Announcement

Collapse
No announcement yet.

WiiWare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Τελειωσα πριν λιγο το demo του World of Goo για PC. Απλα τρομερο. Η μουσικη ειδικα τα σπαει, κατι στιγμες ενιωθα οτι ημουν σε καποια μαγευτικη ταινια καπου πολυ μακρια, ταξιδι στο γαλαξια. Αλλα και το ιδιο το παιχνιδι εχει μερικες φοβερες ιδεες, σχεδον καθε πιστα ηθελε διαφορετικη προσεγγιση. Αν δεν τελειωνε το demo ακομη θα παιζα.

Κριμα που δεν υπαρχει και στο Wii το demo. Επισης κριμα που εδω κυκλοφορει retail, οχι μονο γιατι ειναι πολυ πιο ακριβο αλλα και γιατι τετοια παιχνιδια θελω να τα εχω μεσα στη κονσολα κι οχι σε δισκακι.

Θα το χα κατεβασει αμεσως αν ηταν στο Wii Shop.
    Do a barrel roll!

Comment

• Να και τα πρωτα videos του Contra Rebirth:

Σαν να μου θυμιζουν κατι .

Comment

• Αντί να φτιάξουνε από την αρχή ένα νέο Contra οπως πρέπει, ανακυκλώνουνε τα παλιά με γραφικά που θυμίζουν flash games ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ επειδή το παιχνίδι θα είναι Wiiware και όχι κανονικό release. Τι να πώ...
        Insert Coin

Comment

• Δυστυχως φαινεται εκ πρωτης σαν μια δευτεροκλασατη δουλεια στην οποια δεν εχει γινει καμια σοβαρη προσπαθεια, οπως και στο Gradius Rebirth.
          Κριμα για την Konami η οποια ακομα να παρει χαμπαρι ποσο εκτος τοπου και χρονου ειναι σε αυτη τη γενια.

Comment

• Από την άλλη βέβαια, δε θυμάμαι πότε και ποιο ήταν το τελευταίο Wiiware release που παρουσίαζε ένα ενδιαφέρον, οπότε προσωπικά δε μπορώ να πω ότι μου κακοπέφτει κιόλας. Σίγουρα δε πρόκειται ούτε για την πιο original κυκλοφορία, ούτε, απ’ ότι φαίνεται, και την πιο περιποιημένη. Κι έτσι όμως, ακόμα κι ένα απλό Contra Tribute είναι τουλάχιστον καλοδεχούμενο imo.
            There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
            Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Ευτυχία που η Konami παρουσιάζει νέο Contra τίτλο αν και remake, δυστηχία όμως το πως φένεται. Όπως έυστοχα είπε και ο Jedah μοίαζει με καλό flash game. Aν όμως τα γραφικά δεν συμβαβίζουν με το υπόλοιπο περιεχόμενο του τότε day 1 για μένα.

Εκείνο που πραγματικά χρειάζεται το wii-ware είναι μια κυκλοφορία της Dreamcast έκδοσης Phantasy Star Online (PSO) και μάλιστα online!

Comment

• Originally posted by Jedah View Post
                Αντί να φτιάξουνε από την αρχή ένα νέο Contra οπως πρέπει, ανακυκλώνουνε τα παλιά με γραφικά που θυμίζουν flash games ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ επειδή το παιχνίδι θα είναι Wiiware και όχι κανονικό release. Τι να πώ...
                Δυστυχως φαινεται εκ πρωτης σαν μια δευτεροκλασατη δουλεια στην οποια δεν εχει γινει καμια σοβαρη προσπαθεια, οπως και στο Gradius Rebirth.
                Κριμα για την Konami η οποια ακομα να παρει χαμπαρι ποσο εκτος τοπου και χρονου ειναι σε αυτη τη γενια
                Δεν έχω κάτι αλλο να προσθέσω...
                «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Developer: Square Enix Co., Ltd.
                  Publisher: Square Enix, Inc.
                  Platform: Wii
                  Genre: RPG
                  ESRB: E (Everyone)
                  Launch Date: June 1, 2009

A true sequel to the classic Super NES(TM) title, FINAL FANTASY IV: THE AFTER YEARS is an episodic game coming exclusively to Nintendo's WiiWare(TM) service June 1, 2009. With both single and multiplayer modes, Wii users will now be able to explore the world of FINAL FANTASY IV with up to three of their friends and coordinate commands into a single attack. Unravel a mystery told through the intertwining stories of a familiar cast of characters, and complete the FINAL FANTASY IV experience with this latest installment in the franchise.
                  http://www.ff4theafteryears.com/

Ωραια ολα και καλα και η ημερομηνια κυκλοφοριας ειναι τραγικα κοντα.
                  Μονο ανησυχητικο η λεξη "episodic". Αν εννοουν πως θα βγει σε πολλα parts το παιχνιδι τοτε οκ τι να πω, .

Comment

• Kαιρός να παίξω ξανά το IV; Ίσως ναι, ίσως όχι. Σίγουρα το After Years δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου, οπότε και δε βιάζομαι. Ελπίζω μόνο σε ένα ενδιαφέρον FF.

Comment

• Προκειται για απολυτη μεταφορα ή θα ειναι remake με 3D γραφικα? Ελπιζω το 2ο

Παντως θα το τιμησω με το που βγει!

Comment

• Remake βγηκε στο DS.
                        Αυτο ειναι συνεχεια του 4 που ειχε βγει σε κινητα και τωρα μεταφερεται και στο Wiiware.

Δεν το λες και 3d ε;

Comment

• Και πέραν αυτού, η υπόθεση του After Years είναι εντελώς ότι να 'ναι. Δεν το προτείνω σε κανέναν εκτός από τους φανατικούς που δε θέλουν να χάσουν ούτε ένα JRPG.

Comment

• Night Game

There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                            Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Βλέποντας το ακόλουθο trailer θα είναι λέει 9 episodic tales το FFIV:The After years

στο 1:33 το λέει.

Το night game μου θύμισε κάτι από world of goo η αισθητική του.Πολύ ενδιαφέρον φαίνεται btw.
                              Carpe diem

Comment

• Εγώ από WiiWare έχω μόνο το My Life As A King, το οποίο μου άρεσε αρκετά και για τα λεφτά του έχει αρκτές ώρες gameplay και άνετα θα το ξανάπαιζα άλλη μια φορά στο very hard.

Θέλω να αγοράσω το World of Goo, από όταν βγήκε το λέω αλλά δεν αξιώθηκα να αγοράσω μια Wii points card ακόμα.

Comment

Working...
                                X