Announcement

Collapse
No announcement yet.

Καλυτερο Σεναριο σε Videogame Ever

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

A ναι βγήκε και ένα remake του πρώτου πρόσφατα.
    Nintendo I.D.: paixtis
    3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

ναι! κατι θυμαμαι για remake στο ps2. αλλα δεν θα βγει εκτος ιαπωνιας λενε.

Comment

από το καλύτερο σενάριο πως πήγαμε στα remakes... :blink: :blink: :blink:

on topic τώρα, το metal gear solid 3 είναι η καλύτερη ΤΑΙΝΙΑ που έχω δει...κι ένα πολύ καλό παιχνίδι επίσης B) B) B)
        Carpe diem

Comment

Ακριβως οπως το πες. Ταινια. Σαν game μου φαινεται δυσκολουτσικο. Πολυ καλο ομως.

ΥΓ. Το Nights ps2 υπαρχει στα τορενταδικα
          https://en.wikipedia.org/wiki/Outcast_(game)

H μονη αποδειξη οτι το Βελγιο υπαρχει...

Comment

Το αγοράσαμε το Nights, torrents are for the weak XD .

Comment

<div class='quotetop'>(Evans &#064; Feb 27 2008, 05&#58;11 PM) [snapback]12210[/snapback]</div>
              [/b]
              lol
              Tι λεει evans?εχει την sat εκδοση και την επανεκδοση με καλυτερα γραφικα ετσι?
              Θελω να το &#39;&#39;αγορασω&#39;&#39; και εγω αλλα δεν εχω ps2 με chip αυτη την στιγμη

Comment

[/b]
                Wow, free showoff. Respect .

Comment

lol
                  Tι λεει evans?εχει την sat εκδοση και την επανεκδοση με καλυτερα γραφικα ετσι?
                  Θελω να το &#39;&#39;αγορασω&#39;&#39; και εγω αλλα δεν εχω ps2 με chip αυτη την στιγμη
                  [/b]
                  Όχι, δεν έχω την saturn έκδοση . Ο bro με έπεισε για την αγορά (αν και δεν ήθελα πολύ με το που είδα τη συσκευασία του Nightopia DreamPack - πρόσφατες αγορές για εσάς ).

Lol xenov, πάντα θεός με αυτά τα μικρά σχόλια .

Comment

<div class='quotetop'>(Evans &#064; Feb 28 2008, 08&#58;03 AM) [snapback]12315[/snapback]</div>
                    Όχι, δεν έχω την saturn έκδοση [/b]
                    Kατσε ρε συ,δεν ελεγαν οτι ειχε και την saturn εκδοση μεσα,μαζι με την επανεκδοση?ή κανω λαθος?

Comment

A δε διάβασα καλά τι είπες. Ναι έχει αυτές τις δύο εκδόσεις (widescreen η δεύτερη) και κάτι παραπάνω πίστες που έδινε ένα περιοδικό στην Ιαπωνία (νομίζω).

Comment

Kai to kainourio Nights exei poly kalo senario na ypothesw?
                        Epaiza to palio sto Saturn alla ekeino den eixe senario.....
                        "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                        But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                        Kindred, this blade and I.
                        "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                        Greek Gaming Videos
                        Greek Final Fantasy Forum

Comment

μπράβο ρε.θέμα για καλύτερο σενάριο κι εσείς λέτε για τις ειδικές εκδόσεις του Nights.O Evans έχει ποστάρει σχετικά και στις πρόσφατες αγορές.Ρωτήστε εκεί...
                          Carpe diem

Comment

Μπορει να γινει ομως, Καλυτερο Σεναριο - Προσφατες Αγορες - Εντυπωσεις απο παιχνιδια lol

Περα απτο Moon RPG , δεν ανεφερα και τη σειρα Metal Gear Που δειχνει ξεκαθαρα τις υπεροχες σκηνοθετικες τασεις του Kojima. Ο ανθρωπος ειναι πολυ μπροστα απλα το παρακανει με τα Hitech
                            " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

Μπορει να γινει ομως, Καλυτερο Σεναριο - Προσφατες Αγορες - Εντυπωσεις απο παιχνιδια lol

Περα απτο Moon RPG , δεν ανεφερα και τη σειρα Metal Gear Που δειχνει ξεκαθαρα τις υπεροχες σκηνοθετικες τασεις του Kojima. Ο ανθρωπος ειναι πολυ μπροστα απλα το παρακανει με τα Hitech
                              [/b]

μεγάλη αλήθεια αυτό Scaty αλλά παρόλα τα υπερφυσικά που βάζει από &#39;δω κι από &#39;κει το σενάριο έχει ρεαλιστικές προεκτάσεις...
                              Carpe diem

Comment

deus ex,(ΟΧΙ το invisible war ) απο μηχανης θεος &#33; που ελεγε και το εξωφυλλο του pc master

Το half-life μετα τα εργαστηρια της black mesa προσωπικα μου τα χαλασε, supression field για να μην κανει κουκου στους ανθρωπους, combine soldiers και λοιπες βλακειες, παρολαυτα το episode two μου αρεσε αρκετα σε ολους τους τομεις, του βαζω ενα + επειδη βαλανε τον eli να δειξει στον gordon πως γνωριζει πολλα πραματα για το τι εγινε στα εργαστηρια εκεινη την μοιραια μερα

Το vampire the masquarade redemption ειχε οντως πολυ ωραιο σεναριο, γενικα πολυ καλο action rpg παιζεται ανετα ακομη και σημερα

Υπαρχουν mods για hl1 και 2 που εξιστορουν την δικη τους ιστορια με πολυ καλο τροπο

half-life 1, heart of evil : ο προγονος του gordon στο vietnam , azure sheep :ενα mod που κανει το blue shift της gearbox να μοιαζει μουφα μπροστα του , black ops : must για οποιον εχει τερματισει το opposing force paranoia : κορυφαια γραφικα και στησιμο απο ενα mod της πιο προσφατης (και μαλλον τελευταιας) φουρνιας για το hl1

half-life 2, minerva : δεν το εχω παιξει αλλα εχουν ακουστει τα καλυτερα rock24 : παει καιρος απο τοτε που ασχοληθηκα αλλα σιγουρα αξιζει μια δοκιμη απο ολους infiltration : σε αυτο με κερδισε ο τροπος αφηγησης που ητανε σε στυλ max payne ravenholm mod : καποιοι εξυπνοι γριφοι, οι npc μιλανε στην τσεχικη γλωσσα (μην ξεχναμε πως κανονικα ο gordon βρισκεται στην ανατολικη ευρωπη ) καποια κακογραμμενα map και μερικες πολυ δυσκολες μαχες mistake of pythagoras : δουλεια εξολοκληρου απο ενα ατομο, τον ταλαντουχο εργαζομενο της namco Koumei Satou, περισσοτερες πληροφοριες εδω http://developer.valvesoftware.com/wiki/Mi...e_Of_Pythagoras

Τα σεναρια στα command n conquer 1 tiberian sun cnc3 και red alert 1 & 2 ( η μουφα το generals δεν αξιζει αναφορα ) ητανε επισης καλοφτιαγμενα και τα cut scenes με αληθινους ηθοποιους δινανε μια ωραια αισθηση, θα προσθετα και τα thief - system shock οπως και το bioshock αλλα εχω ασχοληθει ελαχιστα μαζι τους

Comment

Working...
                                X