Βλεπεις αυτα τα παιχνιδια στο kickstarter και το ποσα λεφτα ζητανε και μετα βλεπεις τις μεγαλες εταιριες που χαλανε δεκαδες εκατομμυρια και λες τι τα κανουν.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kickstarter Projects
Collapse
X
-
Σιγουρα,αλλα ανεξαρτητα απο την ποιοτητα που δεν την ξερουμε ζητανε λιγα λεφτα και με εκπλησει γιατι πολλα φαινονται φιλοδοξα projects απο δημουργους με ιστορια.Originally posted by Altair View PostΑς περιμένουμε λίγο,γιατί,αν δεν κάνω λάθος,ακόμα δεν έχουμε δει να ολοκληρώνεται κανένα Kickstarter Project.
Βεβαια πολλα απο αυτα μπορει να εχουν και απο αλλου λεφτα,οπως καμια επενδυση που θα αποσβεστει απο μελλοντικα εσοδα.
Πραγματικα περιμενω με αγωνια να δω τι θα βγει απο ολα αυτα τα kickstarter εγχειρηματα,εαν ειναι ποιοτικα και πετυχημενα στο μελλον θα μεγαλωσουν και τα fundings γιατι ο κοσμος θα αποκτησει μια εμπιστοσυνη.
Comment
-
To μόνο ολοκληρωμένο Kickstarter είναι το Faster than Light, που βγήκε πάντως πολύ καλό. Αυτό που λέει ο Altair είναι θέμα, αλλά από την άλλη τόσο το Shadowrun όσο και το Wasteland 2 (και το Double Fine Adventure, όσο παρακολουθώ το backers forum) δείχνουν ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο. Υπάρχουν alpha videos,παραδείγματα, περιγραφές , gameplay...Πιθανώς να μην ξεφύγουν από τα πλαίσια του bufget - indie τίτλου από επίπεδο παραγωγής, αλλά αν δώσουν αυτά που υπόσχονται από πλευράς gameplay who cares?Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Και το Giana Sisters: Twisted Dreams βγήκε και εν τέλει ήταν πολύ καλό. Και απ' ό,τι βλέπω και από αυτήν την λίστα, αρκετά ακόμα έχουν βγει. Επίσης από IndieGoGo που έχω κάνει donate τρεις φορές (τη μία για DVD και την άλλη για κόμικς, όλα σχετικά με τον Don Rosa) έχω λάβει ό,τι περίμενα και το αποτέλεσμα ήταν κομπλέ. Γενικά νομίζω πως καταλαβαίνει κανείς εξ' αρχής αν πρόκειται περί αρπαχτής ή προσεγμένης δουλειάς.
Comment
-
Δεν αφορά games αλλά λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης πιστεύω ότι αξίζει αναφοράς.
Kickstarter για την ταινία Veronica Mars
Σήμερα ξεκίνησε το kickstarter για την ταινία Veronica Mars, που στην ουσία θα είναι συνέχεια της ομώνυμης σειράς, που έχει παιχτεί και στο Star. Η σειρά κόπηκε στην 3η σεζόν (2004-2007) και από τότε οι συντελεστές ήθελαν να δώσουν συνέχεια με μια ταινία, την οποία κανείς δεν χρηματοδοτούσε. Και όπως επιτάσσει η εποχή το Kickstarter είναι η λύση.
Το καταπληκτικό είναι ότι μέσα σε μία μέρα το project έχει ήδη μαζέψει 1,6 εκατομμύρια από τα 2 που ζητάει, νούμερο που έως τώρα είχαν την χαρά να μονοπωλούν μόνο τα video games στο site του Kickstarter. O Tim Schafer έκανε την αρχή για να απελευθερωθεί ένα κύμα video games projects με καθόλου ευκαταφρόνητους στόχους. Πολύ πιθανόν το Veronica Mars να αποτελέσει την αρχή για αναβίωση αδικοχαμένων (σύμφωνα με τους fans τους πάντα) σειρών και ταινιών.
Comment
-

Double Fine Productions and GameTrailers have teamed up to release a series of videos chronicling the development of Broken Age, known before yesterday as Double Fine Adventure, providing non-Kicks…
Broken Age is a timeless coming-of-age story of barfing trees and talking spoons. Vella Tartine and Shay Volta are two teenagers in strangely similar…
Αυτό είναι λοιπόν το game της Double Fine.
Comment
-
Kickstarter από τη νεοϊδρυθείσα, από πρώην μέλη της WayForward, Yacht Club Games:
Shovel Knight is a sweeping classic action adventure game with awesome gameplay, memorable characters, and an 8-bit retro aesthetic. It's a hot mashup of new and old that may remind you of Mega Man, Castlevania, or Dark Souls! You play as the eponymous Shovel Knight, a small knight with a huge quest. Shovel Knight has come to this valley with two goals: to defeat the evil Enchantress and save his lost beloved. He wields a ShovelBlade: a multipurpose weapon whose techniques have now been lost to the ages. Always honest and helpful, Shovel Knight is a shining example of the code of Shovelry: Slash Mercilessly and Dig Tirelessly!
But, between Shovel Knight and his beloved stands a cadre of villainous knights. These terrible foes, known as The Order of No Quarter, have been dispatched to prevent Shovel Knight from reaching the Enchantress, and will pursue their mission at any cost.
If you love games with perfect platforming, beautiful art, infectious music, crazy bosses, and real heart… Shovel Knight is for you! If you don’t, then what? How could you not be into that stuff? Keep reading, you’ll come around!There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
-
To Gianna Sisters: Twisted Dreams το δοκίμασα στο XBLA και δηλώνω γοητευμένος. Έξυπνο, παλιάς κοπής platforming που στα επόμενα επίπεδα θα ανεβάζει στροφές. Loggo, Phantom και λοιποί συνήθεις ύποπτοι ρίξτε μια ματιά( ή και δύο...
)
Το Shovel Knight φαίνεται ενδιαφέρον αλλά θα ειμαι συγκρατημένος όπως και με το DuckTales γιατί με τη WayForward( έστω και τα πρώην μέλη της
) επιμένω πως τα πράγματα είναι hit or miss, παρόλο που τη συμπαθώ πολύ σαν εταιρεία.
Για τη Double Fine βλέπω κάθε τόσο το ντοκιμαντέρ σαν official backer, έχω και το τέλειο T-shirt! Ευελπιστώ πως το αποτέλεσμα θα μας αποζημιώσει.
EDIT:
lol μ αρέσει που το προτείνω και ο Phantom- ολόσωστος- έχει πλέξει το εγκώμιο λίγα ποστς πιο πάνω... Ου γαρ έρχεται μόνον λέμε xD
Comment
-
Η πλάκα είναι πως είχα δει το thread αλλά το laptop μου δεν το σηκώνει με την καμμία και προχθές το είδα στο XBLA και όπως ήταν επόμενο κατέβηκε με τη μία- η trial
Μπράβο παίδες πολύ καλό thread- συνήθης ύποπτος ο Loggo με καλά κρυμένα platform gems και respect Phantom ειδικά μετά το Super Meat Boy κατάλαβα τι πλατφορμάκιας είσαι
Comment
-
Το Giana βγήκε όντως πολύ καλό.
Ένα από τα πράγματα που μου άρεσαν περισσότερο σε αυτό είναι ότι, όλο το πακέτο, σχεδιασμός, αισθητική, soundtrack, παραπέμπει σε παλιούς ευρωπαϊκούς τίτλους σε κονσόλες και Amiga.
Ειδικά ο Somari, ως Amigας, πρέπει να το τιμήσει.
Ναι, συμφωνώ.Originally posted by Sinclair View Post
Το Shovel Knight φαίνεται ενδιαφέρον αλλά θα ειμαι συγκρατημένος όπως και με το DuckTales γιατί με τη WayForward( έστω και τα πρώην μέλη της
) επιμένω πως τα πράγματα είναι hit or miss, παρόλο που τη συμπαθώ πολύ σαν εταιρεία.
Η WayForward πάντα φτιάχνει πολύ όμορφους τίτλους και είναι ίσως ο μοναδικός developer σήμερα που δουλεύει τόσο καλά με sprites, αλλά οι τίτλοι της, πράγματι, είναι αρκετά hit or miss ενώ και στο level design έχουν αρκετά περιθώρια βελτίωσης.There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
-
Ναι ρε γμτ... Το περιτύλιγμα των τίτλων είναι σχεδόν πάντα μια χαρά. Ακόμη και το Bloodrayne Betrayal φώναζε oldschool από μακριά, ενώ η παρουσίαση ήταν top notch... Κάποιες σχεδιαστικές επιλογές και ο χειρισμός ωστόσο το καταδίκασαν. Ακόμη και στο πολύ καλό Double Dragon Neon υπάρχουν κάποιες επιλογές που σε κάνουν να απορείς- μα γιατί βάλανε πάλι το dash σε shoudler button με καθυστέρηση έναρξης λόγω του animation???( το dash στην πλειονότητα των καλών τίτλων τους είδους ήταν double tap forward) Ας όψεται η δουλειά που ρίξανε και ο θεός Jake Kaufman στο OST... sorry για το offtopic.
Comment
-
Originally posted by Sinclair View Post[...] Μπράβο παίδες πολύ καλό thread- συνήθης ύποπτος ο Loggo με καλά κρυμένα platform gems και respect Phantom ειδικά μετά το Super Meat Boy κατάλαβα τι πλατφορμάκιας είσαι
Εντάξει, τι να κάνεις, αγάπες είναι αυτές. Έφαγα τα νιάτα μου με Sonic και Super Mario, από τότε φαινόταν πώς θα πάει το πράγμα
Comment

Comment