Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Δεν το λεω εγω ο "θεος" ο Kojima το λεει.. Καταρχην τα mhz των μνημων που συγκρινεις ειναι ακυρα εντελως αλλα δε θα μπω σε spec wars εγω απλα ποσταρα αυτο που ειπε ενας κατα γενικη ομολογια "respected" dev και σιγουρα οχι X1 biased..
Δεν το λεω εγω ο "θεος" ο Kojima το λεει.. Καταρχην τα mhz των μνημων που συγκρινεις ειναι ακυρα εντελως αλλα δε θα μπω σε spec wars εγω απλα ποσταρα αυτο που ειπε ενας κατα γενικη ομολογια "respected" dev και σιγουρα οχι X1 biased..
καλά τι περίμενες να πει;
ότι το xbone είναι αισθητά πιο αργό και ότι η ποιότητα των γραφικών του MGS5 σε αυτό ίσως και να είναι αισθητά χαμηλότερη; εδώ οι δημιουργοί του destiny λένε πως υπάρχουνε αισθητές διαφορές απο πλατφόρμα σε πλατφόρμα δηλαδή ότι στο ps4 το destiny θα έχει καλύτερα γραφικα, αλλά αυτοί το λένε με πλάγιο τρόπο.
επισης φυσικά και το ps4 έχει ταχυτερη μνήμη και σε καθαρά ταχύτητα αλλά και ως προς τον τύπο της μνήμης, απλή DDR3 ούτε καν GDDR3 εναντίον GDDR5.
O Κοτζιμα πράματι είναι θρύλος αλλά από τη στιγμή που θα βγάλει την τιτλάρα του και στο xbone ήταν λίγο απίθανο να πει κάτι αρνητικό για αυτό.
Τι GDDR3 μου λες? Kαταλαβε οτι ειναι διαφορετικές αρχιτεκτονικες και η διαφορα δεν ειναι 5>3 επειδη βλεπεις στο ενα 3 και στο αλλο 5.. Δεν λεω οτι δεν εχει advantage αλλα δεν ειναι τοσο μεγαλο οσο το κανουν να φαινεται, το εχω ξαναπει και το πιστευω, μένει να δω την διαφορα απο 60 σε 30 fps να παραδεχτω οτι ειπα βλακεία και να το βουλώσω..
Και γιατι να μην πει τα πραγματα οπως ειναι δεν καταλαβαινω τι θες να πεις με αυτο? Μηπως υπονοεις οτι τον πληρωνει η ms για να τα λεει??
Και το πιο απαιτητικό παιχνιδι αυτη τη στιγμη τιγκα στα mods να το εχεις πανω απο 2-3GB δεν τρωει παντως.. Εχω 2 παιχνιδια ανοιχτα αυτη τη στιγμη, steam, καμια 30αρια tabs στον chrome και ειμαι με 34% usage(16GB εχω).. Δεν θα ανυσηχουσα οτι δεν θα φτασει η RAM σε καμια περιπτωση, επισης ειναι στα 2133 που ειναι αρκετα ακριβες σημερα καθως εχει και την ESRAM που δεν ξερουμε τι κανει αλλα ολο και κατι θα δινει τι στο καλο..
800-1100 βλεπω εγω ενα ΜΟ σε ολα τα παιχνιδια επειδη το εχω στo δευτερο μονιτορ και το κοιταω παντα(απο περιεργεια επειδη ηθελα να δω αν αξιζουν τα 16gb.. ) Τωρα να γινουν 3-4x σε βαθος χρονου και να μη φτανει του X1 δεν το βλεπω πολυ πιθανο να σου πω την αληθεια.. Επισης υπαρχει και the powah of the cloud αν δει τα σκουρα..
Το εχω βγαλει το crysis για να τσεκαρω αλλα μου φαινονται υπερβολικα τοσα.. Αυτα βεβαια ειναι και στα χερια των devs ποσο καλο coding θα κανουν πανω απόλα..
Διαλεξες και το πιο βαρυ και unoptimized παιχνιδι αυτη τη στιγμη.. Εγω μιλουσα για MO, ακομα και με lazy coding δεν νομιζω να μη φτασει η RAM σε καμια περιπτωση..
Η GDDR μπορεί να γράψει και να διαβάσει μέσα σ'ένα κύκλο σε αντίθεση με τις DDR μνήμες που θέλουν ένα κύκλο για την κάθε λειτουργία. Επίσης χρησιμοποιεί λιγότερο ρεύμα με αποτέλεσμα λιγότερη ζέστη και καλύτερη απόδοση. Τέλος μπορεί να κάνει flush την μνήμη άμεσα κάτι που θα βοηθάει στην απόδοση. Γενικά είναι καλύτερες αλλά από την άλλη έχουν φτιαχτεί για κάρτες γραφικών. Υποθέτω το playstation os θα έχει υποστεί τις αντίστοιχες αλλαγές για να υποστηρίξει κάτι τέτοιο. Η Microsoft δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο από την στιγμή που θέλει να έχει μέσα Windows kernel εκτός κι αν ήθελε να φάει κράξιμο και για bsod στο Xbone.
Comment