Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gaming συνήθειες

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

OCD νομιζω οτι εχω και εγω σε αρκετα μεγαλο βαθμο, οχι τοσο gaming related αλλα πχ πριν μπω/βγω απο το δωματιο μου πρεπει να ανοιγοκλεισω τα φωτα 3 φορες, εχω συγκεκριμενους αριθμους και αλλα τετοια.. Το καταλαβαινω οτι ειναι χαζομαρες αλλα ειναι πανω απο τις δυναμεις μου...

Comment

Πάμε στις unboxing συνήθειες:

- Αν το παιχνίδι έρχεται με ταχυδρομείο, επεξεργάζομαι το φάκελο, κοιτάω τον αποστολέα και πιέζω ελαφρώς το φάκελο. Συνήθως περιμένω περισσότερα από ένα παιχνίδια, οπότε θέλω να ξέρω τι θα δω. Αν ξέρω ότι έχω παραγγείλει μόνο ένα, πάλι κάνω τα ίδια πράγματα.
      - Σκίζω το φάκελο στο σημείο ακριβώς πάνω από το παιχνίδια. Ποτέ δεν τον ανοίγω φυσιολογικά.
      - Βγάζω το παιχνίδι και ΔΕΝ του δίνω σημασία μέχρι να πετάξω το φάκελο (δε μου αρέσει να έχω σκουπίδια που πρέπει να μετάξω μετά το unboxing).
      - Αφού ξεφορτωθώ το φάκελο, βεβαιώνομαι ότι η ζελατίνα είναι σε καλή κατάσταση και ότι το παιχνίδι δεν είναι χτυπημένο ή (σε περίπτωση συλλεκτικών με χάρτινο κουτί) ξαλακωμένο.
      - Το τοποθετώ σε ένα σημείο ώστε να το θαυμάσω (διαδικασία που κρατάω ελάχιστα δευτερόλεπτα).
      - Μετά από όλα αυτά, σκίζω τη ζελατίνα και την πετάω (ποτέ δεν την έχω δίπλα μου πριν ανοίξω το κουτί).
      - Ανοίγω το κουτί, βγάζω ένα ένα ΟΛΑ τα περιεχόμενα, τα απλώνω στο κρεβάτι ή στο γραφείο και τα επεξεργάζομαι.
      - Τα ξαναβάζω μέσα, κλείνω το κουτί και το τοποθετώ στην προκαθορισμένη θέση του στο ράφι.
      - Μετά από 10 λεπτά max το έχω κατεβάσει και ξανακοιτάω τα περιεχόμενά του.

Η διαδικασία περιπλέκεται ανάλογα με τις συσκευασίες και τα μεγέθη αυτών. Σε μεγάλες collector's edition ή σε ιδιαίτερα αγαπημένος τίτλους (Super Meat Boy), επαναλαμβάνονται πολλά από τα παραπάνω βήματα αρκετές φορές, ενώ μπορεί και να αλλάξει μέρος το παιχνίδι μέχρι να βρω το βολικότερο (να φαίνεται, αλλά να μην πιάνει και άπειρο χώρο).

Είμαστε άκυροι εμείς οι collectors .

Comment

Πάμε στις unboxing συνήθειες:

-Σκίζω τα πάντα και παίζω το game με τα πάντα πεταμένα τριγύρω
        -Ακούω καντήλια
        Originally posted by Raf
        Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Για τις unboxing συνήθειες.

- Επειδή έχω ένα μεγάλο τραπέζι με κόκκινο στρώμα από πάνω, όπως έχετε δει οι περισσότεροι στις εικόνες μου του unboxing, πάντα το τοποθετώ το δέμα πάνω για να το ξεπακετάρω από το τύλιγμα γύρω του. Μετά λόγω της φύσης μου να τακτοποιώ τα πράγματα, πάω και πετάω ότι έμεινε από το ταχυδρομικό δέμα στα σκουπίδια.
          - Παίρνω την φωτογραφική μου μηχανή και φωτογραφίζω το πακέτο όπως μου ήρθε θαυμάζοντας την υπεροχή του.
          - τα βγάζω ένα-ένα τα καλούδια, και τα φωτογραφίζω με την σειρά όπως τα έβγαλα, όπως σας έδειξα στις εικόνες.
          - Τέλος ξαναπακετάρω την συλλεκτική έκδοση κρατώντας το κουτί του παιχνιδιού για να το αρχίσω άμεσα.
          sigpic

Comment

Είπατε μερικά πράγματα για πλύσιμο χεριών και manual και κουτιά. Επεκτείνω:

- Μια φορά τη βδομάδα περίπου, καθαρίζω με αντιβακτηριδιακό σπρέι και πανάκι το χειριστήριο. (Το ίδιο ισχύει και για πληκτρολόγιο/ποντίκι)

Πρώτες κίνησεις στο σπίτι μετά την αγορά:

- Πρώτα πετάω τα σκουπίδια από τη συσκευασία.
            - Όταν αγοράζω μεταχειρισμένο παιχνίδι, αμέσως βγάζω τα "used" αυτοκόλλητα από manual και κουτί και καθαρίζω το σημείο που κολλάει.
            - Κάνω install στο 360 ακόμη κι αν δεν έχω σκοπό να παίξω το παιχνίδι αμέσως.
            - Είτε έχει κουπόνι για DLC είτε όχι, ψάχνω το marketplace να δω τι υπάρχει.

Comment

Κάτι που λέγατε για OCD παραπάνω,δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αλλά έχω την μανία να κλικάρω τους αναλογικούς μοχλούς (L3,R3 κλπ) χωρίς λόγο με αποτέλεσμα ώρες ώρες να κάνω κάτι χοντρές βλακείες όταν παίζω.Τα ίδια κάνω και με τη ροδέλα του Mouse.
              Carpe diem

Comment

Αυτό που έχω να παρατηρήσω είναι πως μιλάμε μια πολύ ψυχαναγκασμό και υποχονδρία
                Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

[QUOTE=Altair;119200έχω την μανία να κλικάρω τους αναλογικούς μοχλούς (L3,R3 κλπ) χωρίς λόγο [/QUOTE]

Χαχαχαχαχαχαχα,το κάνω και εγώ άπειρες φορές

Δεν ξέρω γιατί,αυτό το κλικ κλικ είναι οργασμικό σχεδόν

Comment

Thank God,νόμιζα ότι μόνο εγώ έχω πρόβλημα.
                    Carpe diem

Comment

Opote pernw sta xeria mou kainourio xeiristhrio (Pad h stick), arxizw ta ateleiwta Shoryukens mexri na malakwsei arketa.
                      Akomh kai sto dromo otan synantaw mhxanhmata opws afta me ton gantzo pou travane kouklakia, kathomai kai kanw shoryukens...
                      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                      Kindred, this blade and I.
                      "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                      Greek Gaming Videos
                      Greek Final Fantasy Forum

Comment

Δεν ξέρω γιατί,αυτό το κλικ κλικ είναι οργασμικό σχεδόν
                        Στο PSV δεν κλικάρουν.
                        Originally posted by Squall Leonhart
                        I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                        Originally posted by 丹野
                        Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                        Originally posted by Ryu_gr
                        υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Akomh kai sto dromo otan synantaw mhxanhmata opws afta me ton gantzo pou travane kouklakia, kathomai kai kanw shoryukens
                          ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ
                          Originally posted by Raf
                          Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

συνιθίζω να ακουμπάω τα πόδια μου πάνω στο pc...

