Announcement

Collapse
No announcement yet.

Η μυστική δύναμη του Wii U

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Loggo
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Η Ν ρε παιδιά στοχεύει εδώ και πολλά χρόνια σε διαφορετικό κοινό.
    Αυτό είναι κάτι που πολλοί είτε δυσκολεύονται να το καταλάβουν, είτε απλά δε μπορούν να το χωνέψουν. Η Nintendo δεν απευθύνεται πια στο Gamers Odyssey και στο NeoGAF, απευθύνεται αλλού και, ακριβώς επειδή απευθύνεται αλλού, προσαρμόζει τόσο το hardware της, όσο και το software της, βάσει του δημογραφικού που αποτελεί προτεραιότητά της. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Πάντως, αν και θεωρώ ότι το σχόλιο του Sub Zero έχει βάση, νομίζω ότι θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε πως εξελιχθούν τα πράγματα για τη "μοντέρνα" Nintendo σε αυτή τη γενιά. Το 2006, έχοντας ήδη δημιουργήσει τις βάσεις με το DS, η Nintendo έκανε τη στροφή στις home consoles και, παίζοντας μόνη της ουσιαστικά, σάρωσε. Η αγορά του 2012 όμως δεν έχει καμία σχέση με εκείνη του 2006.

Για να δούμε λοιπόν πως θα τα πάει το Wii U τώρα που, σε αντίθεση με τα motion controls του Wii, δεν υπάρχει κάποιο αντίστοιχου βεληνεκούς novelty πίσω από τη κονσόλα, ενώ φυσικά θα βγει σε μια αγορά όπου το κοινό του Wii έχει πλέον άπειρες διαθέσιμες επιλογές. Επιλογές που ξεκινάνε από το δωρεάν browser games και τελειώνουν στα εκατομμύρια παιχνίδια των 0.99€ σε Android και iOS.

Originally posted by Enpsty View Post
    Έχω, έχω το παραδέχομαι.
    Γιατί;

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    @Enspty έχεις γερό κόλλημα με το ότι υπάρχει αρνητικό κλίμα για το SS, έτσι;
    Έχω, έχω το παραδέχομαι.
    Σόρρυ κι όλας αν ήμουν απότομος.

Να πω και κάτι on topic, κάπου διάβασα μια φήμη ότι η Retro αναπτύσει το νεό Starfox. Δεν μου ακούγεται απίθανο. Ούτως ή άλλως υπήρχαν κάτι κουλές φήμες και για Starfox/Metroid crossover το θυμάστε;
    Η αλήθεια είναι ότι η Nin ξέχασε πολλές σειρές στο Wii. Ούτε Waverace, ούτε F-Zero, ούτε Starfox.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    @Enspty έχεις γερό κόλλημα με το ότι υπάρχει αρνητικό κλίμα για το SS, έτσι;

Η Ν ρε παιδιά στοχεύει εδώ και πολλά χρόνια σε διαφορετικό κοινό. Κάτι το DS, κάτι το Wii και τα motion controls, κάτι το Wii U τώρα και η όλη ιδέα με το game pad (που καλό είναι να την κρίνουμε στο μέλλον)... Το να τη βάζουμε στο ίδιο επίπεδο με τις άλλες εταιρείες είναι μάλλον άδικο. Αν μη τι άλλο, δίνει έναν προσανατολισμό στα μηχανήματά της που είναι αρκετά ξεκάθαρα.

