Announcement
Collapse
No announcement yet.
Competitive Gaming
Collapse
X
-
Ε πώς να μην αφηνιάσουν τα παλικάρια με αυτά που γίνονται στο Τρίτο Χτύπημα!!!
Και για όσους έχουν απορία, στο πρώτο χτύπημα σβήνω τα φώτα, δεύτερο χτύπημα είμαι στην πόρτα.
Leave a comment:
-
Μετα απο συζητηση που ειχαμε με τον bart, βαζω εδω ενα βιντεο που εδωσε στο chat (σχετικα με μια συζητηση που ειχαμε περι sos) και τοποθετω διπλα κατι αντιστοιχο που ειχε δημοσιευσει το ign (bot type) σχετικα με το multiplayer του GOW 3.
Ηigh level play (1.18 και μετα, στην αρχη σχολιαζει περι sos και δειχνει deaths που μπορει να τυχουν απο το συγκεκριμενο οπλο)
Basic level play (απο IGN)
Τσεκαρετε, οι διαφορες στο level βρισκονται οχι μονο στο επιπεδο του κυριου παιχτη αλλα στο συνολο του αγωνα των teams σε οτι αφορα το skill-ταχυτητα.
Leave a comment:
-
Να διευκρινήσω ότι δεν μιλάω για fightings αποκλειστικά, αλλά για όλα τα arcades και ειδικά τα παλιά δεκαετίες 80-90.Originally posted by Ground_zero View Post99% twn periptwsewn o moxlos htan panta sta aristera, twra ean paizate stavrwta htan allo thema.
Oxi oti den exw dei ta sticks sta aristera, aplws htan kati spanio.
Oi ksenoi sta prwtathlimata pathenane plaka otan evlepan ton Aenica na paizei Tekken me ta xeria stavrwta, ton evazan na paizei kai ton evgazan fwtografies etsi gia to show...
Πχ δεν θυμάμαι να έχω παίξει shmup με αριστερό μοχλό.
Από fighting το μόνο που θυμάμαι σίγουρα ήταν το SFII που είχε πλήκτρα και στις δύο πλευρές.
Leave a comment:
-
99% twn periptwsewn o moxlos htan panta sta aristera, twra ean paizate stavrwta htan allo thema.
Oxi oti den exw dei ta sticks sta deksia, aplws htan kati spanio.
Oi ksenoi sta prwtathlimata pathenane plaka otan evlepan ton Aenica na paizei Tekken me ta xeria stavrwta, ton evazan na paizei kai ton evgazan fwtografies etsi gia to show...
Leave a comment:
-
Τώρα που το λες και γω έτσι νομίζω. Δε θυμάμαι να έχω πιάσει μοχλό με αριστερό.
Leave a comment:
-
Κι εγώ δεξιόχειρας είμαι και με βολεύει αφάνταστα ο μοχλός στα δεξιά.
Εγώ στα περισσότερα arcades που έπαιζα ο μοχλός ήταν πάντα στα δεξιά.
Εκτός και αν δεν θυμάμαι καλά...Αλτσχάιμερ;
Leave a comment:
-
Αυτό ακριβώςOriginally posted by Phantom Duck View PostΕγώ είμαι δεξιόχειρ αλλά πάντα με βόλευε ο μοχλός στο δεξί. Γι' αυτό και στα arcades έβαζα σταυρωτά τα χέρια μου αλλά δενόμουν κόμπος και δεν έλεγε. Βέβαια γενικά δεν με βολεύουν sticks αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία
Leave a comment:
-
Εγώ είμαι λίγο και τα 2, αλλά πιο δεξιόχειρας(90% δεξιός και 10% αριστερός - ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ :xp: -). Εμένα περισσότερο με βολεύει για τις κινήσεις ο αριστερός μοχλός, λόγω συνήθειας μου από το PC. Κι εγώ παλιά τα είχα σταυρωτά και πάντα με βόλευε.
Leave a comment:
-
Εγώ είμαι δεξιόχειρ αλλά πάντα με βόλευε ο μοχλός στο δεξί. Γι' αυτό και στα arcades έβαζα σταυρωτά τα χέρια μου αλλά δενόμουν κόμπος και δεν έλεγε. Βέβαια γενικά δεν με βολεύουν sticks αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία
Leave a comment:
-
WTF pou meneis?
Ta bliblikia me to moxlo deksia htan yparvolika spania, ena paidi sto greekdojo anagazotane kai ekane monos tou custom sticks me to moxlo deksia epeidh htan aristeroxeiras.
Leave a comment:
-
Από περιέργεια: Κανά joystick που ο μοχλός να είναι στα δεξιά υπάρχει; Γιατί μια ζωή στα μπλιμπλίκια με δεξί μοχλό έπαιζα.
Leave a comment:
-
Oxi oti diaferei apo alla sticks se trela pragmata, o moxlos na einai hori kai ola ta alla einai ok.
Leave a comment:
Leave a comment: