Announcement

Collapse
No announcement yet.

Η πιο σπάνια/κουλή/άκυρη κονσόλα που είχατε

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ναι ρε γμτ και γω,αισθανομαι οτι κατεβηκα απο τον αρη βλεποντας αυτο το thread, evans μηπως το καναμε λαθος?

Comment

Όχι ρε, σωστά το κάναμε, οι άλλοι είναι λάθος .

Comment

Πφ, πλουσιόπαιδα.
        Originally posted by Raf
        Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Originally posted by Evans View Post
          Εγώ πάντως ρε παιδιά την έβγαζα με κανονικές κονσόλες όχι με απομιμήσεις . MegaDrive, GameBoy και μετά Saturn, Playstation .

Όταν τα έχεις αγοράσει όλα μετά αγοράζεις και απομιμήσεις.
          I'm back bitches... Version 2.0

Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

Comment

Συμφωνώ με Vaynard & Evans.Είχα κι εγώ κάποιες απομιμήσεις,αλλά ούτε που ξέρω τι απέγιναν.Ακόμη και τα Atari & Μegadrive που είχα δεν έχω ιδέα που είναι.
            Carpe diem

Comment

Βρήκα και το άλλο Tiger που είχα:

Collection of old organizers, databanks, PDA's, user manuals, Miscelaneous brands, R-Zone DataZone

Φυσικά το δικό μου έχει ελληνικό πληκτρολόγιο.

Comment

Παιχνιδομηχανη είναι ή κάτι σαν organiser;

Respect ούτως ή άλλως.

Εγώ από Tiger είχα ένα street fighter clone και η κονσολίτσα ήταν σε στυλ stick. Σαν κύλινδρος ένα πράμα και τα κουμπιά τα είχε απο πίσω. Καλό ήταν.

Comment

Ήταν και τα 2 μαζί.

Βρήκα και 2 παιχνίδια μαζί. Panzer Dragoon και Mortal Kombat.

Comment

Ε καλά σαν παιδί αν δεν είχες αυτά τα φορητά- σαν τα game & watch- ή λες ψέματα η απλά το έχεις κάνεις πολύ λάθος. Είναι σαν να μου λές ότι δεν έπαιξες ποτέ μπουγέλο στο δημοτικό ή δεν έπαιξες μπάλα με κουτάκι απο Coca Cola πατημένο.

Αυτά τα φορητά organizer ήταν τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Είχε ένα ο πατέρας μου- χωρίς game βέβαια, της Casio- και το είχα διαλύσει στα εξ ων συνετέθη.

Ααααχ μπλικι, μπλίκι για ηχητικά εφέ, μουσική από το Fur Elise του Beethoven μέχρι τη λίμνη των Κύκνων σε απομιμήσεις που σπάγανε κόκκαλα. Και τώρα λέμε για φορητά με 3D και εκατομμύρια χρώματα.
                    «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Το φιδακι του Νοκια 3210 μετραει σαν retro fail;...
                      :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Και μετά βγήκε το 3310 και το θέλαμε...

Comment

Ωραίο το 3310 κι ας ζύγιζε σαν πέτρα! Τότε ίσως θεωρούνταν και μικρό, δε θυμάμαι...

Είχα κάτι κονσόλες της Tiger με Batman, Lion King και τέτοια. Τις είχα λιώσει μικρός να φτάσω στα 9990 points.

Comment

Σωτήρη τσακίσου

Originally posted by Raf
                            Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Περα απο τα κλασικα τετρις "brick game" δεν ειχα ποτε μου κιτρινοκασσετο αλλα παντα ειχαν οι φιλοι μου
                              Ειδικα στο χωριο μου παντα εβρισκες 2-3(και σε καθε χωριο,ας ειναι καλα τα πανηγύρια).
                              Μαλιστα το βιβλιοπωλείο της κοντινης πολης ειχε ολοκληρο stand με κασεττες..αλλα ηταν αδειες γιατι τα καλοπαιδα σουφρωνανε τις πλακετες απο μεσα :O :O :O

Αλλα brick game ειχα παντα ενα για καβαντζα γιατι μου τελειωναν γρηγορα οι μπαταρις απο το gameboy και δεν ηταν και τσαμπα (δεν ειχα ποτε επαναφορτιζομενες).

Παντως το πιο respect κιτρινοκασσετο ειναι αυτο με το πληκτολογιο γιατι εκτος απο τα nes games ειχε ακομα και παιχνιδια εξασκησης πληκτρολόγησης και παιχνιδια που δεν ηταν στανταρ στις απομιμήσεις του famicom

Comment

Α ρε με αυτό το brick game, περνάγαμε ώρες στο δημοτικό προσέχοντας να μη μας εντοπίσει η δάσκαλος.
                                «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Working...
                                X