Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τα αγαπημένα σας arcades

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Τα αγαπημένα σας arcades

Να ένα θέμα που είχα βάλει παλιά νομίζω στο gamepro φόρουμ και μετά από ένα search δεν βρήκα να υπάρχει εδώ.

Ποια ήταν τα arcade που σας είχαν φάει τα περισσότερα χρήματα;

Τοπ 12 σε τυχαία σειρά:

Aero Fighters 3
    Street Fighter II
    Pang και Pang 3 (Πολλά λεφτά...)
    Pacman, Arkanoid και Tetris (αυτά πάνε μαζί)
    Flying Shark (επικό shmup της Taito)
    KOF '98
    Super Sidekicks
    Cadillacs And Dinosaurs
    Sega Rally 1 & 2
    Ένα της Namco νομίζω με δύο μοχλούς που έσπρωχνε ο ένας τον άλλον.
    Lost World
    Time Crisis 2

Και φυσικά Radikal Bikers. Ω Θέε μου περιουσία ολόκληρη με τον κολλητό μου, διπλό ποιος θα κερδίσει. Άφταστοι οι χρόνοι μας, παίζαμε με κλειστά μάτια.

Σειρά σας.

Σε τυχαία σειρά...

New Zealand's Story
    Mortal kombat
    Radical Bikers
    King of Fighters '98
    Samurai Shodown 1+2
    Ένα παιχνίδι που είχε 2 τυπάδες φτυστοί ο Rayman και έπαιζες τους γρίφους και τις πλατφόρμες. Συμπεριέλαβε και τους αστυνόμους και κλέφτες.
    Golden Axe
    Street Fighter 2
    Tetris
    sigpic

Comment

Γενικά ποτέ δε μου άρεσαν τα arcades ιδιαίτερα.Μου την έσπαγε ο μοχλός.Οπότε,παρακάτω παραθέτω μόνο αυτά που έλιωνα μέχρι να πάρω κονσόλα.

Street Fighter II
      The Punisher
      Knights of the Round Table
      KOF '95
      Cadillacs And Dinosaurs (τρελό λιώσιμο)
      Ένα της Namco νομίζω με δύο μοχλούς που έσπρωχνε ο ένας τον άλλον.
      Tekken
      House of the Dead 4
      Afterburner Climax

Τα 2 τελευταία τα έπαιξα πρόσφατα σε μαγαζί στη γειτονιά μου το οποίο πλέον έκλεισε,μετά από περίπου ένα χρόνο λειτουργίας.

Carpe diem

Comment

Καταπληκτικό θέμα!!!

Με πολύ συντομία

Black Tiger
        Time Crisis (όλα)
        Rainbow Islands (όλα)
        Dungeons and Dragons (όλα)
        Caddilacs and Dinosaurs
        Garou: Mark of the Wolf
        Change Air Blade
        Guwange
        Gaiapolis (απίστευτο)
        In thw Hunt (επίσης απίστευτο)
        Knights of the Round
        Metal Slug
        Shock Troopers
        Sunset Riders (ΛΕΜΕΕΕ)
        The Last Blade

EDIT: R-Type
        Golden Axe
        Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Xmmm para polla einai, tha periorisw ton arithmo se afta pou xalasa periousies xwris kapoia sygekrimenh seira:

Tekken 3-TAG-4-5 (milame gia xontro xrhma twra)
          Soulblade - Soulcalibur
          Wonder Boy in monsterland (to teleiwna me ena penhntariko gia plaka)
          Killer Instinct
          Mortal Kombat 2 (Liu Kang kai podhlataki mexri telikhs ptwsews!)
          Sega Rally
          Crazy Taxi (Sas exw opote thelete, ola ta Highscore einai dika mou )
          Sunset Riders
          Knights of the Round
          The King of Dragons (Me kleista ta matia!)
          Bubble Bobble (thn prwth fora pou to teleiwsa eixa xalasei pentoxiliaro gia continues)
          Snow Bross
          Street Fighter II (To prwto Arcade pou teleiwsa pote mou)
          Point Blank
          Pang 1 - 2
          Time Crisis
          Metal Slug 1-2-3-X
          Shinobi 3 (Oukanikenanga!)
          Final Fight
          "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
          But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
          Kindred, this blade and I.
          "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
          Greek Gaming Videos
          Greek Final Fantasy Forum

Comment

Soul Calibur
            Tekken 2
            Super SF II Turbo
            Metamorphic Force
            Sunset Riders
            Golden Axe
            The Punisher
            Metal Slug X
            Bubble Memories
            Snow Bros
            Cadillacs and Dinosaurs
            Double Dragon
            Pocket Gals ;) ( Αυτό το έπαιζε ο θείος μου στο καφενείο του χωριού όπου κλασικά τρύπωνα κι εγώ μιας και υποτιθεται απαγορευοταν η είσοδος σε κάτω των 18 ανευ συνοδού για τα arcades- περισσότερο το έβλεπα παρά είχα παίξει αλλά όλο και κάποιοι θα το έχουν πετύχει)
            Super Space fortress Macross
            Die Hard Arcade
            Warriors of Fate

Τα περισσότερα κλασικά στο κάμπινγκ που πηγαίναμε για μπάνιο καλοκαίρι με ξυλάκι παγωτό και αρκετά εικοσάρικα ή πενηντάρικα- η καμμιά φορά με "πετονιά" για τους ψαγμένους. Διαφορετικά στο καφενείο του χωριού, εκτός κι αν έσκαγε μύτη κανάς αστυνόμος οπότε την κοπανάγαμε. Μετά στο λύκειο δεν είχαμε θέμα. Ειδικά Γ λυκείου σε πολλά "κενά" έπιανα τον εαυτό μου να παίζει Die Hard διπλό με κανά φίλο συμμαθητή ή Virtua Striker. Αν και έρωτας τότε ήταν το Metal Slug X και το bubble memories aka Bubble Bobble III. Μετά ήρθε ο νόμος με τα φρουτάκια...
            EDIT:
            Ξέχασα τα Point Blank 2 και Ocean Hunter( με την απίστευτη καμπίνα). Τρελό λιώσιμο...
            «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Pocket gals mas evaze kermata o magazatoras gia na to teleiwnoume kai na vlepei ta boobies.... lol
              "

Greek Gaming Videos

Comment

A και πού είσαι Ground σε ΟΛΑ τα arcades- όσο περίεργο κι αν φαίνεται- αριστερά τα κουμπιά δεξιά ο αναλογικός και έπαιζα σταυρωτά. Μόνο το Super Turbo ήταν original arcade και είχε την κανονική διάταξη μοχλού και κουμπιών.
                «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Originally posted by Sinclair View Post
                  A και πού είσαι Ground σε ΟΛΑ τα arcades- όσο περίεργο κι αν φαίνεται- αριστερά τα κουμπιά δεξιά ο αναλογικός και έπαιζα σταυρωτά. Μόνο το Super Turbo ήταν original arcade και είχε την κανονική διάταξη μοχλού και κουμπιών.
                  Μα έτσι ήταν παντού δεξία ο μοχλός αριστερά τα κουμπιά. Αλλά εμένα έτσι με βολεύει αν και δεξιόχειρας.

Comment

Σε εμάς( Ελλάδα) στην πλειονότητα ναι- δεν ξέρω για ποιο λόγο. Κανονικά πάντως στα arcades αριστερά είναι ο μοχλός και δεξιά τα κουμπιά. Mόνο στα original arcade cabinets- με artwork από το game, οδηγίες κτλ- υπήρχε το κανονικό setting.

Τα περισσότερα ήταν cabinets με αρκετές πλακέτες που μόλις πέρναγε η ώρα, ο ιδιοκτήτης τα γύρναγε σε φρουτάκια

Comment

Δεν ημουν ποτε μεγαλος fan.

Mortal Kombat
                      Time Crisis
                      Virtual Cop
                      House of the dead

Μερικα που θυμαμαι..

Comment

Paidia h ploionothta twn arcades htan me moxlo sta aristera.
                        Exw paiksei se para polla merh ths Elladas, sigoura yphrxan kai ta anapoda alla den htan afta ta perissotera.
                        "

Greek Gaming Videos

Comment

Έλα ρε... Δεν έχω λόγο να μη σε πιστέψω αλλά σε εμάς( Άρτα) η πλειονότητα είχε το μοχλό στα δεξιά. Βασικά σε μια μεγάλη καφετέρια με arcades( Playland) όλα εκτός από τα original ήταν με μοχλό στα δεξιά. Aρκετές καμπίνες ήταν ελληνικής κατασκευής οπότε ίσως αυτός είναι ο λόγος.

Πριν ξέχασα το θεικό Cabal. Επίσης πολλά kudos για την αναφορά του New Zealand Story- άπειρα εικοσάρικα και σε αυτό...

Comment

Βρήκα πως λεγόταν το παιχνίδι που ανέφερα στα αγαπημένα μου (και ο Altair επίσης)

Panic Park, απίστευτο λιώσιμο.

lol σύμφωνα με το description έχει φάει ban στην Αμερική εξαιτίας τραυματισμών στους ώμους.

Comment

Pang 3
                              Virtua Tennis
                              Metal Slug 2
                              Soul Calibur
                              Super Sidekicks 4
                              Aero Fighters

Στα 3 πρωτα μονο ειχα χαλασει αρκετο χρημα, αντε και στο 4ο.. Δεν ημουν ποτε των arcades βεβαια, μιας και τα λιγα μερη στην περιοχη μου θελαν ταυτοτητα για να σε αφησουν να μπεις, οποτε περιμενα την ευκαιρια να παω κανα ταξιδι με πλοιο για να δω ασπρη μερα.

Τα τοπικα arcade-αδικα παντως τα ζησα εστω και για λιγο και εκει προλαβα να δω καποια πραγματα παραπανω. Τοτε δε σκεφτομουν καν βεβαια αν ο μοχλος ειναι δεξια ή αριστερα, αλλα νομιζω πως συνηθως ηταν στα αριστερα, τουλαχιστον στα πιο προσφατα παιχνιδια ετσι ηταν σιγουρα.

Τα τελευταια χρονια παντως οπου βρηκα arcade ασχοληθηκα μονο με τιτλους απο SEGA και Capcom.
                              Κλεινοντας να αναφερω και το Pac-Man Versus, να το τσεκαρετε ολοι αν σας βγαλει ο δρομος σας στο Athens Metro Mall.

Comment

Working...
                              X