...και είδαμε πως όντως το PS4 έκανε τη μετάβαση απο τα 4 στα 8. Το ζήτημα είναι το πώς; Παραμένει GDDR5 έχοντας σαφές προβάδισμα ενάντια στη DDR3 του Durango;
Announcement
Collapse
No announcement yet.
PlayStation 4
Collapse
X
-
Για το durango δεν ξέρουμε τίποτα official.
Όντως αλλά απο διαρροές υπάρχει μια εικόνα των τεχνικών χαρακτηριστικών. Το άρθρο περιγράφει πλήρως το σύστημα του PS4 (πλην τη RAM που διπλασιάστηκε πρόσφατατα) πριν τη παρουσίαση της Sony.
Ας ελπισουμε μονο να μην λεγεται Durango
Σίγουρα δε θα λέγεται Durango.. :p
Comment
-
-
Originally posted by Deus View PostΚιμαρι σε φασεις υπερασπιζεσαι την νιντεντο ακομα και οταν δεν υπαρχει λογος.Δικαιωμα σου βεβαια,αλλα η τελευταια σου φραση ειναι κατα την γνωμη μου υπερβολικη.Δεν μπορεις να αποκαλεσεις μια εταιρεια φιλικη προς τους παικτες οταν τα παιχνιδια της ειναι με διαφορα τα ακριβοτερα.Φιλικα παντα ετσι;Την γνωμη σου εχεις καθε δικαιωμα να την λες,αλλα θα ακουστει και ο αντιλογος,ετσι συμβαινει και ετσι πρεπει μα συμβαινει στα φορα.
Δεν ήξερα ότι δεν μπορούμε να πούμε την άποψη μας, χωρίς να προσβάλλουμε..
Και για να κλείσω, δεν αναφέρθηκα σε φιλικότητα(υπάρχει αυτή η λέξη??) αλλά σε σταθερό προσανατολισμό στον gamer.Και αυτόν τον έχει μόνιμα η Nintendo.
Και για τις τιμές, μάλλον δεν σου άρεσε το 50αράκι στην προηγούμενη γενιά, έτσι?Ετοιμάσου να πληρώνεις 70αρικάκι, όπως είπε χθες η ΕΑ...
Και επειδή ξέρω τι μάλλον θα πεις ως αντίκρουση, να σου πω ότι για μένα, δείχνει ένα σεβασμό προς εμένα που αγόρασα έναν τίτλο πρώτη μέρα και δεν θα πέσει η τιμή του στο μέλλον ή και που μάλλον δεν θα πέσει με τον ίδιο γρήγορο ρυθμό.
Comment
-
Originally posted by Raf View Post
(πλην τη RAM που διπλασιάστηκε πρόσφατατα)
Σε άλλα νέα η λέξη "φιλικότητα" υπάρχει, και δε προσβάλλει καθόλου το να πέφτουν οι τιμές των παιχνιδιών μετά από κάποια περίοδο. Ίσα ίσα που δίνει μεγαλύτερη ευελιξία στις αγορές και τη διαχείριση της τσέπης του καθενός.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Originally posted by KimahriRonso View PostΚαι επειδή ξέρω τι μάλλον θα πεις ως αντίκρουση, να σου πω ότι για μένα, δείχνει ένα σεβασμό προς εμένα που αγόρασα έναν τίτλο πρώτη μέρα και δεν θα πέσει η τιμή του στο μέλλον ή και που μάλλον δεν θα πέσει με τον ίδιο γρήγορο ρυθμό.
Θεέ μου.Γιατί;
Comment
-
δεν αναφέρθηκα σε φιλικότητα(υπάρχει αυτή η λέξη??) αλλά σε σταθερό προσανατολισμό στον gamer.Και αυτόν τον έχει μόνιμα η Nintendo."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Η Nintendo σέβεται τον gamer και δεν είναι αρκετό το επιχείρημα της τιμολογιακής της πολιτικής για να με πείσει για το αντίθετο (στον αντίποδα, ούτε θεωρώ "ασεβείς" τις πτώσεις των τιμών...). Η Ninty πλέον είναι η μόνη εταιρία που λανσάρει proof-tested, στιβαρά μηχανήματα και ολοκληρωμένους τίτλους που δεν έχουν ανάγκη patches και downloadable content αξίας 20€. Υπο μια έννοια, "παιχνιδομηχανές" μόνο η Nintendo βγάζει πια. Έχω σταματήσει να την ακολουθώ στον εναλλακτικό δρόμο που έχει πάρει απ' το Wii και μετά αλλά τουλάχιστον αυτό της το παραδέχομαι.
Comment
-
Όταν μία εταιρία βγάζει μία κονσόλα με τα κατώτατα γραφικά της εποχής (Wii) και την κοστολογεί όσο το πραγματικά τότε next-gen Xbox360, προφανώς ο προσανατολισμός της είναι κυρίως στην τσέπη της και ύστερα στους gamers. Ή όταν βλέπεις έναν νέο κόσμο στα Xbox Live / PSN + και στην αντίπερα όχθη πρέπει να βολευτείς με friend codes. Ή όταν βγάζει κουμούτσα περιφερειακό για δεύτερο μοχλό στο 3DS που άφησε απ' έξω, και στο πολυπόθητο redesign δεν τον συμπεριλαμβάνει καν. Ή ακόμα χειρότερα όταν βγάζει το 3DS και μετά από έναν μήνα κάνει price drop 80€ επειδή ακόμα και οι φανατικοί οπαδοί της δεν ήταν τόσο πρόβατα όσο πίστευε, αποζημιώνοντας τους early adopters με 5 NES παιχνίδια!!!!!
Και ύστερα ακούμε για τις ακατέβατες τιμές της Nintendo στα παιχνίδια ως σεβασμό στους gamers. Ό,τι να 'ναι. Ο μόνος λόγος που δεν κατεβάζει τις τιμές, είναι επειδή ξέρει πως οι πολλοί fans θα τα αγοράσουν και σε αυτές τις ψηλές τιμές, ξεζουμίζοντας έτσι όσο πάει τις τσέπες του κόσμου με το όνομα που έχει φτιάξει.
Και σίγουρα, ο κύριος προσανατολισμός του Wii δεν ήταν οι κλασικοί gamers. Όλη η κονσόλα προωθήθηκε ως ένα σύστημα ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια, εξ' ου και τα bundles με κάτι Wii Sports και Wii Party. Προφανώς και βγήκαν ορισμένα πολύ αξιόλογα παιχνίδια στο Wii, ειδικά προς το τέλος της ζωής της, όμως ο κύριος προσανατολισμός της κονσόλας ήταν αλλού.
Εταιρίες είναι όλες και αυτό που τους ενδιαφέρει περισσότερο απ' όλα, είναι τα φράγκα από τις τσέπες μας. Όλες οι εταιρίες έχουν κάνει χοντράδες, όμως η Sony με το PS4 (που είναι και ο τίτλος του thread παρεμπιπτόντως) φαίνεται να έχει μάθει το μάθημά της και να μας προσφέρει ενδιαφέρουσες προοπτικές. Περιμένουμε και βλέπουμε. Αν τώρα θέλουμε σώνει και καλά να αναλύσουμε την πολιτική της Nintendo, πιστεύω πως υπάρχουν καταλληλότερα threads από το παρόν.
Comment
-
Εγω παντως καλυτερα να εχω ενα wii U για τα first party της Νιντεντο(αλλα οχι σε αυτη την τιμη στα 250 ειναι οσο αξιζει.) και τις gimmickies παρα ενα ps4/720 που θα βγαινουν ολα multiplatform στην τελικη και να τα παιζω με 30 frames..
Εγω επισης πιστευω οτι επρεπε το PS4 να εχει launch τιτλο ενα νεο FF σε αποκλειστικοτητα(η FF VII remake για να τα σαρωσει ολα) πραγματικα δεν το εχουν σκεφτει δεν μπορω να καταλαβω..Αποκλειστικοτητες που πουλανε θελει οχι εντυπωσιακο hardware αυτο εχει γινει σαφες εδω και καιρο..
Comment
Comment