Αγαπημένη κονσόλα
cube
Αγαπημένο controller
cube
Αγαπημένο game
link's awakening
Πρώτο Nintendo game που παίξατε
μάλλον super mario land
Announcement
Collapse
No announcement yet.
125 χρόνια Nintendo, να τα χιλιάσει!
Collapse
X
-
Παίζω αυτό τον καιρό το Super Mario World 1 και απ' ό,τι φαίνεται θα είναι το αγαπημένο μου Mario.
Τεράστια ποικιλία εχθρών και φοβερό στήσιμο στην πίστα, πήρε την πιο παλιά συνταγή Mario και την αναβάθμισε ιδανικά!
Α μωρή πουτάνα Nintendo, παιχνίδι του '93 και είχα καιρό να ευχαριστηθώ έτσι game!
Bonus: ΔΕ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ ΝΟΥΜΠΑ ΛΑΚΙΤΟΥ:
Leave a comment:
-
Κορυφαίο το χειριστήριο του GC.
Περιττό να πω πως άλλαζα φώτα με αυτό στο Soul Calibur 2.
Leave a comment:
-
Aγαπημένη κονσόλα
SNES δαγκωτό
Aγαπημένο controller
SNES δαγκωτό
Αγαπημένο game
Link to the Past και με πολύ μικρή διαφορά το Metroid Prime.
Super Mario Bros Game & Watch( το είχε μια ξαδέρφη μου και την είχα πρήξει να μου το δανείσει αλλά φευ...)
Donkey Kong στο ουφάδικο του χωριού μου.
ωστόσο σε home console το Super Mario Bros.
Leave a comment:
-
Αγαπημένη κονσόλα
SNES
Αγαπημένο controller
Gameboy
Αγαπημένο game
1)SMB3 2)A Link to the Past
Super Mario Bros και duck hunt σε κιτρινοκασετο
Leave a comment:
-
H prwth fora pou epaiksa me konsola ths Nintendo htan otan enas ksaderfos mou apo Souhdia eixe erthei edw kai eixe ferei to Gameboy tou mazi.
To anwtero game pou eixa paiksei mexri tote htan ta games ths Atari kai se forhta kapoia paixnidia ths Tiger Electronics.
Ta games pou eixe mazi tou htan to Super Mario land, to Ninja turtles kai to Tetris.
Den xortaina na ta paizw.
To diko mou prwto paixnidi ths Nintendo htan to Spanky's Quest mazi me to Gameboy pou mou phran oi goneis mou dwro (megalo to lathos tous
).
Leave a comment:
-
Εγώ έβαλα του GC γιατί τα Wiimote-Wiipad δεν τα θεωρώ συμβατικάχ ειριστήρια και με τα υπόλοιπα δεν έχω ασχοληθεί.Διαφορετικά το βρίσκω από τα χειρότερα χειριστήρια που έχω πιάσει.Του πρώτου ΧΒΟΧ αν και τεράστιο,εμ το που το συνήθισα,δεν μπορούσα να παίξω με οτιδήποτε άλλο.Μου δίνανε το μικρό κι έλεγα με αυτό θα παίξω;
Leave a comment:
-
Το μεγάλο ή το λιγότερο μεγάλο χειρηστήριο λες (γιατι μικρο δεν το λες με τίποτα
);
Leave a comment:
-
Τα ABXY μου άρεσαν και μένα. Το χειρότερο χειριστήριο που έχω πιάσει είναι του πρώτου Xbox (όχι του one, τι μπέρδεμα).
Leave a comment:
-
O σταυρός του είναι της πλάκας και το Z button είναι σε περίεργο σημείο , αλλά αυτές οι καμπύλες... Δεν έχω ξαναπιάσει τέτοια γκόμε...ε.. χειριστήριο. Πραγματικά σου αγκαλιάζει τα χέρια. Και το κεντρικό, μεγάλο κουμπί είναι κάτι πολύ έξυπνο μιας και όλα τα genres εκτός των fightings έχουν ένα βασικό πλήκτρο.
Leave a comment:
-
Ειχα ενα μικρο θεμα με τις σκανδαλες, με ενοχλουσε η αισθση τους οταν τις πιεζα κι ακομη περισσοτερο οταν κλικαραν. Επισης το Z ηταν κακο.
3/5 λογω του καλου αναλογικου, grip &face buttons
Leave a comment:
-
Τι έγινε ρε παιδιά φωτιές σας άναψα; Πέρα από το σταυρό που είναι ότι χειρότερο υπάρχει το υπόλοιπο controller το βρίσκω φανταστικό. Οι θέσεις των μπροστινών κουμπιών και τα κλειδώματα στους αναλογικούς αλλά το καλύτερο πάνω για εμένα είναι οι σκανδάλες τις αγκαλιάζουν τα δάκτυλα σου και είναι απίστευτα βολικό. Τέσπα αυτή είναι καθαρά η γνώμη μου και για να είμαι αντικειμενικός εύκολα το χειριστήριο του X1 παίρνει αυτή την θέση ποια.
Leave a comment:
-
Ναι τους πηρε μερικα χρονια να κανουν το obvious!
Btw αυτο το θεμα ειναι ισως ιδανικο να παραμεινει για συζητηση πανω στη Nintendo, τα παντα ολα, τα πανω της, τα κατω της, ποσο μπροστα ειναι απο τον ανταγωνισμο (
), κλπ.
Leave a comment:
Leave a comment: