Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kickstarter Projects

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Titus
    replied
    Ναι. Έχει ήδη χρηματοδοτηθεί, αλλά μπορείς να το δεις εδώ.

Ουσιαστικά δε χρηματοδοτείς ένα παιχνίδι αλλά...το studio. Θα παίρνεις την ετήσια παραγωγή σε παιχνίδια αν θυμάμαι καλά και η χρηματοδότηση θα ανανεώνεται κάθε χρόνο. Δε μου αρέσει σαν ιδέα γιατί πηγαίνει το θέμα του crowdfunding υπερβολικά μακριά, συν το ότι ουσιαστικά χρηματοδοτείς παιχνίδια που δεν ξέρεις αν θα σε ενδιαφέρουν.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Υπάρχουν πολύ πιο περίεργα projects από το Carmageddon, όπως αυτό της Jensen πχ.
    Της Jane;

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Σαν πιτσιρικάς το καραγούσταρα το game, λόγω της βίας (το game απαγορεύτηκε στη συνέχεια), της iron maiden μουσικής και των πρωτόγνωρων τότε γραφικών λόγω voodoo κάρτας γραφικών (όχι βέβαια ότι το carmageddon ήταν top στα γραφικά τότε). Είναι από τα games που τα είχα ζήσει πολύ έντονα. Άνετα το ξανάβαζα! Μιλάω για το carmageddon 2.
    Burai όντως κακό port στο psx, συν ότι οι άνθρωποι που σκοτώνεις αντικαταστάθηκαν με ζόμπι, κάτι που στην τότε ηλικία μας θεωρούταν ξενέρωτο!!

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Ούτε κι εγώ το γούσταρα ποτέ αλλά έχει αποκτήσει τεράστιο cult status, οπότε έχει μια λογική. Υπάρχουν πολύ πιο περίεργα projects από το Carmageddon, όπως αυτό της Jensen πχ.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Το είχα "αγοράσει" για το psone το Carmageddon περιμένοντας κάτι παρόμοιο με Twisted Metal και ήταν πραγματικά άθλιο game- έστω άθλιο port, γιατί στο PC δεν το είχα παίξει και ποτέ. Πολύ βαρετό... Μέσω kickstarter μου φαίνεται πως πέρα από τα καλά projects, μετά την επιτυχία της Double Fine θα βγει πλέον και ο κάθε πικραμένος να ζητάει funding για remake του Rise of the Robots ή του Crash Dummies.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Μαντέψτε ποιό παιχνίδι ξεκίνησε Kickstarter...

CARMAGEDDON

400.000$ στόχος, 100.000 παρά κάτι ως τώρα, άλλες 28 μέρες, προβλέπω χαμό.

Leave a comment:

• Heell
    replied
    Προστέθηκε, καθώς και ανανεώθηκαν τα ήδη υπάρχοντα projects. Όσα έχουμε βάλει μέχρι τώρα τα έχουν καταφέρει, οπότε μην ανησυχείς!

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Καλά απ' το Shadowrun έχω μεγάλες προσδοκίες.

Ένα άλλο πολύ ενδιαφέρον project, και σίγουρα το πιο φιλόδοξο απ' όσα έχω δει μέχρι τώρα στο Kickstarter, είναι το Republique. Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύεται μέχρι στιγμής (μάλλον λόγω του ότι η αρχική πρόθεση της ομάδας ήταν να κυκλοφορήσει τον τίτλο αποκλειστικά σε iPod Touch και iPad). Πριν από λίγες μέρες όμως ανακοινώθηκε και για PC/Mac, οπότε για να δούμε πως θα τα πάει.

Ειδικά οι fans του survival horror και του stealth αξίζει να το τσεκάρετε.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    ΩΠ! Το πιάσανε τα παιδιά??? Μπράβο τους!!!

Το Grim Dawn έκανε ένα ξεπέταγμα και όλα δείχνουν πως θα πετύχει το στόχο του. Το Shadowrun από την άλλη έκλεισε στο 1,85 εκ και όλα δείχνουν πως θα μας φτιάξουν παιχνιδάρα.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Μόλις πριν από λίγα λεπτά τα κατάφερε το Nekro (που ήταν με διαφορά η πιο δύσκολη περίπτωση), τη στιγμή που πριν 3-4 μέρες ο στόχος των 100.000 φάνταζε αδύνατος. Αν δε τα καταφέρει το Grim Dawn θα είναι έκπληξη.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Κοίτα να δεις που το μόνο που με ενδιαφέρει,είναι αυτό το οποίο δε θα πετύχει το στόχο του.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    ελπιζω να τα καταφερει και το grim dawn παντως αλλα απο οτι ειδα ειναι μεγαλη η διαφορα

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Τελικά ο Larry χρηματοδοτήθηκε!!! Έφτασε τα 500.000 παρά τις αμφιβολίες και τη δυσκολία με άλλες 6 μέρες να παραμένουν. Αυτό που αγκομαχά είναι το Grim Dawn, αλλά ελπίζω να κάνει κάποιο πέταγμα.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Για τους οπαδούς του Larry, χρειάζεται 12 μέρες για 80.000 ακόμα ώστε να χρηματοδοτηθεί. Για να δούμε, μου φαίνεται πολύ καλή ανατροπή.

Leave a comment:

• Heell
    replied
    To προσθέτω με κάποια επιφύλαξη στο είδος action, δεδομένου ότι στην σελίδα λέει και
    Hailing from the era of great classics such as Myth: The Fallen Lords, Giants: Citizen Kabuto, Dungeon Keeper and more, we are creating a game rooted deep in PC gaming's history, but with all the flourishes you've come to expect from a modern experience.

Leave a comment:

Working...
X