Announcement

Collapse
No announcement yet.

Competitive Gaming

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ground_zero
    replied
    Κι επειδή βλέπω ότι δεν την παλεύω στα SF με το χειριστήριο του ps3,αποφάσισα να πάρω το SSF4AE στο Χ360
    Ti pragma?!?!?!!?
    To pad tou 360 einai kyriolektika axrhsto gia fighting games (oute to Mad catz einai kalo).
    Twra pou den mporeis na xrhsimopoihseis fysiologiko xeiristhrio h monh sou elpida einai arcade stick opws sou eipe kai o vaynard.

EDIT: Molis diavasa kai to allo sou post, POTE POTE POTE POTE den xrhsimopoieis ta analogika gia na paikseis fighting games, MONO me ton stavro tha paizeis!
    Mou fenetai teleiws apistefto oti xtypas sto analogiko, pote den exeis xrhsimopoieisei playstation pad?

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Έχω θέμα με το ps3 pad ρε.Oι αναλογικοί του δε με βολεύουν καθόλου στα τεταρτημόρια κι αυτά,ενώ ο σταυρός δεν με βολεύει γιατί τα χέρια μου πέφτουν πάνω στους αναλογικούς.Στο Χ360 έβγαζα τις κινήσεις πολύ πιο εύκολα με τον αναλογικό.
    Μόνο λίγο Dictator (SF4) ξέρω,αλλά τίποτα το ιδιαίτερο.
    Όχι ρε δεν τρόλλαρα.Απλά βαριέμαι που ζω,οπότε λίγο χλωμό να έρθω Αμπελοκηπους,αλλά οκ,μπορεί να περάσω με την πρώτη ευκαιρία.
    Για gathering σε σπίτι,μέσα.
    Arcade stick κοστίζει.Άλλωστε που να βρω;

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    Συνεχίστε έτσι μάγκες γουστάρω.Κι επειδή βλέπω ότι δεν την παλεύω στα SF με το χειριστήριο του ps3,αποφάσισα να πάρω το SSF4AE στο Χ360.Vaynard θα μου κάνεις μαθήματα ή απλά θα με ταπεινώσεις πάλι όπως στο MvC3;

αν σοβαρολογεις εφοσον ξεκινας απο το 0 και θες να μαθεις να παιζεις ενα fighting το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να δεις αν μπορεις να μαθεις σε ενα arcade stick, η γκουμουτσα του 360 ειναι ακαταλληλη για fighting games imo
    να μαθεις να παιζεις απο το online ειναι ακατορθωτο η θα μαθεις λαθος, το παραμικρο lag αλλαζει τα παντα, αφου εισαι αθηνα μπορεις να περασεις οποιαδηποτε στιγμη απο το greekdojo academy στους αμπελοκηπους για αρχη, και ο zaelock θα σου δειξει οτι τραβαει η ψυχη σου, ενναλαχτικα αν περασεις παρασκευη ακομα καλυτερα γιατι θα δεις κοσμο να παιζει ssf4 και ολο με καποιον μπορεις να κατσεις και να σε μαθει σιγα σιγα 5 πραγματα, για mortal combat ισχυει το ιδιο αλλα κυριακες

επισης αν κανονιστει καποιο gathering σε σπιτι θες να σε εχω υποψην?

αν τρολλαρεις αγνoησε οτι εγραψα

somari το converter που εβαλες το βλεπω πρωτη φορα οποτε δεν μπορω να βοηθησω,
    κατα κανονα παντως στα converters ισχυει το ''οτι πληρωσεις παιρνεις''

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Καλά παιδιά keep in mind ότι δεν έχει ο καθένας την ίδια όρεξη, τον ίδιο χρόνο και την ίδια διάθεση για να ασχολείται με αυτά που οι άλλοι γουστάρουν . Ανά καιρούς όλοι μας διαβάζουμε πράγματα που μας φαίνονται τραβηγμένα ή άκυρα, ούτε απογοήτευση χρειάζεται, ούτε έμμεσο χώσιμο, ούτε τίποτα.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Παίδες έχει δοκιμάσει κανείς αυτό;

GTMax Controller Converter Adapter Cable for Sony PS2

Στο άμαζον έχει 1 αστεράκι επειδή στο μοναδικό review "χαλάστηκε" που χρειάζεται wired xbox360 controller για να δουλέψει και δεν το ήξερε. Ρωτάω κυρίως αυτούς που κυκλοφορούν σε φόρα με fightings/ arcades και άλλα competitive games και ίσως έχουν πετύχει κριτικές (ενδιαφέρομαι κυρίως για σταθερότητα και lag)

ότι δεν την παλεύω στα SF με το χειριστήριο του ps3,αποφάσισα να πάρω το SSF4AE στο Χ360.
    wait wat? εχεις δοκιμάσει να παίξεις 2-d games με την γκουμούτσα;

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Options select.Να κάτι καινούριο.
    Συνεχίστε έτσι μάγκες γουστάρω.Κι επειδή βλέπω ότι δεν την παλεύω στα SF με το χειριστήριο του ps3,αποφάσισα να πάρω το SSF4AE στο Χ360.Vaynard θα μου κάνεις μαθήματα ή απλά θα με ταπεινώσεις πάλι όπως στο MvC3;

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    να συμπληρωσω οτι υπαρχουνε πολλων ειδων option selects πχ το συνδυασμενο δηλαδη να πατησεις τα commands που θες ταυτοχρονα, το δευτερο ειδος ειναι αναλογως το buffering μετα αν επιτρεπει το παιχνιδι huge windows buffering (πχ sf4) να δωσεις τα commands με μια αλληλουχια το ενα μετα το αλλο

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Sta Ellhnika, esy ekteleis ena command kai to PC kanei ton xarakthra sou na vgalei diaforetikh antidrash analoga me to ti kinhsh tha kanei o antipalos paixths.
    Afth h antidrash einai kai afth pou symferei ton xarakthra sou.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    Ναι αλλα και εσυ ισοπεδωνεις
    εισαι αδικος αν ισοπεδωνω σε πολυ πολυ λιγες περιπτωσεις το κανω γιατι θα ειμαι 100% σιγουρος για κατι

option select=It's a set of motions that various characters can do to technically do two moves at once, and have the best option for the situation come out automatically.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Originally posted by Vaynard
    δεν το εκανα θεμα αδερφε...αλοιμονο, απογοητευτικα ισως απο την συγκεκριμενη προταση κυριως γιατι ηρθε απο σενα που συνηθως δειχνεις ενα υψηλο IQ στα post σου και εισαι γενικα cool, αλλα ενταξει θα ζησω
    Ναι το καταλαβαινω αυτο που λες γιατι το ιδιο θα ελεγα και εγω.. Αν το βαλω στο μυαλο μου μπορω να φανταστω οτι θελει να αναπτυξεις διαφορες στρατηγικες εναντια σε διαφορετικο αντιπαλο απλα οταν το ειπα ειχα στο μυαλο μου τη στρατηγικη αλλιως με την εννοια της ομαδας. Και επειδη στα fighting δεν ξερω ουτε η αμυνα πως γινεται δεν θα επρεπε να το πω ετσι.

Γενικα ειχα τη στρατηγικη στο μυαλο μου αλλιως οποτε καταλαβαινω οτι ειπα κατι ακυρο..

