Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Στην τελική που είναι το κακό να υπάρχει ενθουσιασμός;Χομπιστες είμαστε,αν δεν ενθουσιαστούμε/πορωθούμε και λίγο πως θα γίνει;Με χομπι ασχολούμαστε όχι με επιστήμη για να είμαστε ορθολογιστές και σοβαροί.
Διαφωνώ κάθετα αλλά δεν το σχολιάζω περαιτέρω.
Originally posted by Squall Leonhart
I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
Originally posted by 丹野
Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
Originally posted by Ryu_gr
υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Εγώ πάντως θυμάμαι που είχα κάνει μία συζήτηση μ' ένα παιδί από το Myxbox.gr που μου είπε ότι είχε ανακαλύψει τα τεχνικά δεδομένα του PS3. Είχε πει ότι η κονσόλα έκανε μόνο για τις ταινίες και όχι για τα παιχνίδια, λόγω των 2πλών πυρήνων της.
Τώρα για το αρχικό PSP, αυτό σίγουρα έφαγε κράξιμο λόγω του χειρισμού(δηλαδή της αρχιτεκτονικής του εμφάνισης), επειδή δεν βολευόταν και τόσο πολύ σε γενικές γραμμές.
Για το Kinect, εγώ ακόμη υποστηρίζω ότι κάνει ΜΟΝΟ για το casual κοινό, επειδή έχει τα προβλήματα του. Αν κάνουν Kinect κάποιο ποιοτικό παιχνίδι, εγώ δεν το παίρνω! Ακόμη κι εγώ που το τέσταρα, όσο ήμουν στην ΧΒΟΧ εκδήλωση στο Saturn Πυλαίας, κατάλαβα και επιβεβαίωσα τα προβλήματα αυτά.
Όσο για την Ninty, εγώ πάω πάσο, αν και όντως είναι λίγο πίσω σε θέματα hardware. Τώρα τρώει κράξιμο για την μη-κυκλοφορία των RPG τίτλων που ήταν αρχικά να έρθουν κι εδώ Δύση, αλλά και για το region lock.
Θέλω να ανακεφαλαιώσω τα εξής. Πείτε ότι θέλετε, τεχνικά, ή προγραμματιστικά ή χειρισμούς κ.α. Εμένα γενικά δεν μ' ενδιαφέρει το debate για τους τεχνικούς λόγους, αλλά μ' ενδιαφέρει να σταματήσει η αισχροκέρδεια και το region lock. Σε πολύ κόσμο τους απασχολεί αυτό το θέμα αισχροκέρδειας και region lock, τόσο που το γύρισαν στην πειρατεία.
Στην τελική που είναι το κακό να υπάρχει ενθουσιασμός;Χομπιστες είμαστε,αν δεν ενθουσιαστούμε/πορωθούμε και λίγο πως θα γίνει;Με χομπι ασχολούμαστε όχι με επιστήμη για να είμαστε ορθολογιστές και σοβαροί.
πες τα χρυσοστομε!!!
εν μερη σχετικο με την εξελιξη του thread και την περιρρεουσα ατμοσφαιρα που επικρατει στα ελληνικα και ξενα gaming fora σε καθε συμαντικη εξελιξη στο χωρο (χωρις να θελω να θιξω κανεναν απο εδω προς θεου) ,ερχεται η διαπιστωση οτι μετα απο τους ''μεταλλοπατερες'' που καθονται αφ υψηλου ξυνοντας το μουσι τους σαν τους γερους του mappet show σχολιαζοντας το μελλον που... τους φαινεται δυσοιωνο, κανουνε βαρυγδουπες προβλεψεις, παρουσιαζονται επιφυλλακτικοι και αναπολουν τις παλιες καλες εποχες της μεταλ σκηνης, (που ζητημα ειναι να ακουσανε νεο δισκο τα τελευταια 3 χρονια) ετσι λοιπον τη σημερον ημερα αποχτησαμε και τους ''gameροπατερες''
on a serious note στο θεμα των γραφικων....επιτελους ας γινει η απομυθοποιηση της αποψης οτι οσο προχωραει η τεχνολογια οι devs ΑΦΟΥ επικεντρονονται στα γραφικα αυτοματως αφηνουνε το gameplay στην απ'εξω, το ενα δεν αναιρει το αλλο, αλοιμονο αν φτασουμε στο σημειο του να προβληματιζομαστε (αντι να χαιρομαστε) οταν βλεπουμε ενα δυνατο τεχνολογικα μηχανημα επειδη ενδεχομενος να εχουμε καποιες ασχημες εμπειριες απο το παρελθον
για να δωσω και ενα γραφικο παραδειγμα τα videogames ειναι σαν τις γυναικες...οσο καλη νοικοκυρα για το σπιτικο μας οσο καλη μανα για τα παιδια μας οσο καλη χημεια και αν υπαρχει μαζι της...αμα δεν βλεπεται(=γραφικα)...ε sorry δεν νομιζω οτι θα κατσει κανεις μαζι της... (τς...τς...ντροπη και αισχος, επιδερμικη αντιμετωπιση απαπα ειμαστε καφροι τελικα εμεις οι ανδρες)
bottomline μην σκοτωνετε το hype και τον αγνο υπερμετρο ενθουσιασμο δεν υπαρχει λογος...ενταξει στο συγκεκριμενο θεμα ουτε εγω τον συμμεριζομαι αλλα προσωπικα τουλαχιστον γουσταρω να το βλεπω και δεν νομιζω οτι μπορει να ενοχλησει κανεναν, καλο στο forum κανει κακο σιγουρα οχι
edit:βασικα θα επρεπε να γινουνε merge τα 2 θεματα για το psp μιας και αυτο το post που εκανα, επρεπε να το γραψω στο αλλο, απλα επρεπε να quotarw τον φιλτατο deus και γι αυτο εγινε εδω
Τεσπα εγω πιστευω παντως οτι σε ατομα που ασχολουνται με το χωρο ειναι πολυ λογικο να υπαρχει ενθουσιασμος οταν ανακοινωνεται ενα μηχανημα με τετοιες δυνατοτητες. Και συνεχιζω να διαφωνω με τον sain't, ορισμενες εφαρμογες του νεου interface για παραδειγμα τις εδειξαν μεσω των demos και ακομα και σε αυτο το αρχικο σταδιο ηταν εντυπωσιακες.
Ενθουσιασμος και wow factor υπηρχε και με το wii και με το τοτε natal για παραδειγμα και αν θες τη γνωμη μου καλα εκανε και υπηρχε... Το αν ακολουθησε απογοητευση στην πορεια ειναι τελειως διαφορετικο ζητημα και αφορα τους χειρισμους των εταιριων.
Δεν ειπε κανεις οτι τα πραγματα θα ειναι ετσι οπως τα λεμε, εμεις μιλαμε -με βαση τα στοιχεια που μας εδωσαν- για το πως πιθανον ολες αυτες οι δυνατοτητες μπορουν να βρουν εφαρμογη. Αν τωρα εσυ θεωρεις οτι δεν μας εχουν δειξει τιποτα μπορεις να κανεις μια βολτα στο op του αντιστοιχου θεματος...θεωρω αδυνατο να μην βρεις υλικο προς σχολιασμο.
Επισης να πω οτι δεν ειδα κανεναν να θετει αντιπαραθεση αναμεσα στο 3DS και στο NGP. Οι μονες αναφορες που εχιναν στο 3DS ηταν απλα για να επισημανουν οτι σε σχεση με το φορητο της sony παιζει μπαλα σε αλλο γηπεδο πλεον (με τις κονσολες να μην ειναι αμεσα συγκρισιμες)...
Πανω στα οσα αναφερατε σχετικα με το psp εγω θα πω οτι ανεξαρτητα απο το αν σας ικανοποιησε ή οχι ως κονσολα, προσεφερε παρα πολλα στη βιομηχανια. Νομιζω οτι το ειχε πει ο TSH καποτε, η nintendo αλλαξε τον τροπο που παιζουμε στα φορητα και η sony αλλαξε τον τροπο που βλεπουμε και αντιμετοπιζουμε τα φορητα. Imo και τα δυο ισχυουν και τα δυο ειναι πολυ σημαντικα και τα δυο εθεσαν βασεις για το portable gaming του σημερα...
EDIT
Εγώ πάντως θυμάμαι που είχα κάνει μία συζήτηση μ' ένα παιδί από το Myxbox.gr που μου είπε ότι είχε ανακαλύψει τα τεχνικά δεδομένα του PS3. Είχε πει ότι η κονσόλα έκανε μόνο για τις ταινίες και όχι για τα παιχνίδια, λόγω των 2πλών πυρήνων της
Ε ναι ως γνωστον ολα τα DVD Players εχουν 2πλο-πυρηνους επεξεργαστες
Το γεγονός ότι είμαι υπερ του ενθουσιαμού και όχι της ξερής ανταλλαγής επιχειρημάτων δεν σημαίνει ότι τάσσομαι υπέρ της άλογης αγοράς ότι καινούριου κυκλοφορεί.
Από κει και πέρα ο καθένας με την άποψή του και δεν το σχολιάζω ούτε εγώ περαιτέρω.
Ο Vaynard τα είπε καταπληκτικά.Ειδικά το παράδειγμα με την γυναίκα τα σπασε.:xp:
Burai για άλλη μια φορά τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται...Μου αρέσει πάρα πολύ σαν ιδέα η προοπτική να μπορείς να παίξεις όλες τις παιχνιδάρες του πλει2 στο ngp γιατί το βρίσκω πολύ βολικό και πρακτικό...
Τανο από ότι ξέρω δεν μίλησαν για region lock του ngp.Για την τιμή από την άλλη έχεις δίκιο,αλλά κανένας δεν σε υποχρεώνει να το αγοράσεις σε αυτήν την περίπτωση.;)
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).
Παρακαλω να κρατησουμε ενα επιπεδο, το φορουμ δεν ειναι για να κανουμε χαβαλε, ή θα γραφετε σοβαρα ή καθολου....
Kalos kai o xavales, alla gia na ginei xavales prepei oloi na katalavoun to asteio.
Ean to asteio to katalavainei mono aftos pou kanei to post, enw oloi oi ypoloipoi prosvalontai tote xilies fores na mhn ginonotai katholou posts, opws eipe kai o Azrael poio panw.
Kai etsi kai gia to record, h dikh mou gnwmh einai oti estw kai ENAS mono na prosvaletai pali to asteio einai apotyxhmeno kai den rpepei na ginetai.
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I." "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..." Greek Gaming Videos Greek Final Fantasy Forum
Comment