Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Συμφωνώ με Vaynard & Evans.Είχα κι εγώ κάποιες απομιμήσεις,αλλά ούτε που ξέρω τι απέγιναν.Ακόμη και τα Atari & Μegadrive που είχα δεν έχω ιδέα που είναι.
Ε καλά σαν παιδί αν δεν είχες αυτά τα φορητά- σαν τα game & watch- ή λες ψέματα η απλά το έχεις κάνεις πολύ λάθος. Είναι σαν να μου λές ότι δεν έπαιξες ποτέ μπουγέλο στο δημοτικό ή δεν έπαιξες μπάλα με κουτάκι απο Coca Cola πατημένο.
Αυτά τα φορητά organizer ήταν τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Είχε ένα ο πατέρας μου- χωρίς game βέβαια, της Casio- και το είχα διαλύσει στα εξ ων συνετέθη.
Ααααχ μπλικι, μπλίκι για ηχητικά εφέ, μουσική από το Fur Elise του Beethoven μέχρι τη λίμνη των Κύκνων σε απομιμήσεις που σπάγανε κόκκαλα. Και τώρα λέμε για φορητά με 3D και εκατομμύρια χρώματα.
Περα απο τα κλασικα τετρις "brick game" δεν ειχα ποτε μου κιτρινοκασσετο αλλα παντα ειχαν οι φιλοι μου
Ειδικα στο χωριο μου παντα εβρισκες 2-3(και σε καθε χωριο,ας ειναι καλα τα πανηγύρια).
Μαλιστα το βιβλιοπωλείο της κοντινης πολης ειχε ολοκληρο stand με κασεττες..αλλα ηταν αδειες γιατι τα καλοπαιδα σουφρωνανε τις πλακετες απο μεσα :O :O :O
Αλλα brick game ειχα παντα ενα για καβαντζα γιατι μου τελειωναν γρηγορα οι μπαταρις απο το gameboy και δεν ηταν και τσαμπα (δεν ειχα ποτε επαναφορτιζομενες).
Παντως το πιο respect κιτρινοκασσετο ειναι αυτο με το πληκτολογιο γιατι εκτος απο τα nes games ειχε ακομα και παιχνιδια εξασκησης πληκτρολόγησης και παιχνιδια που δεν ηταν στανταρ στις απομιμήσεις του famicom
Comment