Announcement
Collapse
No announcement yet.
Η μυστική δύναμη του Wii U
Collapse
X
-
Ενώ όταν τα nintendo fanboys τρολάρανε με τις μαλακίες της Σόνυ από την Ε3 (ριιιιιιιτζ ρέεεεεισερ) χωρίς να έχουν δει την κονσόλα ήταν σωστό. Α ρε 2 μέτρα και 2 σταθμά...
-
Εγώ το αντίθετο βλέπω. Το SS είναι αρκετά love or hate , αλλά η πλειοψηφία είναι με το love.Originally posted by Xeno View PostPaixtis τι θες να πεις; Σε λιγο θα μας πεις πως διαβασες και το αρθρο που εκανες quote.
Enpsty δεν το εχω παιξει το SS αλλα σε οποιο φορουμ και αν εχω παει η πλειοψηφια το θεωρει απογοητευση σε σχεση με οποιοδηποτε αλλο 3d Zelda, χωρις αυτο να ειναι απολυτο, αλλα σιγουρα υπαρχει ενα αρνητικο κλιμα.
Τεσπά δεν ξανανοίγω θέμα για zelda γιατί θα καταλήξουμε στα γνωστά.
Αυτά που είπε ο Deus είναι 100% ολόσωστα. Όντως η Nin μαλακίζεται τα τελευταία χρόνια, όλο τα ίδια και τα ίδια, σχεδόν κανένα νέο σοβαρό IP και το χειρότερο για μία εταιρία που έχει χεστεί στο τάληρο ούτε μία μεγάλη παραγωγή. Ακόμα και το NSMBU ίδιο με το Wii είναι.
Αλλά...ας δώσουμε μία ευκαιρία και στο Wii U να δούμε τι σκατά είναι. Άποψη είναι αδύνατον να βγάλεις όταν τα 9 στα 10 παιχνίδια του είναι ports και όταν οι μισοί devs το κράζουν και οι άλλοι το αποθεώνουν.
Όσο για το συγκεκριμένο thread είναι ο ορισμός της τρολιάς και δεν εξυπηρετεί κάτι.
Leave a comment:
-
Ούτε αυτό... Ας μην ξεχνάμε τα επιπλέον πράγματα που θα έχει στο WiiU(armored edition)..
Leave a comment:
-
Οντως δεν υπαρχει ξεκαθαρος νικητης. Υπαρχει βεβαια ξεκαθαρος ηττημενος (οπως θα ξερεις βεβαια αφου το διαβασες):
"Ιt's Arkham City, and by default a good game, but the basic reality is that we'd take any of the older - and now cheaper - versions of this excellent title ahead of the underwhelming Wii U port."
Leave a comment:
-
Το διάβασα εννοείται.Σε άλλα σημεία υπερτερεί το ένα σε άλλα το άλλο.Δεν υπάρχει ξεκάθαρος νικητής και εννοείται δεν υπάρχει η παραπάνω ανισότητα.
Leave a comment:
-
Paixtis τι θες να πεις; Σε λιγο θα μας πεις πως διαβασες και το αρθρο που εκανες quote.
Enpsty δεν το εχω παιξει το SS αλλα σε οποιο φορουμ και αν εχω παει η πλειοψηφια το θεωρει απογοητευση σε σχεση με οποιοδηποτε αλλο 3d Zelda, χωρις αυτο να ειναι απολυτο, αλλα σιγουρα υπαρχει ενα αρνητικο κλιμα.
Leave a comment:
-
Δεν νομίζω να διαφωνεί κανένας μαζί σου, αλλά το πρόβλημα είναι ότι στο συγκεκρίμενο troll thread κανείς δεν έκραξε τα παιχνίδια του Wii U (αφού κανείς δεν τα έχει παίξει) αλλά την κονσόλα. Αφήστε να περάσει κανένας χρόνος και αν αποδειχθεί σάπια εδώ είμαστε να κράζουμε παρέα.
Τώρα για το Zelda θα το ξαναπώ. Gamers Odyssey =/= World
Κοινώς το ότι το SS απογοήτευσε απλά δεν ισχύει.
Leave a comment:
-
Προς όλους τους θιγόμενους:
Όλοι είμαστε ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ,ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ για τα games και έχουμε ΚΑΘΕ δικαίωμα να κράζουμε.Όλοι όσοι έκραξαν σε αυτό το thread είναι κάτοχοι wii που ΠΛΗΡΩΣΑΝ και έχουν παράπονα από το μηχάνημα.Είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ λογικό να πέφτει κράξιμο.Οκ,μπορεί σε φάσεις να είναι υπερβολικό,όπως στην περίπτωση του bigboss,αλλά είναι επόμενο.
Προσωπικά πάντως δεν έχω τόσο να κράξω για τις γραφικές δυνατότητες της κονσόλας,όσο για την εντελώς συντηρητική στάση της νιντεντο όσον αφορά τα παιχνίδια(σχεδόν όλα τα τελευταία της παιχνίδια απογοήτευσαν,βλέπε ζελδα,κανένα καινούριο ip,μόνο συνεχή sequel από franchises εικοσαετίας)Αυτό είναι ΠΟΛΥ κρίμα,πρόκειται για το ίσως πιο ταλαντούχο studio παραγωγής games και με εξαίρεση το mario galaxy έχει να μας εκπλήξει πολλά χρόνια με παιχνίδι της.
Leave a comment:
-
Καλά ναι ό,τι πεις...Originally posted by ChrisTop View Post
Leave a comment:
-
se olous tous wii u haters apla leo afto kanis de sas anankazi na to agorasete telos.
Leave a comment:
-
Κι αυτό έπρεπε να το καταλάβουμε μόνοι μας;Αριστερά είναι οι console gamers που πλέον έχασαν τις πλατφόρμες τους και "πεινάνε" λόγω έλλειψης games, αριστερά ο χοντρ-Gabe που τους δίνει το φως του
.
Παραείναι ψαγμενιά.
Μου πέρασε από το μυαλό ότι αριστερά είναι ο Gabe αλλά από την άλλη δεν του μοιάζει καθόλου... Και όλα τα υπόλοιπα στην εικόνα φαίνονται πολύ γενικά.
Leave a comment:
-
Αριστερά είναι οι console gamers που πλέον έχασαν τις πλατφόρμες τους και "πεινάνε" λόγω έλλειψης games, αριστερά ο χοντρ-Gabe που τους δίνει το φως του
.
Leave a comment:
Leave a comment: