  Comment


                  • αυτοματη μεταφραση;
                    καλυτερα το αγγλικο
                    σε σχεση με τα υπολοιπα δεν εχει καλα γραφικα, αllα ειναι launch title οποτε οκ

                    Comment


                    • Originally posted by Linkmastersword View Post
                      αυτοματη μεταφραση;
                      Δε νομίζω...
                      Originally posted by Raf
                      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

                      Comment


                      • Μάλλον όχι, απλώς, επειδή βαριέμαι να κοιτάω τα μεγάλα κείμενα, έτυχε το μάτι μου να πέσει σε 1-2 σημεία που έμοιαζαν σαν απο αυτοματη μετάφραση.

                        Καλά ρε και συ δεν βαριόσουν να το γράψεις όλο αυτό;;;;;;;
                        Βέβαια είναι μερικοί που δεν ξέρουν καλά Αγγλικά "ακόμη"

                        Comment


                        • Ο Nick Hagger μιλάει για το de Blob στο 3DS


                          "Το 3DS θα είναι πολύ ενδιαφέρον.Δεν έχουμε πετύχει ακόμα τη μαζική διείσδυση στην αγορά μια 3D οικιακής κονσόλας και έτσι είναι πολύ συναρπαστικό να δούμε αν το 3DS μπορεί να πάρει το δρόμο του προς τα σπίτια.Βλέπω το de Blob να δουλεύει πολύ καλά με το 3DS.Είναι ένα colour-based παιχνίδι έτσι ώστε να μπορούμε να δημιουργήσουμε 3D paint spalts εικόνες και cartoon που να πηδούν πάνω σου μέσα από την οθόνη,αυτή είναι και η μεγάλη ένδειξη για το πως το de Blob θα ωφεληθεί από το 3D."-Nick Hagger, series executive producer


                          Το de Blob έρχεται σίγουρα για το 3DS. Ανακοινώθηκε από την THQ και ήταν στο κατάλογο με τα παιχνίδια την Nintendo! Έτσι δεν θα πρέπει να περιμένουμε πατα πολύ για να δούμε ποίες σειρές είναι σε 3D.Το μονο πράγμα είναι,με βάση τα σχόλια του Hagger,ότι ακούγεται σαν να μην ασχολούνται και παρα πολύ με αυτόν τον τίτλο.Υποθέτω ότι είναι επειδή εργάζεται ήδη για το επόμενο παιχνίδι του Wii


                          Πηγή

                          Comment




                          • "Πολλές από τις ιδέες μου που θα ήθελα να μεταφέρω στο Super Mario World έχουν έρθει στη ζωή σε επόμενα παιχνίδια Mario από τότε.Αλλα αυτό με κάνει να αναρωτιέμαι ποσο πλακα θα είχε αν δημιουργούσαμε ένα Super Mario World στο Nintendo 3DS και πως θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε το βάθος και την αίσθηση της απόστασης που προσφέρονται από τα 3D γραφικά στο παγκόσμιο χαρτί και στους χάρτες αυτού του παιχνιδιού, έτσι ώστε να βλέπετε τα Bullet Bills να σκάνε πάνω σας μέσα από την οθόνη."

                            Comment


                            • *fff..fffff....ffffffffffff*
                              Originally posted by Raf
                              Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

                              Comment


                              • Η nintendo εχει αρχισει να μου θυμιζει επικυνδινα τη nintendo που λατρεψα στα μεσα της προηγουμενης δεκαετιας. Σημερα εβαλα παλι να παιξω το new mario bros wii, πραγματικα ειναι φοβερο παιχνιδι. Επειδη το ειχα τερματησει σε multi δε το χα εκτιμησει τοσο σαν single player αλλα ειναι χαλαρα ανταξιο των World και Bros 3 αν οχι καλυτερο.
                                Do a barrel roll!

                                Comment

                                Working...
                                X