Announcement

Collapse
No announcement yet.

Καλυτερο Σεναριο σε Videogame Ever

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

[quote]
    Πάντως imo ακριβώς επειδή είναι από τα παιχνίδια που ο περισσότερος κόσμος δεν χει παίξει και που για διάφορους λόγους θα ήθελε να το κάνει, επιμένω πως πρέπει να βγει ένα remake, έτσι κι αλλιώς κανείς δεν έχει να χάσει τίποτα, μόνο να κερδίσουν έχουν όλοι.
    Οπως ειχα πει και παλαιοτερα,αυτο θα ηταν το καλυτερο.Ενα remake.

Comment

Δε ξερω ρε παιδες...φανταζεστε να κανανε το remake και να του βγαζαν τα ματια?!Θα ηταν χειροτερο κι απο το να βλεπεις το RE:Apocalypse!Αν γινοταν καλη δουλεια βεβαια θα ηταν μεγαλειωδες,ομως οι πιθανοτητες ειναι περιορισμενες.Μιας και λεμε για remakes ξερετε ποιος τιτλος θα μπορουσε να εποφεληθει παρα πολυ απο ενα?Το Shining Force III.Ως γνωστον το δευτερο και τριτο σεναριο της τριλογιας δε κυκλοφορησε ποτε εξω απο την Ιαπωνια και προκειται για πραγματικα εξαιρετικο δημιουργημα.
      <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

Οντως καλα θα κανει η SEGA να δωσει μια 2η ευκαιρεια σε αυτους τους τιτλους...
        Δε χρειαζεται σωνει και καλα remake, εστω ενα port τυπου SEGA AGES θα ηταν ενα σημαντικο βημα..

Κατι πρεπει να κανουν για να "ξεφουσκωσει" και η τιμη του PDS στο eBay..

Comment

Πάντως imo ακριβώς επειδή είναι από τα παιχνίδια που ο περισσότερος κόσμος δεν χει παίξει και που για διάφορους λόγους θα ήθελε να το κάνει, επιμένω πως πρέπει να βγει ένα remake, έτσι κι αλλιώς κανείς δεν έχει να χάσει τίποτα, μόνο να κερδίσουν έχουν όλοι.
          [/b]
          H ταμπελα υπερσυλλεκτικο - μη προσβασιμο σε οriginal και η ευκολια στο emulation σημερα εχει κανει το Panzer Dragoon παιχνιδι που πλεον εχουν παιξει πολλοι. Μαλιστα τυγχανει και μεγαλυτερης αναγνωρισης απτο &#39;98/

Παντως και την περιοδο που κυκλοφορησε προβληθηκε αρκετα απτον τυπο κι ελαβε αρκετες τιμες, αλλα δεν υπηρχε η υποδομη ωστε να διαδοθει για γνωστους λογους.

Οπως ειχα πει και παλαιοτερα,αυτο θα ηταν το καλυτερο.Ενα remake.
          [/b]
          Φιλε Hideo θα ηταν εγκληματικο να βγει remake. Δυστυχως ή ευτυχως, τα Panzer Dragoons δεν εχουν τη "φανελα" των Final Fantasys και κανεις δε μπορει να εγγυηθει την επιτυχια αυτου του εγχειρηματος. Επειτα, ειμαστε σε μια εποχη οπου οπου στερευουν οι νεες ιδεες και η κινηση των remakes μονο καλο δεν κανει.
          Βεβαια εαν εισαι γιγαντας και μπορεις&#33; αλλαζει το θεμα.. (Square-enix..)

