Announcement

Collapse
No announcement yet.

PlayStation 5

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by BigBOSS View Post

    και η λύση ποια ΕΑΝ κάτι τέτοιο ισχύει; να βάλουμε χαράτσι στην τελική τιμή; τώρα μιλάνε για 80 ευρώ, δηλαδη τι; θα ερθει μια μερα που το game θα κανει 100 ευρώ;

    Αυτο δεν ειναι λύση, εάν διψάνε για περισσότερα έσοδα μια πολύ καλυτερη λύση ειναι αυτο το παιχνιδι να σταματήσει να βγαίνει μονο σε μια πλατφορμα, να βγαινει σε περισσότερες ώστε να απευθύνεται σε πολύ περισσότερο κοσμο. Ούτως η άλλως τα παιχνιδια φέρνουν τα έσοδα. Εσένα θα σε χαλάσει εάν τα ps exclusives κυκλοφορούνε και σε άλλες πλατφόρμες ή προτιμάς να ειναι μονο στο ps σε πολύ ακριβές τιμές;
    Δεν ξερω ποια ειναι η λυση BB.

    Εγω δεν μιλαω για την λυση εδω. Συζηταω για την βιομηχανια. Μακαρι να την ηξερα. Αυτο που ξερω(γνωμη μου εστω) ειναι οτι η βιομηχανια δεν μεγαλωνει στον ιδιο ρυθμο με τα εξοδα της. Εκτος αν το γυρισουν ολοι σε ΑΑ και indies βεβαια.

    Τα Sony exclusives ετσι και αλλιως εχουν μεγαλο μπατζετ απο πισω γιατι η Sony στα χειροτερα της εχει 90εκ(κι αυτο ηταν η εξαιρεση) κονσολες πουλημενες. Οχι δεν θα ηθελα τα ps exclusives(ουτε του xbox) να κυκλοφορουν σε αλλες πλατφορμες. Επισης θα ηθελα το pc να εχει high end exclusives(σε εναν ιδανικο κοσμο, γιατι αυτο δεν προκειται να γινει). Γενικα ειμαι υπερ των exclusives.

    Κανοντας φοκους σε μια πλατφορμα, ουσιαστικα ως καταναλωτης θα παρω το μεγιστο. Ο dev δουλευει πανω στην κονσολα του σαλονιου μου κυριολεκτικα. Αν βγαζει παιχνιδια στο pc, στο PS4 και στο XBOX θα οφειλει να designάρει το game με πολλες πλατφορμες in mind. Δεν υπαρχει μαγεια πισω απο το γεγονος οτι τα exclusives δειχνουν καλα. Δεν ειναι μονο το ταλεντο, αλλα κυριως ο παραγοντας του exclusivity τα κανει να δειχνουν καλα. Το ιδιο ισχυει και για αυτα της Nintendo. Η της MS παλιοτερα οπως το GeOW. Υπαρχουν και pc games παραδειγματα στο παρελθον.

    Οι σονυ κονσολες φαινεται να ικανοποιουν για την ωρα μια καλη συνθηκη μπατζετ/ξεζουμισμα hw. Ο λογος που η MS πηγε σε multiplatform λογικη ειναι γιατι ακριβως το κοστος ανεβηκε και δεν μπορουσε να ακολουθησει κατι τετοιο με βαση το hardware που πουλουσε. Να θυμισω οτι ξεκινησε με exclusives η MS.

    Τωρα οι τιμες ειναι κατι αλλο οπως ειπα. Εγω δεν πληρωνω 80 ευρω για Sony exclusives(και για κανενα γκειμ). Ακομα και αν μου αρεσει το exclusivity σαν νοοτροποια(για τους παραπανω λογους που ανεφερα).
    Last edited by hideo; 23-09-2020, 04:34 PM.

    Comment


    • Originally posted by hideo View Post
      Το λενε και οι ιδιο δηλαδη.

