Announcement

Collapse
No announcement yet.

Η μυστική δύναμη του Wii U

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Hipster Luffy
    replied
    loooooooooool

GameSpot is the world's largest source for PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, Wii U, PS Vita, Wii PC, 3DS, PSP, DS, video game news, reviews, previews, trailers, walkthroughs, and more.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Πάω πάσο, my bad. Απλά όλα αυτά τα περί Morta κτλ περισσότερο σε προκατάληψη φέρνουν παρά σε κριτική.

Leave a comment:

• KimahriRonso
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Προφανώς και κάτι τρέχει με το μηχάνημα, αλλά αυτός ο δογματισμός είναι κάπως εκνευριστικός. Δεν είναι μέρος για να τα συγκρίνουμε, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι η πρώτη χρονιά του Vita συγκριτικά με την πρώτη χρονιά του 3DS είναι απείρως καλύτερη. Στην τελική δεν είναι με την καμία χάλια ένα μηχάνημα που έχει να προσφέρει 5 exclusive αξιόλογους τίτλους και αρκετές άλλες υπηρεσίες/επιλογές παλιότερων κονσολών.

Τέλος πάντων, τα έχουμε πει χίλιες φορές αυτά, ας μην τα επαναλαμβάνουμε. Αν θέλει κάποιος ας ανοίξει ένα θέμα περί Vita, 3DS και handheld γενικότερα, έχει ενδιαφέρον ως αντικείμενο συζήτησης.
    Mα σου είπα εγώ ότι είναι χάλια?Μια χαρά μηχάνημα είναι,τεχνολογικά super, απλώς δεν τραβάει, ούτε από πωλήσεις, ούτε από ανακοινώσεις παιχνιδιών.Απλώς δεν μπορείς να προσφέρεις σαν πλεονέκτημα σημαντικό το να σου δίνει παιχνίδια παλαιότερων κονσολών.
    Και την πρώτη χρονιά του 3ds, ένας φίλος μόνο το Awakening έπαιζε και μου λεγε να το πάρω.ε δεν άξιζε τότε,

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Πιο πάνω διάβασα για το Darksiders και το Zelda. Και επειδή το έχω παίξει, θα σας πω κάποια πράγματα με τις συγκρίσεις του.

Μάλλον οφείλεται στο ότι η εικόνα του Καβαλάρη με το άλογο του θυμίζει πολύ τον Link και την Epona. Εγώ, όμως, δεν βλέπω τέτοια διαφορά. Το παιχνίδι περισσότερο θυμίζει God of War και Soul Reaver λόγω του gameplay μηχανισμού του και το πως εξελίσσεται η ιστορία. Αν ήταν να σωθεί, ξέρω γω, καμία πριγκίπισσα ή κάνας άλλος, θα θύμιζε πολύ το Zelda σε σενάριο και ιστορία, αλλά ευτυχώς δείχνει διαφορετικό και είναι βασισμένο από τα comics και η ιστορία αφορά τον πόλεμο των Ουρανών σε μεταμοντέρνα εποχή(post-apocalyptic era).

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Προφανώς και κάτι τρέχει με το μηχάνημα, αλλά αυτός ο δογματισμός είναι κάπως εκνευριστικός. Δεν είναι μέρος για να τα συγκρίνουμε, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι η πρώτη χρονιά του Vita συγκριτικά με την πρώτη χρονιά του 3DS είναι απείρως καλύτερη. Στην τελική δεν είναι με την καμία χάλια ένα μηχάνημα που έχει να προσφέρει 5 exclusive αξιόλογους τίτλους και αρκετές άλλες υπηρεσίες/επιλογές παλιότερων κονσολών.

Τέλος πάντων, τα έχουμε πει χίλιες φορές αυτά, ας μην τα επαναλαμβάνουμε. Αν θέλει κάποιος ας ανοίξει ένα θέμα περί Vita, 3DS και handheld γενικότερα, έχει ενδιαφέρον ως αντικείμενο συζήτησης.

Leave a comment:

• KimahriRonso
    replied
    Mα μη το κοροιδεύεις.Όταν βλέπεις παιδιά που έχουν μια αγάπη στη Sony να μου λένε να μη το πάρω, ε εντάξει, κάτι τρέχει με το μηχάνημα.
    Κια κυρίως όπως είπα, το μόνο που θα με ενδιέφερε από αυτά που έρχοντε για το Vita είναι το Soul Sacrifise, πως λέγεται., ενώ για το 3ds πολλά περισσότερα, αν βέβαια μας τα φέρουν από την Ιαπωνία!

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Παρακαλούμε ρε συ, μην το σκέφτεσαι. Τα πάντα για το συνάνθρωπο.

Leave a comment:

• KimahriRonso
    replied
    Eγώ πάντως αυτό που βλέπω,επειδή δεν τα ξέρω τόσο καλά όσο εσείς, είναι το 3ds na ρίχνει τσαπού, στο Morta, και όχι μόνο σε πωλήσεις, αλλά και σε παιχνίδια, που αυτά κάνουν νομίζω τη διαφορά, έτσι??
    Οπότε να μην ξεγράφετε τη Nintendo, γιατί και πριν βγει το Vita, έδώ μέσα επικήδιοι γράφονταν για το 3ds και είδαμε τι γίνεται τώρα.
    Πάλι καλά που με βοηθήσατε να αγοράσω το 3dsxl και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Να στε καλά.Θα τα κλέγα τα λεφτά μου αν είχα πάρει το Morta!!!!

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Kai egw to kairdisa.... posoi kairdisame se ekeino ton diagwnismo?

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    και γω το κέρδισα και μου το δωσε ο Evans

το μόνο που έχω, το δεύτερο μου το δωσε φίλος και το τερμάτησα, τα αλλα δεν τα παιξα ακόμη αλλά μάλλον θα πάω κατευθείαν στο ACIII και μετα στα ΑCB+R.

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Δεν πρόκειται να το παίξω για την ιστορία, γιατί δεν πρόκειται να κάτσω να ασχοληθώ με όλα τα AC τώρα . Το πιθανότερο είναι να παίξω 1 ή 2 (το 3 και του PS Vita). Τώρα αν πωρωθώ τόσο πολύ και τα πάρω μονοκοπανιά είναι άλλο θέμα.

...

Ρε λέτε όντως να τα ξεκινήσω από το 1 ;

Altair, δώσε πληροφορίες για όλα, πόσο διαρκούν κτλ. Άντε κάνε κάτι χρήσιμο για αυτή τη σειρά, πέραν του να γράφεις συνέχεια "Επος ουγκ" .
    το πρώτο δεν το είχε κερδίσει από το διαγωνισμό μας;

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Κατά καιρούς έχω γράψει σεντόνια για όλους τους τίτλους,οπότε απλά ψάξε και βρες τα.Από κει και πέρα,παίξε το AC2 οπωσδήποτε.Αν σου αρέσει πας και στα επόμενα.Αν όχι,οκ δε χρειάζεται.
    Αλλά πρέπει να παίξεις ότι και να γίνει το 2.Μιλάμε για τον καλύτερο τίτλο της γενιάς,απλά πράγματα.

edit:
    AC1 8-10 hrs
    AC2 25-40 hrs
    ACB 15-35 hrs
    ACR 15-35 hrs

ανάλογα πόσο θα ασχοληθείς κάθε φορά με sidequests,collectibles κλπ.

AC3 estimated time: 20-40 hrs

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Δεν πρόκειται να το παίξω για την ιστορία, γιατί δεν πρόκειται να κάτσω να ασχοληθώ με όλα τα AC τώρα . Το πιθανότερο είναι να παίξω 1 ή 2 (το 3 και του PS Vita). Τώρα αν πωρωθώ τόσο πολύ και τα πάρω μονοκοπανιά είναι άλλο θέμα.

...

Ρε λέτε όντως να τα ξεκινήσω από το 1 ;

Altair, δώσε πληροφορίες για όλα, πόσο διαρκούν κτλ. Άντε κάνε κάτι χρήσιμο για αυτή τη σειρά, πέραν του να γράφεις συνέχεια "Επος ουγκ" .

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Αυτά τα σημεία που είδες Εβανς είναι απλά η αρχή.Μετά αρχίζει και ανεβαίνει.

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    Ωραίο παιχνίδι φαίνεται το AC3 ρε!
    επος ειναι αν και ειναι η ιστορία των ιλουμινατι για οσους ειναι λιγο ψαγμενοι

Leave a comment:

Working...
X