Οκ αδιάφορη η συνεργασία sony-blizzard τότε. Γι εμένα δεν είναι, αλλά οκ το δέχομαι.
Πραγματικά όμως αυτό με την θέση των αναλογικών, που και καλά αντικειμενικά είναι πιο εργονομική στο xbox, δεν μπορώ να την καταλάβω. Εμένα στα χέρια μου πιο εργονομική μου φαίνεται αυτή του dualshock και δεν έχω και μικρά χέρια (1,86 είμαι). Νομίζω είναι περισσότερο θέμα συνήθειας και όχι θέμα εργονομίας. Και να πω ότι δεν έχω 360 αλλά είχα xbox από το 2003 και πήρα ps2 το 2007, οπότε δεν είναι ότι δεν έχω εμπειρία με το layout του xbox.
To θέμα με τις σκανδάλες του ds και το d-pad (και τα face butons που είναι εχθρικά προς τα δάχτυλα σε action games) του Xbox είναι αντικειμενικά, δεν χωρά αμφιβολία, αλλά αυτό με τους αναλογικούς είναι πέρα για πέρα υποκειμενικό και θέμα συνήθειας.
edit: Τα starcraft/d3 εμένα με ενδιαφέρουν πολύ και θα ήθελα να τα δω σε κονσόλα ), τα MMO όχι τόσο αλλά δεν θα ήταν αρνητική κίνηση επειδή δεν με ενδιαφέρουν εμένα. Και ΙΝΗΕ γιατί το πηγαίνεις στο pc vs console συνέχεια ;
Επισης το controller δεν μου αρεσει καθολου ιδια αβολη θεση στους αναλογικους και χαλασαν και το concave style που το προτιμουσα απο του 360.
To θέμα με τις σκανδάλες του ds και το d-pad (και τα face butons που είναι εχθρικά προς τα δάχτυλα σε action games) του Xbox είναι αντικειμενικά, δεν χωρά αμφιβολία, αλλά αυτό με τους αναλογικούς είναι πέρα για πέρα υποκειμενικό και θέμα συνήθειας.
edit: Τα starcraft/d3 εμένα με ενδιαφέρουν πολύ και θα ήθελα να τα δω σε κονσόλα ), τα MMO όχι τόσο αλλά δεν θα ήταν αρνητική κίνηση επειδή δεν με ενδιαφέρουν εμένα. Και ΙΝΗΕ γιατί το πηγαίνεις στο pc vs console συνέχεια ;
Comment