Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gaming Awards 2012

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by sOLiD SNAKE View Post
    Το Phantom Pain μάλλον είναι το MGSV.
    ε;;;;
    Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

ΒΒ άμα δεν διαβάζεις τα νέα ποστ που να καταλάβεις .

Comment

Στο FB λένε ότι ο Kojima τρολλάρει...
        sigpic

Comment

Kojima Trolls the VGA’s With Metal Gear Solid: Ground Zeroes

οπότε δεν ισχύουν τα περί MGS5

Comment

Καλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Κάποιοι λένε ότι είναι νέο game άλλοι λένε ότι είναι το ground zeroes. Κάπου διάβασα ότι ο Kojima τρολαρει και παίζει ότι απλά τα trailers να ονομάζονται Ground Zeroes και The Phantom Pain και ο τίτλος να είναι ένας με πραγματικό τίτλο MGS5. Δεν ξέρουμε όμως τι ισχύει πραγματικά .

edit: Αυτό στο άρθρο που ποσταρες γραφεί (NOTE: This is a rumor, for all we know the game is true. But we did some digging! )

edit 2:

Comment

Originally posted by deus_d0pe View Post
              Έχω εξηγήσει τι συμβαίνει με το Walking Dead. Διαβασε και κάνα review. Δεν είναι παιχνίδι για όλους, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Είσαι φανατικός με τις σειρές; Αυτές που δείχνει Αμερική και τις κατεβάζουμε να τις δούμε;
              Σου αρέσει το ύφος της σειράς ή των κόμικ Walking Dead;
              Σου αρέσουν τα παιχνίδια με διαλόγους και αποφάσεις σαν τα Mass Effect;
              Σου αρέσει η δομή καθαρά storytelling παιχνιδιών όπως το Heavy Rain;
              Σου αρέσει η κόμικ cel-shaded αισθητική στα γραφικά;

Αν βάλεις check στα παραπάνω, πάρτο.
              Check σε όλα.Πότε βγαίνει retail είπαμε;
              Carpe diem

Comment

Originally posted by Altair View Post
                Check σε όλα.Πότε βγαίνει retail είπαμε;

Στο steam βεβαια προ ημερων ειχε $12 και ισως και να εχει παλι τοσο σε λιγες μερες.

Comment

Έχω το κόλλημα ότι το θέλω στο Χ360 αλλά οκ ευχαριστώ.
                  Περί Phantom Pain: MoGREN=> Metal o Gear REvengeaNce.

Πόσα hints ακόμα;
                  Carpe diem

Comment

Originally posted by sOLiD SNAKE View Post
                    Καλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Κάποιοι λένε ότι είναι νέο game άλλοι λένε ότι είναι το ground zeroes. Κάπου διάβασα ότι ο Kojima τρολαρει και παίζει ότι απλά τα trailers να ονομάζονται Ground Zeroes και The Phantom Pain και ο τίτλος να είναι ένας με πραγματικό τίτλο MGS5. Δεν ξέρουμε όμως τι ισχύει πραγματικά .

edit: Αυτό στο άρθρο που ποσταρες γραφεί (NOTE: This is a rumor, for all we know the game is true. But we did some digging! )

edit 2:
                    Δεν είχα προσέξει το V στην άκρη. προχειροδουλειά θα έλεγα είναι ο τίτλος.

Μάλλον τρολλάρει αρκετά ο Kojima. Μας έμαθε το κινηματογραφικό trolling! :troll:
                    sigpic

Comment

Originally posted by Xeno View Post
                      Στο steam βεβαια προ ημερων ειχε $12 και ισως και να εχει παλι τοσο σε λιγες μερες.
                      o Αλταήρ δεν παίζει σε pc

Comment

Έχω παίξει μερικά από τα καλύτερα. Η thatgamecompany θεωρείται ανεξάρτητη όμως;

Το Lord of Shadows 2 θα αγοραστεί κι αυτό, το πρώτο ήταν πάρα πολύ καλό. Δεν έχω καταλάβει όμως, τον Alucard θα έχουμε ως πρωταγωνιστή;

Τον Δράκουλα μάλλον από αυτά που κατάλαβα από το τρέηλερ.
                        Originally posted by Squall Leonhart
                        I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                        Originally posted by 丹野
                        Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                        Originally posted by Ryu_gr
                        υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Half-Life 2 Awarded Game Of The Decade

να ανακοινωθεί και το ΗL3 μεσω steam να πέσει το ιντερνετ.

Comment

Έχε δίκιο ο φίλος grimtak,έπρεπε να αναφέρω το ddd.Χρωστάω και αναλυτικό ποστ εντυπώσεών μου,όταν έχω όρεξη θα το ποσταρω.

Επανορθώνω.

Aυτά που έπαιξα φέτος.

Final Fantasy 13-2
                            Kingdom hearts ddd(εξαιρετικό gameplay αν και περιορίζεται από την οθόνη του 3ds,το μπέρδεψαν πολύ το σενάριο)
                            Witcher 2 (goty)
                            Journey(δεύτερο goty)

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                            In Matsuno we trust.

Comment

Torchlight 2, XCOM, Dishonored για μένα. Και μόνο αυτά έκαναν μια από αδιάφορη ως απογοητευτική χρονιά άξια λόγου, αν και οι κύριες εξελίξεις βρίσκονται πια εκτός gaming list (next gen, Steam, Kickstarter).

Εκπλήσσομαι επίσης με το Walking Dead σα GOTY. Adventure δεν είναι? Τι, πού, πώς, πότε, ΓΙΑΤΙ???
                              Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Πάμε ρε Half-Life 2! Λογικά το portal 2 θα πάρει το βραβείο για αυτή την δεκαετία και με λίγη τύχη το Half-Life 3 της επόμενης.

Το Walking Dead απο το πουθενά είναι GOTY στα μισά sites να 'ουμ. Δεν ήταν καλή η συγκομιδή φέτος.

Comment

Working...
                                X