Announcement

Collapse
No announcement yet.

Γνωμες για παιχνίδια του 360

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

βασικά το παίζω με πολύ ταχείς ρυθμούς γιατί μετά δεν θα έχω χρόνο για πιο πολλά.πάντως θέλω να το ξαναπαίξω μετά στο hardcore κάποια στιγμή γιατί παραείναι εύκολο.συμφωνώ για τη limited.είναι καύλα.
    που το έχεις φτάσει;τελικά πέρασα και το τρίτο act.είμαι στην αρχή του τέταρτου τώρα.έλα και μετά πάω για bioshock.
    Carpe diem

Comment

Στο casual το παίζεις?
      Εγώ το ξεκίνησα στο Hardcore και το παίζω σε μικρές δόσεις γιατί
      1ον.Πεθαίνω αρκετά
      2ον.Δεν θέλω να τελειώσει και δεν προλαβαίνω κι από πάνω.
      3ον.H limited τα σπάει.Ειδικά τα extras στο artbook και το extra DVD προσφέρει στο όλο setting από πλευράς σεναρίου(όσο σενάριο μπορεί να έχει ένας τίτλος του είδους τέλος πάντων )
      [/b]
      To 3o τι σχέση έχει με το hardcore ;

Comment

Εμμμ έλα μου ντε...
        Παρατηρήσεις ήθελα να κάνω για το hardcore και αλλού κατέληξα
        «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Παλούκια επίπεδα δυσκολίας και Collector edition εκδόσεις (ο God να τις κάνει collector&#39;s) συνεισφέρουν σε όλο αυτό το κλίμα της cultιάς και της σαγηνευτικής αρρενωπότητας των μελών αυτού του Forum...<<έλα τώρα κάνεις πως δεν με ξέρεις καλέ>>

Τα χρειάστηκα με τα challenges που ανοίγονται μετά τον τερματισμό του Portal.Πολλά δεν παλεύονται καν.

Comment

to bad company ti lei? to ehi pari kanis? skeftome na to paro episis thelo na paro to bourne conspiracy ke ta dio 130 evro axizoun i kalitera na perimeno price drop?

Comment

to bad company ti lei? to ehi pari kanis? skeftome na to paro episis thelo na paro to bourne conspiracy ke ta dio 130 evro axizoun i kalitera na perimeno price drop?
              [/b]
              ΕΚΑΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ; ; Ψάξε στο eBay, είμαι σίγουρος ότι μπορείς να τα βρεις για κάτω από 85-90 ευρώ.

Comment

ok tha to kitaxo alla malon den tha antexo na perimeno apo to ebay ke tha ta agoraso

Comment

Δεν μιλάω για μεταχειρισμένα. Δεν νομίζω πως έχω αγοράσει νέο παιχνίδι για το 360 για πάνω από 40 ευρώ τον τελευταίο χρόνο και παίρνω αυτά που μου αρέσουν την μέρα που βγαίνουν.

Comment

Ούτε 40 ε....
                    Originally posted by Raf
                    Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

ΕΚΑΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ; ; Ψάξε στο eBay, είμαι σίγουρος ότι μπορείς να τα βρεις για κάτω από 85-90 ευρώ.
                      [/b]
                      Για μένα το πας πολύ μακριά... play-asia is easier and simpler . Τα έχω πει πολλές φορές, το να δίνεις 70? για ένα παιχνίδι που είναι region free είναι άπειρο fail. Αν, φυσικά, δεν είναι region free (από τα πολύ καλά παιχνίδια ελάχιστα προς κανένα δεν είναι) υπάρχει η πιο "κουραστική" αλλά και πολύ πιο συμφέρουσα λύση του ebay.

Ninja Gaiden II day-one στο play-asia: 32?
                      Ninja Gaiden II day-one στο πλαίσιο: 70?

Και αυτό ισχύει για όλα.

Το 360 είνα η πιο φτηνή κονσόλα που έχω και το λέω σοβαρά. Αν δε θες να μπλεχτείς με Ασία και ebay, myxbox.gr/forum και υπομονή ένα μήνα για το play.com (ρίχνει πολύ γρήγορα κάποια παιχνίδια, ενώ τα περισσότερα καινούρια τα έχει στα 55?).

Comment

Καλό το play-asia αλλά την πάτησα 1-2 φορές με το τελωνείο κι από τότε δεν ασχολούμαι καν. Ότι είχα σώσει (2-3 ευρώ σε κάθε αγορά δηλαδή) το έχασα με το πρώτο τελωνείο που τα σταμάτησε.

Comment

Τι shipping method ειχες διαλεξει θυμασαι;

Comment

Δυστυχώς όχι

Comment

έχει παίξει κανείς το Lost Via Domus;λέει τίποτα;
                              Carpe diem

Comment

έχει παίξει κανείς το Lost Via Domus;λέει τίποτα;
                                [/b]
                                Sxolio filou mou pou exei psixosi me Lost kai epaixe to game:

An agapas ta matia sou kai ta lefta sou "STAY AWAY" lol
                                Born From Darkness...Raised By Light....
                                My Wrath Shall Be Cast Upon My Enemies Like Rain Pouring From Heaven
                                Official O.G.C Member

Comment

Working...
                                X