Comment

- Καφές και τσιγάρα. Ελληνικός/Νες στα κρύα, Φρεπεδούμπα στις ζέστες. Καπνός με rizzla γαλάζια που αργούν να καούν ώστε να μη στρίβω συνέχεια.
                              - Διάλειμα για τουαλέτα, φαγητό,τσιγάρα όταν τελειώσουν, άδειασμα σε τασάκι όταν γεμίσει.
                              - Κινητά στο αθόρυβο.
                              - Συνήθως παίζω με headset για να μην μου σπάνε οι άλλοι τα νεύρα με "χαμήλωσε τη μουσικήηηηη"
                              - τον ήχο μου τον θέλω τίγκα όταν παίζω, πάντα παίζω με ήχο απ'το παιχνίδι. Ελάχιστες εξαιρέσεις όταν η μουσική ή κάποιος συγκεκριμένος ήχος του παιχνιδιού είναι ανυπόφορος, βάζω Porcupine Tree.
                              - Εξαίρεση στα mmos βάζω κι ακούω αθλητικά όταν είμαι afk στο voice chat σε grinding sessions. H μουσική σε τέτοιες φάσεις με κοιμίζει, χρειάζομαι κουβέντα.
                              - Πλέον παίζω σε καρέκλα μιας και το Ps3 είναι συνδεμένο στο μόνιτορ του PC. Τα πόδια τα βολεύω όπως να ναι, συνήθως τα θέλω ελεύθερα κάτω απ'το γραφείο και όχι επάνω γιατί την έχω πατήσει με απότομες κινήσεις, ας τη πληρώσει ο τοίχος όχι το ποτήρι.
                              - Υπάρχει διαθέσιμο πάντα ένα τετράδιο για οτιδήποτε σημειώσεις θέλω να κρατήσω. Έχω γεμίσει άπειρα τετράδια με σημειώσεις.
                              - Πριν από κάθε new game επεξεργάζομαι κι εγώ πάντα τα Options ή ότι άλλο menu υπάρχει.
                              - Στο unboxing κάνω ότι κι ο Somari.
                              - Στο unboxing τραβάω κι εγώ γερές μυτιές πλαστικούρας.
                              - Στο unboxing πλέον πολύ σπάνια θα διαβάσω το manual ειδικά αν αυτό είναι της πλάκας με 1-2 σελίδες ή ασπρόμαυρο. Για κάποιο λόγο το σνομπάρω αν είναι ασπρόμαυρο.
                              - Αποφεύγω να παίζω υπό την επήρεια αλκόολ όταν είναι άλλοι σπίτι μιας και συνήθως εκφράζομαι δυνατότερα του συνηθισμένου με όχι και τόσο ευχάριστα αποτελέσματα. Καλά πλέον το ΄χω κόψει αλλά εκεί καλοκαιράκι μεριά μια κρύα μπύρα είναι must τις βραδυνές ώρες.
                              - Αντίθετα βρίσκω εξαιρετικά ταιριαστή την κάνναβη με το gaming. Πλέον όποτε μου βρίσκετε μόνο σε παιχνίδια που δεν απαιτούν πολλά αντανακλαστικά μιας και αυτά είναι ανύπαρκτα μετά τη χρήση της.
                              - Τα χέρια με το gamepad δεν μένουν ποτέ σε μια σταθερή θέση. Αγαπημένη στάση με το ασύρματο pad είναι το αριστερό χέρι πίσω απ'το κεφάλι και το δεξί διπλωμένο, πλάτη και κεφάλι ακουμπισμένα πίσω, και βουλιαζω στην καρέκλα aka κάθομαι με μισό κώλο μισή μέση. Μετά από κάμποση ώρα σηκώνομαι αγκωμαχόντας επειδή πίαστηκα.
                              - Επίσης, κακό συνήθειο, πλακώνω κάποιο πόδι κάτω απ'το άλλο στην καρέκλα με αποτέλεσμα όταν χρειάζεται να φύγω asap για τουαλέτα αυτό να έχει μουδιάσει και να κάνω το καγκουρό.
                              - Αν έχω προσυλωθεί πολύ στο παιχνίδι συνήθως απαντάω απότομα σε κάποιον που θα χτυπήσει και θα μπει στο δωμάτιο. Αν απλά μπουκάρει, του βάζω τις φωνές.
                              - Σε competitive επίπεδο έχω τρομερές ψυχολογικές διακυμάνσεις. Κάποιες φορές είμαι απόλυτα χαλαρός χάνω-κερδίζω, κάποιες άλλες γίνομαι πολύ μουνόπανο.
                              - Στο τοίχο πάνω απ'το μόνιτορ έχω φωτογραφίες απ'το νησί με θάλασσα. Όποτε θέλω αλλαγή σκηνικού ή να χαλαρώσω τυχόν ένταση, με φέρνουν πάντα στα ίσια μου.
                              - Επάνω στο γραφείο, εκτός της οθόνης και των ηχείων, υπάρχει μόνο το τασάκι και το τετράδιο. Οτιδήποτε άλλο, ειδικά ποτήρια, τα βάζω δίπλα στη βιβλιοθήκη.
                              sigpic

Comment

Originally posted by deus_d0pe View Post
                                - Αντίθετα βρίσκω εξαιρετικά ταιριαστή την κάνναβη με το gaming. Πλέον όποτε μου βρίσκετε μόνο σε παιχνίδια που δεν απαιτούν πολλά αντανακλαστικά μιας και αυτά είναι ανύπαρκτα μετά τη χρήση της.

Κι εσύ, βρούτε?

Αυτό σίγουρα είναι η ομολογία του αιώνα! Μπαφιάρης και ο deus_dope. :xp: Αυτό πρέπει να μπει στις ειδήσεις του G-O!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X