Announcement

Collapse
No announcement yet.

Καλυτερο Σεναριο σε Videogame Ever

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Δε θα πρωτοτυπήσω.

Planescape Torment
    Deus Ex
    Legacy of Kain series
    Myth series
    Knights of the Old Republic
    The Longest Journey
    Wizardry 8

και βέβαια ξεχνάω αρκετά
    Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Πιστεύετε ότι αξίζει να κοιτάξουμε λίγο αυτό το θέμα από την αρχή; Διάβασα μία όλα τα posts και είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι έχουμε κάτι καινούριο να πούμε ή να αναθεωρήσουμε τις αρχικές μας απόψεις. Βλέπω για παράδειγμα εμένα και τον nooto να μην αναφέρουμε το FFT (ο δε nooto αναφέρει το HALO ) και αισθάνομαι περίεργα.

Comment

Mipws aisthanesai perierga apo to stomaxi ?

OT. MGS kai Legacy of kain. Dialexte.
        Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Originally posted by Evans View Post
          Διάβασα μία όλα τα posts και είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι έχουμε κάτι καινούριο να πούμε ή να αναθεωρήσουμε τις αρχικές μας απόψεις.
          Να πας να βρεις αυτούς τους περισσότερους και να κουβεντιάσετε, εγώ δεν αναθεωρώ τίποτα.

ΤΙΠΟΤΑ, Τ'ΑΚΟΥΣ!!??

:phil:

Άντε, ίσως έβαζα το Mafia και το GTA4 που μου αρέσει πολύ η πλοκή και οι χαρακτήρες, αλλά σε ένα σκαλί παρακάτω.

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

GTA4 ?????

Miso na parw fora.....

AXXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXA
            Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Legacy of Kain: Soul Reaver series
              Silent Hill series(the original ones)
              Onimusha
              God of War

Είναι πολλά, και βαριέμαι να τα θυμηθώ όλα...
              sigpic

Comment

Originally posted by Azrael View Post
                GTA4 ?????
                Miso na parw fora.....
                AXXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXA

Συμφωνώ απόλυτα με την αντίδρασή σου, συγκρινόμενο με άλλα είναι κάτω του μετρίου. Αλλά μου αρέσει λόγω ρεαλισμού, διαλόγων και ταιριαστών χαρακτήρων. Δε θα σου αλλάξει τη ζωή αλλά το γουστάρω.

Comment

μιας και η φραση καλο story ειναι συνωνυμη πολλες φορες με τη φραση καλο rpg θα αναφερθω σχεδον μονο σε αυτα χωρις να σημαινει οτι δεν υπαρχουνε καλα σεναρια και σε αλλες κατηγοριες οπως στα pc adventures κτλπ

απο jrpgs

καλυτερο κλειστο σεναριο με πολιτικες ιντριγκες και μεσαιωνικη αισθητικη θα διαλεγα αναμεσα στo tactics ogre του psx και στο fft με το vandal hearts 2 και saga frontier 2 να ακολουθουνε στο μυαλο μου

καλυτερα ανοιχτα σεναρια με θρησκευτικες προεκτασεις

xenogears, xenosaga trilogy (αυτο μπαινει και στα best sci-fi σεναρια μαζι με τα kotor και mass effect)

τωρα απο εκει και περα με αγγιξανε πολλα αλλα σεναρια λιγοτερο πολυπλοκα οπως

τα suikoden (1-2-5)
                  τα shadow hearts 1-2
                  τα ff6-7
                  τα yakuza
                  του valkyria chronicles
                  τo legend of legaia 1
                  την δυλογια του persona 2
                  τo front mission 5
                  τα arc the land (ειδικα τα δυο πρωτα)

κτλπ κτλπ δεν θελω να συνεχισω να θυμαμαι και αλλα γιατι θα ξεφυγω

απο wrpgs θα ελεγα balturs gate 2, planescape torment

απο non rpgs metal gear series μετα μαλλον το χαος

τωρα βεβαια αν επρεπε να μου βαλει καποιος το μαχαιρι στο λαιμο να πω μονο ενα θα ελεγα ευκολα το xenosaga episode 3 κυριως λογω της μεγαλης γκαμας συναισθηματων που μου προξενησε.

Comment

Originally posted by Vaynard View Post
                    τα shadow hearts 1-2
                    τo legend of legaia 1
                    τωρα βεβαια αν επρεπε να μου βαλει καποιος το μαχαιρι στο λαιμο να πω μονο ενα θα ελεγα ευκολα το xenosaga episode 3 κυριως λογω της μεγαλης γκαμας συναισθηματων που μου προξενησε.
                    τα shadow hearts τα έχω κι εγώ. θα τα παίξω κάποια στιγμή, όταν τερματίσω το έπος το Disgaea 2. Κλαίω ακόμα από τα γέλια με το ζεύγος αυτό.

Το Legend of Legaia δεν το έχω, αλλά έπαιξα το 2ο. Τα σπάει το 2ο !

Xenosaga 3 ? Που το βρήκες ώ ρε ? Έχω τα 2 πρώτα επεισόδια !
                    sigpic

Comment

Eixa pei Legacy of Kain kai Final Fantasy Tactics.
                      Xwris na allaksw kati, tha prosthesw: Vagrant Story kai Final Fantasy 11 Chains of Promathia.
                      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                      Kindred, this blade and I.
                      "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                      Greek Gaming Videos
                      Greek Final Fantasy Forum

Comment

μπραβο ρε gz πως ξεχασα το vagrant story omg

ισως πρεπει να το κανω ενα replay καποια στιγμη γιατι εχω ξεχασει καποια πραγματα σεναριακα

Comment

Uncharted 2: Among Thieves

Comment

Originally posted by Titus View Post
                            Να πας να βρεις αυτούς τους περισσότερους και να κουβεντιάσετε, εγώ δεν αναθεωρώ τίποτα.

ΤΙΠΟΤΑ, Τ'ΑΚΟΥΣ!!??

:phil:

Άντε, ίσως έβαζα το Mafia και το GTA4 που μου αρέσει πολύ η πλοκή και οι χαρακτήρες, αλλά σε ένα σκαλί παρακάτω.
                            Περίμενα σίγουρα post σου .

BTW θέλω συμβουλές για το torment γιατί θα το ξεκινήσω σίγουρα και μάλιστα άμεσα.

Comment

Titus πρώτα ρίχτου μια κατσάδα που παράτησε το Mass Effect 2 και μετά δώστου κουράγιο να αντέξει το Torment
                              sigpic

Comment

Originally posted by Evans View Post
                                Πιστεύετε ότι αξίζει να κοιτάξουμε λίγο αυτό το θέμα από την αρχή; Διάβασα μία όλα τα posts και είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι έχουμε κάτι καινούριο να πούμε ή να αναθεωρήσουμε τις αρχικές μας απόψεις. Βλέπω για παράδειγμα εμένα και τον nooto να μην αναφέρουμε το FFT (ο δε nooto αναφέρει το HALO ) και αισθάνομαι περίεργα.

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ, διαβαζοντας το post του evans σκεπτομαι: καλα ποτε το ειπα εγω αυτο για το halo . Κοιτα αλλαγη 2 χρονια μετα . Οχι οτι με χαλαει το σεναριο του Halo αλλα αν με ρωταγε κανεις τωρα, δεν υπηρχε περιπτωση να το βαλω στα ''καλυτερα σεναρια ever'' .

Anyway, προχειρα προχειρα τo πρωτο παιχνιδι που μου ερχεται αυτη τη στιγμη ειναι -οπως ειπε ο evans- το ff tactics. Τα εχουμε ξαναπει, περα απο την ιστορια, η γραφη-δομη του κειμενου ειναι αριστουργηματικη.

Οτιδηποτε γραφω για το tactics προφανως δεν προκειται να αλλαξει ποτε

Απο κει και περα στα αγαπημενα μου θα εβαζα σιγουρα το braid και απο τα πιο προσφατα ισως το Alan Wake. Για το πρωτο τα εχουμε πει πολλες φορες, για το δευτερο ο τροπος της αφηγησης, το πως δινονται οι πληροφοριες, η ολη θεματολογια, οι διαφορες μεταφορες κλπ κλπ φτιαχνουν ενα συνολο που ταιριαζει απολυτα με τη δικη μου αισθητικη...ειναι απο τα σεναρια που θα κατσω με τις ωρες να συζητησω .

Πρεπει να ξαναπιασω και εγω το torment btw...

Comment

Working...
                                X