Announcement

Collapse
No announcement yet.

WiiWare

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Για οποιον δεν το χε παρει χαμπαρι (σαν κι εμενα) το Contra Spirits Rebirth ειναι διαθεσιμο εδω και πανω απο ενα μηνα (JPN). Μολις το... απεκτησα και οταν εχω λιγη ορεξη θα του ριξω μια ματια να πω 5 κουβεντες αν και απ τα οσα εχω δει μονο ενθουσιασμενος δεν ειμαι.

    Comment


    • Πες ρε συ να ξέρω τι παίζει μιας και κάποια στιγμη θα τι ξαναχακάρω το Wii να έχω να παίζω και τπτ στην Άρτα το καλοκαίρι- βολικό το all consoles in one ( ε στο πρπ) Πάντως τα Contra με το 4 με απογοήτευσαν. Το περίμενα πώς και πώς, είχα και ένα κάποιο σεβασμό στη Wayforward αλλά μπα... Ίσως το δοκιμάσω κάποια στιγμή αλλά ο δρόμος που επέλεξαν δε μου άρεσε και πολύ. Καλύτερα Hard Corps δλδ παρά Contra 4 εκεί έφτασα
      «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

      Comment


      • Αν το rom ειναι pal νομιζω οτι ειναι πανευκολη διαδικασια, απλα χωνεις το wad στην sd και το εγκαθιστας με wad manager (το οποιο ειτε το χεις σαν channel εγκαταστησει μεσα απ'το homebrew channel ή πιο απλα το εχεις μεσα στα apps της sd και το τρεχεις μεσα απο Homebrew Channel).
        Do a barrel roll!

        Comment


        • Κυκλοφόρησε πριν από λίγες ήμερες το γνωστό, κλασικό, indie Action/Adventure, και freeware στο PC, Cave Story. Η έκδοση Wii, παράλληλα με διάφορες extra προσθήκες, φέρει αναβαθμισμένα γραφικά και ήχο.

          Το απογοητευτικό είναι ότι, από freeware, ο τίτλος κοστίζει 12 euro στο Wii. Μιλάμε για μια ακόμα εντελώς παράλογη κοστολόγηση στη Virtual Console, για την οποία πάντως δε ξέρω ποιος φέρει τελικά την ευθύνη. Όπως και να χει, με τους γνωστούς τρόπους (γιατί τελικά αυτό τους αξίζει), όποιος δε το έχει δει στο παρελθόν, ας του ρίξει μια ματιά, πρόκειται για εξαιρετικό τίτλο.

          Τέλος, μη σας ξεγελάνε τα videos, δε πρόκειται για shooter. Το παιχνίδι είναι Action/Adventure δανειζόμενο μάλιστα στοιχεία από κλασικούς τίτλους του είδους όπως το Metroid.

          EDIT
          Review απο το GameTrailers:
          [GT]63651[/GT]
          There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
          Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

          Comment


          • Τα γραφικά του πάντως είναι πολύ ιδιαίτερα. Thanks loggo, θα το κοιτάξω άμεσα (στο PC, ποιο Wii).

            Comment


            • Κατεβασε το για το psp. Εγω το ειχα ξεκινησει πριν μερικους μηνες και τωρα το παιζω οποτε προλαβαινω μεσα στο στρατοπεδο. Καλο παιχνιδακι και ευχαριστο, οτι πρεπει για τον στρατο ;).

              Υ.Γ. Στο wii παντως εχει πιο ομορφα γραφικα αλλα απο freewareστα 12 ευρω

              Comment


              • Σύμπτωση που το Cave Story είναι ο τελευταίος τίτλος για τον οποίο έγινε λόγος σε αυτό το thread, γιατί αυτό που θα ποστάρω τώρα κινείται περίπου στα ίδια. Ο λόγος για το La-Mulana, ένα Indie Action/Adventure του 2005 που πατάει στα χνάρια της Metroidvania λογικής. Ο τίτλος, εδώ και 2 χρόνια, γίνεται remake στο Wii Ware με ανανεωμένα γραφικά, orchestrated μουσική αλλά και παρεμβάσεις στο design της original έκδοσης. Το κακό είναι ότι όλο από αναβολή σε αναβολή πηγαίνει, αλλά θεώρησα καλό να το έχουμε στα υπ’ όψιν.

                Gameplay από το τελευταίο biuld:
                There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

                Comment


                • WARNING
                  A HUGE BATTLESHIP IS APPROACHING

                  Αχέμ, λοιπόν, όσοι τολμηροί με «σωστά» εξοπλισμένο Wii, δώστε προσοχή.

                  Σε μια απόπειρα να τσεκάρω λίγο καλυτέρα τη βιβλιοθήκη του Wiiware ήρθα σε επαφή με το Bit.Trip Runner. Ο τίτλος είναι μέρος της σειράς Bit.Trip (ένα concept παρόμοιο με εκείνο της σειράς PixelJunk πχ) και ακολουθεί τη λογική τίτλων όπως το Canabalt, χωρίς όμως την τόσο αφαιρετική gameplay προσέγγιση του τελευταίου.

                  Πέρα από το old school, hardcore, gameplay και την Atari Age inspired αισθητική προσέγγιση, αυτό που με εντυπωσίασε πολύ είναι ότι, σε αυτόν τον τίτλο, βρήκα κάτι που χρόνια ήθελα να δω να αναπτύσσεται σε ένα videogame. Τον πειραματισμό δηλαδή πάνω στην ένωση του gameplay με τη μουσική και τα ηχητικά εφέ. Θα έλεγα ότι ο τίτλος το καταφέρνει αρκετά καλά, δημιουργώντας ένα πολύ ενδιαφέρον και ιδιαίτερο οπτικοακουστικό σύνολο. Το προτείνω ανεπιφύλακτα, τουλάχιστον προς δοκιμή.

                  Είναι κρίμα που ο τίτλος είναι αποκλειστικός σε Wiiware και δεν έχει βγει τόσο σε PSN όσο, κυρίως, σε XBLA (αν και υπάρχει σε Steam και app store νομίζω). Η υπηρεσία της Nintendo, με μηδενική υποστήριξη και προώθηση από την εταιρία, έχει εξελιχθεί σε νεκροταφείο τίτλων.

                  Viva la retro Revolución!
                  There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                  Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

                  Comment


                  • Παιχνιδαρα ειναι και ειχα μεινει με το παραπονο πως μονο εγω ασχοληθηκα με τον τιτλο. Παλι καλα που τελειωσες και με τα του στρατου και λιγο λιγο κανεις catch up με το ειδος, μιας και βγηκαν πολλα ποιοτικα platformers τον τελευταιο χρονο.

                    Στο Runner κι εγω γουσταρα τρελα, τοσο με το μινιμαλιστικο gaemplay, οσο και με τον οπτικοακουστικο τομεα.
                    Περι δυσκολιας ουτε λογος, καλο κουραγιο σε οποιον αποφασισει να το παρει στα σοβαρα.

                    Comment


                    • Με το παράπονο έμεινες, δεν ενημέρωσες και κανέναν όμως για την ύπαρξη του τίτλου .

                      Comment


                      • Μια χαρα ειχα ενημερωσει καποια στιγμη μεσα στο καλοκαιρακι, τωρα αν ηθελες κανα κατεβατο ατυχησες, μιας και οσο να ναι δεν περιμενα και ανταποκριση απο κανεναν λιγο πολυ ελεω πλατφορμας.

                        Comment


                        • Και μέσα στον Δεκέμβριο θυμάμαι κάτι είχες πει στο chatbox για τον τίτλο.
                          Carpe diem

                          Comment


                          • Ενημέρωση για μένα αυτό είναι κατεβατό/θέμα, ένα ποστ άνετα περνάει απαρατήρητο. Τέλος πάντων, απλώς από τη μια λες ότι έμεινες με το παράπονο και από την άλλη ότι δεν περίμενες ανταπόκριση.

                            Πάντως φαίνεται κορυφαίο, ίσως το αγοράσω στη stream να του ρίξω μια ματία.

                            Comment


                            • There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                              Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

                              Comment


                              • Άντε να το δούμε επιτέλους και στην αγγλική γλώσσα. Μας έχουν γκαστρώσει τόσο καιρό! Κι υποτίθεται ότι ήταν έτοιμο τα τέλη του 2010. Η σειρά Bit Trip τα σπάει. Το αγαπημένο μου της σειράς είναι το Bit Trip Runner που είναι ιδανικό για μια παρτίδα στα γρήγορα (εκτός κι αν φάτε το κλασσικό κόλλημα "λίγο ακόμα" ). Eπίσης άλλος ένας τίτλος που μας έχουν γκαστρώσει στην αναμονή είναι το WiiWare port του Noitu Love 2, από την ίδια εταιρεία που κάνει το remake του Toki, του Joe&Mac και τώρα ανέλαβαν και remake για το Magical Drop. Ποία απ' αυτά έχουν ολοκληρώσει; Kανένα. Μάλλον μας κοροϊδεύουν μου φαίνεται. Και σε περίπτωση που δεν το 'χω αναφέρει εδώ:
                                For me, Pole's Big Adventure is the best example of "a great game that few people know/talk about it". And in my opinion it's the best WiiWare game after Cave Story. So, what's this game is al


                                Το αγαπημένο μου WiiWare game μετά το Cave Story.
                                - Anime based on videogames list -

                                Comment

                                Working...
                                X