Σε γενικες γραμμες παντως μου κανει μεγαλη ~θετικη~ εντυπωση πως η σημερινη γενια των 15+ ειναι τσακαλια κυριολεκτικα κ αρκετα πιο ψαγμενοι αποτι ηταν η δικη μου γενια των 22+ αφου γνωριζουν πολλα περισσοτερα αποτι γνωριζαμε εμεις στην ηλικια τους. Συνεβαλε βεβαια και το ιντερνετ σαυτο/ Το θετικο ειναι πολλοι απο αυτους κοιτανε και πιο πισω στο παρελθον κι εκτιμουν καποια κλασσικα games με τη φτωχη τους εμφανιση παροτι δεν εζησαν αυτη τη "μεταβαση" ως προς την τεχνολογικη εξελιξη.
          " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

<div class='quotetop'>(Scatman &#064; Feb 20 2008, 02&#58;16 PM) [snapback]10980[/snapback]</div>
            Φιλε Hideo θα ηταν εγκληματικο να βγει remake.[/b]
            Μπορει και να εχεις δικιο,αλλα ενα καλο remake θα εδινε την ευκαιρια να παιξουν και αλλοι αυτο το παιχνιδι.Ατομα που δεν ξερουν οτι υπαρχει αλλα και ατομα που δεν εχουν διαθεση να ασχοληθουν με την SAT εκδοση.

Comment

Τα remakes γενικα σαν ιδεα ειναι πολυ καλα ΑΛΛΑ οχι σαν αυτονομες κυκλοφοριες.

Η πιο θεμιτη περιπτωση θα ηταν πχ να βγει ενα sequel του Saga και σαν extra dvd ή In game unlock option κτλ να προσφερεται και το πρωτο Game, ανανεωμενο με σημερινες τεχνικες. Ποσο λαθος ειναι αυτο?

Αλλα εχει γινει τοσο κακιστη, κερδοσκοπικη η εμπορικη πολιτικη που ακολουθουν πλεον σχεδον ολες οι εταιρειες VG που αναλωνουν τον περισσοτερο χρονο με το πως θα εκμεταλλευτουν παθη παικτων με τη μεθοδο της ανακυκλωσης.

Επειτα, εστω οτι ξαναβγαινει/ Πιο το κερδος? Θα το παιξουν παλι λιγοι και μετα απο 10 χρονια θα λεμε παλι τα ιδια. Τι καλο που ηταν κ δεν εκτιμηθηκε/
              " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

Σε γενικες γραμμες παντως μου κανει μεγαλη ~θετικη~ εντυπωση πως η σημερινη γενια των 15+ ειναι τσακαλια κυριολεκτικα κ αρκετα πιο ψαγμενοι αποτι ηταν η δικη μου γενια των 22+ αφου γνωριζουν πολλα περισσοτερα αποτι γνωριζαμε εμεις στην ηλικια τους. Συνεβαλε βεβαια και το ιντερνετ σαυτο/ Το θετικο ειναι πολλοι απο αυτους κοιτανε και πιο πισω στο παρελθον κι εκτιμουν καποια κλασσικα games με τη φτωχη τους εμφανιση παροτι δεν εζησαν αυτη τη "μεταβαση" ως προς την τεχνολογικη εξελιξη.
                [/b]
                Όχι συνέβαλε και το internet σε αυτό...Καταλυτικός παράγοντας είναι το internet για αυτό πιστεύω.Στους 22+ η μόνη ενημέρωση,στην Ελλάδα πάντα, ήταν μέσω περιοδικών.Όπως και να το κάνουμε το internet μας έχει προσφέρει αυτή την γνώση.Οι 15+ μαθαίνουν πλέον από τους 22+ από το net

Εγώ για remake θα ψηφίσω ΝΑΙ&#33;Θέλω να το παίξω αυτό το game πάρα πολύ,έχω ακούσει τόσα πολλά.Δεν υπάρχει δυστυχώς καμία περίπτωση να πάρω combo saturn+PDS θα βγει πάνω από 200-250 ευρώ.Για emu ούτε λόγος,jrpg are so lame in pc...

