Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gaming Awards 2011

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #61
    Άψογος Dj.Αυτό ακριβώς που λες στην τελευταία παράγραφο,εννοούσα με το πρώτο μου ποστ το οποίο,θέλω να ελπίζω όχι ηθελημένα,παρερμηνεύθηκε.Εύγε και πάλι Dj. ;)
    Carpe diem

    Comment


    • #62
      μου φαινεται οτι τελικα το θεμα ειναι τι ζηταει το καθε ειδος gamer και απο ποια οπτικη βλεπει ο καθενας τα πραγματα

      ο ενας θελει να βλεπει καινοτομιες νεα πραγματα συνεχεια να πρωχωραει το medium αν και στο ειδος genre που προτιμαει μπορει να κανει και καμια υποχωρηση ,ενω ο αλλος θελει να εθιζεται στις γνωστες συνταγες gameplay που ξερει και αγαπαει τοσα χρονια και ειναι ευχαριστημενος ακομα και με μικρες (αλλα ουσιαστικες) αλλαγες, γιατι ο νεος ειναι ωραιος αλλα...ο παλιος ειναι αλλιως:troll:

      Comment


      • #63
        Originally posted by Vaynard View Post
        ο ενας θελει να βλεπει καινοτομιες νεα πραγματα συνεχεια να πρωχωραει το medium αν και στο ειδος genre που προτιμαει μπορει να κανει και καμια υποχωρηση ,ενω ο αλλος θελει να εθιζεται στις γνωστες συνταγες gameplay που ξερει και αγαπαει τοσα χρονια και ειναι ευχαριστημενος ακομα και με μικρες (αλλα ουσιαστικες) αλλαγες,
        Όχι ακριβώς.Εμένα προσωπικά δε με χαλάει ούτε το νέο και πρωτότυπο ούτε το παλιό και δοκιμασμένο.Το μόνο που με νοιάζει,είναι το πόσο καλά θα περάσω με ένα τίτλο είτε αυτός ονομάζεται Halo είτε Barbie Racing.
        Carpe diem

        Comment


        • #64
          εσυ δεν εισαι σε καμια απο τις δυο κατηγοριες , δεν ειπα οτι υπαρχουνε μονο αυτες οι δυο

          Comment


          • #65
            Δεκτόν.
            Carpe diem

            Comment


            • #66
              Το καταθέτω καθαρά σαν ερώτηση - η δουλειά που έχει πέσει στο motion controlling του Zelda δεν αρκεί για να ανακυρηχθεί GOTY? Μπορεί τεχνικά να είναι σαφώς πίσω και σα μέλος της σειράς να κάνει τα Α Β Γ πράγματα που δεν έχω ιδέα τι θέση έχουν, αλλά σύμφωνα με τα όσα λέγονται είναι πολύ σημαντικό κατόρθωμα στο χειρισμό 1 προς 1.

              Για τη διαχρονικότητα, αυτό είναι το απόλυτο κριτήριο για όλη τη βιομηχανία. Δε γίνεται όμως να απονεμηθούν βραβεία με αυτή τη λογική γιατί πολύ απλά κανείς δε βλέπει το μέλλον και δε μπορεί να προβλέψει τι θα παίζεται ακόμα μετά από 5 - 10 χρόνια. Αν κριτήριο διαχρονικότητας είναι το HD remake, βλέποντας τις φετινές επανεκδόσεις και συγκρίνοντάς τες με τα GOTY την εποχή που βγήκανε είναι η πλήρης αποτυχία πρόβλεψης / αδικία / κοντοφθαλμία / όπως θέλετε πείτε το.

              Για το GOTY, πρώτο κριτήριο και για μένα είναι το αν ένα παιχνίδι καινοτομεί επιτυχημένα στο είδος του ή σε κάποιο τομέα. Το πιο χοντρό κόσκινο, αν αυτό το κριτήριο δε μας οδηγεί κάπου, είναι το συνολικό επίπεδο μιας παραγωγής.
              Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

              Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

              Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

              Comment


              • #67
                Το καταθέτω καθαρά σαν ερώτηση - η δουλειά που έχει πέσει στο motion controlling του Zelda δεν αρκεί για να ανακυρηχθεί GOTY?
                imo οχι ακομα και αλλα μειονεχτηματα να μην ειχε δηλαδη (που εχει) ,και μεταξυ μας αλοιμονο αν το motion controlling γινοτανε κυριος λογος να ανακυρηχθει goty ενας τιτλος... αλλα και αντικειμενικα να το δεις οσο γινεται, περα απο προσωπικες αποψεις εχω την αισθηση οτι παλι οχι ειναι η απαντηση

                Comment


                • #68
                  Το zelda δεν το τερματίζεις σε 30 ώρες πάντως!
                  Τα motion controls και η εφαρμογή τους στο ss είναι άψογη και θα μπορούσαν να το ανακηρύξουν ως goty από μόνα τους.
                  Nintendo I.D.: paixtis
                  3ds friend code: 2664-2347-7128

                  Comment


                  • #69
                    To Zelda δεν έχει achievements/trophies.:troll:
                    Carpe diem

                    Comment


                    • #70
                      Η πρώτη τόσο ουσιαστική ενσωμάτωση motion controls σε core τίτλο, προφανώς, και αποτελεί γεγονός με βαρύτητα που φτάνει μέχρι το GOTY. Η υλοποίηση των motion controls πρέπει να ήταν αυτό που μέτρησε στο EDGE γιατί, σε διαφορετική περίπτωση, όπως είπα και πριν, το Skyward δε δικαιούται το GOTY.