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Osoi exoun thn periergeia as doun ti einai ena option select:

Exete ypopshn oti afta an kai demonstration videos, deixnoun pragmata pou prepei na ekteleis ingame at will, den milame gia spanies faseis twra

Leave a comment:

• nooto
    replied
    δεν εχει νοημα να συνεχισω να χαλαω και τον δικο μου χρονο αλλα και τον δικο σας απο την στιγμη που δεν αντιλαμβανεται κανενας τι παιζει στα fighting games στο forum ουτε ασχολητε με αυτα, γι αυτο εχω σταματησει να κανω και συχνες αναφορες πλεον η να αναφερω νεα του community
    Ναι αλλα και εσυ ισοπεδωνεις . Ειδικα τα οσα γραφετε κατα καιρους σε σχεση με τα fighting νομιζω τα παρακολουθει πολυ κοσμος, ακομα και εγω που δεν εχω ιδεα παντα διαβαζω οσα ανεβαζετε, βλεπω τα videos απο τα tournaments κλπ. Και στην περιπτωση του ground επισης, παροτι δεν προκειται να ασχοληθω με mmo, διαβαζω τα οσα γραφει στο ffXIV...Γενικοτερα δε, απο την ολη συζητηση δεν νομιζω να ηταν κανενας αδιαλακτος σε οτι αφορα στα περι fighting, ακομα και ο ΙΗΝΕ αναφερεται κατα πασα πιθανοτητα σε αλλου ειδους στρατηγικη και λογω team based και λογω παντελους αποκλεισης στη λογικη των 2 ειδων.

Για ingame footage θα ψαξω απο αυριο γιατι με ενα γρηγορο search δεν βρηκα κατι αξιολογο στο youtube. Evans αναφερομουν σε βιντεο που εχουν προκυψει απο προσωπικους αγωνες (σε mode αντιστοιχο με αυτο των halo), θα ψαξω βεβαια και στο net και αν βρω κατι αντιστοιχο θα το ανεβασω...εχει πιστευω πολυ ενδιαφερον ειδικα στην περιπτωση του gears γιατι συνηθως τα demonstration videos δεν εχουν ουδεμια σχεση με το τι μπορει να κανει πραγματικα το παιχνιδι...

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    Και εγω αν ημουν στη θεση σου θα με πειραζε να σου πω την αληθεια αλλα μην το κανεις και τοσο θεμα ο καθενας λεει την αποψη του
    δεν το εκανα θεμα αδερφε...αλοιμονο, απογοητευτικα ισως απο την συγκεκριμενη προταση κυριως γιατι ηρθε απο σενα που συνηθως δειχνεις ενα υψηλο IQ στα post σου και εισαι γενικα cool, αλλα ενταξει θα ζησω

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Edw o Vaynard poio pisw anefere para polles fores to "option select" se ena fighting game kai malista se ena allo post tou edwse kai paradeigma xwris na pei ti einai option select.

Twra milame gia poly texnikes anafores pou pragmatika akomh kai oi psagmenoi den tis kseroun, poso mallon oi asxetoi.
    Kalo tha htan na ekshgountai kapoia pragmata prin anaferthoun.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Ε οκ οταν μιλαμε για ενα team based game και για ενα fighting μιλαμε για διαφορετικου ειδους στρατηγικη.. Τελος παντων δεν εχει νοημα γιατι συγκρινουμε ανομοια πραγματα, φαινεται να σε πειραζει που οι περισσοτεροι δεν ασχολουνται με τα fightings και δεν ξερουν.. Και εγω αν ημουν στη θεση σου θα με πειραζε να σου πω την αληθεια αλλα μην το κανεις και τοσο θεμα ο καθενας λεει την αποψη του. Εγω εξαλλου το παραδεχτηκα και δεν μιλησα παραπανω για αυτα, αφου δεν γνωριζω απο fighting ουτε στο ελαχιστο.

Θελει την υπερτατη στρατηγικη και κανω λαθος?? οκ σε πιστευω no big deal(αληθεια δεν το λεω ειρωνικα..) Μετα το post του ground βασικα γιατι εσυ δεν ειπες τιποτα για το θεμα. Απλα ειναι αλλου ειδους στρατηγικη, στο ενα πρεπει να συνεργαστει μια ολοκληρη ομαδα στο αλλο εισαι εσυ απεναντι σε ενα αλλο αυτο ειπα και εγω στην αρχη αν δεν υποτιμουσα το στρατηγικο θεμα(στο οποιο κανω λαθος και το δεχομαι)..

Leave a comment:

Working...
X