το wiiU είναι σα τη πατσουβάρα που περνάς την ώρα σου μέχρι να σου ρθει το νέο μωρό (από τη microsoft!)
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nintendo Wii U
Collapse
X
-
-
The Wii U introduces exciting innovations to the world of console gaming, but a clunky OS and a concoction of cheap hardware sully its potential.
Περιμένουμε λοιπόν revision.Ακούς εκεί 4 ώρες διάρκεια μπαταρίας του χειριστηρίου ΑΝ είσαι τυχερός.
Έχει αρχίσει και τα φτύνει το Χ360 play and charge kit μου και ανά 8 ώρες θέλει φόρτιση και μου φαίνεται σπαστικό.Που να πάω στις 4 ώρες.Δεν είναι και φορητό,να πω ότι άντε εντάξει,πόσες ώρες θα είμαι στο μετρό πχ,να κρατήσει 3 ώρες.Αλλά σε επιτραπέζια κονσόλα το θεωρώ μεγάλο φάουλ.Carpe diem
Comment
-
ειδα το zombie u σε stream τι μούφα τεχνικός τομέας, το L4D2 που κυκλοφορεί εδώ και μια τριετία το ξεπερνά
Comment
-
Originally posted by BigBOSS View Postειδα το zombie u σε stream τι μούφα τεχνικός τομέας, το L4D2 που κυκλοφορεί εδώ και μια τριετία το ξεπερνά
Originally posted by Somari View Postχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ ΕΛΕΟΣ ειπαμε hardware επιπεδου ps3, αλλα και οθονες αφης αντιστασης;;;; χαχαχαχα ελεος, γεεεεα 300€, σουυυυυυυυρρρρρNintendo I.D.: paixtis
3ds friend code: 2664-2347-7128
Comment
-
Originally posted by paixtis View Post
Δεν είναι hardware επιπέδου ps3.Είναι πολύ ανώτερο.Θα φανεί στο μέλλον αυτό.Μπορεί να έχουν και κρυφά χαρτιά στα χέρια τους ακόμη.Originally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
Comment