Για μένα το 3DS είναι αυτό που δεν έχει λόγο ύπαρξης, όντας μία συσκευή με άχρηστο hardware, gimmick ιδιαιτερότητα και μέτριο design. Το Wii U έχει φοβερό potential με το game pad, αρκεί να υπάρξει ενδιαφέρον από καλούς developers.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Εnpsty όταν λέω ότι το ζελντα απογοήτευσε δεν εννοώ ότι δεν έιναι καλό παιχνίδι.Ίσα ίσα ,από όσο έπαιξε μου άρεσε πάρα πολύ.Απλά έχει περάσει ενεπιστρεπτί η εποχή που κυκλοφορούσε ζελντα και κατέρρεε το σύμπαν.Τώρα τα ζέλντα έιναι απλώς πολύ καλά παιχνίδια,όχι το επόμενο θαύμα της βιομηχανίας που ήταν κάποτε.Αυτό πρέπει να το αναγνωρίσεις ΚΑΙ εσύ παίκτη.Είναι γεγονός.Όπως γεγονός ειναι το ότι η νιντεντο έχει σταματήσει να μας δίνει φρέσκα παιχνίδια.

Τέλος θα πρωτοτυπήσω παγκοσμίως υποστηρίζοντας πως το γουι ΕΧΕΙ καλά παιχνίδια.Απλά είναι πολύ πολύ λογότερα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Το γουιγιου μου αρέσει πολύ σαν μηχάνημα αλλά αν δεν δω killer τιτλους απο third party (αφού την νιντεντο δεν την εμπιστεύομαι) δεν αγοράζω.Το ότι δεν θα είναι τόσο ισχυρό μπορώ να το προσπεράσω,την έλλειψη τίτλων όχι.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by Xeno View Post
    Πλακα πλακα ειναι οντως ειρωνικο οταν η μακραν πιο αδυναμη κονσολα βγαζει 2 toned down εκδοσεις. Πρωτα βγαλαν το πιο μικρο Wii που δεν επαιζε gc games και τωρα το ακομα πιο μικρο που δεν εχει και wi-fi. Ποιο ειναι το επομενο βημα; Μαλλον θα βγαλουν ενα που δε θα εχει optical drive και θα το πουλανε με το Wii sports και το Wii sports resort built in.
    Wii: κιτρινοκάσσετο edition

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Η πλάκα είναι ότι αν η νιντεντο έκανε αυτό για το οποίο την κράζουν θα είχε με μαθηματική ακρίβεια την κατάληξη της sega. To πουλάκι έχει πετάξει προ πολλού και χώρος για 3 δεν υπήρξε ποτέ ουσιαστικά αλλά και ούτε νομίζω ότι πρόκειται να υπάρξει και ποτέ ειδικά με τις συνθήκες που επικρατούν σήμερα. Την παίρνει να βγάζει ένα φτηνό σχετικά με τον ανταγωνισμό μηχάνημα το οποίο προωθεί με διάφορα τρικ και αυτό κάνει. Εκτός και αν πιστεύει κανείς ότι μπορεί να πάρει αποκλειστικότητες όταν όλα τείνουν να γίνουν multi. Αλλά ακόμη και στα Multi πιστεύει κανείς ότι υπάρχει περίπτωση να πάρει κάτι περισσότερο από ένα port; Τα είδαμε και με το τέρας της sony τι έγινε. Και για να το θέσουμε και αντίστροφα, ποιος σοβαρός άνθρωπος θα αγόραζε οποιοδήποτε σύστημα της νιντεντο για να παίζει multi παιχνίδια;

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Εγω ακουσα οτι δεν εχει καν internet connectivity!!! ( Το μη-wifi το καταλαβαινω για φθηνη εναλλακτικη λυση που ουτως ή αλλως στοχευει σε ασχετους κυριως.
    Όντως, μάλλον δεν θα μπαίνει καθόλου στο ίντερνετ.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Και για να ρίξω λάδι στην φωτιά μόλις έμαθα ότι το νέοWii mini (99 δολλάρια θα έχει) δεν θα έχει wi-fi.:kill:
    Εγω ακουσα οτι δεν εχει καν internet connectivity!!! ( Το μη-wifi το καταλαβαινω για φθηνη εναλλακτικη λυση που ουτως ή αλλως στοχευει σε ασχετους κυριως.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Πλακα πλακα ειναι οντως ειρωνικο οταν η μακραν πιο αδυναμη κονσολα βγαζει 2 toned down εκδοσεις. Πρωτα βγαλαν το πιο μικρο Wii που δεν επαιζε gc games και τωρα το ακομα πιο μικρο που δεν εχει και wi-fi. Ποιο ειναι το επομενο βημα; Μαλλον θα βγαλουν ενα που δε θα εχει optical drive και θα το πουλανε με το Wii sports και το Wii sports resort built in.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Ε, διέκρινα μια μικρή υπερβολή ( 100/x )

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by Deus View Post
    .Οκ,μπορεί σε φάσεις να είναι υπερβολικό,όπως στην περίπτωση του bigboss,αλλά είναι επόμενο.
    εγώ απλώς τρόλαρα δεν ειμαι υπερβολικός.

Απο την άλλη η νιντέντο αντι να δώσει χρήμα να βάλει κανα hardware της προκοπής δίνει το χρήμα για την ανάπτυξη gamepad παντόφλας.

Κατά τ'αλλα δεν ασχολούμε με το wii u ουτε με ενδιαφέρει μία.

συνεχιστε.

Όντως η Nin μαλακίζεται τα τελευταία χρόνια, όλο τα ίδια και τα ίδια, σχεδόν κανένα νέο σοβαρό IP
    εγώ ξέρεις απο πότε τα λέω αυτά;

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Και γι'αυτό απάντησα πριν.Για μένα ισχύει αυτό που είπα.Καμμία από τις 3 κονσόλες δεν προσφέρει το καλύτερο.Όλες κάπου υστερούν και κάπου υπερτερούν.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Originally posted by Xeno View Post
    Ε αν θες Paixtis παρτο στο Wii U, η κουβεντα εγινε για τον τεχνικο τομεα του παιχνιδιου, ελεος πια.
    Enpsty το thread δεν εξυπηρετουσε κατι, αλλα οκ οπως παει το θεμα ο καθενας βγαζει το αχτι του, αλλοι δικαιωματικα και αλλοι οχι.
    Δικιο εχει ο Deus παντως και στην τελικη οποιος ειχε Wii και ασχοληθηκε σοβαρα μπορει να λεει (σχεδον) ο,τι θελει. Περαν των τεχνικων του περιορισμων ειναι μια κονσολα που τα τελευταια 2 χρονια ηταν με το ενα ποδι στον ταφο και το μονο παιχνιδι που εγινε ευρεως αποδεκτο και προσπαθησε να σωσει την παρτιδα ηταν το Xenoblade.
    Και παραπάνω από 2 χρόνια θα έλεγα. Αλλά εδώ μιλάμε για το U και όχι για το Wii .
    Αν θέλετε ανοίγουμε θέμα να κράξουμε το Wii, εγώ μέσα είμαι.
    Και για να ρίξω λάδι στην φωτιά μόλις έμαθα ότι το νέοWii mini (99 δολλάρια θα έχει) δεν θα έχει wi-fi.:kill:

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Ε αν θες Paixtis παρτο στο Wii U, η κουβεντα εγινε για τον τεχνικο τομεα του παιχνιδιου, ελεος πια.
    Enpsty το thread δεν εξυπηρετουσε κατι, αλλα οκ οπως παει το θεμα ο καθενας βγαζει το αχτι του, αλλοι δικαιωματικα και αλλοι οχι.
    Δικιο εχει ο Deus παντως και στην τελικη οποιος ειχε Wii και ασχοληθηκε σοβαρα μπορει να λεει (σχεδον) ο,τι θελει. Περαν των τεχνικων του περιορισμων ειναι μια κονσολα που τα τελευταια 2 χρονια ηταν με το ενα ποδι στον ταφο και το μονο παιχνιδι που εγινε ευρεως αποδεκτο και προσπαθησε να σωσει την παρτιδα ηταν το Xenoblade.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Βλέπεις κανέναν εδώ μέσα να υποστήριζει τα nintendo fanboys που τρολάραν άλλες κονσόλες;

Leave a comment:

Working...
X