Announcement

Collapse
No announcement yet.

PlayStation 4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Οκ αδιάφορη η συνεργασία sony-blizzard τότε. Γι εμένα δεν είναι, αλλά οκ το δέχομαι.

Επισης το controller δεν μου αρεσει καθολου ιδια αβολη θεση στους αναλογικους και χαλασαν και το concave style που το προτιμουσα απο του 360.
    Πραγματικά όμως αυτό με την θέση των αναλογικών, που και καλά αντικειμενικά είναι πιο εργονομική στο xbox, δεν μπορώ να την καταλάβω. Εμένα στα χέρια μου πιο εργονομική μου φαίνεται αυτή του dualshock και δεν έχω και μικρά χέρια (1,86 είμαι). Νομίζω είναι περισσότερο θέμα συνήθειας και όχι θέμα εργονομίας. Και να πω ότι δεν έχω 360 αλλά είχα xbox από το 2003 και πήρα ps2 το 2007, οπότε δεν είναι ότι δεν έχω εμπειρία με το layout του xbox.

To θέμα με τις σκανδάλες του ds και το d-pad (και τα face butons που είναι εχθρικά προς τα δάχτυλα σε action games) του Xbox είναι αντικειμενικά, δεν χωρά αμφιβολία, αλλά αυτό με τους αναλογικούς είναι πέρα για πέρα υποκειμενικό και θέμα συνήθειας.

edit: Τα starcraft/d3 εμένα με ενδιαφέρουν πολύ και θα ήθελα να τα δω σε κονσόλα ), τα MMO όχι τόσο αλλά δεν θα ήταν αρνητική κίνηση επειδή δεν με ενδιαφέρουν εμένα. Και ΙΝΗΕ γιατί το πηγαίνεις στο pc vs console συνέχεια ;

Comment

Ποιο παιχνιδι της blizzard θελεις να παιξεις Solid?? Γιατι προφανως εχει ενδιαφερον αν θες να παιξεις καποιο παιχνιδι της η αν εισαι shareholder της Sony/Activision.. Δεν νομιζω οτι λεω κατι περιεργο.. Επισης η Activision-Blizzard και ΕΑ δεν ειναι αυτες που φταινε για ολα τα κακα του gaming σημερα?? Που ειναι οι indie εταιρείες να ενθουσιαστουμε?

Οι αναλογικοι για fps ειναι σε αβολη θεση και δεν το λεω μονο εγω παρα πολλοι CoD players δεν μπορουν με το layout του ps3, αλλα οκ αυτο ειναι υποκειμενικο αλλους τους βολευει αλλους οχι εγω για εμενα προσωπικα μιλουσα σε αυτο.. Το pad του ps3 με βολευει περισσοτερο σε ολα τα αλλα εκτος fps..

Edit: Δεν το παω εκει, απλα οπως ειπα οταν ελεγα για τα exclusives του pc κανεις δεν ενδιαφεροταν τωρα ενδιαφερεσαι οκ μαλλον επειδη δεν τα τρεχει το pc σου αλλιως θα τα ειχες παιξει ηδη, τοσο καιρο εχουν βγει και δεν εχουν και τις τρομερες απαιτησεις καθε αλλο. Επισης απλα lol αν θες να παιξεις starcraft συγκεκριμενα σε κονσολα..

Comment

Όταν λέτε για MMO το μονο που πρέπει να σκέφτεστε είναι Bethesda, τίποτα άλλο.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να δω για πόση αμεσότητα μιλάνε όσον αφορά την κονσόλα, το interface, και πως θα λειτουργεί το όλο σύστημα του help requesting, του να μαθαίνουν τον χαραχτήρα του ατόμου που χρησιμοποιεί το profile έτσι ώστε να προσαρμόζεται η κονσόλα με βάση αυτού, etc... Σαν social media ακούγεται.

Επίσης ανέφεραν ότι έχει μεγάλη σημασία το παιχνίδι να αγγίζει συναισθηματικά τον παίχτη, και να νιώθει ότι ζει την στιγμή "ξεχνώντας" ότι παίζει απλά ένα παιχνίδι. Με βάση αυτού νομίζω έδειξαν και το Drive Club:

Το Killzone 4 είναι ακόμα Halo killer? Αχαχαχαχα... Το βρήκα τόσο ενδιαφέρον όσο και ένα γεύμα στήθος κοτόπουλο με ρύζι. Meh... Και στον τομέα τον γραφικών, και στο gameplay, αδιάφορο εντελώς.

Αχ αυτή η Bungie... Λέτε να κάνει κάνα θαύμα πάλι? Το Destiny φαίνεται ενδιαφέρον. Αυτό, και το Deep Down (αν βγει καλο), ίσος τελικά πουν στον Αι Βασίλη να μου το φέρει τα Χριστούγεννα.

Comment

Το θέμα δεν είναι τι έχει το ps4 και όχι το pc, αλλά τι έχει το ps4 και δεν θα έχει το WiiU και Xbox 720 (και το αντίστροφο). Αυτό ενδιαφέρει τον κονσολακια για να αποφασίσει ποια κονσόλα θα πάρει. Εγώ που είμαι φαν των κονσολών αυτό κοιτάω.
          Μπορεί να με θεωρείς ps fanboy, αλλά προσωπικά ακόμα και αν το original playstation είναι η αγαπημένη μου κονσόλα δεν έτρεξα να πάρω ps2, αλλά προτίμησα το xbox γιατί ήταν καλύτερη (δυνατότητες) κονσόλα, μετά από χρόνια πήρα ps2 γιατί δεν με κάλυπταν οι τίτλοι το Xbox. Και στην τωρινή γενιά που είχαν σπάσει όλα τα exclusives, δεν είχα όρεξη να σκάσω 600 ευρώ επειδή έγραφε πάνω sony, πήρα ps3 λόγο MGS4. Οπότε και εγώ όταν βλέπω συνεργασία με έναν major player της βιομηχανίας και το βλέπω ως πολύ καλή κίνηση της sony τι το περίεργο λέω ;

Comment

κατι λεγεται πως το Rome II TW θα βγει KAI για ps4:troll:

Originally posted by i Have no Equal View Post
            Μια χαρα θα ειναι, απο την αρχη κονσολάδικο φαινοταν το παιχνιδι. Το θεμα ειναι ποσοι που ενδιαφερονται δεν το εχουν ηδη παιξει στο pc.?? Μιλαμε για release 2 χρονια μετα+, αν loggareis με το Bnet λογικα θα ειναι cross platform αλλα δεν λεει κατι και παλι.

PS: Ναι ειναι και για PS3 γιατι στο PS4 θα εχει next gen γραφικά..
            καλά το παρατραβάει εδώ, και στην dota 2 έχεις 4-5 skills τι σημαίνει πως βάλαν τοσα skills για να μπορείς να παιζεις και με ds4 στο ps4; δεν χρειάζονται παραπάνω skills στο diablo iii και γενικά τα πολλά skills στην μπάρα κάνουνε το game χαοτικο.
            Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

To Deep Down (τσοντοτίτλος ) πάντως κάνει μπαμ ότι ήταν cgi το τραίηλερ.

Comment

Originally posted by Enpsty View Post
                πολλά ήταν cgi εκτος απο watch dogs κτλ

Comment

Το οποιο Watch dogs..
                  "The Watch Dogs demo was running on a PC with specs close to the PS4."
                  Τουλαχιστον δεν ετρεχε σε 720 οπως στην προηγουμενη γενια..

Τιποτα Solid τα πες μια χαρα..

Comment

Originally posted by Enpsty View Post
                    και νόμιζα μονο εγώ το σκέφτηκα και είπα να μην το πω μην φανεί παράξενο.E ok CGI but still, φαίνεται ενδιαφέρον ακόμα και χωρίς FUS RO DAH.

Το Watchdogs όντως ίσος να έδειξε την πιο όμορφη εικόνα, και αν και δεν το σκέφτηκα ότι τρέχει σε PC, δεν μου φαίνεται καθόλου παράξενο.

Comment

πάντως το νέο killzone πολύ scripted γεμάτο set pieces.

που ειναι το HL3;

Comment

Που είναι η E3 και η παρουσίαση της Microsoft?:troll:

Comment

Εμένα μου αρεσε το killzone, παντα ημουν φαν της παιχνιδαρας απο ps2 εποχη(μπροστα απο την εποχη του τοτε..). Κριμα που επικεντρωθηκαν στα γραφικα τοσο και παραμερισαν την ιστορια στα επομενα..

Comment

Για κατι που ολους τους εκαιγε λιγο πολυ, οριστε και η απαντηση στο θεμα used games:

Το γλυτωσαμε κι αυτο μαλλον για μια γενια ακομα, 20e per game max ftw .
                            Επισης να κι ενα gif-ακι απο το πιο εντυπωσιακο παιχνιδι που ειδαμε:

Comment

Για κατι που ολους τους εκαιγε λιγο πολυ, οριστε και η απαντηση στο θεμα used games:
                              http://www.eurogamer.net/articles/20...ock-used-games
                              Το γλυτωσαμε κι αυτο μαλλον για μια γενια ακομα, 20e per game max ftw .
                              Επισης να κι ενα gif-ακι απο το πιο ομορφο παιχνιδι που ειδαμε:
                              Twra egw ftaiw pou fantazomai ta megala kefalia sthn Sony mazemena se ena skoteino grafeio na lene:
                              All according to the plan mouaha mouahahahaahaha!! (keravnoi, vrontes)
                              "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                              But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                              Kindred, this blade and I.
                              "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                              Greek Gaming Videos
                              Greek Final Fantasy Forum

Comment

πάντως στην σελιδα του Diablo IIΙ πέφτει απιστευτο rage
                                Diablo III is a genre-defining action-RPG set in Sanctuary, a world ravaged by the eternal conflict between angels and demons.

Comment

Working...
                                X