Βασικά είναι ο ορισμός του επικού αλλά και φορητού παιχνιδιού.
Τεχνικά τέλειο, από στήσιμο και ιστορία επικό και απίστευτα φορητό καθώς οι αποστολές διαρκούν λίγο.
Θεωρώ πως αυτό το παιχνίδι θέτει νέα δεδομένα στο φορητό gaming.
[/b]
Τεχνικά τέλειο, από στήσιμο και ιστορία επικό και απίστευτα φορητό καθώς οι αποστολές διαρκούν λίγο.
Θεωρώ πως αυτό το παιχνίδι θέτει νέα δεδομένα στο φορητό gaming.
[/b]

(συγκινήθηκα τώρα). Ήταν αν θυμάμαι καλά το NES. Είχε μέσα αποθηκευμένα 216 παιχνίδια. Στην αρχή το μόνο που προλάβαινα να κάνω είναι να καταπίνω το σάλιο μου. Όχι απλά δεν μιλούσα αλλά δεν ήθελα να ξαναπάω στον παιδικό σταθμό.
Ας μην αναφερθώ όμως και πολύ στο παρελθόν. Για να μπω περισσότερο στο θέμα του topic θα ήθελα να πω πως η Nintendo είναι μια εταιρία που παραδίδει μαθήματα στις άλλες καθώς μπορεί τεχνολογικά να μην είναι μπροστά (που αυτό εγώ δεν το δέχομαι, καθώς τεχνολογία δεν είναι μόνο τα 3D γραφικά και τα τεράστια παιχνίδια αλλά είναι και η ανθεκτική touch screen που σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις ακριβώς αυτό που θέλεις την στιγμή που το θέλεις, είναι ακόμη και ο τρόπος που μία κονσόλα διαβάζει τις κινήσεις σου και τις περνάει στον κεντρικό ήρωα. Όλα αυτά μαζί κάνουν την τεχνολογία. Μαζί με τα 3D εννοείται Γνώμη μου... Προς αποφυγή παρεξηγήσεων.) αλλά έχει τον τρόπο σαν εταιρία να βρίσκεται πίσω από τους άλλους και συχρόνος μπροστά τους(ο νοών νοήτο....) . Εξάλλου μην ξεχνάτε πως οι 2 απόπειρες που έκανε με το N64 και με το GC ωστέ αν έχει καλύτερο η εφάμιλλο Hardware με τις λοιπές κονσόλες δεν ήταν και ότι καλύτερο για την εταιρία, και έτσι θεωρώ πως η στροφή στο να βάλει τον άνθρωπο μέσα πραγματικά στο παιχνίδι ακόμη και αν δεν του προσφέρει τα τρομερά γραφικά ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να κάνει. Βέβαια την πλειοψηφία των Gamer θεωρώ πως την έχει,(όχι δικιά της, απλά πολλοί είναι αυτοί που έχουν τις κονσόλες τις) έτσι θέλησε να χτυπήσει σε άλλα σημεία την βιομηχανία. Π.Χ. Μαμάδες ή κοπέλες που δεν ασχολήθηκαν ποτέ με τα Video Games. βλ Nintendogs, puzzle games etc.. 
Comment