Announcement

Collapse
No announcement yet.

E3 2013

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Δεν εχω δει ακομα ολοκληρωμενα τις εκθεσεις αλλα εχω να πω οτι ειναι η πρωτη φορα που βλεπω τετοια διαφορα σε οι αφορα τις εντυπωσεις πρωτης παρουσιασης μηχανηματων. Η Sony θεωρω οτι καταφερε να στρεψει τα φωτα πανω της με ενα πρωτο instant win. Πολλα μπραβο για την επιθετικη της πολιτικη (δυνατοτερη αρχιτεκτονικη-πιο φθηνο μηχανημα) αλλα και για τις ολες τις επιλογες πανω στα φαινομενα των καιρων. Η μονη παραφωνια για μενα ειναι η ολη της σταση απεναντι στο vita, το οποιο δυστυχως φαινεται να παραμενει στο ελεος του θεου..

Να πω οτι απο τιτλους που εδειξε η microsoft δεν με ενδιαφερει κατι περαν του Halo ισως (για τους γνωστους λογους) και δεν θα ελεγα και οτι εντυπωσιαστηκα απο αυτα που εδειξε (σε οτι αφορα αποκλειστικοτητες). Απο Sony προφανως κραταω την επιστροφη της square-enix με FFXV και Kingdom Hearts 3 (να δουμε αν θα το δευτερο θα ειναι και αποκλειστικοτητα). Οταν δω ολοκληρωμενα ολα τα βιντεο καθως και την εκθεση της N θα επιστρεψω με τελικες εντυπωσεις.

Comment

• Μόλις είδα της N αν και κομμάτια και νυσταγμένος. Δείξανε πράγμα- εκ των οποίων μεταξύ μας τα περισσότερα εκτός του νέου Mario και του sequel στο DK τα γνωρίζαμε. Προσωπικά περίμενα κάτι περισσότερο, ίσως κάτι διαφορετικό από τη Retro- προφανώς δε με χαλάει καθόλου sequel στο ΑΑΑ DKCR- ή ένα νέο 2d Μetroid για 3ds, ένα νέο ΙP dunno... Όπως και να έχει με το X και το Smash Bros( ειδικά το trailer από όταν μπαίνει ο MegaMan απογειώθηκε για μένα ), δεν μπορώ να πω, ενθουσιάστηκα. Επίσης το νέο Mario Kart μου κέντρισε το ενδιαφέρον με τη λογική που έχει- με τα πολλά εναλλακτικά routes- οπότε αναμένουμε. Η απογοήτευσή μου ήταν το Mario 3D για το Wii U, μου φάνηκε αρκετά άψυχο, δεν ξέρω πώς αλλιώς να το θέσω, ίσως αλλάξω γνώμη. Το Bayonetta αναμενόμενα μου άρεσε όπως και το Wonderful 101. Αυτό που θέλω να πω, είναι πως εν τέλει ίσως περίμενα περισσότερα για τον νέο τίτλο της Retro, για το νέο Μario etc. Οver and out πάω για ύπνο
      «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Originally posted by Sinclair
        Μόλις είδα της N αν και κομμάτια και νυσταγμένος. Δείξανε πράγμα- εκ των οποίων μεταξύ μας τα περισσότερα εκτός του νέου Mario και του sequel στο DK τα γνωρίζαμε. Προσωπικά περίμενα κάτι περισσότερο, ίσως κάτι διαφορετικό από τη Retro- προφανώς δε με χαλάει καθόλου sequel στο ΑΑΑ DKCR- ή ένα νέο 2d Μetroid για 3ds, ένα νέο ΙP dunno... Όπως και να έχει με το X και το Smash Bros( ειδικά το trailer από όταν μπαίνει ο MegaMan απογειώθηκε για μένα ), δεν μπορώ να πω, ενθουσιάστηκα. Επίσης το νέο Mario Kart μου κέντρισε το ενδιαφέρον με τη λογική που έχει- με τα πολλά εναλλακτικά routes- οπότε αναμένουμε. Η απογοήτευσή μου ήταν το Mario 3D για το Wii U, μου φάνηκε αρκετά άψυχο, δεν ξέρω πώς αλλιώς να το θέσω, ίσως αλλάξω γνώμη. Το Bayonetta αναμενόμενα μου άρεσε όπως και το Wonderful 101. Αυτό που θέλω να πω, είναι πως εν τέλει ίσως περίμενα περισσότερα για τον νέο τίτλο της Retro, για το νέο Μario etc. Οver and out πάω για ύπνο
        Δεν την ειδα ολη, αλλα συμφωνω. Το νεο Mario μοιαζει με step backwards απο το Galaxy. Σιγουρα θα ειναι πολυ καλο, αλλα υποτιθεται στο U θελαμε κατι πιο epic. Θα ηθελα η Retro να δουλευει σε κατι αλλο αν και το DK μοιαζει με Galaxy 2 sequel. Το X ηταν επος. Το MK8 δεν προλαβα να το δω. Κανα megaton ριξανε η μπα;

Comment

• Απο όσο είδα όχι, megaton δεν υπήρξε... Αν και δεν ήταν κακή conf ήταν κάπως αναμενόμενη. Επίσης όπως είδα να αναφέρεται και σε comments στο Eurogamer

It's not looking like a great Christmas for Nintendo - going up against two new consoles with a ten-year-old Zelda and a Mario that, quite honestly, looks rushed.
          Επίσης ένα ακόμη νέο- αν ποσταρίστηκε ήδη, συγγνώμη προκαταβολικά.
          Sony: PlayStation 4 will be region-free
          «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Ηhighlight για εμενα μακραν το X, φανηκε πανεμορφο και μετα την επιτυχια του Xenoblade ειμαι σιγουρος πως η Monolith θα μας δωσει κατι ακομα καλυτερο.
            Το DKCR2 απο την αλλη παροτι θα ειναι καλο σαν παιχνιδι δε με ευχαριστει, περιμενα κι εγω ενα studio σαν τη Retro να χε αναλαβει κατι πολυ πιο βαρβατο.
            Το MK8 φανηκε ωραιο, το WW HD επισης, το Mario τωρα μπορει να βγει καλο, αλλα σιγουρα δεν φαινεται και το πιο φιλοδοξο εγχειρημα της N. Μετα το SMG ειναι δυσκολο να κανεις ενα εξισου μεγαλο αλμα, αλλα εστω αισθητικα θα μπορουσαν να χαν αλλαξει κατευθυνση.

Το Smash οκ αναμενομενο, δεν ειδαμε κατι ουσιαστικο, αλλα καλο ειναι το οτι ερχεται κι αυτο εντος του 2014. Απο 3rd parties μονο η Platinum φαινεται να επενδυει στο U, ωραιο ειναι να χεις τετοιες εταιρειες με το μερος σου αλλα μια Platinum δεν αρκει.

Για price drop ουτε λογος προφανως αν και θα δουμε διαφορες ανακοινωσεις απο αυριο.. Παντως ειναι κακο που τα παντα σχεδον ερχονται το 2014, τι θα εχουν δηλαδη για το Q4 2013 για να την παλεψουν απεναντι στον ανταγωνισμο; Με ενα Μario κανεις δε σωθηκε.

Comment

• Ειπαν ποτε βγαινει το Mario;

Και κατι αλλο το Yoshi το δειξανε;
              Ειδα και το τρεηλερ του MK8. Δειχνει πολυ καλο.

Αλλα... που ειναι τα F-zero, Starfox, Metroid, Waverace ρε Nintendo??????

Comment

• Mario Dec 2013.
                Οριστε μερικα vids για αρχη:

Comment

• Αν δεν είχα μόλις αγοράσει το Persona 4, δε θα σκεφτόμουν ούτε δευτερόλεπτο για την αγορά 3DS XL... Και τώρα δηλαδή με το ζόρι κρατιέμαι. Shin Megami Tensei IV, απλά τέλειο...

edit:

Καινούριο DLC episode για την season 1 του Walking Dead

edit 2:

PS4 sharing:

Γρήγορη υλοποίηση κάποιων features που προσωπικά πάντα ήθελα. Το γρήγορο sharing είναι ο βασικός λόγος που προτιμώ το Android από το iOS και αυτή η υλοποίηση μου φαίνεται απλώς εξαιρετική. Επίσης παρατηρήστε τη χρήση του γυροσκοπίου στο dual shock 4 για την εισαγωγή κειμένου. Μετά τη χρήση του γυροσκοπίου στο Vita για στόχευση, μπορώ να πω ότι ένα τέτοιο σύστημα είναι πολύ πιθανό να δουλεύει άψογα.

Comment

• Στο miiverse στην e3 community κραζουν αβερτα. Καλα κανουν. 40 λεπτα direct μωρε;;; :kill:

Comment

• Το Χ της Monolith φαίνεται πολύ καλό, από τα ελάχιστα jrpg των τελευταίων 6-7 ετών που θα γούσταρα πάρα πολύ να παίξω. Το Bayonetta 2 τώρα, να δω πως θα το παίξω :xp:. Τα υπόλοιπα οκ δεν θα τα σχολιάσω, είναι θέμα γούστου .

Originally posted by Xeno View Post
                      Απο 3rd parties μονο η Platinum φαινεται να επενδυει στο U, ωραιο ειναι να χεις τετοιες εταιρειες με το μερος σου αλλα μια Platinum δεν αρκει.

Εεε χμ ............... τι κάνει η Platinum ; επενδύει στο U ; Μάλλον η Ν επενδύει στην Platinum .

Για το Killer Instinct τι να πω, φαίνεται από τις δηλώσεις και μόνο πόσο σχετική με την fighting σκηνή είναι η dev team.

edit: Το KI το αναπτύσσει η Double Helix Games, των Silent Hill Homecoming, G.I. Joe: The Rise of Cobra, Green Lantern: Rise of the Manhunters, Battleship. Απλά Lol.

Comment

• To vazw kai edw epeidh eimai fanboy!!!!

