Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
VG Ντοκυμανταίρ, άρθρα, και πάσης φύσεως εγκυκλοπα
Συμφωνώ υπέροχο περιοδικό, αλλά στα ελληνικά καταστήματα απλησίαστο. Είχα ξεκινήσει να το αγοράζω 7.90 και ξαφνικά πήγε στα 10€... Εντάξει υπερβολικά χρήματα- ειδικά σε κάποια τεύχη ήθελα να διαβάσω μόνο για έναν ή δυο τίτλους, οπότε καθόμουν και χάζευα στον Παπασώτο- λαθραναγνώστης κι έτσι...
Επίσης το Time Extend του EDGE ειναι πολύ καλή δουλειά
Time Extend: Super Metroid
Κώστα, ούτε εγώ το αγοράζω το Retro Gamer. Καλό, χρυσό, αλλά πραγματικά πανάκριβο. Τα scans τα βρήκα σε έναν ξεχασμένο φάκελο που είχα καταχωνιασμένο στον φορητό σκληρό.
Χίλια ευχαριστώ ρε Loggαρε! Έχω κι εγώ τα GEE και Retro αλλά τα αφιερώματα είναι στα γερμανικά οπότε τι να ανεβάσω?
Το Retro Gamer το αγόραζα ένα φεγγάρι αλλά Ελλάδα παραήταν ακριβό ρε γμτ...
Ξέρω είναι 20 λεπτά αλλά όταν βρείτε χρόνο δείτε το.
Ξεχωριστή έρευνα πάνω στα video games με στοιχεία που φυσικά εκπλήσουν, για αυτό δικαιολογώ απόλυτα το γέλιο του κοινού!
Λέει και ωραία ενδιαφέροντα ιστορικά στοιχεία από τον Ηρόδοτο!
Θα ριξω μια ματια σε λιγο με την ησυχια μου γιατι τωρα ειμαι στη σχολη, απλα ηθελα να αναφερω και την ειδηση με την επισκεψη του Tim Cook στα γραφεια της Valve.
Cook+Newell = ?
Για την ωρα παιρνουν και δινουν οι φημες για Apple TV στα τελη του ετους με καποιας μορφης Steam integration ή καποιοι λενε ακομα και για ξεχωριστη κονσολα. Ειμαι περιεργος να δω ποια χρυση τομη θα βρουν οι 2 εταιρειες, γιατι σιγουρα καμια δε θα κανει πισω οσον αφορα το προσωπικο της συστημα διανομης (iTunes / Steam). Αν θελετε βεβαια να αρχισουμε την κουβεντα και τις εικασιες, τοτε καλυτερα η συνεχεια να γινει σε αλλο θεμα π.χ. http://www.gamers-odyssey.com/forums...read.php?t=233
Ένα τεράστιο αλλά άκρως ενδιαφέρον blog post για την εταιρική κουλτούρα της Valve, τον τρόπο σκέψης της, την ιεραρχία στη βιομηχανία του gaming και άλλα τινά. Αξίζει πραγματικά τον κόπο.
Χμμμμμ έχουμε θέμα με εγκυκλοπαιδικά άρθρα για τα VGs αλλά δεν έχουμε ένα που να ποστάρονται τα αρθράκια με αναλύσεις γύρω απο την τεχνολογία το narration το σενάριο κτλ. ενός παιχνιδιού...
Πολύ ενδιαφέρον Xeno, αν και θα μ' άρεσε να δω και την εξέλιξη της σκηνής, όχι μόνο την σημερινή της κατάσταση. Επίσης πόσο αστείοι φαίνονται οι Αμερικανοί σε ένα τέτοιο video, καμία σχέση με τον ενθουσιασμό των Ιαπώνων.
Μακάρι να μπορέσουμε να κάνουμε κι αυτό που λέει ο Kawaguchi, ωραίο τελείωμα!
100 Yen: The Japanese Arcade Experience is a 67 min. historical documentary about the evolution of Japanese arcades and the culture surrounding it. Find out more…
Στο παραπανω link μπορειτε να δειτε το trailer για το 100 Yen, ενα documentary αφιερωμενο στην ιαπωνικη arcade σκηνη.
Eνδιαφερον θα εχει να δουμε και το τελικο προϊον, το trailer ηταν αρκετα καλο παντως μιας και ηταν χορταστικο και απο αποψης παιχνιδιων, αλλα και απο αποψης συμμετοχων (players, developers, arcade owners).
Νομίζω πως ταιριάζει. Το ξέρατε πως το τραγούδι της εισαγωγής του Cannon Fodder είχε και εισαγωγή? Αν θυμάστε, στο παιχνίδι εμφανίζονταν σατιρικές φωτογραφίες της Sensible Soft, της ομάδας ανάπτυξης, ντυμένοι καραβανάδες σε ένα λιβάδι κάνοντας διάφορα.
Εδώ είναι το βίντεο. Μεγάλα παληκάρια, μεγάλες στιγμές.
Αυτό και το προηγούμενο documentary για την indie σκηνή θέλω να τα δω, αλλά δεν ξέρω που μπορώ να τα βρω. Σκέφτομαι να αγοράσω τα DVDs όταν με το καλό κυκλοφορήσουν, αν και η τιμή είναι κάπως απαγορευτική.
Leave a comment: