Announcement

Collapse
No announcement yet.

Η πιο σπάνια/κουλή/άκυρη κονσόλα που είχατε

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Τις αντιγραφές αλα Genesis τις είχα κι εγώ με ονομασία Mega Jet ή κάτι τέτοιο. Επίσης, το snes clone που είχα, ονομαζόταν Action Set. Είναι απίστευτο το πόσες διαφορετικές εκδόσεις κι ονομασίες έχουν αυτά τα μηχανήματα.

Είχα πετύχει κι ένα κάποτε σαν το Neo-Geo.

Θα κάνω μία hardcore ερώτηση που την έχω απορία ΧΡΟΝΙΑ τώρα.

To album (με αυτοκόλλητα) Street Fighter το είχε κανείς ?

Αν ναι , είναι δυνατόν να κοιτάξει/θυμάται την τελευταία του σελίδα?

Έγραφε πως όποιος συμπληρώσει το album κερδίζει μία κονσόλα. Η συγκεκριμένη μου είχε κάνει φοβερή εντύπωση λόγω design. Όμως δεν έχω στοιχεία της πλέον. Το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για 90000000 in 1 μηχάνημα... για το γαμώτο θα ήθελα να μάθω.

EDIT :

παρεπιπτόντως το πιο περίεργο famiclone που έχω δει είναι αυτό με το πληκτρολόγιο :

" You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

To album (με αυτοκόλλητα) Street Fighter το είχε κανείς ?
      Tha psaksw na dw an to exw akomh.
      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
      Kindred, this blade and I.
      "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
      Greek Gaming Videos
      Greek Final Fantasy Forum

Comment

Κάπου το έχω,αλλά που δεν το γνωρίζω.Πάντως το συγκεκριμένο είναι το μοναδικό που δεν πέταξα από όσα είχα.
        Carpe diem

Comment

Καποια στιγμη πρεπει να κανουμε μια εκθεση με τα fail consoles που εχουμε...
          :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Originally posted by Burai_Fighter View Post
            Επίσης ειχα μια "κονσόλα" αν τις θυμάστε πως λέγονται, που είχε οθόνη με φωτισμό από μικρά ledάκια- ή κάτι τέτοιο- και πίσω από την οθόνη υπήρχε ένα περιστρεφόμενος κύλινδρος με εικόνες από δρόμους και αεροπλάνα και έπρεπε να τα πυροβολείς ενώ και καλά ήσουν στο πιλοτήριο. Κοινώς ο κύλινδρος περιστρεφόταν δίνοντας την ψευδαίσθηση της κίνησης, νομίζω υπήρχαν και ραλάκια- τρελή τεχνολογία λέμε Μετά το 5λεπτο βαριόσουν τη ζωή σου. xD( απορώ αν έγινα κατανοητός βέβαια...)
            Είχα ένα τέτοιο!
            Ήταν μία οθονίτσα-περιπολικό με ένα μικρο τιμόνι. Η ''οθόνη'' είχε οπισθίο φωτισμό, αλλά ναι ένας κύλινδρος ήταν που περιστρέφόταν και απλώς οδηγούσες το περιπολικό αριστερά-δεξία.
            5 λεπτά πολλά είναι Burai. 30 δευτερόλεπτα εννοείς.
            Που να έχουν πάει αυτά ρε γαμώτο;

Τώρα που το θυμήθηκα:
            Πριν κανα δυο χρόνια είχα γνωρίσει ένα παιδί (εδώ Αθήνα) που είχε αυτό http://en.wikipedia.org/wiki/Gizmondo!!!

Και πριν κάτι χρόνια είχα πετύχει κατάστημα (κάπιο μεγάλο του κέντρου δεν μόπρώ να θυμηθώ) που είχε για επίδειξη το Apple Pinnin!!!!
            ΟΤΙΝΑΝΑΙ

Comment

Originally posted by sub_zero View Post
              Ω ναι! Dias λεγόταν και το είχα αγοράσει με λεφτά από κάλαντα τα Χριστούγεννα του 97
              Είσαι έπος με πόδια.

Είχα ένα τέτοιο!
              Ήταν μία οθονίτσα-περιπολικό με ένα μικρο τιμόνι. Η ''οθόνη'' είχε οπισθίο φωτισμό, αλλά ναι ένας κύλινδρος ήταν που περιστρέφόταν και απλώς οδηγούσες το περιπολικό αριστερά-δεξία.
              5 λεπτά πολλά είναι Burai. 30 δευτερόλεπτα εννοείς.
              Που να έχουν πάει αυτά ρε γαμώτο;
              Πρέπει να υπάρχουν ακόμα σε διάφορα πανηγύρια
              Originally posted by Raf
              Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Πω ρε που τη θυμηθηκατε την οθονη-τιμονιερα, ηταν επος απλα ειδικα οταν ανακαλυπτες οτι ηταν ενας κυλινδρος μεσα, interactive movie δηλαδη
                Do a barrel roll!

Comment

Originally posted by Dj Solid View Post

Σας εχω για πολυ πλακα ομως....

Ειναι καπου στο χωριο μου. Αλλα ειναι ζωντανο. Και εχω και δυο κασσετες.

αυτο το...''πραγμα'' δηστυχως εχει περασει και απο τα δικα μου χερια

κατι jaguar,3do κτλπ που θα μπορουσα να διαλεξω σαν κουλες κονσολες ωχριουν μπροστα του

επιπλεον να πω οτι εχω εντυπωσιαστει απο τις απομιμησεις που εχετε βαλει κυριως με το 8bito κασετοειδες με το psone περιβλημα

Comment

Κι ομως ειναι απο τα πλεον δυσευρετα επισημα handhelds που υπαρχουν....

Comment

Ουτε που θυμαμαι ποτε μου το κανανε δωρο, λογικα καπου στα 10-11, αντε τωρα να καιγεσαι καθε ΣΚ ζωντανος σε lylat wars και goldeneye και να περιμενει καποιος οτι μπορει να σου κρατησει την προσοχη αυτο το πραγμα, δεν πειραζει παντα η πραξη μετραει

Comment

Αυτο ειναι απο τις επανεκδοσεις σε keyring, ετσι δεν ειναι;

Απο οτι ξερω και εχω διαβασει, δεν βγηκαν και πολλα απο αυτα εκτος Ιαπωνιας, οποτε κρατα το καλου κακου σε καλη κατασταση...

Comment

Eπίσης πρέπει να είχα και κάποιο από αυτά http://www.ninjaturtles.com/html/handheld.htm

Comment

Εγω ειχα αυτο και το επαιξα σε σημειο που δεν ξεχωριζες τα κουμπια απο το υπολοιπο σωμα του Tiger...

Comment

Το παραπάνω και άλλο ένα της Tiger που έβαζες τα ίδια παιχνίδια και ήταν και ηλεκτρονική ατζέντα.

Τα έχω ακόμα και λογικά λειτουργούν.
                              I'm back bitches... Version 2.0

Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

Comment

Εγώ πάντως ρε παιδιά την έβγαζα με κανονικές κονσόλες όχι με απομιμήσεις . MegaDrive, GameBoy και μετά Saturn, Playstation .

Comment

Working...
                                X