Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nintendo Wii U

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Δεν έιναι και άσχημη η τιμή του γουι γιου για καινουρια κονσόλα.Το θέμα είναι τι θα κάνει με τα παιχνίδια όπως πάντα.Το ότι θα βγουν τα batman Kai mass effect είναι παντελώς αδιάφορο για εμένα,στο wii θα διατίθενται full price ενώ στα αλλά μηχανήματα θα είναι τίτλοι bargain.Θα διαφώνησε με τον παίκτη και θα τόλμησε να πω ότι η λίστα τίτλων στο launch είναι εντελώς αδιάφορη.

    Πολυ καλή κίνηση πάντως από μεριάς νιντεντο η αποκλειστικότητα του μπατονετα.Αν μη τι άλλο δείχνει ότι προσπαθεί να προσεγγίσει και μια άλλη κατηγορία παικτών.action gamε τέτοιου ύφους δεν έχει ξανά βγει σε κονσόλα της νιντεντο.Μακαρι να συνεχίσει να επιδιώκει κυκλοφορία τέτοιων ξεχωριστών τίτλων.

    Πάντως είναι ιδέα μου η ακόμα δεν ξέρουμε καλά καλά τις δυνατότητες της ταμπλετας;


    Tidy!

    Do not blame me.Blame yourself or God.
    In Matsuno we trust.

    Comment


    • Και η Monolith ετοιμάζει νέα jrpg IP. Κι εδώ υπάρχει ενδιαφέρον. Αλλά ναι... κατά βάση συμφωνώ με Deus. Aδιάφορο τελείως το όλο σκηνικό για την ώρα.

      Δεν ξέρω αν το Μπατονέτα είναι σημάδι για περισσότερες exclusive κινήσεις από τρίτους, έστω και χρονικά exclusive, η όλη φάση με το παιχνίδι πάντως όπως διαβάζω έμοιαζε περισσότερο με απελπίσμένο να βρει εκδότη developer και χώθηκε η Nintendo. Τα δικαιώματα πάντως ανήκουν στη Sega αν δεν κάνω λάθος οπότε ίσως μιλάμε για time exclusive. Οπως και να'χει "οκ", να 'ταν κάνα Metal Gear Solid να σειστεί η Γη συθέμελα να το καταλάβω, εξού και το "οκ", κατά τα άλλα σοφά έπραξε κατέ με.

      Metroid οφείλουν να δώσουν στον sucker για Metroid τίμιο λαό της Nintendo. Ας τους φωτίσει ο Βούδας να το δώσουν σε καμιά Retro πάλι γιατί η Team Ninja σακς μπιγκ τάιμ.
      sigpic

      Comment


      • Next Gen!!
        Do a barrel roll!

        Comment


        • Δυστυχώς είχα περιορισμένο χρόνο και δεν το είδα όπως θα 'θελα το μηχάνημα.Πρώτες σκέψεις:
          Τα multiplatform φαίνονται πανέμορφα.Κολλήματα και πτώσεις frame rate υπήρχαν αλλά είναι λογικό μιας και ήταν δοκιμαστικές εκδόσεις.
          Από αποκλειστικότητες είδα λίγα πράγματα,οκ δεν τρελάθηκα,δεν είδα κάτι που δεν είχα ξαναδεί δηλαδή,όπως είχε γίνει φερ ειπείν με το Wii.
          Το Zombi U μου άρεσε πολύ ενώ εκεί που τρελάθηκα ήταν στο Rayman Legends.Φαίνεται πως όλα όσα αγαπήσαμε στο Origins επιστρέφουν,ενώ και το multiplayer είχε πολύ γέλιο.

          Αν παίζαν φράγκα θα το έπαιρνα Day 1.Ελπίζω να κερδίσω τον διαγωνισμό τουλάχιστον.
          Carpe diem

          Comment


          • Ποιος χεστηκε για τους τίτλους, πες εντυπώσεις απο το ίδιο το μηχάνημα και το tablet . Αν ειναι δυνατόν, επαιξες wii u και μιλάς για τα παιχνίδια που ήδη ξέρουμε τι να περιμένουμε! Ουστ .

            Comment


            • Από το μηχάνημα τι να πω;Σαν Wii είναι.Το Pro controller τίποτα ιδιαίτερο,αντιγραφή του Χ360 αλλά χωρίς σκανδάλες.Το "tablet" από την ελάχιστη ενασχόληση που είχα μαζί του μου φάνηκε πολύ ελαφρύ,βολικό και responsive.Είτε έπαιζα με την οθόνη αφής είτε με τους αναλογικούς είτε με τα motion controls όλα λειτουργούσαν άψογα.
              Ξαναλέω η ενασχόληση μαζί του ήταν ελάχιστη.
              Carpe diem

              Comment


              • Χωρίς σκανδάλες;

                Τα κουμπιά του pro controller βολεύουν εκεί χαμηλά που είναι;
                Άντε Altair περνάς σιγά-σιγά στην dark-nintendofanboy-side.

                Comment


                • Το είδαμε λοιπόν το WiiU!Έμεινα αρκετά ικανοποιημένος με zombiU,Wonderful 101,link's mansion απ'το nintendo land και φυσικά το κλασσικό pikmin3 που έπαιξα στο τέλος.Ωραία γραφικα το assasin's creed 3.Απογοήτευση το nsmbU.Ως πότε θα παίρνουμε την ίδια συνταγή?Ανανέωση θέλουμε λέμε!!
                  Σας ευχαριστώ για μια ακόμη φορά και αν και κουρασμένος πέρασα πολύ ωραία!Επιστροφή στα πάτρια τώρα!
                  Nintendo I.D.: paixtis
                  3ds friend code: 2664-2347-7128

                  Comment


                  • Ωραίοι οι μάγκες που πήγαν στην έκθεση.

                    Για γράψτε τίποτα για την ταμπλέτα.Έχει καλή αίσθηση στα χέρια;Έχει άλλες δυνατότητες πέρα από το gaming;(Multimedia,σερφαρισμα στο ιντερνετ κτλ)Δοκιμάσατε να κάνετε stream σε αυτήν κάποιο παιχνίδι;Αν ναι,πως έτρεχε;


                    Tidy!

                    Do not blame me.Blame yourself or God.
                    In Matsuno we trust.

                    Comment


                    • Η αίσθηση εξαιρετική.Όλα λειτουργικότατα.Αυτά που λες Deus δν υπήρχε χρόνος για να μας τα δείξουν και δεν θελαν πιθανόν να τα δείξουν..
                      Nintendo I.D.: paixtis
                      3ds friend code: 2664-2347-7128

                      Comment


                      • Είμαι πλήρως απογοητευμένος απο τη νιντυ, θεωρώ πως είναι γερασμένη και δίχως μέλλον πια... ποιός διάολο θα πάει να πληρώσει 400 ευρώ (κονσόλα+παιχνίδι) για να παίξει μαριο σε HD που είναι μια παο τα ίδια χωρίς πιξελς; Πραγματικά αναρωτιέμαι έναν άνθρωπο να τους κάνει 3-4 νέα κονσεπτς δεν έχουν; Μου θυμίζουν γεροεπιχειρηματία του 60 που δεν αναβαθμίζει την επιχειρησούλα του μη τυχόν χάσει τη πελατεία του γιατί πιστεύει πως η συνταγή είναι μια και μόνο αυτή πουλάει! Το χειρηστήριο μοιάζει σα να γαμήθηκε ipad με xbox controler και να βγήκε αυτή η αηδία, ενώ τα παιχνίδια είναι μια επιστράτευση όλων των τίτλων που βγαίνουν απο καιρο NES και σε κάθε κονσόλα είναι πιο γυαλισμένα και πιο 3d!

                        Φιλίκη πρόταση, μποικοτάρετε αυτή τη παπαριά, είναι ένα τίποτα δεν φέρνει καμία εξέλιξη και απλώς γεμίζει τα ταμεία της νιντεντο που μας έχει βρει μαλάκες και μας πουλάει τα ίδια και τα ίδια, αφήστε τους να το πιούνε λίγο μήπως και δούμε τη νιντέντο να βγάλει καμια κονσόλα της προκοπής που έχει να κάνει σοβαρή δουλειά απο εποχές gamecube!

                        Comment


                        • Δεν συμμερίζομαι απόλυτα τις απόψεις του λουφυ αλλά συμφωνώ πως θα ήταν καλό να εβγαζαν κανένα καινούριο παιχνίδι.Το ταλέντο δεν τους λείπει εξάλλου.

                          Αναμένω με μεγάλο ενδιαφέρον την συνέχεια.


                          Tidy!

                          Do not blame me.Blame yourself or God.
                          In Matsuno we trust.

                          Comment


                          • Ειναι κλασσικη συνταγη πλεον να μη βγαζεις τα μεγαλα killer apps στο launch αφου θα πουλησει ουτως ή αλλως. Μετα θα ερθουν τα επη. Believe.

                            ΥΓ: Επισης η κονσολα εχει πολυ μεγαλυτερη ισχυ απλα την κρατανε πισω, μολις βγουν τα PS4, 720 θα βγαλουν patch που θα τη ξεκλειδωνει πληρως.
                            Do a barrel roll!

                            Comment


                            • oti ke na gini ego tha to paro gia zelda,mario,metroid an ta katafero day 1 me to zombi-u ke to neo mario.to mono pou pistevo ine polli akrivo

                              Comment


                              • Αν η ninty καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον των 3rd parties devs που έχει χάσει απτο Ν64 και μετά, τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα για την κονσόλα. To setup φαίνεται οκ αυτή τη φορά. Λίγη προσοχή στο porting θα άφηνε επίσης θετικές εντυπώσεις (όχι ότι επηρέασε τη δημοτικότητα του ps3).

                                Comment

                                Working...
                                X