                      Στα περί διαχρονικότητας, το πόσο καλά θα ωριμάσει ένας τίτλος στο πέρασμα του χρόνου είναι ζήτημα πολλών παραγόντων και είναι λίγο άτοπο να βάζουμε όλους τους τίτλους μαζί. Για παράδειγμα, το ποσοστό εξάρτησης από το σχεδιαστικό ή το τεχνικό σκέλος παίζει κομβικό ρόλο.

                      Τίτλοι που εξαρτώνται άμεσα και δομικά από τη τεχνολογία είναι, νομοτελειακά, καταδικασμένοι να ξεπεραστούν από μερικώς μέχρι πλήρως. Παράλληλα, τίτλοι των οποίων το είδος γνώρισε, στο ίδιο διάστημα, περισσότερες εξελίξεις από ένα άλλο, αναγκαστικά, θα δείχνουν πιο παρωχημένοι σε βάθος χρόνου και πάει λέγοντας.

                      Το πρώτο Tomb Raider, το Metal Gear Solid, το GoldenEye, ή το Resident Evil πχ, σήμερα, κινούνται μεταξύ unplayable και πολύ γερασμένων τίτλων και, αν εξαιρέσουμε το καθαρά εγκυκλοπαιδικό ενδιαφέρον που μπορεί να παρουσιάζουν, δεν έχει απολύτως κανένα νόημα να ασχοληθεί κανείς μαζί τους το 2011. Την ίδια στιγμή, το πρώτο...Gex είναι απείρως πιο playable και από τα τέσσερα.

                      Problem Bond, Snake, Lara και Chris?:troll:
                      There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                      Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

                      Comment


                      • #71
                        sigpic

                        Comment


                        • #72
                          To πρωτο MGS unplayable???

                          Σκηνοθετη! Κλεισ'τον!!!!!!

                          Σοβαρα, για Tomb Raider συμφωνω, για GoldenEye περιμενω την κλασσικη N-Force Team να πει τα δικα της, για Resi πραγματικα δεν παιζεται ουτε για πλακα σημερα, αλλα για MGS διαφωνω, οχι ως τεραστιος φαν (μονο) αλλα και σαν αντικειμενικη αξια: Μερικα σημεια του ισως να δυσκολευουν σημερα, κατα τα αλλα μια χαρα παιζεται σαν παιχνιδι.
                          :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

                          Comment


                          • #73
                            Καλά μη στέκεσαι στις λεπτομέρειες, ενδεικτικό ήταν για να δείξω το πόσο επηρεάστηκαν μερικοί απο τους κορυφαίους τίτλους της γενιάς στο πέρασμα του χρόνου και πως το ποσοστό επιρροής αυτού είναι δυσανάλογο και διαφέρει ανά περίπτωση.
                            There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                            Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

                            Comment


                            • #74
                              Δεν θα πρωτοτυπήσω και θα συμφωνήσω με την άποψη ότι το goty πρέπει να έχει μια σωστή ισορροπία πρωτοτυπίας αλλά και καλοεκτελεσμενης συνταγής gameplay,αλλά για εμένα τα γούστα του καθενός είναι σεβαστό.Αν γουστάρεις πχ το assassins creed revelations για goty με γεια σου με χαρά σου,μπορεί να μην είσαι τόσο αντικειμενικός αλλά το gaming είναι χομπι.Από την στιγμή που κάποιος δεν είναι εριστικός και δεν θέλει να περάσει με τσαμπουκά την άποψή του δεν υπάρχει πρόβλημα για εμένα.Όλοι gamers είμαστε και τα γούστα μας διαφέρουν.

                              Ρεν συμφωνώ απολύτως με το ότι η αξία του game έγκειται στην αντοχή στον χρόνο,συμφωνούμε απολύτως ως εδώ,απλά θα σου πω ότι δεν είναι σίγουρο ότι κάποια από τα παιχνίδια που αναφέρεις ότι θα ξεχαστούν μετά από κάποια χρόνια.Το ξέρω ότι τα ανέφερες ενδεικτικά αλλά να κουβέντα να γίνεται.

                              Προσωπικό goty το uncharted 3 γιατί πέρα από ένα ΑΨΟΓΟ single player έχει και ένα από τα καλύτερα κατά την γνώμη μου μουλτι που έχουμε δει.Για να πω την αλήθεια δεν έπαιξα και κανένα άλλο από τα καλύτερα της χρονιάς,όταν τα παίξω του χρόνου τα ξαναλέμε.Πάντως απαράδεκτο το ότι στα βραβεία καλύτερου rpg δεν συμπεριλαμβάνεται το xenoblade.Καταπληκτικό παιχνίδι και θα μπορούσε άνετα να είναι ένα από τα 3 καλύτερα rpg της χρονιάς.

                              Λογκο το mgs παίζεται ανετότατα ακόμα και σήμερα απλά το ΑΙ και οι μηχανισμοί στόχευσης είναι ολίγον τι ξεπερασμένοι αλλά και πάλι για εμένα παίζεται σχετικά άνετα ακόμα και σήμερα.Επίσης το πρώτο tomb raider εγώ δεν έχω πρόβλημα να το παίξω,αλλά το πρώτο resident όχι.

                              Επίσης το έχετε καταλάβει ότι γίνεται abuse του trololo; Μια στις 2 φράσεις το έχει μέσα.


                              Tidy!

                              Do not blame me.Blame yourself or God.
                              In Matsuno we trust.

                              Comment


                              • #75
                                Το zelda δεν το τερματίζεις σε 30 ώρες πάντως!

                                oxi 30 καλε 35 το εκανα, δεν ξερω πως εκανες 60 κατι, μηπως το αφηνες ανοιχτο η χαζευες η παιζεις σε slow motion?

                                Comment

                                Working...
                                X