E... einai fanera ephreasmenh h aisthitikh apo to Blazblue.
Ti na kanoume?
Egw eimai efxaristhmenos opws kai na exei!!!!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Competitive Gaming
Collapse
X
-
Το ειδα πιο νωρις και με ξενισε λιγο η αισθητικη, ειναι φυσιολογικο ή να ανησυχω; Ξεφευγει αρκετα απο αυτο που ειχα συνηθισει, αλλα οκ αντε να δουμε και πώς φαινεται στις μαχες, λογικα θα ναι μια χαρα.
Leave a comment:
-
To evala kai sto chatbox, afta einai nea.
Eseis ton seismo ton niwsate?
Leave a comment:
-
πρεπει να ειδα το trailer και 20 φορες OMG IS THIS REAL LIFE NEW GG!!!!
Arc System Works is proud to announce the upcoming Guilty Gear title at their "Arc System Works Festival", which took place in the Yokohama Pacifico venue on 5/19/2013.
Be sure to stay tuned, as Daisuke Ishiwatari takes the director's chair once again, to bring you, THE latest installment to the beloved fighting franchise:Guilty Gear Xrd -SIGN-!
[YOUTUBEHD]NKGPhKu3jNg#![/YOUTUBEHD]
Leave a comment:
-
Ναι, αυτό που λέει ο ryu εννοώ. Ότι οι χαρακτήρες του MK 9 (και του Injustice απ' ό,τι βλέπω με μια πρόχειρη ματιά) δεν έχουν τόσο ομαλή κίνηση όσο του Tekken π.χ. Τα 2D τα κρίνω σύμφωνα με την εποχή τους και όντως τώρα που ξανάβλεπα τα βιντεάκια οι κινήσεις δεν ήταν ούτε κατά διάνοια όσο fluent θυμόμουν από παλιά. Αλλά ναι, μάτι είναι και συνηθίζει αν ασχοληθείς πολύ, απλά δεν έχω ασχοληθεί σχεδόν καθόλου με τα προαναφερθέντα. Μόνο κάτι ξέμπαρκα βιντεάκια από τουρνουά βλέπω πού και πού
Leave a comment:
-
kala to epipedo tou animation sta 2D fighting games den mporei na ftasei paixnidia opws to Tekken kai to Soulcalibur, poly apla epeidh einai poio grhgora pou shmainei oti exoun poly ligotera frames sthn diathesh tous gia na vgaloun kinhsh.
O Jin tou Tekken Tag 2 as poume einai isws o poio fovera animated xarakthras pou exw dei sthn zwh mou, akolouthoun o Steve Fox, o Howarang kai epeita oi ypoloipoi.
Leave a comment:
-
Και γω να σου πω την αλήθεια τώρα που ξαναείδα λίγα σκηνικά από 2D ΜΚ δεν θα το λεγα και ομαλό πλέον
. Μαλλον επειδή ήταν 2D και το έπαιζα πολλά χρόνια πριν μου φαινόταν top για τότε. Στο ΜΚ9 επειδή είχαν βγει πιο πριν 3D games με τρελό animation μου έκανε κάπως κακή αίσθηση το αντίστοιχο του ΜΚ9. Τέσπα, μάτι είναι αυτό και συνηθίζει, και αρνητική εντύπωση να έχεις μετά φεύγει με τον καιρό αν σ' αρέσει και ασχοληθείς.
Leave a comment:
-
Hmmm I dont see it, emena mou fenetai POLY xeirotero to animation sta palia, isws na eimai mono egw.
Leave a comment:
-
Ναι κίνηση εννοώ. Στα 2D ίσα ίσα μου φαινόταν και ομάλη και αυτό λογικά επειδή έκαναν κινηματογράφιση και μετά ψηφιοποίηση των sprites, δηλ. ήταν πραγματικοί ηθοποιοί τα sprites! Στο ΜΚ9 πολλές κινήσεις μου φαίνονται σπαστές.
Leave a comment:
-
Otan leme animation anaferomaste sthn kinhsh etsi?
Oxi sto sxedio, gia na kserw oti milame gia to idio pragma.
Leave a comment:
-
Θα συμφωνήσω με Phantom το animation στο MK9 δε μου κάθεται καλά (στα 2D μου φαινόταν μια χαρά), αλλά γενικά έχει γραφικάρες και η εικόνα σαν σύνολο μ' αρέσει.Originally posted by Ground_zero View PostPlaka kaneis etsi?
Afta einai provlhmata twn paliwn MK oxi tou 9 (kai den milaw gia ta 3D twra).
Leave a comment:
-
phantom τα παλια mk ειναι οσο broken δεν φανταζεσαι, ειδικα το trilogy, βεβαια οκ αν θες να κανεις τον χαβαλε σου μια χαρα
αλλωστε περι ορεξεως...ηταν διασκεδαστικα fightings στον καιρο τους
παντως για το mk9 υπαρχει πολυ δυνατη offline σκηνη εδω στην ελλαδα, μαζι με αγγλια ειναι οι ποιο ενεργες στην ευρωπη, και απο οσο γνωριζω θα γινει το transition απο tous ελληνες mkades στο injustice και παιζει να το πιασουνε και καποιοι sfades, tekenades και marvelades
Leave a comment:
-
Plaka kaneis etsi?λίγο τα ανύπαρκτα hit effects, λίγο το animation που κινούνται σαν μηχανικοί χαρακτήρες
Afta einai provlhmata twn paliwn MK oxi tou 9 (kai den milaw gia ta 3D twra).
Leave a comment:

Leave a comment: