Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gaming Awards 2011

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Δεν εχω λογο να διαφωνησω σε πιστευω, οταν το παιξω θα πω την γνωμη μου.. Gears μου ερχεται αμεσως στο μυαλο οταν λεμε για epic single/multi εμπειρια παντως..

Ασχετο αλλα ηθελα να το πω, ενα περιεργο πραγμα με το CοD ειναι οτι ενω καταλαβαινω οτι δεν ειναι κατι ιδιαιτερο σαν παιχνιδι, οτι το bf3 ειναι καλυτερο αντικειμενικα παρ'ολα αυτα δεν μπορω να σταματησω να παιζω γιατι ειναι damn addictive... Οσο και να νευριαζω με lag και cheap deaths παντα επιστρεφω να παιξω.. Ασχετο αλλα ηθελα να το πω καπου..

Comment

Για καποιο λογο εχουμε συνδιασει τον ορο Online Multiplayer κατα 80-90% με τα shooters (και μετα MMOs) και δεν καταλαβαινει ο κοσμος οτι εκει εξω υπαρχουν πολυ πιο δυνατες ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ online.

Το Demon's / Dark Souls εχει online στοιχειο που βασιζεται σε μια φρεσκια ιδεα. Απο εκει και περα καποιο online μηχανισμοι εξελισσονται ετσι ωστε η ΕΜΠΕΙΡΙΑ που προσφερει online το παιχνιδι ειναι τετοια που δεν μπορει να κατανοηθει εαν δεν την ζησει καποιος.

Καλα τα MW3 και GF3 αλλα στην τελικη ειναι απλως αλλα δυο shooters που εχουν ενα πολυ καλο online πεδιο δρασης. Θα μπουν οι παικτες, θα σκοτωθουν, θα ξαναζωντανεψουν, επαναλαβατε μαρς. Ναι, εχει leveling, εχει διαφορετικους ρολους, εχει ολα αυτα τα οποια οφειλει να εχει ενα πολυ καλο shooter για online. Αλλα δεν παυουν να ειναι shooters, παιχνιδια που το 2012 και 2013 δε θα παιζει κανεις διοτι θα εχουν βγει τα αντιστοιχα MW4 και BF4.

Ετσι λοιπον ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ φρεσκο σαν ιδεα μπορει να προσδοσει μια διαφορετικη εμπειρια online multiplayer σχετικα καλα, ειναι αυτοματα αξιο αναφορας και πιθανον και αναγνωρισης με τετοιο τροπο οπως ενα βραβειο ή εστω ενα nomination. Απλα μαλλον εχουμε γινει πολυ mainstream για να το παραδεχτουμε ως επι το πλειστον σαν gamers...
      :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

ειναι απασχολημενοι οι περισσοτεροι να κανουνε καμια uber τουμπα με τα motion controls να την ανεβασουνε στο facebook τους , που καιρος για dark souls

καλα καινουργιες ιδεες απο το μηδεν my ass, απλα τα λεμε αυτα για να τσημπισουνε οσοι δεν εχουνε παιξει battle.net diablo 2, στην ουσια το diablo 2 πηρανε το βαλανε σε 3d σε medieval mode και τρομερο art direction , οχι μονο αυτο αλλα πηγανε ενα βημα παραπερα, με σωστους εξυπνους μηχανισμους με on point προσθηκες με τον σωστο προσανατολισμο σε lvl design , χειρισμο, animation και ατμοσφαιρα, αλλα οι ανθρωποι στη software το κανανε σωστα γιατι κανενας δεν σκεφτηκε να κανει κατι παρομοιο σε αυτη την γενια και να δωσει μια παρομοια εμπειρια στο κοινο

Comment

Originally posted by paixtis View Post
          Πολύ νιντεντιακό έγινε το edge.Πάντως πολύ πιο ορθολογιστική λίστα...Στα περισσότερα συμφωνώ!
          Tι στα περισσότερα συμφωνείς ρε παίχτη, γιατί έχεις παίξει Skyrim ή Dark Souls και έχεις και άποψη;:troll:

Εγώ για καλύτερο online θα έβαζα Killzone 3 ή Battlefield 3, τα μοναδικα shooter franchise που με προκάλεσαν την όρεξη να ασχοληθώ σοβαρά μαζί τους. Uncharted 3 online πολύ καλό, είναι προς το χαβαλετζίδικο, έτσι το βλέπω τουλάχιστον, σε γενικές γραμμές με αυτήν την προοπτική αναπτύχθηκε το online του και σε αυτό που κάνει όπως είπα είναι πολύ καλό και εθιστικό.

Χωρίς να έχω τερματήσει Witcher 2, προς το παρόν απο όσα έχω παιξει GOTY Skyrim με διαφορά. Aλλα φετινά games που έχοντας παιξει ξεχωρίζω είναι το Shogun 2: Total War και το Deus Ex: Human Revolution και φυσικά το Uncharted 3. Κατι άλλα όπως LBP 2, ΑC: Revelations, Dark Souls, Ιnfamous 2 κτλ ακόμη δεν τα έχω παιξει/λιωσει/τερματήσει.
          Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Kαι το killzone 3 δεν έχεις ακόμη...
            Διαισθητικά λέω ότι η λίστα είναι σωστή.Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο..Πάντως σαν κάτι άλλες λίστες τύπου gamespot ή τα VGA το edge δείχνει πολύ πιο αξιοπρεπές.Το 10αρι στο skyward sword το έκανε goty.Αν δεν ήταν goty με το βαθμό που πήρε τότε θα υπήρχε θέμα.
            Nintendo I.D.: paixtis
            3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Originally posted by ChrisTop View Post
              Έριξα googlia και η Eidos έβγαλε μόνο το Deus Ex φέτος. Really Edge?
              Το θεωρώ δίκαιο βραβείο, το Deus Ex 3 ήταν το μεγαλύτερο overshoot της χρονιάς από θέμα προσδοκιών. Βέβαια η υπογραφή μου τα λέει όλα...

Πολύ περίεργη επιλογή για online εμπειρία, πράγματι. Από θέμα πρωτοτυπίας μάλλον θα έλεγα το Portal. Για inde games το SpaceChem δεν έχω ιδέα τι είναι.

Ισορροπημένα βραβεία γενικώς αλλά πολλή Nintendo ρε παιδί μου...
              Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Καλά σοβαρά τώρα.Κάθεστε και ασχολείστε ακόμα με τα awards του Edge και του κάθε Edge;
                Η βιομηχανία φέτος μας έδωσε άπειρα διαμάντια σε όλους τους τομείς.Το να έχουμε 5 υποψήφιους κι ένα μόνο νικητή το θεωρώ πολύ περιοριστικό.Τίτλοι που (δεν) έχω αγγίξει και κατ'εμέ για πολλούς και διάφορους λόγους αξίζουν τον τίτλο GOTY:
                Witcher 2,Dark Souls,Deus EX Human Revolution,Gears of War 3,Uncharted 3,Zelda Skyward Sword,Rayman Origins,Batman Arkham City,Assassin's Creed Revelations,Killzone 3,Modern Warfare 3,Battlefield 3,Xenoblade Chronicles,Mario Kart 7,Skyrim,Gran Turismo 5,Portal 2,Skyrim,Infamous 2.Και σίγουρα ξεχνάω πολλά.

Κι αν σας φαίενται η λίστα παράταιρη,είναι.Ας πούμε εγώ δεν παίζω racing games.Γιατί να βγει το GT5 GOTY;Ή αν δεν παίζω rpg το Skyrim,αν δεν παίζω fps το Killzone κλπ.Εμένα απλά δεν θα με εκφράζει.
                Πάψτε να ασχολείστε με τα μουφοawards του κάθε περιοδικού/site κλπ και λιώστε τις παιχνιδάρες που βγήκαν φέτος.;)
                Carpe diem

Comment

Πως μπορείς να ορίζεις σαν υποψήφια GOTY τίτλους όπως το The Legend of Zelda: Let's Reheat this Shit ή το Assassin's Creed 2: DLC Pack 3 ?
                  Originally posted by Raf
                  Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

γιατι προφανως νεα IP δεν βγαινουνε πλεον και αν θα βγει κανενα θα φαει την σκονη συνηθως των υπολοιπων που βρισκονται στη πιατσα χρονια, το ξαναζεσταμενο φαγητο με φρεσκα υλικα και καινουργια μπαχαρικα ο κοσμος δεν το βαριεται γιατι πρωτον του αρεσει να το τρωει μια-δυο φορες την εβδομαδα και δευτερον η επαναληψη ειναι η μητηρ πασης μαθησεως, αν θες μπορω να γραψω και αλλα τετοια γραφικα:troll:

γι αυτο που λες υπαρχει και το βραβειο πρωτοεμφανιζομενου

Comment

Originally posted by Vaynard View Post
                      γιατι προφανως νεα IP δεν βγαινουνε πλεον και αν θα βγει κανενα θα φαει την σκονη συνηθως των υπολοιπων που βρισκονται στη πιατσα χρονια, το ξαναζεσταμενο φαγητο με φρεσκα υλικα και καινουργια μπαχαρικα ο κοσμος δεν το βαριεται γιατι πρωτον μας αρεσει να το τρωμε μια-δυο φορες την εβδομαδα και δευτερον η επαναληψη ειναι η μητηρ πασης μαθησεως, αν θες μπορω να γραψω και αλλα τετοια γραφικα:troll:

γι αυτο που λες υπαρχει και το βραβειο πρωτοεμφανιζομενου
                      Δεν μίλησα για νέα ή όχι ip, μίλησα για ΑΝΑΝΕΩΣΗ.

Assassins Creed --> AC2 --> ACB --> ACR

Στο πρώτο βελάκι υπήρχε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ανανέωση, στο δεύτερο...meh, στο τρίτο, wtf, i am not buying this thing before it hits 20$

Σταθερή IP, στην μία περίπτωση πήγε 100 βήματα μπροστά, στις άλλες λιβάνιζε τα ίδια και τα ίδια.
                      Originally posted by Raf

Comment

Originally posted by Somari View Post
                        Πως μπορείς να ορίζεις σαν υποψήφια GOTY τίτλους όπως το The Legend of Zelda: Let's Reheat this Shit ή το Assassin's Creed 2: DLC Pack 3 ?
                        Ρε Trolari αφού δεν έχεις παίξει το SS πως έβγαλες συμπέρασμα;

Eγώ έχω πάιξει ελάχιστα απ'την λίστα οπότε δεν μιλάω, ειδικότερα μιας και με περιμένουν U3 και Skyrim.

Comment

καλα δεν συμφωνω με την αποψη οτι απλα τα υπολοιπα ac μετα το 2 ητανε τοσο ιδια που θα μπορουσανε να βγαινουνε και σαν dlc ειναι λιγο ισοπεδωτικο ειδικα αν τα συγκρινεις τα AC με καποια αλλα franshizes που βγαινουνε σχεδον copy paste καθε χρονο ,αλλα οκ καταλαβαινω τι θες να πεις, εξαλλου αμα δεις στο amazon πλεον το revelations ειναι ηδη 28 λιρες or something, οποτε σε κανα μηνα θα ειναι εκει που το θελουμε

Comment

Πολλά δεν έχει παίξει απ'τη λίστα και απλά τρολλάρει.Εγώ ένα πράγμα λέω και δεν το κατάλαβες.Φέτος βγήκαν διαμάντια.Τι να λέει αν είναι πρωτότυπα ή όχι.Και σιγά.Μακάρι όλα τα dlc να είχαν την ποιότητα των σήκουελ του Assassin's Creed,τη διάρκειά τους,τους τόνους επιπλέον υλικού κλπ κλπ.Άλλωστε,σε περίπτωση που δεν το πρόσεξες Trolari (τι πιο ταιριαστό indeed),δεν είπα ποια προτείνω εγώ.Απλώς ανέφερα όσους ΑΑΑ τίτλους μου ήρθαν στο μυαλό.
                            Carpe diem

Comment

Καλά οκ ευτυχώς κατάλαβε ο Vayard τι ηθελα να του πω, γιατί οι άλλοι νομίζετε ότι τρολάρω.
                              Και Αλταίρ αγορίνα μου, αλλο ποιοτικός τίτλος, άλλο άξιος βραβείου. Για να πάρει ένα βραβείο, πρέπει να είναι και πρωτότυπος/ανανεωμένος ΕΚΤΟΣ απο ποιοτικός, αλλιώς δώστε τα όλα στα GTA και τα PRO/FIFA να τελειώνουμε.

Όσο για το Zelda, ε, ναι, 2011 και κολλήματα δεκαετίας, όχι δε χρειάζομαι να νιώσω το gameplay για να κρίνω πως θέλει +++ για να πάει για βραβεία...

Άλλωστε,σε περίπτωση που δεν το πρόσεξες Trolari (τι πιο ταιριαστό indeed),δεν είπα ποια προτείνω εγώ
                              Τίτλοι που (δεν) έχω αγγίξει και κατ'εμέ για πολλούς και διάφορους λόγους αξίζουν τον τίτλο GOTY
                              οκ πες μου, των αλλων δε τα διαβάζεις, τα δικά σου fucking post δεν τα διαβάζεις; (είδες το συνδυάζω και εγώ το αγγλικο με το ελληνικό)
                              Originally posted by Raf

Comment

Τα AC (εκτος του πρωτου που βαρεθηκα την ζωη μου) ειναι κατι παρα πανω απο καλα . Αλλα και εγω max 20 ευρω δινω και ουτε για GOTY θεωρω πως ειναι αξια (εκτος του 2) για του λογους που εγραψε κι ο somari.

Χθες τερματισα το Deus ex, απο τα καλυτερα φετινα games αλλα ειχε καποια μειων που το εβγαζαν εκτος GOTY competition.

Δεν δινω και πολυ σημασια στα βραβεια αλλα αυτα (απο τις υποψηφιοτητες κυριως και οχι με τους νικητες) μου μοιαζουν για μεγιστη προχειροδουλεια του στυλ πρεπει να βγαλουμε βραβεια στο επομενο τευχος.....5λεπτα αργοτερα Edge Awards 2011

Comment

Working...
                                X