Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αγαπημένα Box Arts

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Somari
    replied
    tripod the game?

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Ena proswpika agaphmeno mou:

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    μπραβο ρε Τιτε

Leave a comment:

• Titus
    replied

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied

Eida to MH kai to thimithika.

Aporw pou de to evale kaneis akoma....

To PAL δε μου αρεσε....ΜΗ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ Dawn of Sorrow!

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    To mystic quest egw to phra otan agorasa to deftero gameboy mou, htan na parw mia kaseta dwro kai eixa na dialeksw anamesa sto Tetris kai to Mystic Quest.
    Eixa hdh paiksei to Zelda, opote dialeksa me trelh anesh to Mystic kai pote den to metaniwsa.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Originally posted by Vaynard View Post
    τα cover των ff αρχικα μου αρεσανε αλλα ο συνεχομενος μινιμαλισμος και η λιτοτητα με το ασπρο καπου μου την εδωσε στα νευρα οσο περναγανε τα νουμερα, τα θεωρω πλεον λιγακι βαρετα
    Αν και η αλήθεια είναι ότι, μετά από ένα σημείο, υπάρχει επανάληψη, αυτός ο μινιμαλισμός στα εξώφυλλα των Final Fantasy ανέκαθεν μου άρεσε, και συνεχίζει να μου αρέσει, πάρα πολύ. Ειδικά σε σχέση με τα αμερικάνικα box arts που χρησιμοποιούσαν τους χαρακτήρες από CG (fail). Θα μπορούσαν τουλάχιστον να χρησιμοποιήσουν το original artwork.

Originally posted by Burai_Fighter View Post
    το λιτό εξώφυλλο του Faxanadu
    Εκείνο το a la Zelda εξώφυλλο του Faxanadu μου άρεσε κι εμένα πάρα πολύ. Όπως και στη περίπτωση του Zelda, σε αντίθεση με τα περισσότερα covers της εποχής, δεν ήταν παραπλανητικό. Δε σου έδειχνε δηλαδή πράγματα και θάματα ώστε να οργιάζει η φαντασία σου. Θυμάμαι ότι τη πρώτη φορά που είδα τα εν λόγω box arts μου έβγαλαν μια υπερβολική σοβαρότητα. Μάλιστα, ως πιτσιρικάς τότε, έλεγα «αυτό πρέπει να είναι για μεγάλους».

Γενικά εκτός απ’ ότι τα θεωρώ πολύ όμορφα box arts, νομίζω ότι εν τέλει κολλάγανε πολύ με το adventure ύφος των παιχνιδιών, αλλά, ναι, δεν είχες ιδέα του τι ακριβώς να περιμένεις.

Υ.Γ. Το Mystic Quest μου το είχε κάνει δώρο ενός συμμαθητής μου. Θυμάμαι μου έλεγε «σου πείρα ένα παιχνίδι με ένα ρομπότ». Τότε το καταριόμουν γιατί δεν ήξερα να παίζω RPG και το τέλειωσα, αν θυμάμαι καλά, στο γυμνάσιο.

Να και το Faxanadu για να καταλαβαίνουν όλοι γιατί μιλάμε τόση ώρα:

Λίγο NES ακόμα:

Και PS1:

Leave a comment:

• Vaynard
    replied

και ενα πολυ πολυ αγαπημενο παιχνιδι με απιστευτο boxart

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Ena akomh agaphmeno pou mou thymize to zelda:

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Aφού βάλατε τα Zelda να
    Πραγματικά λιτά box arts αλλά τα games έχουν όλη την περιπέτεια!

Δεν έχει τίποτα το ιδιαιέταιρο αλλά.....

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Ω ναι, από τα ωραίότερα εξώφυλλα.

Απλώς ανέφερα αυτά των NES και SNES γιατί τα Probotector του gameboy( αν και το πρώτο είναι διαφορετικό game ενώ το δεύτερο port του SNES) έχουν σαν εξώφυλλο λεπτομέρεια των εξωφύλλων για NES και SNES ;)

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Ksereis poio xazeva me tis wres egw?

Afto:

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Θα βάλω κι ένα SNES ακόμη το οποίο λατρεύω. Μέχρι να το αποκτήσω το χάζευα στο internet μέχρι και wallpaper είχα προσπαθήσει να το κάνω αλλά φευ.

Πρόκειται για το Ninjawarriors Again. Θεωρώ πως τόσο το ευρωπαϊκό όσο και το αμερικάνικο εξώφυλλο είναι εξίσου όμορφα. Απλώς γενικώς το concept του jap box στα SNES games μου αρέσει περισσότερο. Ninjas that are robots, πόσο πιο cool?? Sidescroller beat em 'up. Imo καλύτερο από τα Final Fight στο SNES όπως και από το Knights of the Round. Γενικά η Natsume έβγαζε πολύ πολύ καλά games που ήταν sleeper hits. Από το Blue Shadow μέχρι το άψογο Wild Guns.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Tote vaynard afto tha sou aresei:

Leave a comment:

• Koul
    replied

Leave a comment:

Working...
X