EDIT:Διόρθωση master system,so stupid

Comment

Όχι συνέβαλε και το internet σε αυτό...Καταλυτικός παράγοντας είναι το internet για αυτό πιστεύω.Στους 22+ η μόνη ενημέρωση,στην Ελλάδα πάντα, ήταν μέσω περιοδικών.Όπως και να το κάνουμε το internet μας έχει προσφέρει αυτή την γνώση.Οι 15+ μαθαίνουν πλέον από τους 22+ από το net

Εγώ για remake θα ψηφίσω ΝΑΙ&#33;Θέλω να το παίξω αυτό το game πάρα πολύ,έχω ακούσει τόσα πολλά.Δεν υπάρχει δυστυχώς καμία περίπτωση να πάρω combo master system+PDS θα βγει πάνω από 200-250 ευρώ.Για emu ούτε λόγος,jrpg are so lame in pc...
                  [/b]

saturn actually
                  Carpe diem

Comment

H ταμπελα υπερσυλλεκτικο - μη προσβασιμο σε οriginal και η ευκολια στο emulation σημερα εχει κανει το Panzer Dragoon παιχνιδι που πλεον εχουν παιξει πολλοι. Μαλιστα τυγχανει και μεγαλυτερης αναγνωρισης απτο '98/

Παντως και την περιοδο που κυκλοφορησε προβληθηκε αρκετα απτον τυπο κι ελαβε αρκετες τιμες, αλλα δεν υπηρχε η υποδομη ωστε να διαδοθει για γνωστους λογους.
                    Φιλε Hideo θα ηταν εγκληματικο να βγει remake. Δυστυχως ή ευτυχως, τα Panzer Dragoons δεν εχουν τη "φανελα" των Final Fantasys και κανεις δε μπορει να εγγυηθει την επιτυχια αυτου του εγχειρηματος. Επειτα, ειμαστε σε μια εποχη οπου οπου στερευουν οι νεες ιδεες και η κινηση των remakes μονο καλο δεν κανει.
                    Βεβαια εαν εισαι γιγαντας και μπορεις! αλλαζει το θεμα.. (Square-enix..)

[/b]
                    Προσωπικά δε το έχω κρύψει και το έχω πει ανοιχτά πολλές φορές ότι είμαι μεγάλος υπέρμαχος των remakes, τόσο όσον αφορά εμπορικές επιτυχίες, όσο και πιο άγνωστους τίτλους.

Θεωρώ ότι το επιχείρημα του emulation δεν αποτελεί κριτήριο, υπάρχει πολύς κόσμος που δε παίζει φανατικά σε emulators και, το σημαντικότερο απ’ όλα, η εμπειρία του τίτλου 10 χρόνια μετά, λόγο τεχνικών δεδομένων, δε μπορεί να είναι η ίδια με αυτή που βιώσαμε εσύ κι εγώ το 98.

Τα remakes είναι ένας παρά πολύ καλός τρόπος για τους παλιότερους να θυμηθούν και για τους νεώτερους (ή και τους παλιούς που για διάφορους λόγους έχασαν κάποιον κλασικό τίτλο), να μάθουν. Το σενάριο που λες περί sequel με extra υλικό το πρώτο Saga θα ήταν το ιδανικό, αλλά αν το εγχείρημα του remake είναι μια φορά επικίνδυνο, όσον αφορά την ποιότητα ή την εμπορική επιτυχία, το εγχείρημα του sequel είναι πολλές φορές παραπάνω. Ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για ένα "νεκρό" franchise που ο πολύς κόσμος είτε δε γνωρίζει, είτε δε θυμάται.

Το PDS είναι παρόμοια περίπτωση με εκείνη του Nights. Αν το Journey of Dreams κυκλοφορούσε 8 χρόνια νωρίτερα, τα πράγματα σίγουρα θα ήταν διαφορετικά από πλευράς εμπορικής επιτυχίας.

Γενικά, έχει πολύ λιγότερο ρίσκο να πάρεις ένα, στην ουσία, έτοιμο παιχνίδι και να του φορέσεις καινούργια ρούχα, από το να πάρεις την απόφαση να ρίξεις λεφτά για ένα καινούργιο του οποίου η εμπορική επιτυχία είναι τουλάχιστον αβέβαιη. Επιπρόσθετα, το Panzer Dragoon Saga είναι ένας τίτλος που δεν έχει ανάγκη να τύχει ολικού remake όσο, κυρίως, τεχνικού.

Μπορεί έως ένα βαθμό τα remakes να αποτελούν μέσο για εύκολο χρήμα, αλλά σε περιπτώσεις όπως του Saga κάνουν καλό και στη τελική, ξανάλεω, κανέναν δε χαλάει. Όποίος θέλει το παίρνει, όποιος δε θέλει δε το παίρνει.
                    There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                    Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Το ζητημα στα συγκεκριμενα παιχνιδια ειναι το gameplay. To συστημα μαχης του PDS ειναι απιστευτο, ελαχιστα παιχνιδια το φτανουνε ακομα και τωρα, 10 χρονια αφου βγηκε. Το παιξα περσι και δε με χαλασε καθολου. Για να μη πω για το remake του Nights (OMG NIGHTS&#33;&#33;&#33;&#33;).

On topic παντως, αφου αναφερατε FFVII και Χenogears μενει να βαλω το Chrono Cross. Επικο σεναριο, οσο περναει ο καιρος θελω να το ξαναπαιξω. Ισο και ισως καλυτερο απο του Trigger.
                      https://en.wikipedia.org/wiki/Outcast_(game)

H μονη αποδειξη οτι το Βελγιο υπαρχει...

Comment

Mssing Score... ??? finalfantasy-gr.tk? It&#39;s me, Dark Wanderer .

W/e, εγώ θα ήθελα να δω ένα καινούριο Panzer Dragon RPG, αλλά ίσως και εκεί που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η σειρά να είναι το καλύτερο για αυτήν. Remake όχι, port ναι. Όποιος θέλει τον φιλοξενώ σπίτι μου (15?/ημέρα-νύχτα) για να παίξει το παιχνίδι (maximum 4ώρες/ημέρα-νύχτα).

Comment

Σίγουρα τα περισσότερα παιχνίδια που αναφέρθηκαν έχουν πολύ καλό σενάριο.
                          Από αυτά που δεν έχουν αναφερθεί θα πω τα Phantasy Star 2 και Link&#39;s Awakening.
                          https://www.emulator-zone.com
                          I am an iteration closer to my desired solution!
                          The World Ends With You

I will wipe out the Belmonts from the face of earth!
                          Castlevania Lords of Shadow

I am Wowser, King of the Woopa Twoopa and ruler of the Shroom Kingdom
                          Hyperdimension Neptunia

Comment

W/e, εγώ θα ήθελα να δω ένα καινούριο Panzer Dragon RPG, αλλά ίσως και εκεί που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η σειρά να είναι το καλύτερο για αυτήν. Remake όχι, port ναι.[/b]
                            Που βρισκεται ακριβως; (μαντευω την απαντηση)

Κοιτα, η Sega τουλαχιστον στο PS2 εχει κανει κατι αναμεσα σε remake και port που δεν αφηνει κανενα παραπονεμενο. Αμα δεις το Νights θα καταλαβεις (κραχτε με spammαρω αλλα δε βρισκω καλυτερο παραδειγμα για σωστο remake).

+1 για Link&#39;s Awakening

Υ.Γ. Nice to see you again man&#33;
                            https://en.wikipedia.org/wiki/Outcast_(game)

H μονη αποδειξη οτι το Βελγιο υπαρχει...

Comment

Μα το nights στο Wii είναι συνέχεια του nights στο saturn αν θυμάμαι καλά.
                              Nintendo I.D.: paixtis
                              3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Έχει βγει όμως και remake για το PlayStation2.

Comment

Working...
                                X