"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                        But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                        Kindred, this blade and I.
                        "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                        Greek Gaming Videos
                        Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Ακούστε τώρα κι αυτό, αναδημοσίευση από το byteme:

Λοιπόν που λέτε, μετά τη χθεσινή παρουσίαση της Microsoft λάβαμε ένα email από την εταιρεία που κάνει το μάρκετινγκ για λογαριασμό της Microsoft στην Ελλάδα, στο οποίο περιλαμβάνονται όλα τα σχετικά με τα της παρουσίασης κείμενα. Λεπτομέρειες, ημερομηνίες, τίτλοι - όλα όσα είδαμε στην εκδήλωση υπήρχαν μέσα με το νι και με το σίγμα... εκτός από την αναφορά για το σε ποιες ακριβώς 21 αγορές θα κυκλοφορήσει η κονσόλα στο λανσάρισμά της!
                          Έτσι λοιπόν η δική μας αγορά θα έχει την ίδια τύχη με την... Ιαπωνική! Το Xbox Live δεν θα έχει προλάβει να αναβαθμιστεί στη χώρα μας και επειδή το Xbox One ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ χωρίς σύνδεση στο Xbox Live, γουέλ, θα χρειαστεί να περιμένουμε «when it's done»!
                          Αυτό φανταζόμαστε ότι λύνει τα χέρια στους αναποφάσιστους για το ποια κονσόλα θα αγοράσουν για τα Χριστούγεννα, ε;
                          // Πάντως μπράβο μας, η MS μας εξισώνει με την Ιαπωνία! Πόσο κουλ!

http://www.byteme.gr/news/industry/t...da-to-xbox-one
                          sigpic

Comment

• Λολ εχει καταντήσει αστείο το θεμα με την ms... Εγω αγγλια θα ειμαι οταν κυκλοφορήσει η κονσόλα, αλλα οπως εχω δηλώσει, δε θα επενδυσω με την καμια. Αντιθέτως, το ps4 παει για day one, δωράκι των πρώτων μου μισθών/Χριστουγέννων.

Comment

• Originally posted by deus_d0pe View Post
                              Αυτό φανταζόμαστε ότι λύνει τα χέρια στους αναποφάσιστους για το ποια κονσόλα θα αγοράσουν για τα Χριστούγεννα, ε;
                              εγω που ημουν αναποφασιστος μου ελυσε ολα τα χερια παντως
                              ps360 με gta5 ftw
                              οσο καλα γραφικα και να βγαλουν οι νεες κονσολες τετοιο ΕΠΟΣ δε νομιζω να βγαλουν για τουλαχιστον 1,5 χρονο.
                              sigpic

Comment

• Πολυ χαρήκαμε:

Asked what Sony’s response would be if publishers wanted to restrict used games sales, Tretton replied:

“We create the platform. We’ve certainly stated with our first party games, we’re not going to be doing that. But we welcome publishers and their business models to our platforms. There’s going to be free-to-play; there’s going to be every potential business model on there and again that’s up to their relationship with the consumer and what they think is going to put them in the best stead. So we’re not going to dictate that. We’re going to give them a platform to publish on."

On DRM:

"The DRM decision is going to have to be in the hands of the third parties. That’s not something that we’re going to dictate or mandate or control or implement."

Tretton also said that a PlayStation Plus membership will be a mandatory purchase if you want to play multiplayer for PS4.
                                In an interview with Game Trailers’ Geoff Keighley, Sony CEO Jack Tretton shed more light on how used games will work on the PlayStation 4. It seems that, while the system’s first-party games will be free to trade in or share without restriction, third-party publishers can choose to behave otherwise.

Αναφέρονται βεβαια σε κατι αρκετά πιο ήπιο απο την υλοποίηση της Microsoft, ο φόβος ομως της περιορισμένης μετα πώλησης παραμένει. Μαλλον θα πρεπει να μάθουμε ακομα περισσότερες λεπτομερειες πανω σε αυτο το ζήτημα και ισως θα επρεπε να ενημερωθούμε όσον αφορά το πως λειτουργεί γενικότερα το θεμα των περιορισμών. Και η steam, για παραδειγμα, δεν περιορίζει τις εγκαταστάσεις των παιχνιδιών, αλλα μεμονωμένες εταιρείες μπορει να το επιβάλλουν.

Και οπως συζητούσαμε με ενα φιλο νωρίτερα, το πρότυπο της κονσόλας πεθαίνει και με ολα αυτα που βλέπουμε τωρα αρχίζω να θεωρω οτι η τωρινή γενιά εχει περισσοτερο το χαρακτήρα της legacy τεχνολογίας, παρα μιας νέας τεχνολογικής γενιάς. Αυτο φυσικα έρχεται και δένει με το γεγονός οτι το hardware των κονσολων εναι ηδη παρωχημένο, κατι που δεν εχει ξανασυμβεί σε τέτοιο βαθμό.

Edit: βασικά το τι λεει δεν αντιβαίνει στα οσα είπα χτες. Η ιδια πολιτική εφαρμόζεται και στα ps360.

Comment

Working...
                                X