Announcement

Collapse
No announcement yet.

Xbox Live Arcade

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Back in 2009, PSP game Half-Minute Hero dazzled players with thirty-second bursts of gameplay and old school graphics. There is a sequel, out this August in Japan on the PSP. But don't fret console gamers, Half-Minuter Hero is coming to Xbox Live.
    The game is called Half-Minute Hero: Super Mega Neo Climax and will be available on Xbox Live Arcade on June 29 for 800 Microsoft Points.

Πραγματικά, γιατί δεν κάνει πλήρες implemantation το XBLA στα windows 7 phone?

Comment

• Το ειδα κι αυτο, αλλα ειπα να μην το ποσταρω για να αφιερωσω ολο το προηγουμενο ποστ μου στο RS .

Καλη φαση, παντως το παιχνιδι επειδη το χα παιξει στο PSP, αν και ειχε ενδιαφερον δε με συγκινησε..

Comment

• Άντε γαμώτο, κυκλοφόρησέ το το τιμημένο.

[YOUTUBEHD]92u5HkjXT44?hd=1[/YOUTUBEHD]

Και epic Awesomenauts (XBLA/PSN) a la 80's cartoon.
        [YOUTUBEHD]HSIAYhMITJo?hd=1[/YOUTUBEHD]
        There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
        Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Ε ρε, πολυ πραγμα ερχεται στο XBLA, να δω τι θα πρωτοπαρουμε.
          Το Insanely Twisted παντως ειναι μεσα στο summer of 2011 line-up, οποτε ελπιζω να το χουμε σε κανα 2μηνο στην πολυ χειροτερη.

Comment

• Το παλιό τρέιλερ του Insanely Twisted Shadow Planet ήταν απείρως καλύτερο απλά και μόνο λόγω μουσικής.

Και το ξαναβάζω εδώ από ένα άλλο θέμα, όπου ακόμα περιμένω απάντηση στην ερώτηση που είχα θέσει

Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Και το ξαναβάζω εδώ από ένα άλλο θέμα, όπου ακόμα περιμένω απάντηση στην ερώτηση που είχα θέσει
              Terranigma, Illusion of Gaia, Soulblazer;
              Originally posted by Squall Leonhart
              I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
              Originally posted by 丹野
              Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
              Originally posted by Ryu_gr
              υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Καλά ναι το προηγούμενο trailer του Insanely Twisted ήταν άψογο.
                Gameplay footage από gametrailers:

http://www.gametrailers.com/video/e3-2011-insanely-twisted/716023
                Άντε να βγει το έπος.

Ο νέος τίτλος του Eric Chahi (Another World):
                [YOUTUBEHD]mkdAssf3kJA?hd=1[/YOUTUBEHD]

[YOUTUBEHD]59zrqy1PxiM?hd=1[/YOUTUBEHD]

Ms. Splosion Man: Explosive Gameplay (Cam) HD
                There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:

Comment

• Μιας και ειδα πως εχω ξεχασμενο στο σκληρο το Lara Croft GoL, ειπα να δω μπας και ψηνεται κανεις να το πιασουμε co-op.
                  Βραδινα sessions κατα προτιμηση, kthxbye.

Comment

• Μέσα Xeno.
                    Carpe diem

Comment

• Για κάποιον περίεργο λόγο είπα να ξαναβάλω Ikaruga στο XBLA.

Μετά από ΠΟΛΛΕΣ ώρες παιχνιδιού κατάφερα να κάνω Α και την δεύτερη πίστα με 92 chain.Τελικά δεν είναι τόσο δύσκολη όσο νόμιζα(οκ είναι παλούκι αλλά παλεύεται).Τελικά αυτό το παιχνίδι είναι από τα πιο εθιστικά που έχω παίξει.Συγχρόνως βεβαίως σου λέει άσε με στην άκρη για κάνα χρόνο και μετά ξαναέρχεσαι για το επόμενο challenge .Πραγματικά αν και το αίσθημα ικανοποίησης είναι φαντασικό δεν μου πάει η καρδιά να πάω σερί και για την 3η πίστα.