      Witcher 3 Wouldn't Exist Without Consoles

      If the consoles are not involved there is no Witcher 3 as it is, we can lay it out that simply. We just cannot afford it, because consoles allow us to go higher in terms of the possible or achievable sales; have a higher budget for the game, and invest it all into developing this huge, gigantic world

      Τωρα αυτο πως θα αλλαξει μαγικα στην νεα γενια που το κοστος μεγαλωνει δεν ξερω. Βγαζοντας απο την εξισωση το PS5 και πληρωνοντας μεσω gamepass?

      δεν νομιζω.
      Περιμενε, ποιος εβγαλε απο την εξισωση το PS5?? Αυτο θα γινει αν πατωσει στις πωλησεις κατι που δεν παιζει αρα παντα θα υπαρχει μεσα. Επισης μιλαμε για το αν το κοστος των 80ε στον τελικο καταναλωτη θα εχει θετικο αντικτυπο στις πωλησεις/ποιοτητα των τιτλων, αυτο που λες αναφερεται απλα στην κυκλοφορια του Witcher 3 και στις κονσολες. Φυσικα και μια κυκλοφορια σε ολες τις πλατφορμες θα φερει περισσοτερα εσοδα δεν λέει κατι παραλογο.

      Προφανως για αυτο και η Σονυ εκανε publish το HZD για PC και ισως καλοβλεπει και αλλα, περισσοτερες πλατφορμες = περισσοτερα εσοδα, 80ε τιμη σε μια πλατφορμα = περισσοτερα εσοδα ομως?? Αυτο εξεταζουμε εδω.

      Το gamepass επισης δεν σημαινει οτι θα εχει ολα τα ΑΑΑ game day one ουτε οτι ο developer δεν θα αποζημιωθει αν το παιχνιδι του μπει d1 και το παιξεις με 7ε το μηνα (και πιο κατω οπως βλεπω) αυτο ειναι δουλεια της MS να το λυσει, μπορει να κανει ενα μοντέλο τυπου Netflix που αν δεν κανω λαθος εχαναν αρκετα χρηματα μεχρι να πιασουν τους συνδρομητες που ηθελαν. Να τονισω εδω οτι δεν εχω βαλει gamepass ουτε και καιγομαι αμεσα αλλα δεν μπορω παρα να αναγνωρισω το value που δινει.

      Comment


      • i Have no Equal το παραδειγμα του W3 το εβαλα γιατι οι τυποι σου λενε οτι χρειαζομαστε χρηματα για να ανεβει η ποιοτητα. Οτι λεω σε ολα τα ποστ μου δηλαδη. Και ξερεις ποια χρηματα χρειαζονταν? Αυτα τα αρχικα τα 70αρια. Sales στα 5 ευρω μετα απο 5 χρονια δεν εχουν την ιδια σημασια.
        Δεν λεω οτι εβγαλες εσυ το PS5 απο την εξισωση. Αλλα εστω οτι το νεο ES δεν βγει σε PS5. Αυτο δεν θα επηρεζε το game πιστευεις?

        Φυσικα και εχει value το gamepass, φυσικα και οι τιμες της sony ειναι τραγικες για εμας. Σε αυτο συμφωνουμε ολοι. Οι προβληματισμοι μου εχουν να κανουν με τι εχει αναγκη η βιομηχανια, μαζι(και ξεχωριστα) με το τι εχουμε αναγκη εμεις. Ενδιαφερομαι για την παρτη μου δηλαδη, αλλα και το ενδιαφερον για την βιομηχανια για την παρτη μου τελικα ειναι.


        Αν με ρωτας εγω τα θελω και ολα τσαμπα δηλαδη. :p
        Last edited by hideo; 23-09-2020, 04:46 PM.

        Comment


        • Originally posted by hideo View Post
          Κανοντας φοκους σε μια πλατφορμα, ουσιαστικα ως καταναλωτης θα παρω το μεγιστο. Ο dev δουλευει πανω στην κονσολα του σαλονιου μου κυριολεκτικα. Αν βγαζει παιχνιδια στο pc, στο PS4 και στο XBOX θα οφειλει να designάρει το game με πολλες πλατφορμες in mind. Δεν υπαρχει μαγεια πισω απο το γεγονος οτι τα exclusives δειχνουν καλα.
          Καλά δεν δειχνουν μονο τα exclusives καλά, καλά δειχνουν πολλά αλλα games από CD PROJECT, Rockstar, ID Software, 4A GAMES κτλ που δεν ειναι αποκλειστικότητες. Επίσης δε νομιζω να ήταν αυτο προβλημα για την Sony, ουτως η αλλως το ps5 ειναι πιο αδύναμο και απο xbox series x και φυσικά απο ένα σημερινο καλο pc, οποτε σε ένα υποθετικο σενάριο θα έφτιαχνε τα παιχνιδια της με βάση τις δυνατοτητες του ps5, μεχρι τι μπορει να σηκώσει, και θα τα μετέφερε αξιοπρεπώς και στις αλλες πλατφορμες (xbox/pc). Για παραδειγμα το οτι η Microsoft κυκλοφορει τα παιχνιδια της και για pc δεν μειώνει το ποσο καλα φαινονται και οχι μόνο αυτο αλλά οφελειται μαζεύοντας περισσότερο χρήμα.

          Σχετικά με το Witcher 3 λογικό ειναι να βγάλουν περισσότερα σε περισσότερες πλατφορμες, αλλά το Witcher 3 και μια ολοκληρη μηχανή γραφικών, δηλαδη πολύ μεγαλη επένδυση, τα δημιουργησαν απο τις πωλήσεις των Witcher (pc) και Witcher 2 (pc/xbox 360). Aυτο λοιπόν που ουσιαστικά λεει είναι πως θα ηταν παραλογο να επενδυσουν τοσα λεφτά για το Witcher 3 και να το περιορισούν σε μια πλατφόρμα. Το Witcher 3 το φτιάξαν με λεφτά που ηδη ειχαν, δεν πηραν κάποια προκαταβολή απο pc/console gamers.
          Last edited by BigBOSS; 23-09-2020, 04:50 PM.
          Star Citizen videos Star Citizen gallery

          Comment


          • Originally posted by BigBOSS View Post
            οποτε σε ένα υποθετικο σενάριο θα έφτιαχνε τα παιχνιδια της με βάση τις δυνατοτητες του ps5, μεχρι τι μπορει να σηκώσει, και θα τα μετέφερε αξιοπρεπώς και στις αλλες πλατφορμες (xbox/pc).
            Δεν νομιζω οτι δουλευει ετσι. Σου φερνω ενα παραδειγμα. Αν φτιαξει ενα γκειμ με το μυαλο στις αλλες πλατφορμες, θα το φτιαξει για τον pc gamer που δεν εχει καν SSD. Οταν απευθυνθει σε μια μεγαλη αγορα κονσολων/pc θα κανει design με βαση τους low/medium. Δεν θα χτισει με βαση τους high end. Συνεπακολουθα οχι με τα πλεονεκτηματα της μιας πλατφορμας.

            Για αυτο και βλεπεις πιο ευκολα να δινει το horizon στο pc προς το τελος της γενιας, οπου ο μεσος low pc gamer του 2020 ειναι πολυ πιο πανω σε specs απο τον low του 2013.

            Originally posted by BigBOSS View Post
            Aυτο λοιπόν που ουσιαστικά λεει είναι πως θα ηταν παραλογο να επενδυσουν τοσα λεφτά για το Witcher 3 και να το περιορισούν σε μια πλατφόρμα. Το Witcher 3 το φτιάξαν με λεφτά που ηδη ειχαν, δεν πηραν κάποια προκαταβολή απο pc/console gamers.
            Αναλογα την πλατφορμα, αν αυτη μπορουσε να τους προσφερει σημαντικα εσοδα απο μονη της, μπορουσε να το κρατησει exclusive και θα εδειχνε και καλυτερο. Οποιαδηποτε πλατφορμα και αν ηταν αυτη.

            Αλλα πλεον οριακα το καταφερνει η Sony. Δεν θα αντεξει για πολυ(γιατι το κοστος ανεβαινει). Εκτος αν κανει κανα μπαμ με 200εκ.
            Last edited by hideo; 23-09-2020, 05:01 PM.

            Comment


            • Δηλαδη σαν να ειμαι μια επιχείρηση που επενδυω πολύ μεγάλο απο το κεφαλαιο μου για ένα προιον και στο τέλος το κυκλοφορώ σε μια μόνο αγορά. Ε αυτο ειναι ανόητο, εάν επιδιώκω οσο περισσότερα έσοδα γινεται. Θα ηταν χαζο για αυτους να κυκλοφορήσουν το Witcher 3 για μια πλατφορμα οταν μάλιστα τα έσοδα ανάπτυξης ηταν πολλαπλάσια απο τα δυο πρώτα Witcher, ειδικά με το πρώτο πρέπει η διαφορά να ηταν πολύ μεγάλη γιατι η μηχανη γραφικών του Witcher 3 υπάρχει και στο Witcher 2, αλλά στο τρίτο ειναι πιο εξελιγμένη, τώρα το θυμήθηκα αυτό.
              Last edited by BigBOSS; 23-09-2020, 05:10 PM.
              Star Citizen videos Star Citizen gallery

              Comment


              • Aναλογα. Αυτοι θελουν να παρουν χρηματα απο εσενα που θα ψωνισεις και τα αλλα γκειμς απο την πλατφορμα τους(αφου εχεις δελεαστει με τα αποκλειστικα). Θυμιζω οτι η καθε σονυ/ms εισπρατει και απο τα multiplatform. Συνολικα λογικα τα περισσοτερα εσοδα ερχονται απο εκει.

                αλλα οπως και να χει για μενα exclusivity ftw σε ολες τις πλατφορμες(ιδανικα, αλλα αυτο δεν μπορει να γινει παντα, για τους οικονομικους λογους που συζητησαμε).

                Last edited by hideo; 23-09-2020, 05:06 PM.

                Comment


                • Originally posted by hideo View Post
                  i Have no Equal το παραδειγμα του W3 το εβαλα γιατι οι τυποι σου λενε οτι χρειαζομαστε χρηματα για να ανεβει η ποιοτητα. Οτι λεω σε ολα τα ποστ μου δηλαδη. Και ξερεις ποια χρηματα χρειαζονταν? Αυτα τα αρχικα τα 70αρια. Sales στα 5 ευρω μετα απο 5 χρονια δεν εχουν την ιδια σημασια.
                  Δεν λεω οτι εβγαλες εσυ το PS5 απο την εξισωση. Αλλα εστω οτι το νεο ES δεν βγει σε PS5. Αυτο δεν θα επηρεζε το game πιστευεις?

                  Φυσικα και εχει value το gamepass, φυσικα και οι τιμες της sony ειναι τραγικες για εμας. Σε αυτο συμφωνουμε ολοι. Οι προβληματισμοι μου εχουν να κανουν με τι εχει αναγκη η βιομηχανια, μαζι(και ξεχωριστα) με το τι εχουμε αναγκη εμεις. Ενδιαφερομαι για την παρτη μου δηλαδη, αλλα και το ενδιαφερον για την βιομηχανια για την παρτη μου τελικα ειναι.


                  Αν με ρωτας εγω τα θελω και ολα τσαμπα δηλαδη. :p
                  Η μονη διαφορα μας ειναι οτι εγω δεν εχω πειστει οτι τουλαχιστον στα first party της Σονυ τα 80αρια ειναι η μονη λυση ειδικα αν δεν ακολουθησουν και αλλες εταιρειες οπως R*, SE κλπ. Προφανως και οι 2 και νομιζω ολοι μας δεν συμφωνουν με αυτες τις τιμες ουτε θα ηθελαν να πληρωσουν τοσα, το αν αναγκαστουμε επειδη μας χτυπησε ευαισθητο σημειο με καποιο παιχνιδι ειναι αλλη ιστορια.

                  Για το ES δεν ξερω πλεον ειναι δουλεια της Microsoft να εξασφαλισει το απαιτουμενο budget ετσι ωστε να βγει σωστο, αν βγει μαπα σε στυλ Fallout 76 θα κραξουμε ολοι τωρα το αν θα ηταν καλυτερο αν εβγαινε και σε ps5 λογο περισσοτερων πωλησεων και τι θα ειχε γινει αν εμενε ανεξαρτητη η Bethesda ειναι κατι που δεν μπορουμε να το ξερουμε.

                  Comment


                  • Οταν αναφερομαι στην αυξηση τιμων στο μυαλο μου δεν εχω μονο την Sony. Αν δω οτι τα καταφερουν οι υπολοιποι με αλλους τροπους, τοτε αλλαζει η κουβεντα.

                    Comment


                    • Originally posted by hideo View Post
                      Οταν αναφερομαι στην αυξηση τιμων στο μυαλο μου δεν εχω μονο την Sony. Αν δω οτι τα καταφερουν οι υπολοιποι με αλλους τροπους, τοτε αλλαζει η κουβεντα.
                      Συμφωνούμε απολυτα σε αυτο. 🙂

                      Comment


                      • nooto μου βαζεις remakes(που το κοστος ειναι μικροτερο) και χαμηλες παραγωγες μεσα. H SE μια μεγαλη παραγωγη ειχε που την δουλευει απο την PS360 era. Eιναι η πρωτη γενια που δεν εβγαλε νεο FF oυσιαστικα!(και το επομενο που βγαζει δειχνει χειροτερο)
                        Hideo θες να μου πεις οτι επειδη το RE2 και το FFVIIR βασιζονται σαν concepts και μονο σε 2 παιχνιδια που κυκλοφορησαν στο psone πριν 20+ χρονια, μειωσε το κοστος τους? Εχεις δει πολλα survival horror ή JRPG εστω να πλησιαζουν αυτα τα 2 παιχνιδια σε επιπεδο παραγωγης? Επισης, ποια ακριβως απο τα παιχνιδια που ανεφερα ειναι χαμηλες παραγωγες? Το Monster Hunter World? To DMC5?, To KHIII? ή τα AC Origins και Odyssey? Τελος, το FFXV ξεκινησε σαν concept στο PS360 αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι game του PS360 (το επαιξες και σου φανηκε για game προηγουμενης γενιας?), ουτε οτι το δουλευαν 10 χρονια. Δηλαδη με βαση τη λογικη σου και το νεο Rachet n Clank ειναι παιχνιδι του ps4 επειδη το δουλευουν πριν καν κυκλοφορησει το ps5.

                        Τωρα μη λεμε πραγματα μονο για να τα λεμε. Δηλαδη για να με πεισεις οτι τα ΑΑΑ μειωνονται μου λες οτι το FFXV ας το μετρησουμε στην πρoηγουμενη γενια, και το FFVIIR ας πουμε οτι ηταν μικρη παραγωγη γιατι τα assets απο το psone μειωσαν το κοστος του.. Ενταξει κανουμε μια συζητηση αλλα να υπαρχει και μια λογικη βαση σε αυτα που λεμε.

                        Εγω θα σου πω οτι η αυξηση κοστους εκανε το μπαμ στην γενια PS360 και συνεχιζει ακαθεκτη.
                        Σου ειπα 2 φορες οτι συμφωνω σε αυτο. Πουθενα δεν εγραψα οτι το κοστος μειωθηκε.

                        μου κανει εντυπωση που συζηταμε ακομα για το γεγονος οτι η βιομηχανια δεν αντεχει πλεον ΑΑΑ παραγωγες οπως στο παρελθον
                        Αν δεν αντεχε ΑΑΑ παραγωγες, δεν θα εβγαζε ΑΑΑ παραγωγες. Ειναι τοσο απλο. Δεν τους πιεζει κανενας.

