Announcement
Collapse
No announcement yet.
Η μυστική δύναμη του Wii U
Collapse
X
-
Κάτσε μην αλλάξεις ακόμα μπορώ καλύτερα!
στο τελος ο λογος αγορας μιας κονσολας ειναι το software το οποίο "σίγουρα" θα έχει καλύτερα αποτελέσματα στο wiiU από ότι στα νεα xbox & PS. Οποτε αν στο Wii U υπαρξουν καποιοι τιτλοι που θελω ντε και καλα να τους παιξω, τη στιγμή που θα έχουν τις ίδιες τιμές με αυτών των next gen κονσολων θα κοιτάξω να δω αν έχει σπαστει και αν ναι, μαλλον θα το αγορασω.
Leave a comment:
-
Αυτό ακριβώς,τίποτ'άλλο.Originally posted by Ramparter View Postστο τελος ο λογος αγορας μιας κονσολας ειναι το software. Οποτε αν στο Wii U υπαρξουν καποιοι τιτλοι που θελω ντε και καλα να τους παιξω, εναι μαλλον θα το αγορασω.
Ώρα να αλλάξω sig by Ramparter μου φαίνεται.
Leave a comment:
-
Αφηστε τον Luffy ρε, τρολλαρει.
Τωρα για αυτο που λετε περι κοινου της Nintendo, σιγουρα ισχυει αλλα στο τελος ο λογος αγορας μιας κονσολας ειναι το software. Οποτε αν στο Wii U υπαρξουν καποιοι τιτλοι που θελω ντε και καλα να τους παιξω, εναι μαλλον θα το αγορασω.
Leave a comment:
-
Με κάλυψε ο Σομάρι περί AC.Επίσης όποιος δεν έχει ασχοληθεί με τη σειρά ας μη μιλάει.Το 3 μάλιστα προχωράει πολλά βήματα μπροστά τη σειρά.Αλλά οκ,άσχετοι gonna troll.
Leave a comment:
-
Ε δεν ειναι και τεραστια η διαφορα,στις περισσοτερες περιπτωσεις εγω δεν ειδα καν διαφορα.Η εμφανης διαφορα ηταν στο νερο.Με το frame rate τι παιζει?
Leave a comment:
-
Το SS πέτυχε αρκετά πράγματα αλλά έμεινε πίσω σε άλλα τόσα.Εγώ το καταευχαριστήθηκα πάντως και το τοποθετώ άνετα πολύ πιο πάνω απ'το twilight.
Leave a comment:
-
Ούτε καν. Αυτά άκουγα και το δοκίμασα. Που την είδατε την ομοιότητα με τα zelda δεν καταλαβαίνω. Επειδή έχει έναν zelda-like γρίφο κάπου στην μέση του παιχνιδίού;Originally posted by Altair View PostDarksiders....:fsss:
Όχι δεν είναι δικαιολογία, είπα εγώ ότι είναι; Και το θέμα του zelda είναι η παραγώγη ή το στάσιμο gameplay; Γιατί και όσα παιχνίδια ανέφερες μπορεί να είναι παιχνιδάρες και υπερπαραγωγές αλλά την επανάσταση δεν την φέρνουν. Εδώ τα AC έχουν φτάσει στο τέλμα (5 σε ελάχιστα χρόνια γαρ) οπότε στα λόγια μου έρχεσαι. (sorry altairκαι αυτό είναι δικαιολογία όταν άλλα action/adventure/rpgs έχουν επικό soundtrack, επιβλητικά τοπία και απίστευτα ζωντανούς κόσμους, το Zelda να συνεχίζει να τη βγάζει με midi και "τουτ, τουτ,μπλιιιιιιπ" και το overworld να θυμίζει beta testing του 3dsmax?
(ω μην ακούσω το παραμυθι περι "διαλογοι δεν πρεπει να υπαρχουν για να μη μιλαει ο link και χανεται το μυστηριο" SCREW ME, ουτε στα rpgs της Bethesda μιλαει ο χαρακτήρας αλλά μια χαρά γαμιστερή ατμόσφαιρα έχουν (100πλάσια καλύτερη από τα σύγχρονα zelda) και ξεκουναν τον κώλο τους μάλιστα και προσλαμβανουν και ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤΙΑΝΟΥΣ / ΣΕΞΠΗΡΙΚΟΥΣ ηθοποιούς για καλύτερο και πιο πιστευτό αποτέλεσμα (patrick stewart, sen bean)
Aς μην "ξαναορίζουν" το genre, τουλαχιστον ας ακολουθούν τον καιρό τους, και να μη θυμίζουν 1998 με -οχι και οσο χρειάζεται- καλύτερα γραφικά. Όλα τα άλλα μου φαίνονται δικαιολογίες για να κόψουν χρήματα από παντού και να στον ακουμπήσουν κανονικά
Αν μη τι άλλο το ICO και το SotC βγήκαν σε hardware σαν του Wii...
)
Και θύμισε μου ποιο τόμεα ακριβώς τα ICO/SOC είναι ανώτερα τεχνικά από τα 2 τελευταία Zelda;
Ααα και πρώτα πάιξτο SS και μετά κριτική.
Leave a comment:
-
και αυτό είναι δικαιολογία όταν άλλα action/adventure/rpgs έχουν επικό soundtrack, επιβλητικά τοπία και απίστευτα ζωντανούς κόσμους, το Zelda να συνεχίζει να τη βγάζει με midi και "τουτ, τουτ,μπλιιιιιιπ" και το overworld να θυμίζει beta testing του 3dsmax?πλέον παιχνίδι που να φέρνει τα πάνω-κάτω στον τομέα του gameplay δεν νομίζω να ξαναυπάρξει να πω την αλήθεια (εμένα δεν μου έρχεται κανένα)
(ω μην ακούσω το παραμυθι περι "διαλογοι δεν πρεπει να υπαρχουν για να μη μιλαει ο link και χανεται το μυστηριο" SCREW ME, ουτε στα rpgs της Bethesda μιλαει ο χαρακτήρας αλλά μια χαρά γαμιστερή ατμόσφαιρα έχουν (100πλάσια καλύτερη από τα σύγχρονα zelda) και ξεκουναν τον κώλο τους μάλιστα και προσλαμβανουν και ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤΙΑΝΟΥΣ / ΣΕΞΠΗΡΙΚΟΥΣ ηθοποιούς για καλύτερο και πιο πιστευτό αποτέλεσμα (patrick stewart, sen bean)
Aς μην "ξαναορίζουν" το genre, τουλαχιστον ας ακολουθούν τον καιρό τους, και να μη θυμίζουν 1998 με -οχι και οσο χρειάζεται- καλύτερα γραφικά. Όλα τα άλλα μου φαίνονται δικαιολογίες για να κόψουν χρήματα από παντού και να στον ακουμπήσουν κανονικά
Αν μη τι άλλο το ICO και το SotC βγήκαν σε hardware σαν του Wii...
Batman AA, AC. Assassin's Creed 2/B/R ... Και απίστευτη ατμόσφαιρα, και απίστευτη μουσική, πολύ καλοί διάλογοι, και "dungeons" με γρίφους (εσωτερικοί χώροι όπως εκκλησίες κλπ ή Subject# puzzles)Το τρίπτυχο action/adventure/puzzle δεν το προσφέρει κάνενα game πλέον, μόνο τα sandbox πλησιάζουν αλλά κεί απουσιάζουν οι γρίφοι,
Leave a comment:
-
Για 3 λόγους. Ο πρώτος είναι όπως έχω πει ότι να περιμένουμε από κάθε νέο Zelda να φέρει τα πάνω-κάτω είναι κάτι άτοπο. Τα OOT, MM έμειναν στην ιστορία γιατί κυκλοφόρησαν όταν κυκλοφόρησαν, πλέον παιχνίδι που να φέρνει τα πάνω-κάτω στον τομέα του gameplay δεν νομίζω να ξαναυπάρξει να πω την αλήθεια (εμένα δεν μου έρχεται κανένα). Ούτως ή άλλως ακόμα και το SS κατάφερε να φέρει κάτι το νέο τα motion controls να λειτουργούν όχι ως gimmick αλλά για να βελτιώσουν την εμπειρία.Originally posted by Loggo View PostΓιατί;
2) Γιατί όπως αποδείχθηκε το Wii ήταν ένα ps2 που σημάινει ότι το SS θα πρέπει να κριθεί και με βάση το hardware που αναπτύχθηκε
3)Γιατί όσο και να λέμε τα Zelda ξεπερασμένα είναι αλήθεια ότι πλέον big budgets zelda clones απλώς δεν υπάρχουν. Το τρίπτυχο action/adventure/puzzle δεν το προσφέρει κάνενα game πλέον, μόνο τα sandbox πλησιάζουν αλλά κεί απουσιάζουν οι γρίφοι, οπότε το zelda μπορεί να μοιάζει σαν απολίθωμα, αλλά οι εναλλακτικές προς σύγκριση απουσιάζουν.
Leave a comment:
Leave a comment: