Den me peirakse mono to yfos sou ston Altair, me peirakse to yfos sou KAI pros emena.
Giati dhladh den xrhsimopoiw to stick mou gia na to dosw ston Altair?
Kai giati suckarw?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Competitive Gaming
Collapse
X
-
ωραια ναι μπραβο captain obvious ολοι λες και δεν ειχα αλλη δουλεια να κανω απο το να υποδειξω τι να παρει στον altair
ξαναδιαβαστε και αυτο
gaming accesory εννουσα και αυτα που ειπε o somariOriginally posted by Vaynard View Postμηπως να του δωσεις το δικο σου?:suck:
εκτος και αν το θες διακοσμητικο gaming accessory η εχεις φετιχ με τo να αγοραζεις και να πουλας πισω
εκει παω πασο
και στην τελικη αμα τον πειραξε αυτο που εγραψα η το υφος μου ο altair ας βγει να το πει αυτος δεν σας πεφτει λογος
ο ανθρωπος λεει οτι θελει να κατσει να μαθει fightings δεν ειπε οτι το θελει για να το βλεπει, εχω παει σε απειρα σπιτια να παιξω και βλεπω sticks να τρωνε σκονη στο τελος τα χρησιμοποιω εγω
Leave a comment:
-
Συγγνώμη αλλά κανείς δε θα γίνει ταγάρι στα γούστα του καθενός. Ο Altair μπορεί να θέλει να παίξει με stick επειδή θέλει να ασχοληθεί σοβαρά, επειδή θέλει πιο arcade αίσθηση και ας παίζει Mortal Kombat Trilogy, επειδή έσπασε το δάχτυλό του και δε μπορεί να χειριστεί αναλογικό ή επειδή είναι απλά ποζεράς και μεγάλο ψώνιο (μην τσαντιστείς εσύ). Δεν πέφτει λόγος σε κανένα μας για το τι θα διαλέξει. Μπορείτε να τον συμβουλέψετε πάνω στο τι του ταιριάζει και αν θα τον καλύψει, αλλά από εκεί και πέρα η συζήτηση είναι περί όνου σκιάς.
Στο κάτω κάτω κι εγώ με πληκτρολόγιο - ποντίκι παίζω, αυτό τι σημαίνει? Πως είμαι ελιτιστής και οι κονσόλες είναι για παιδιά ή απλά δε μου αρέσει η αίσθηση του pad και δε με βολεύουν οι αναλογικοί?
Leave a comment:
-
Oloi kserete oti exw dikio, akomh kai o vaynard kserei oti exw dikio sto sygekrimeno thema, poly apla tou peftei 0 logos gia to ti to thelei to stick o allos.
Poio transition kai oti nanai, les kai tha paei na paiksei se kanena tournament kai prepei na ginei ksafnika leet mesa se mia evdomada kai tetoia xaza.
10000000 xrhseis exei to arcade stick kai an goustareis aksizei ta lefta tou kai telos.
Telos den sokaromai me tipote, panta tha yparxoun anthrwpoi pou tha suckaroun se kati etsi kai osoi prospathisan na mathoun na paizoun me stick kai ta parathsan.
Proswpika egw epaiza xronia se arcades kai h metavash den mou kanei kamia diafora.
Leave a comment:
-
Profile pic o Gz τωρα!!Originally posted by Ryu_gr View Post

Ground_Zero είναι τιμή!
Leave a comment:
-
Originally posted by Vaynard View Post(ασε που θα μου την πεσει και ο judge dredd του forum)

Ground_Zero είναι τιμή!
Vay έχεις δίκιο είναι tough να κάνεις transition, αλλά ντάξει ειδικά για mame, live που λέει ο Somari, ίσα ίσα που θα είναι ευχάριστη εμπειρία ακόμα και στην αρχή, όχι όπως στα fighting που είναι μανίκι.
Leave a comment:
-
καλα ναι ειναι και αυτα τα games εννοειται, αλλα ο altair ειπε συγκεκριμενα γιατι το θελει, μεταξυ μας οταν το pad σου εχει γινει ομως δευτερη φυση μετα απο τοσα χρονια, good luck να δοκιμασεις stick ακομα και σε τετoιους τιτλους
εμενα μου πηρε ενα χρονο για να πω οτι παιζω το ιδιο καλα με pad, και στα δυο χρονια και επειτα αρχισα να παιζω καλυτερα με το stick απο οτι με το pad, και πιστεψε με χαλασα παρα πολλες ωρες για να κανω το transition
Leave a comment:
-
Γιατί νομίζω ότι αλλιώς το εννοούσε; Δηλαδή να βάλεις το game σου και να παίξεις χαλαρά, απλά να έχεις arcade stick για να νομίζεις ότι είσαι στ μπλιμπλικάδικο και να ακούς το τσικι τσικι που κανει ο μοχλός και να γουστάρεις...το απιθανο σεναριο που μολις περιεγραψες με το emulate δεν στεκει γιατι πολυ απλα το muscle memory μετα απο τοσα χρονια δεν υπαρχει ξεκινας απο το μηδεν
Εγώ πάντως είχα κανα χρόνο arcade stick και δεν είχα παίξει πάνω από μισή ώρα fighting. Χαμένα δεν πήγαν τα λεφτά μου όμως (λέγε με XBLA, Mame)δεν νομιζω οτι θα δωσει ποτε βαρυτυτα στα fgs γιαυτο και πιστευω οτι θα δωσει πεταμενα λεφτα ας κανει οτι θελει βεβαια εννοειται
Leave a comment:
-
το απιθανο σεναριο που μολις περιεγραψες με το emulate δεν στεκει γιατι πολυ απλα το muscle memory μετα απο τοσα χρονια δεν υπαρχει ξεκινας απο το μηδενOriginally posted by Ground_zero View PostSorry alla @@ dedication thelei.
Pragmatika dhladh prepei na eisai master gia na exeis stick?
To oti mporei o allos na thelei na kanei emulate ton tropo pou epaize palia sta arcade to exeis skeftei?
Sovara twra, giati saresei na ton ypovathmizeis toso ton allon otan oute esy o idios den eisai kan ekei?
Alla akoma kai na eisai pali den exeis kanena dikaiwma, skepsou poly prin apanthseis...
φυσικα και θελει dedication, σιγουρα διαφορετικες περιπτωσεις να ξεκινας απο το μηδεν με το να παιζεις ηδη καλα σε pad και να κανεις transition, ξερω πολλους που θελανε να μαθουνε αλλα ποτε δεν τα καταφεραν το παρατησαν ειτε γιατι βαριοντουσαν/δεν ειχαν χρονο να σπαταλησουν και νομιζαν οτι ξαφνικα θα παιζουνε το ιδιο καλα με το pad τους ειτε γιατι πολυ απλα βρε αδερφε δεν το κατεχουνε το αθλημα (σε σοκαρα ε?) τοσο απλα υπαρχει και αυτη η περιπτωση
τριτον υποβαθμιση? ελεος what are you talking about?? αναφερθηκα στον altair με την οποια οικιοτητα εχουμε αποχτησει τοσο καιρο στο forum, στα οποια πλαισια εχω καταλαβει πως σκεφτεται λοιπον δεν νομιζω οτι θα δωσει ποτε βαρυτυτα στα fgs γιαυτο και πιστευω οτι θα δωσει πεταμενα λεφτα ας κανει οτι θελει βεβαια εννοειται
αλλα δεν προκειται να του χαιδεψω τα αυτια, αμα κανεις ενα lurk το thread εχει γινει ηδη αυτο εδω και χρονια
α και σταματα να βαζεις φρασεις στο στομα μου που δεν ειπα , οποτε θες να μου την πεις κανεις το ιδιο λαθοςOriginally posted by Ground_zero View PostPragmatika dhladh prepei na eisai master gia na exeis stick?
κοιτα το καθε 3d απο τα τρια που ανεφερες εχει τα δικα του στοιχεια και τους δικους τους μηχανισμους δεν θα μπω στη διαδικασια να σου πω ποιο ειναι καλυτερο η χειροτερο γιατι αυτα ειναι αποψεις και γουστα (ασε που θα μου την πεσει και ο judge dredd του forum), αυτο ομως που θα πρεπει να σε ενδιαφερει πρωτιστως ειναι το fighting που θα επιλεξεις να εχει κοσμο να παιξεις και επειδη μενεις εκτος αθηνων στην περιπτωση σου να εχει καλο netcodeΛοιπόν, θα σας κάνω μία χαζή ερώτηση.
Έχοντας ως δεδομένο τα πολλά χρόνια μη ενασχόλησης με fighting games (πάνε οι καλές εποχές που έλιωνα στα Virtua Fighter, Soul Calibur κτλ.)και των νέων εκδόσεων θα ήθελα να μου απαντήσετε σοβαρά όσοι έχετε κάποια εμπειρία ποιο 3D fighting από τα Tekken, Dead or Alive και Virtua Fighter θεωρείτε ότι έχει το πιο βαθύ σύστημα κλωτσομπουνιδιόβεργας?
Δεν με ενδιαφέρει τόσο αν έχει κορυφαία γραφικά, άπειρους χαρακτήρες, έχει χαρακτήρες κούκλες,cutscenes, αν θα σπάνε καρέκλες, αν θα τον στέλνεις τον άλλο απέναντι με μια κίνηση ή θα κάνεις 4,5 κινήσεις στον αέρα πριν πατήσεις στο έδαφος. Με νοιάζει το στρατηγικό βάθος σε ένα τέτοιο τίτλο και όχι πατάω τα πλήκτρα αβέρτα και ότι ρίξουμε και αρπάξουμε.
Έχω την εντύπωση χρόοοοοονια τώρα ότι η σειρά Virtua Fighter κινείται πιο πολύ στις δικές μου απαιτήσεις κι έχω ασχοληθεί πολύ στο παρελθόν με όλες τις διάσημες σειρές εκτός από τα 2D τα οποία όσο κι αν τέσταρα δεν με συγκίνησαν.
Τα φώτα σας...
το soul calibur 5 εχει πολυ καλο, οπως και το tekken tag tournament 2 που μολις κυκλοφορησε ψησου/χωσου
Leave a comment:
-
Γουστάρω Soul γιατί έχει ωραίο σύστημα μάχης και δεν έχει τρελές απαιτήσεις στα inputs και στα timings, οπότε δεν χρειάζεται να κάνεις practice μόνο και μόνο για να κρατάς το muscle memory. Ότι μαθαίνεις το κάνεις, οπότε άμα χάσεις, μάλλον έχασες επειδή ο άλλος σε διάβασε ή είχε καλή στρατηγική.
Στο SF γουστάρω τρελά όταν με ΠΟΥΣΤΗ ΚΙΝΕΖΟ βγάζω link δυνατή μπουνιά μετά από chicken wing, αλλά άμα έχω καιρό να παίξω μάλλον θα πρέπει να πω και μια προσευχή για να βγει.
Leave a comment:
-
H alhtheia einai oti den exw asxolithei pote pragmatika me Virtua Fighter o idios.
Prospathisa mia fora na to mathw, alla den mou arese katholou to paixnidi oute optika oute ws gameplay kai to parathsa.
Alla apo afta pou mou exoun deiksei ypothetw pws einai to poio texniko apo ta 3 kalytera 3D fighting games alla oxi se epipedo diaforas Street Fighter vs Guilty Gear as poume.
To Soulcalibur den einai poio "texniko" apo to Tekken, alla einai poly poio kala organwmeno ws pros ton elenxo tou xarakthra, exontas thn amyna se koumpi kai oxi sto "pisw" afinei ligotera prithoria gia lathos kai afto einai megalh diafora gia mena opote kai to thewrw anwtero.
To Tekken exei perissotera koumpia alla opws eipa poio texniko apo to Soul san paixnidi den einai, eksartatai kai apo to xarakthra pou tha dialekseis na paikseis.
To DOA einai to xeirotero apo ta 3D fighting game pou aksizoun.
Mono to 5 pou vgainei twra mou kanei kapoia aisthish kai pali den kserw an tou exoun dwsei realistika reversals pleon.
Se ola ta ypoloipa ths seiras h eleftheria tou na kaneis reversal sta panta se syndiasmo me to oti h dynamh tous einai unreal ta diagrafoun apo aplh epilogh kai ta kanoun ton aftoskopo.
Se kanena allo game den exw dei reversal wars... einai geloio to na to vlepeis.
Ase pou kai ws paixnidi deixnei butt ugly.
Leave a comment:
-
Λοιπόν, θα σας κάνω μία χαζή ερώτηση.
Έχοντας ως δεδομένο τα πολλά χρόνια μη ενασχόλησης με fighting games (πάνε οι καλές εποχές που έλιωνα στα Virtua Fighter, Soul Calibur κτλ.)και των νέων εκδόσεων θα ήθελα να μου απαντήσετε σοβαρά όσοι έχετε κάποια εμπειρία ποιο 3D fighting από τα Tekken, Dead or Alive και Virtua Fighter θεωρείτε ότι έχει το πιο βαθύ σύστημα κλωτσομπουνιδιόβεργας?
Δεν με ενδιαφέρει τόσο αν έχει κορυφαία γραφικά, άπειρους χαρακτήρες, έχει χαρακτήρες κούκλες,cutscenes, αν θα σπάνε καρέκλες, αν θα τον στέλνεις τον άλλο απέναντι με μια κίνηση ή θα κάνεις 4,5 κινήσεις στον αέρα πριν πατήσεις στο έδαφος. Με νοιάζει το στρατηγικό βάθος σε ένα τέτοιο τίτλο και όχι πατάω τα πλήκτρα αβέρτα και ότι ρίξουμε και αρπάξουμε.
Έχω την εντύπωση χρόοοοοονια τώρα ότι η σειρά Virtua Fighter κινείται πιο πολύ στις δικές μου απαιτήσεις κι έχω ασχοληθεί πολύ στο παρελθόν με όλες τις διάσημες σειρές εκτός από τα 2D τα οποία όσο κι αν τέσταρα δεν με συγκίνησαν.
Τα φώτα σας...
Leave a comment:
-
Sorry alla @@ dedication thelei.
Pragmatika dhladh prepei na eisai master gia na exeis stick?
To oti mporei o allos na thelei na kanei emulate ton tropo pou epaize palia sta arcade to exeis skeftei?
Sovara twra, giati saresei na ton ypovathmizeis toso ton allon otan oute esy o idios den eisai kan ekei?
Alla akoma kai na eisai pali den exeis kanena dikaiwma, skepsou poly prin apanthseis...
Leave a comment:
-
μηπως να του δωσεις το δικο σου?:suck:Originally posted by Ground_zero View PostTi se noiazei ti to thelei?
altair αγορι μου κοιτα ρεαλιστικα τσαμπα λεφτα θα δωσεις
το stick θελει dedication
τα σεπολια κανουνε καλες δουλιες αλλα αν επιμενεις να σκοτωσεις λεφτα η γνωμη μου ειναι ασε τα custom στην ακρη για την ωρα και παρε μια απο τις χιλιαδες διαφορετικες madkatz,hori tournament edition που κυκλοφορουν ,απο το amazon ξερω γω η απο οπουδηποτε αλλου online μπορεις να βρεις καλες τιμες
και παλι κατα την αποψη μου αυτα που λενε οτι τα sticks ειναι επενδυση ειναι πιπες, επενδυση ειναι οταν παιζεις competitive fighting games οχι στο κουκουρουκου ''κατσε να παρω ενα stick να υπαρχει μηπως και ασχοληθω σοβαρα'' εκτος και αν το θες διακοσμητικο gaming accessory η εχεις φετιχ με τo να αγοραζεις και να πουλας πισω
εκει παω πασο
Leave a comment:
-
Used βρήκα από αγγελία.Το είχε πάρει 250 λέει,το δίνει 80,ξέρω 'γω.Γι'αυτό είπα σε Ryu μήπως το τσεκάρει πρώτα εκείνος που ξέρει και μετά βλέπουμε.
Leave a comment:
Leave a comment: