Δεν έιναι και άσχημη η τιμή του γουι γιου για καινουρια κονσόλα.Το θέμα είναι τι θα κάνει με τα παιχνίδια όπως πάντα.Το ότι θα βγουν τα batman Kai mass effect είναι παντελώς αδιάφορο για εμένα,στο wii θα διατίθενται full price ενώ στα αλλά μηχανήματα θα είναι τίτλοι bargain.Θα διαφώνησε με τον παίκτη και θα τόλμησε να πω ότι η λίστα τίτλων στο launch είναι εντελώς αδιάφορη.
Πολυ καλή κίνηση πάντως από μεριάς νιντεντο η αποκλειστικότητα του μπατονετα.Αν μη τι άλλο δείχνει ότι προσπαθεί να προσεγγίσει και μια άλλη κατηγορία παικτών.action gamε τέτοιου ύφους δεν έχει ξανά βγει σε κονσόλα της νιντεντο.Μακαρι να συνεχίσει να επιδιώκει κυκλοφορία τέτοιων ξεχωριστών τίτλων.
Πάντως είναι ιδέα μου η ακόμα δεν ξέρουμε καλά καλά τις δυνατότητες της ταμπλετας;
Πολυ καλή κίνηση πάντως από μεριάς νιντεντο η αποκλειστικότητα του μπατονετα.Αν μη τι άλλο δείχνει ότι προσπαθεί να προσεγγίσει και μια άλλη κατηγορία παικτών.action gamε τέτοιου ύφους δεν έχει ξανά βγει σε κονσόλα της νιντεντο.Μακαρι να συνεχίσει να επιδιώκει κυκλοφορία τέτοιων ξεχωριστών τίτλων.
Πάντως είναι ιδέα μου η ακόμα δεν ξέρουμε καλά καλά τις δυνατότητες της ταμπλετας;
Comment