Αν τα βλέπαμε κιόλας... Ρε παιδιά, ακόμη να καταλάβετε ότι μέσο ImageShack οι περισσότεροι ΔΕΝ μπορούμε να δούμε τις photos και μας βγάζει βατραχάκια?
Try TinyPic or PhotoBucket.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Αγαπημένα Box Arts
Collapse
X
-
Για το Darksiders τι να πω;Δεν το έχω παίξει ακόμα.Όμως βλέπεις το cover και πωρώνεσαι.Βλέπεις έναν μακρυμάλλη τύπο με ένα τεράστιο σπαθί πάνω σε ένα άλογο με φλεγόμενες οπλές.Τι μπορεί να είναι πιο badass από αυτο;

Ήταν το πιο φτηνό παιχνίδι στο κατάστημα της γειτονιάς μου.Πολύ δύσκολος τίτλος και με μεγάλη διάρκεια.Έφτασα τελικό έκτης πίστας (από τις -υπέθετα-8) μέσα σε ένα τρίωρο,αλλά χωρίς save και με την μητέρα μου να θέλει να δει τηλεόραση,δεν το τελείωσα ποτέ.

Αυτό μου το είχε δανείσει ένας φίλος.Πολύ ωραία ατμόσφαιρα,και αρκετά ζόρικος τίτλος επίσης.
Leave a comment:
-
Μια παρατήρηση, σας διαβεβαιώ, με κανένα ύφος ή οτιδήποτε. Γράψτε ρε παιδιά και τπτ για τα game εξώφυλλα που βάζετε... Σαν θέμα για αφίσες θα γίνει στο τέλος της ημέρας και είναι κρίμα.
Το λοιπόν μιας και αναφέρθηκε προηγούμενως από τον Loggo,

Wonder Boy Revenge of Drancon- κοινώς το πρώτο wonder boy για το game gear.
Δεν το είχα δει ποτέ το συγκεκριμένο εξώφυλλο. Ωστόσο όσο κι αν θυμίζει κάτι σε rpg των mid90s με Altered Beast, για κάποιο λόγο μου αρέσει. Ξέρω, ξέρω είναι εκτός κλίματος σε σχέση με το game, αλλά ίσως να προετοιμάζει για τη δυσκολία του τίτλου που είναι κάθε άλλο παρά αμελητέα. Όπως και να έχει υπέροχο game, είχα καθίσει πριν από λίγο καιρό με σβηστά τα φώτα και έπαιξα ένα δίωρο... Το τι εκνευρισμός δε λέγεται και τα game overs ερχόντουσαν το ένα μετά το άλλο. Υπέροχο game, τυχερός όποιος το είχε επιλέξει τότε λόγω εξωφύλλου.
Το Dragon's Trap αν και σαφώς πιο εξελιγμένο σαν game, έχει πολύ άσχημο εξώφυλλο στο game gear... Καλά το Wonder Boy βέβαια στο Master System είναι στα πρότυπα του μινιμαλισμού- aka σαν σχέδιο παιδιού νηπιαγωγείου.

Παιχνιδάρα αναμφισβήτητα αλλά ρε γμτ, μωρή SEGA of Europe, marketing τμήμα ro w/e ποιο παιδί στα 90s θα διάλεγε αυτό το game? Όλοι οι φιλοι μου με Master System είχαν κάτι Indiana Jone Last Crusade, Double Dragon, Batman Returns τα οποία σαφώς και ήταν κατώτερα σαν games- ειδικά το port του DD δε μου αρέσει καθόλου, ακόμη κι αν τότε φάνταζε ανώτερο του NES- δεν ήταν τελικώς.
Leave a comment:
-
Το NTSC cover του Resident Evil 4 είναι fail μπροστά στο PAL
. Από την άλλη, το NTSC του SFIV μου αρέσει περισσότερο από αυτό που πήραμε εμείς.

Στη τρέχουσα γενιά, όντως, δεν υπάρχουν πολλά box arts που να ξεχωρίζουν. Παρεμπιπτόντως, απογοητεύτηκα από το cover του L.A. Noir καθώς περίμενα κάτι πιο στιλάτο. Περιμένω να δω τι θα βάλουν στο Last Guardian. Το PAL του Heavy Rain μου άρεσε αρκετά πάντως.

Να βάλω και κάτι από handhelds, στα οποία και γουστάρω πάρα πολύ τα covers των Patapon.

Leave a comment:
-
-
Μεγάλη καλτιά να πετάξεις το Μίκυ Μάους μεταξύ των Silent Hill και Resident Evil.
Πάντως πέρα από τους συνήθεις υπόπτους (Another World, Ico, Final Fantasy) δε μπορώ να πω πως υπάρχουν και πολλά εξώφυλλα που με εντυπωσιάζουν...
Leave a comment:
-
Προς αστεία περίπτωση, έχω το Trapt, το οποίο τερμάτισα πριν καιρό. Μπράβο Vaynard. Τώρα θυμήθηκα και κάποια άλλα...
Μαζί με το ICO, είναι και το Shadow of the Collossus, για να μην ξεχνάμε...!

Το παραπάνω είναι συλλεκτική χαρτινή έκδοση και την κατέχω εγώ. Επικό παιχνίδι! Δεν μπορώ να το ξεχάσω! Ελπίζω να βγάλουν και SotC 2!!!

Το συγκεκριμένο παιχνίδι μπορεί να μην είχε και τις καλύτερες κριτικές, αλλά προσωπικά εμένα μ' άρεσε πάρα πολύ το stealth του. Το συγκεκριμένο εξώφυλλο αξίζει, όχι όμως το λογότυπο του XBOX.
Leave a comment:
-
Και καλά ο Chris.
Loggo έσπειρες με το τελευταίο σου ποστ.Το Castlevania έλεγα να το βάλω κι έγω κάποια στιγμή.
Leave a comment:
-
Αυτά είναι.Ena akomh agaphmeno pou mou thymize to zelda:
Έχω μια απορία. Κάποιος έβαλε το Resident Evil 1. Ο τυπάς που δείχνει στο εξώφυλλο ποιος είναι;
Leave a comment:
-
Burai νομίζω ότι μόνο εσύ μπορείς να με καταλάβεις, ίσως και ο hideo ως fan του Dragon’s Trap αν θυμάμαι καλά, αλλά δε φαντάζεσαι πόσο μου έχουν λείψει τα καθαρά side scrolling Action/Adventures a la Zelda II, Wonder Boy/Monster World, Faxandu, Battle of Olympus, Popful Mail κλπ. Ειδικά με τα μέσα που υπάρχουν σήμερα, θα μπορούσε να γίνει φοβερή δουλειά και να έχουμε πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις δίπλα στα, εξαιρετικά μεν, επαναλαμβανόμενα δε, Metroid / Castloids. Άσε που η λογική "Zelda σε side scrolling" που ακολουθούσαν μερικοί τίτλοι (όπως το Wonder Boy in Monster World πχ), διαφέρει από τη Metroid δομή.
Μου κάνει εντύπωση που, μέσα σε όλη αυτή τη retro στροφή, δεν έχουμε δει κάτι αξιοσημείωτο προς αυτή τη κατεύθυνση, ειδικά ένα σύγχρονο Monster World πολύ θα το ήθελα.
Τέλος πάντων, λίγο Mega Drive για να νιώσουμε.

Χαοτικά καλύτερο από την NTSC version.

Μινιμαλιστικό, ενώ το logo με Sonic & Knuckles είναι απλά epic.

WIN
Leave a comment:
-
Α ρε Loggo. Το Faxanadu με αυτή την φράση κάτω από το tree of life είναι κορυφή για μένα. Και μην ξεχνάμε και το υπέροχο booklet. Θυμάμαι ακόμη το πώς περίμενα ένα beat em up a la Golden Axe ή ένα platformer a la Castlevania και πήρα ένα side scrolling Zelda. Αν και imo, είναι ανώτερο του Zelda II. Από τα πολύ παραγνωρισμένα παιχνίδια του NES, μαζί με τα Guardian Legend, Boulder Dash, Blue Shadow και και... Έβαλες και Βattle of Olympus, άλλο ένα όμορφο εξώφυλλο.

Κι αυτό υποτιμημένο game. Αν και το εξώφυλλο, δε φαντάζει και τπτ το ιδιαίτερο και μόνο το γεγονός πως είχε μια jap αισθητική, το έκανε κάτι ξεχωριστό την εποχή εκείνη στα μάτια μου. Στις αρχές προς μέσα των 90s ό,τι έφερνε σε jap- και μου θύμιζε Kabamaru, Getta Robo etc, που έβλεπα μικρός- έμπαινε αμέσως στη wishlist. Το συγκεκριμένο cart μας το είχε δανείσει ένας συμμαθητής του αδερφού μου και είχαν πεσει ατελείωτες ώρες στο διπλό.
Leave a comment:
-
RE4 δεν έβαλε κανένας;

Πάντως το boxart του Odins Sphere II είναι απίστευτο!
Leave a comment:
-
το arcanum , to beast within kai ta 2 τα ειχα αγορασει απο το boxart

Leave a comment:

Leave a comment: