Announcement

Collapse
No announcement yet.

Φύση της τιτλοθήκης μιας κονσόλας

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

αυτό είναι το θέμα μας, ή να το θέσω πιο σωστά δεν είμαι πλήρως κατά της κυκλοφορίας υπερπαραγωγών στα φορητά, αν και ο όρος υπέρπαραγωγή είναι πολύ γενικός και χωρά αρκετά μέσα, απλώς δεν βρίσκω τον λόγο μια υπερπαραγωγή να βγαινει μονο σε ένα φορητό και να μην βγαίνει σε home console που και θα ήταν και θα έδειχνε καλύτερη. Δυσκολεύομαι να μην πιστέψω πως το MGS PW δεν θα ήταν καλύτερο με υψηλότερα production values, γραφικά, χειρισμό, ήχο αν ειχε δημιουργηθεί εξαρχής για home κονσόλα, το ίδιο και για τα δύο GOW του psp και τοσα άλλα. Και απο τη στιγμή που κυκλοφορούν συνεχώς τίτλους σε φορητά που θα μπορούσαν να είναι πολλοι καλυτεροι σε home κονσόλες ε αυτό είναι κάτι που δεν με βρίσκει σύμφωνο.

Πόσοι άραγε θα ήθελαν το Grand Theft Auto V να ανακοινώνονταν αποκλειστικά για φορητές κονσόλες και όχι για home κονσόλες;

Απο τη στιγμή που μια φορητή κονσόλα κατά 95% χρησιμοποιείτε μέσα στο σπίτι του gamer δεν μπορώ να καταλάβω γιατι ένας τίτλος με σεβαστό σενάριο κτλ υπερπαραγωγή που λέμε, να μην κυκλοφορούσε για την home κονσόλα αντί του φορητού και άρα να κουβαλά μαζί του και όλους τους περιορισμούς ενος φορητού. Δεν θεωρώ πως μια φορητή κονσόλα θα πρέπει να έχει games επιπέδου φιδάκι απλώς θεωρώ πως οι "υπερπαραγωγές" Metal Gear, GTAV, Shenmue 3:troll: ταιριάζουν σε home συστήματα, ενώ στα φορητά ταιριάζουν περισσότερο τίτλοι χωρις ουσιαστικά σενάριο όπως racing, sport, fighting games κτλ.
    Giati einai diaforetikes konsoles kai kathe konsola exei ta paixnidia ths kai tis apokleistikothtes ths.
    Big Boss den diavazeis oute ena post kai synexizeis me ta idia epixeirhmata pou exoume apantisei panw apo 10 fores ws twra....

Me thn idia logikh den yparxei logos na vgei to Zelda gia Wii alla tha htan kalytera na evgaine gia PS3 epeidh tha eixe ypshlotera production values...

"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
    Kindred, this blade and I.
    "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
    Greek Gaming Videos
    Greek Final Fantasy Forum

Comment

Customization τι εννοω, πχ εγω παιζω tactical layout στο CoD και κανω Drop shot συνεχεια, ε αυτο δεν θα μπορω να το κανω στο Vita με τιποτα.. Επισης δεν μπορω να παιξω πλεον χωρις fps freeks οποτε παει και αυτο. Την οθονη την αφηνω οκ, οποτε μιλαμε για εντελως κουτσουρεμενη εμπειρια. Να μη μιλησω για bf3 που ειναι σχεδον αδυνατο να παιξεις..

Μπορουν να βολευτουν αυτοι που θελουν να βολευτουν οχι ολοι. Και η μεριδα που αναφερω δεν ειναι αμελητεα αυτο ειναι το σιγουρο, οταν βλεπεις και παιζουν 10εκ. CoD ποσοι νομιζεις θα το παρουν και θα κανουν switch στο Vita?? Φαντασου Ground να επαιζες competitive στο internet με το arcade stick σου το headset στην 40' και να ερθω εγω να σου πω "Ελα μωρε και στο Vita το ιδιο ειναι παλι τα ιδια κουμπια εχει" η "Τα fighting ετσι και αλλιως ειναι μαπα genre" δε θα μου πεις WTF τι λες??

Αυτο λεω εγω και ισχυει για πολλους, ποτε δεν ειπα ενα game να μη βγει η τιποτα αλλα τετοια απλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Στην τελικη ενα καλυτερο PSP ειναι το Vita δεν ειναι η τεχνολογικη επανασταση στο gaming που θα με κανει να ξεχασω τις επιτραπεζιες. Η αποψη μου παντα ετσι, μπορει ο αλλος να παιζει μια χαρα CoD στο Vita εξαλου ολα στο μυαλο ειναι..

Comment

Originally posted by Ground_zero View Post

Me thn idia logikh den yparxei logos na vgei to Zelda gia Wii alla tha htan kalytera na evgaine gia PS3 epeidh tha eixe ypshlotera production values...
        Αν το Wii ήταν κονσόλα της Sony τότε ναι δεν θα είχε νόημα.

Comment

i Have no Equal οκ δεν νομιζω οτι ειπε κανεις οτι ειναι ακριβως η ιδια εμπειρια,αλλα ισως ειναι κοντα.Εσενα μπορει να μη σου αρεσει οταν αυτο βγει,αλλα ας περιμενουμε να δουμε πως θα παιζει και πως θα ειναι τελικα το παιχνιδι.Τωρα μονο υποθεσεις κανουμε.Ισως να μπορεις να κανεις τα παντα σε αυτη την εκδοση ισως να μη κανεις και τιποτα.Εμενα σου ειπα δεν μου αρεσει να ακουω το απολυτο''δεν εχει καμια σχεση'',''απολυτα κουτσουρεμενη εμπειρια'' κτλ.

Μεχρι στιγμης.
          Uncharted -->Ειναι κοντα στην Ps3 version.
          Rayman-->ειναι καλυτερο(για μενα) απο την ps3 version.
          Fifa-->ειναι κοντα στην ps3 version.

Δεν καταλαβαινω γιατι να μην ειναι και το COD,αναλογα πανω κατω ικανοποιητικο?Ολα ειχαν τις δυσκολιες που περιγραφεις θεωρητικα πριν κυκλοφορησουν,αλλα τελικα τις ξεπερασαν και μαλιστα ειδαμε και πραγματα που δεν υπηρχαν στις console versions.

Τεσπα,ας περιμενουμε το παιχνιδι

Στην τελικη ενα καλυτερο PSP ειναι το Vita δεν ειναι η τεχνολογικη επανασταση στο gaming που θα με κανει να ξεχασω τις επιτραπεζιες.
          Καταρχην δεν ειναι ενα απλα καλυτερο psp,γιατι δεν θα καναμε ποτε αυτη τη κουβεντα σημερα(για το cod),αν ειναι απλα ενα καλυτερο psp.
          Και επιπλεον κανεις δεν παει σε vs(απευθειας κοντρα) με τις κονσολες.Δεν στεκομαστε στο ps360 ή vita.Αλλα στο ps360 , γιατι οχι και vita.

Αδυνατω να καταλαβω γιατι αν η εκδοση για τις κονσολες ειναι παιχνιδι του 10/10, δεν μπορει να ειναι αυτη του psvita 7 ή 8 ή 9/10.
          Πρεπει να ειναι ντε και καλα 0/10 και να μην αρεσει σε κανεναν?Γιατι καπως ετσι παρουσιαζεις την διαφορα.
          Γιατι λοιπον αυτος που εχει vita και του αρεσει το φορητο,να μη ευχαριστηθει αυτο το 8/10 του psvita cod?
          Γιατι αυτος που του αρεσει το πολυ COD να μην ευχαριστηθει και την vita version σε αρκετα μεγαλο βαθμο.

Ειναι απολυτο να λες. Unplayable COD (vita) vs το απολυτο COD(ps360).Δεν θα ισχυει κατι τετοιο.Γι αυτο ειμαι βεβαιος.