                        10δες tweets απο devs, δυσκολια πλεον να συντηρηθει το exclusivity κτλ.
                        Ποιο exclusivity να διατηρηθει? Γιατι ενας τριτος dev να θελει να βγαλει exclusive καπου? Ο μονος λογος ειναι καποια οικονομικη συμφωνια ή επειδη καποιος platform holder αναλαμβανει την παραγωγη. Δεν ειναι θεμα δυσκολιας, θεμα λογικης ειναι.

                        Μου λες ουσιαστικα οτι τοσα χρονια μπορουσε να υπαρχει gamepass(Να πληρωνουμε δηλαδη 1-5 ευρω το παιχνιδι), αλλα δεν το εκαναν γιατι ηταν απληστοι. Oποτε ξυπνησε μια μερα ο Phil και φωναξε ευρηκα!, αυτο ειναι η λυση. Θα το ονομασω gamepass. Ποσο κοστιζε ενα παιχνιδι πριν? 70? Θα κοστιζει πλεον 1 ευρω! Ναι! [κομφετι πεταγονται για αυτη τη σπουδαια ιδεα].
                        Το gamepass οπως και αλλες συνδρομητικες υπηρεσιες (βλεπε Stadia κλπ) πατανε στο οτι την υπηρεσια δεν θα την παρουν τα 50m χρηστες του xbox, αλλα τα 2δις χρηστες που εχουν παιξει απο witcher 3 μεχρι ναρκαλιευτη ή farmville στο κινητο τους. To σκεπτικο ειναι οτι το να πεις σε καποιον που δεν ειναι gamer αλλα μπορει να ειδε καποια στιγμη μια διαφημιση απο κατι και εντυπωσιαστηκε, δωσε 15 ευρω το μηνα (ή λιγοτερα) και παιξε οτι θες τσαμπα, ειναι ελκυστικο διοτι το ποσο ειναι τοσο μικρο που ακομα και τιποτα να μην παιξει εν τελει μπορει να συνεχισει να ειναι συνδρομητης για οποτε και αν του ερθει ποτε η διαθεση. Εχω παρα πολλους γνωστους που δεν εχουν ιδεα απο gaming και διαβαζουν τετοιες ειδησεις σε generic ιστοσελιδες και τους φαινεται το πιο cool πραγμα ever γιατι τους θυμιζει το netflix και θεωρουν οτι αξιζει να γινουν συνδρομητες ακομα και αν τελικα δεν παιξουν ποτε τιποτα. Το concept αυτο ειναι.

                        Ο λογος που αυτο δεν ειχε γινει πιο πριν ειναι διοτι:
                        1) το concept των συνδρομητικων υπηρεσιων ειναι προσφατο και επειδη ηρθε απο υπηρεσιες ταινιων-σειρων που απευθυνονται σε πολυ ευρυτερο κοινο, ο μη gaming κοσμος ειναι πολυ πιο εξοικειωμένος με αυτο (λογω netflix κλπ) απ'οτι με το "δωσε 500 ευρω για κονσολα και 80 ευρω για παιχνιδια" που σημαινει οτι αυτη ειναι η καταλληλη εποχη για να το χρησιμοποιησεις σαν προσεγγιση και να πετυχει.
                        2) Τα 2 δις εν δυναμει αγοραστων, ειναι επισης προσφατο λογω του casual gaming στα κινητα κοκ. Οπως επισης εγραψα και σε παλιοτερο post, το impact του gaming ειναι πολυ μεγαλυτερο σημερα απ'οτι παλιοτερα, παιζει δεν παιζει καποιος παιχνιδια. Οποτε τωρα ειναι στιγμη να μπορεσεις να χτυπησεις αυτο το target group, και ο πιο εξυπνος τροπος ειναι να του δωσεις πραγματα σε τοσο χαμηλη τιμη.

                        Αν συνδιασεις λοιπον τον αριθμο των ανθρωπων που εχουν ερθει με τον εναν ή τον αλλο τροπο σε επαφη με το gaming, και το γεγονος οτι αυτη η προσεγγιση (της συνδρομης) φαινεται οικεία πλεον σε αυτον τον κοσμο, τοτε θα καταλαβεις τοσο το πως του ηρθε του Phil οπως αναφερεις οσο και το γιατι ειναι βιωσιμη ως οικονομικη πολιτικη (σε περιπτωση που πετυχει).

                        Τωρα το αν θα πιασει και το αν η υπηρεσια θα ειναι και στο μελλον ελκυστικη ειναι αλλο θεμα και αυτο θα το δουμε στην πορεια οπως αναφερατε.
                        Last edited by nooto; 24-09-2020, 03:58 AM.

                        Comment


                        • Sony Confirms There's No Free PS5 Upgrade For PS4 Spider-Man Players

                          https://kotaku.com/sony-confirms-the...der-1845154011


                          Και 80 ευρώ το παιχνιδι και επιπλέον πλερώ για κάτι τέτοια, αυτό εάν δεν ειναι απληστία τι ειναι; και η μικρομαλακή σου δινει "δωρεάν" παχνίδια. Ως ουδέτερος παρατηρητής, για μένα ειναι ξεκάθαρο ποιος απο τους δύο προσφέρει με διαφορά το καλύτερο πακέτο στον καταναλωτή. Έχεις την μικρομαλακή που προσφέρει σημαντικά καλύτερο μηχάνημα στην ιδιά τιμή και προσφέρει παιχνιδια σε εξευτελιστική τιμή με την συνδρομη του gamepass. Aπό την άλλη έχεις την Sony που δεν νιώθει και δείχνει αλαζονεία. Προσωπικά τα περιμενα αυτά να πω την αλήθεια.


                          Star Citizen videos Star Citizen gallery

                          Comment


                          • Originally posted by BigBOSS View Post
                            Sony Confirms There's No Free PS5 Upgrade For PS4 Spider-Man Players

                            https://kotaku.com/sony-confirms-the...der-1845154011


                            Και 80 ευρώ το παιχνιδι και επιπλέον πλερώ για κάτι τέτοια, αυτό εάν δεν ειναι απληστία τι ειναι; και η μικρομαλακή σου δινει "δωρεάν" παχνίδια. Ως ουδέτερος παρατηρητής, για μένα ειναι ξεκάθαρο ποιος απο τους δύο προσφέρει με διαφορά το καλύτερο πακέτο στον καταναλωτή. Έχεις την μικρομαλακή που προσφέρει σημαντικά καλύτερο μηχάνημα στην ιδιά τιμή και προσφέρει παιχνιδια σε εξευτελιστική τιμή με την συνδρομη του gamepass. Aπό την άλλη έχεις την Sony που δεν νιώθει και δείχνει αλαζονεία. Προσωπικά τα περιμενα αυτά να πω την αλήθεια.

                            ....Flashback 2013. M$ ->overpriced media hub, anti-consumer policies,λιγότερα exclusive κάθε χρονο . Sony ->PS4, exclusives,κτλ.

                            "δωρεάν" παχνίδια δε σου δίνει κανένας και δε δουλεύει κανένας για τη ψυχή της μάνας του. Η M$ παίζει μπάλα απτο καναβάτσο γιαυτό και πετάει το τυρί στο κόσμο.

                            Comment


                            • Originally posted by thunderjohn View Post
                              "δωρεάν" παχνίδια δε σου δίνει κανένας
                              H Epic κάθε εβδομάδα εδώ και σχεδόν δύο χρόνια
                              Star Citizen videos Star Citizen gallery

                              Comment


                              • Originally posted by BigBOSS View Post

                                H Epic κάθε εβδομάδα εδώ και σχεδόν δύο χρόνια
                                Σε ποια κονσόλα?

                                Comment

                                Working...
                                X