Announcement

Collapse
No announcement yet.

Καλυτερο design σε κονσολα!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

<div class='quotetop'></div>
    Τι ακριβως σας αρεσε στο σχεδιο του Dreamcast;[/b]
    To πας φυρι φυρι να σφαχτουμε και να μας πλακωσουν στα Warn?

Οχι νταξει για να σοβαρολογουμε τωρα, ειχε εναν αερα Hi tech για εκεινη την εποχη, οταν ειχες να ανταγωνηστεις το ψευτικο κουτι του Ρς και το ναι μεν γαματο αλλα μεγαλο Ν64, το dreamcast εφερε εναν hi tech αερα, το χρωμα του παγου στη κονσολα το οποιο κυριαρχει σημερα στα Xbox 360, DS lite, Wii (το Ρς3 που ειναι μαυρο ειδες πως πατωσε...) το απιστευτο χειρηστηριο με την ακομα πιο απιστευτη καρτα μνημης( εγω ειχα παρει μαιμου τοτε τη βλακεια) και βεβαια η σπυρα, μπλε για την ευρωπη κοκκινη για την ιαπωνια... α και το πιο σημαντικο... η κονσολα εγραφε SEGA...

Επισης εγω θα σας θυμησω ενα game boy το οποιο ημουν ισως απο τους ελαχιστους που το ειχαν μιας και αργησα να το αγορασω αλλα ηταν πραγματικη Βρντουζα για την εποχη...

Comment

Wii>Dreamcast>N64

και απο φορητη μου αρεσει το ds lite, psp και gba micro αλλα δεν τα βαζω με σειρα προτεραιοτητας.

Comment

<div class='quotetop'>(ΦΥΓΕ 114 &#064; Mar 26 2008, 11&#58;16 AM) [snapback]15865[/snapback]</div>
        (το Ρς3 που ειναι μαυρο ειδες πως πατωσε...) το απιστευτο χειρηστηριο με την ακομα πιο απιστευτη καρτα μνημης( εγω ειχα παρει μαιμου τοτε τη βλακεια) [/b]
        Πρώτον το ps3 όχι μόνο δεν πάτωσε αλλά το 2008 θα πάρει αυτό που λέμε για τα καλά τα πάνω του και έτσι όπως πάει το 360 τουλάχιστον θα το ξεπεράσει. Επίσης αν το Dreamcast για τότε είχε έναν hich tech τόνο, το ps3 τον έχει σήμερα σε υπέρμετρο βαθμό (άσε που είναιθ και αθόρυβο κυριολεκτικά, επιβλητικό και αθόρυβο). Πάρε ένα ps3 και βάλτο δίπλα σε ένα 360 ή wii και πες μου μετά εμενά πια κονσόλα είναι η πιο επιβλητική και ακυρώνει τις υπόλοιπες εμφανισιακά όταν βρεθούν δίπλα δίπλα.
        Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Πρώτον το ps3 όχι μόνο δεν πάτωσε αλλά το 2008 θα πάρει αυτό που λέμε για τα καλά τα πάνω του και έτσι όπως πάει το 360 τουλάχιστον θα το ξεπεράσει. Επίσης αν το Dreamcast για τότε είχε έναν hich tech τόνο, το ps3 τον έχει σήμερα σε υπέρμετρο βαθμό (άσε που είναιθ και αθόρυβο κυριολεκτικά, επιβλητικό και αθόρυβο). Πάρε ένα ps3 και βάλτο δίπλα σε ένα 360 ή wii και πες μου μετά εμενά πια κονσόλα είναι η πιο επιβλητική και ακυρώνει τις υπόλοιπες εμφανισιακά όταν βρεθούν δίπλα δίπλα.
          [/b]

Originally posted by Raf
          Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Ειδες; Τσιμπισε ο αλλος με την μια....lol

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ BOSS, Σ&#39;ΑΓΑΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;& #33;
            :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Mα το έχω πει ότι είμαι playstation fan, αυτό είναι γνωστό και δικαιωμά μου B) .
              Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Πλακα θα εχει να βρει καποιος τα μοντελα που εβγαιναν κατα καιρους μετα τις ανακοινωσεις για τις επομενες κονσολες. Κατι PS2 που ειχαν βγει σε γκριζο με καπακι, κατι τετοια παραλογα...
                :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

<div class='quotetop'>(BigBOSS &#064; Mar 26 2008, 10&#58;06 AM) [snapback]15874[/snapback]</div>
                  Πάρε ένα ps3 και βάλτο δίπλα σε ένα 360 ή wii και πες μου μετά εμενά πια κονσόλα είναι η πιο επιβλητική και ακυρώνει τις υπόλοιπες εμφανισιακά όταν βρεθούν δίπλα δίπλα.
                  [/b]
                  Συνεχεια του ποστ...

Τα προβληματα ξεκηναν οτανπατησεις το κουμπακι που ανηγει κανεις το 360 και το Ρς3 μαζι... :icon_twisted:

Comment

Από πιο παλίες θα έλεγα Mega Drive ενώ από τωρινές το PSP / DS / και PS3.
                    "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

Comment

Δεν καταλαβαίνετε ότι αυτά τα list threads είναι μονότονα και δεν προσφέρουν τίποτα το επικοδομητικό στις συζητήσεις του forum; Το μόνο που προσφέρουν είναι άχρηστες αντιπαραθέσεις.
                      Insert Coin

Comment

Loved It .. Tou Wii antithetos den mou aresei toso to design tou .. Stis arxes me entiposiase to poso poli mikro itan, alla pleon fantazei pio apsixo apo ton external Western Digital HDD mou ..

P.s. Sta handhelds to GBA SP, eixe to korifaio design imo ..

Comment

Δεν σου αρέσει του Wii και σου αρέσει το Lego Piece με χερούλι;;;
                          Originally posted by Raf
                          Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Δεν σου αρέσει του Wii και σου αρέσει το Lego Piece με χερούλι;;;
                            [/b]
                            Yup

Comment

Συμφωνώ με τον Songoku, η πιό όμορφη κονσόλα είναι με διαφορά το PSP.

Comment

ναι αλλά δεν είναι καθόλου λειτουργική.αν είχε δεύτερο αναλογικό...το συζητούσαμε
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X