Announcement

Collapse
No announcement yet.

Competitive Gaming

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vaynard
    replied
    οχι παιξει αρκετο kof13 αλλα σε καμια περιπτωση οσο τα αλλα δυο απλα λογω ελλειψης ενδιαφεροντος απο αλλους εδω στην ελλαδα το σταματησαμε (εχει και κακο online), επισης εχω να αγγιξω sf4 κανα χρονο, αλλα παρακολουθω οσα tournaments γινονται και αρκετα streams για να ειμαι ''updated'' σε νεα setups, για την ακριβεια μονο umvc3 παιζω συστηματικα απο fgs τον τελευταιο χρονο (και λιγο divekick γιατι εχει γελιο)

ισως το ξαναπιασω τωρα που θα κυκλοφορησει στο stream το kof13 μιας και λενε οτι θα εχει καινουργιο netcode, γενικα παντως θελει πολυ αφοσιωση το kof δεν ειναι καλη επιλογη για καποιον να ξεκινησει αν δεν εχει παιξει αλλα fightings

το injustice εχει μπει πολυ δυνατα στο fgc, ειναι πολυ αξιολογο fighting και ειναι οτι πρεπει για να αρχισει καποιος να παιζει σε competitive lvl

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Νόμιζα ότι δεν έπαιζες KOF. Ή ήταν το ΧΙΙ;

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    best

marvel
    sf4
    kof13

αλλα ειμαι προκατειλημμένος καθως σε αυτα τα 3 εχω καει

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Καθόμουν κι έβλεπα τους τελικούς του evo για να περάσει η ώρα και δεν μπορώ να διαλέξω ποιος ήταν ο χειρότερος. Αυτός του MK ή του Injustice; Εμετός και οι δύο.

Leave a comment:

• Napster
    replied
    O καλύτερος τελικός στην ιστορία του παιχνιδιού. Απλά ανατριχιαστικά τα τελευταία δευτερόλεπτα.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    sub zero αν με χανεις, γραψε λαθος

US Government Recognizes League of Legends' LSC as Sport

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Εκανα μεταφορα posts απο το SF4 topic, μαλλον γι' αυτο χαθηκε κατι στη μεταφραση.

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    sub zero νομιζα σας ειναι γνωστο οτι στην ελλαδα υπαρχει ενας πυρηνας ατομων που παιζουνε το sf4 non stop απο τοτε που βγηκε σε πολυ καλο lvl και μπορει οποιος θελει να βρει κοσμο ανα πασα στιγμη να παιξει, δεν καταλαβαινω γιατι περιμενετε να γραφτει κατι σε ενα thread για να πιστευετε οτι υπαρχει κινηση
    Σε εμένα αναφέρεσαι; Γιατί κάπου σε χάνω είναι η αλήθεια

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Εδω και κανα χρονο δεν παρατηρω τοσο στενα την competitive scene, αλλα οντως νομιζω πως ο Xian εχει πεισει για το ποσο dominant ειναι τελευταια με τον Gen του. Κανει ο,τι εκανε πριν λιγο καιρο ο Infiltration ο οποιος παρεμπιπτοντως εχασε σε mirror match απο τον Tokido ο οποιος σταθερα παραμενει μαλλον η πρωτη μουρη απο Ιαπωνια μερια.

UMVC παροτι δε σκαμπαζω respect στον Wong που πηγε τοσο μακρια με την 3αδα που παιζει. Αν επαιζε μια απολυτως broken 3αδα θα χε ξεφτυλισει απειρο κοσμο.

Τελος παιρνω κι εγω με τη σειρα μου την πασα απο Vaynard και λεω πως και το Smash Bros Melee (ναι φετος ακουσαν τον κοσμο και ειχαμε Melee αντι Brawl) εσπασε πολλα ρεκορ, προς στιγμην εγινε το most viewed game ever (140k) για να το ξεπερασει βεβαια λιγες ωρες μετα το UMVC ΜΕ 150k viewers. Τρελα νουμερα, δε νομιζω να περιμενε κανεις κατι τετοιο απο ενα Smash.

Leave a comment:

• Napster
    replied
    Ακόμα και εκεί έχουν παίχτες οι EG, κρίμα που η ομάδα της Dota των EG είναι γεμάτη με μέτριους παίχτες, lol.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    το καλυτερο match της δεκαετιας

[YOUTUBEHD]Fcl53RKtFm4#at=632[/YOUTUBEHD]

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    sub zero νομιζα σας ειναι γνωστο οτι στην ελλαδα υπαρχει ενας πυρηνας ατομων που παιζουνε το sf4 non stop απο τοτε που βγηκε σε πολυ καλο lvl και μπορει οποιος θελει να βρει κοσμο ανα πασα στιγμη να παιξει, δεν καταλαβαινω γιατι περιμενετε να γραφτει κατι σε ενα thread για να πιστευετε οτι υπαρχει κινηση

θα παρω πασα και θα γραψω δυο λογια για το φετινο evo που κατα την διαρκεια του εγινε η ανακοινωση για το ussf4

το φετινο evo ηταν καταπληκτικο για μια ακομα χρονια, γεματο συγκινησεις και μεγαλες ανατροπες το ξενυχτι που εριξα τρεις μερες μιας και το παρακολουθησα ολο αξιζε τον κοπο φοβερο hype και απειρα clutch moments αλλα και chokes

μπραβο στον xian για την επικρατηση του στο ssf4 αλλα και γιατι εχει βαλει στον χαρτη μονος του εναν χαραχτηρα που δεν τον υπολογιζε κανενας τον gen

μπραβο και στον μεγαλο justin wong finalist στο marvel γιατι μας εδωσε απιστευτα evo moments και με εκανε να πεταχτω απο την καρεκλα μου ουκ ολιγες φορες καταφερε να νικησει το φαβορι chrisg πεταξε στα loosers τon filipino champ εμεινε απο γκαζια ομως στον τελικο με τον φλοcker (παρολο που εκανε ενα φοβερο γυρισμα με akuma σε ενα game) αφου περασε και τον κυκεωνα απο τους zero may cry players

its mahvel baby!!

buttomline
    sf4 top8=120k viewers
    marvel top8 = 150k viewers

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    αυτο το ΠΣΚ εχει το φετινο EVO , παρακατω το προγραμμα (ειναι σε PST δηλαδη -10 ωρες απο εμας) απο το stream του spooky

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    epic gifs incoming, αν και ενταξει για να πιασεις μερικα (πχ του umvc3) πρεπει να παρακολουθεις το competitive fighting community, anyway οποιος καταλαβε καταλαβε

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    OCV o ryan hart θα κανει λεμε!

τους ιαπωνες δεν τους challengarei κανενας φυσικα, ολοι κοκοκο εκει

Leave a comment:

Working...
X