Αλήθεια πέραν του Evans και του Xeno έχει ασχοληθεί κανείς άλλος με το παιχνίδι?

ΥΓ:Xeno αλήθεια γιατί με 2.100.000 την παράτησες την δεύτερη πίστα?Άλλες 900.000 βρίσκονται με λίγη προσπάθεια

Comment

• Καλο score ειναι δηλαδη; Δεν ειχα παλεψει πολυ τη 2η, το πηγαινα ψιλοκαλα μεχρι το σημειο με τα κιβωτια, αντε και λιγο ακομα και λιγο πριν το boss εχανα και τα chains και την υπομονη μου για να βγαλω την πιστα σωστα.

Φανταστικο παιχνιδι, αλλα δυστυχως δεν το παλεψα στα σοβαρα, μακαρι να ξαναβρω κι εγω την ορεξη καποια στιγμη.

Χαρα στο κουραγιο σου, συνεχισε την προσπαθεια και ελπιζω να ανταμειφθεις, γιατι αυτη ειναι και η φυση του τιτλου στην τελικη.

Comment

• Καλά τώρα δεν παίζει να συνεχίσω,θα κάνω ένα διάλλειμα και ίσως το ξαναπιάσω.Είναι πολύ απαιτητικό παιχνίδι το άτιμο

Ναι έιναι καλό score αν φανταστείς ότι για το Α θέλεις 3.000.000.Και από όσο θυμάμαι και με chain 40+ ήσουν.Αν καταφέρεις να κάνεις ένα chain με 50 και μετά άλλο ένα με 30+ είσαι πάλι καλυμμένος(το έβγαλα και έτσι το 3.000.000).Το σημείο με τα κιβώτια πραγματικά είναι εύκολο αρκεί να μην θέλεις να κάνεις όλα τα chain που σου δίνει.Θα αρκεστείς σε 4-5 chain από τα 8-10 που σου δίνει.Το πιο δύσκολο σημείο για εμένα ήταν αυτό στο οποίο έχει 6 κυκλικά διαμόρφωμένους έχθρους διαφορετικού χρώματος και πέφτουn βροχή γύρω σου σφαίρες από κιβώτια.Με ένα video νομίζω θα είσα καλυμμένος και να θυμάσαι ότι αυτοί πέρνουν S++

Comment

• Δεν έχω μπει για να το τσεκάρω, αλλά υποτίθεται ότι από σήμερα το Insanely Twisted Shadow Planet είναι διαθέσιμο στο XBLA. Έχουν βγει επίσης και τα πρώτα reviews:

Eurogamer - 6
                            GameSpot - 7.5
                            IGN - 8
                            1UP - 8.5
                            GamesRadar - 8
                            Game Informer - 8.3

Όπως και να χει μέσα στις επόμενες μέρες θα πάρω msp, αυτό και το Bastion πάνε για αγορά.

Comment

• θα το δοκιμασω και εγω το Insanely Twisted Shadow Planet , τσεκαρε και το ms.explosion man

Comment

• Εβδομάδα price drop στο XBLA, εκτός από του ilomilo, οι προσφορές ισχύουν και για όσους δεν έχουν Gold.

Serious Sam HD: The First Encounter - 400 (originally 1200)
                                Outland - 400 (800)
                                Yar's Revenge - 400 (800)
                                Islands of Wafku - 400 (800)
                                Trouble Witches Neo - 400 (800)
                                Bionic Commando: Rearmed - 400 (800)
                                Bionic Commando: Rearmed 2 - 600 (1200)
                                Trials HD - 600 (1200)
                                Shank - 600 (1200)
                                Monday Night Combat - 600 (1200)
                                Moon Diver - 600 (1200)
                                Section 8 Prejudice - 800 (1200)
                                Might & Magic Clash of Heroes - 800 (1200)
                                Ghostbusters: Sanctum of Slime - 400 (800)
                                Dungeons & Dragons Daggerdale - 800 (1200)
                                Blade Kitten - 400 (800)
                                The Maw - 400 (800)
                                Star Raiders - 400 (800)
                                ilomilo - 400 (800 Gold Only)

Comment

Working...
                                X