Comment

Φαντασου Ground να επαιζες competitive στο internet με το arcade stick σου το headset στην 40' και να ερθω εγω να σου πω "Ελα μωρε και στο Vita το ιδιο ειναι παλι τα ιδια κουμπια εχει" η "Τα fighting ετσι και αλλιως ειναι μαπα genre" δε θα μου πεις WTF τι λες??
            Einai terastia h diafora tou na paizeis ena game opou theleis esy, apo to opou sou pw egw.
            Den theleis na paikseis sto Vita? Den me niazei...
            Thelw egw na paiksw sto vita? DEN THA EPREPE NA SE NIAZEI!
            Twra katalaves ti enow?
            Den yparxei apolytws kanenas logos na mhn vgei to game gia Vita.

Αν το Wii ήταν κονσόλα της Sony τότε ναι δεν θα είχε νόημα.
            To PSP einai konsola ths Sony, alla to Kingdom Hearts den einai paixnidi ths Sony.

Apo thn apantish katalavainw oti telika einai ontws thema zhleias opws katalava, theleis na paikseis afta ta paxnidia, alla epeidh den theleis na agoraseis thn konsola den theleis na paizoun afta ta games oute oi katoxoi ths.

Στην τελικη ενα καλυτερο PSP ειναι το Vita δεν ειναι η τεχνολογικη επανασταση στο gaming που θα με κανει να ξεχασω τις επιτραπεζιες.
            Gia xiliosth fora, den milame gia kontra metaksy forhtwn kai statherwn
            "

Greek Gaming Videos

Comment

Originally posted by Ground_zero View Post
              Apo thn apantish katalavainw oti telika einai ontws thema zhleias opws katalava, theleis na paikseis afta ta paxnidia, alla epeidh den theleis na agoraseis thn konsola den theleis na paizoun afta ta games oute oi katoxoi ths.
              Όχι. Δεν θέλω να παίξω Uncharted στο vita, έχω ps3 για αυτά τα παιχνίδια.

Comment

Όχι. Δεν θέλω να παίξω Uncharted στο vita, έχω ps3 για αυτά τα παιχνίδια.
                Epeidh den thes esy, na mhn paiksw oute egw?
                "

Greek Gaming Videos

Comment

Άλλο το Golden Abyss άλλο το Drake's Fortune.
                  Mε το σκεπτικό σου,γιατί να παίξω το King of Fighters 13,έχω το 12.Γιατί να παίξω το Drake's Deception;Έχω το Among Thieves.
                  Carpe diem

Comment

Den theleis na paikseis sto Vita? Den me niazei, thelw egw na paiksw sto vita DEN THA EPREPE NA SE NIAZEI!
                    Μα δε με νοιαζει, εγω το εφερα σαν παραδειγμα(Τυχαια διαλεξα εσενα θα μπορουσα να πω καποιον αλλο..) μιλουσα γενικα για καποιον που παιζει σοβαρα ενα συγκεκριμενο genre.

Γιατι νομιζεις οτι δε θελω να παιξεις καποια παιχνιδια?? Καμια σχεση αυτο που ελεγα με τον Hideo ειναι κατα ποσο μπορει να βγει ενα CoD και να μου προσφερει την ιδια εμπειρια με αυτη του PS3 στον τομεα Customization συγκεκριμενα(Δεν ειπα ομως αφου δεν μπορει αρα να μη βγει, 2 διαφορετικα πραγματα..) για αυτο και ανεφερα εσενα με το arcade stick. Πραγματικα μακαρι να βγουν οι υπερπαραγωγες και να ειναι καλες γιατι να εχω προβλημα?? Θα με νοιαξει μονο οπως ειχα πει αν για καποιο λογο αρχιζει το CoD να βγαινει μονο στο Vita και πρεπει αναγκαστικα να το παιξω εκει, κατι που ειναι απιθανο οποτε..

Handheld vs consoles πηγε εκει η κουβεντα αναγκαστικα γιατι μιλουσαμε για εμπειρια gaming και αναγκαστικα θα κανουμε συγκρισεις με αυτες μιας και μιλαμε για φορητα γενικα.

Comment

Originally posted by Altair View Post
                      Mε το σκεπτικό σου,γιατί να παίξω το King of Fighters 13,έχω το 12.Γιατί να παίξω το Drake's Deception;Έχω το Among Thieves.
                      Aκριβως.
                      Gamers ειμαστε και μας αρεσει να παιζουμε παιχνιδια.Ειναι πολυ απλο.

Τι παει να πει εχω το ps3 για να παιξω uncharted?Η σου αρεσει το uncharted ή δεν σου αρεσει.Aν σου αρεσει και δεν παιξεις την vita εκδοση,εσυ χανεις.Αν δεν σου αρεσει δεν χανει κανεις:p

Comment

Pote kanenas apo emas den eipe pws h handheld empeiria einai aparaitha h kalyterh, to provlhma einai oti patwntas panw se afto, lene pws den tha eprepe na vgainoun afta ta games katholou gia forhta.

Θα με νοιαξει μονο οπως ειχα πει αν για καποιο λογο αρχιζει το CoD να βγαινει μονο στο Vita και πρεπει αναγκαστικα να το παιξω εκει, κατι που ειναι απιθανο οποτε..
                        .
                        .
                        .
                        .
                        Afto pou eipes twra einai to provlhma mou alla apo thn antitheth, dhladh na evgaina egw kai na elega oti den thelw na exoun analafra games oi forhtes, para monon yperparagwges apokleistika apo megales konsoles...

Egw thelw na vgainoun ta panta pantou (mesa stis dynatothtes ths kathe konsolas)
                        "

Greek Gaming Videos

Comment

Ειναι απολυτο να λες. Unplayable COD (vita) vs το απολυτο COD(ps360).Δεν θα ισχυει κατι τετοιο.Γι αυτο ειμαι βεβαιος.
                          Δεν ειπα κατι τετοιο ειπα για εμενα που παιζω αρκετα customized(ειπα πανω πως ακριβως) δεν προκειτε να σταματησω το 360 και να το γυρισω στο Vita για τους φυσικους περιορισμους. Δεν απεκλεισα το ενδεχομενα να ειναι καλο για τα δεδομενα και να προσφερει μια καλη εμπειρια handheld. Να αντικαταστησει το CoD του 360/PS3 ειπα οτι δε θα γινει και το πιστευω..

Comment

Μα αυτο λεω,δεν ειναι αναγκη να το αντικαταστησει:p
                            Απλα να υπαρχει και αυτο.

Comment

Outws h allws ta FPS stis konsoles einai periorismena epishs, ta PC einai kalyetra se afto.
                              "

Greek Gaming Videos

Comment

Originally posted by Altair View Post
                                το θέμα δεν ειναι αυτό το θέμα είναι πως πολύ απλά πολλοί δεν γουστάρουν να βλέπουν τα ίδια franchise στο ps3 και στο psvita διότι για διάφορους λόγους πολλοί gamers τα συνδιάσαν με τις επιτραπέζιες κονσόλες της sony. Eγώ προσωπικά δεν θέλω να αγοράσω μια φορητη κονσόλα για να παιζω τα ίδια 1st party games που παιζω και στην home κονσόλα, αν δεν μπορεις να καταλάβεις αυτο πως υπάρχει και αυτή η πραγματικότητα δεν ξέρω πως αλλιώς να σου το πω.

Ηideo οσον αφορά το Rayman προφανώς και σου φαινεται καλύτερο διοτι τα 2d side scrolling ταιριάζουν περισσότερο στα φορητά, στην μικρή οθόνη τους, τα 2d γραφικά διχως 3d βάθος είναι οτι πρέπει για μια οθόνη 3-4 ιντσών, δες πχ τα castlevania.

Eπισης καμια σχέση η εξέλιξη του hardware στις κονσόλες με την εδραιωση των shooters σε αυτές, διοτι αν εννοειτε πως το ps2 δεν ειχε fps πολλά λογω hardware εγώ λέω πως πριν το ps2 υπήρχαν shooters με ψευδοτρισδιάστατα sprite γραφικά.
                                Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Working...
                                X