Halo,Half Life και Goldeneye & Perfect Dark(αν και δεν τα έχω παίξει) άνετα μέσα στην πεντάδα.κατά τ'άλλα πιστεύω πως αν γινόταν ένα τοπ 20 όλοι θα ήμασταν ευχαριστημένοι ;)
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Top 10 FPS Games Ever by ScrewAttack!
Collapse
X
-
Παιδιά, στα περί Halo νομίζω πως υπερβάλλετε. Δεν λέω, βελτιώνεται η κάπως Α.Ι. στο Heroic σε σχέση με το Normal, αλλά δε μιλάμε και για χαώδη διαφορά. Αυτό που αυξάνει τραγικά την δυσκολία είναι ότι οι εχθροί κινούνται γρήγορα, ρίχνουν πολύ δυνατές βολές και δεν πεθαίνουν τόσο εύκολα. Τα θετικά της Α.Ι. φαίνονται και στα χαμηλά επίπεδα δυσκολίας, απλώς εκεί οι αντιδράσεις των εχθρών δεν είναι γρήγορες."Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"
Comment
-
Είσαι αρκετά λάθος.Βάλε Legendary και παίξε ολόκληρο το παιχνίδι.Θα δεις ότι η A.I ακόμα και τώρα στο Combat Evolved μπορεί να σε γονατίσει εύκολα αν δεν προσέχεις.Όπως είχα πει και στο παρελθόν δεν μπορείς τα δεις όλα με ένα playthrough.Παιδιά, στα περί Halo νομίζω πως υπερβάλλετε. Δεν λέω, βελτιώνεται η κάπως Α.Ι. στο Heroic σε σχέση με το Normal, αλλά δε μιλάμε και για χαώδη διαφορά. Αυτό που αυξάνει τραγικά την δυσκολία είναι ότι οι εχθροί κινούνται γρήγορα, ρίχνουν πολύ δυνατές βολές και δεν πεθαίνουν τόσο εύκολα. Τα θετικά της Α.Ι. φαίνονται και στα χαμηλά επίπεδα δυσκολίας, απλώς εκεί οι αντιδράσεις των εχθρών δεν είναι γρήγορες.
[/b]
Τέλος πάντων οι προσθήκες - διαφορές που υπάρχουν με την αύξηση δυσκολίας στο Franshise αυτό δεν συναντώνται εύκολα σε άλλα παιχνίδια του είδους.Δεν εννοώ μόνο τον αριθμό των εχθρών φυσικά.
Comment
-
Καλη η λιστα αλλα εγω σαν κονσολας περισσοτερο εχω αλλη στο μυαλο μου, βεβαια συμφωνω με το n1 goldeneye.. B) B)
1. Goldeneye
2. The chronicles of riddick
3. Call of duty 4
4. Duke nukem 3D
5. Killzone (ετσι..
)
6. Halo
7. Doom
8. Perfect Dark
9. Βιοshock
10. FarCry
Σιγουρα δεν ειναι τα καλυτερα αλλα αυτα γουσταρα περισσοτερο και αφιερωσα πολλες ωρες, τωρα κατι βλακειες τυπου half life απορω πως σας αρεσουν.. :icon_twisted:
Comment
-
Χ1000Είσαι αρκετά λάθος.Βάλε Legendary και παίξε ολόκληρο το παιχνίδι.Θα δεις ότι η A.I ακόμα και τώρα στο Combat Evolved μπορεί να σε γονατίσει εύκολα αν δεν προσέχεις.Όπως είχα πει και στο παρελθόν δεν μπορείς τα δεις όλα με ένα playthrough.
Τέλος πάντων οι προσθήκες - διαφορές που υπάρχουν με την αύξηση δυσκολίας στο Franshise αυτό δεν συναντώνται εύκολα σε άλλα παιχνίδια του είδους.Δεν εννοώ μόνο τον αριθμό των εχθρών φυσικά.[/b]
δεν είναι ότι βελτιώνεται αλλά στο Legendary έχει την δυνατότητα να ξεδιπλώσει τις αρετές της η ΑΙ
σε συνεργασία,πανέξυπνο hit and run,μέχρι και να προκαλούν ή να χλευάζουν τον παίκτη αν είναι δειλός κτλ.
κάτι που στο normal δεν γίνεται, καθώς ένα brain dead rambo style είναι αρκετό να χαρίσει την νίκη στον παίκτη, χωρίς τακτική,πολύ γρήγορα.
Μιλώντας αποκλειστικά για τις μάχες και μόνο, απλά δεν υπάρχει σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο fps.
Αν μιλήσουμε για άλλα επιμέρους τμήματα, υστερεί σε σχέση με διάφορα παιχνίδια (π.χ. σε ατμόσφαιρα, σκηνοθεσία κτλ. το HL όντως υπερέχει εκεί), αλλά σε θέμα ΑΙ προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι αντάξιο,ακόμα και τα FEAR,HL1,2, PDark64 που έχουν διακριθεί για το ΑΙ, δεν το φτάνουν (προσωπική μου άποψη φυσικά, δεν θα την προβάλω αφελώς ως γεγονός, απλά μιλάω από την ενασχόληση μου με αυτά).
Τακτικές μάχες btw είχε και το Brothers in Arms,αλλά εκεί ήταν λόγω των καταστάσεων που ο παίκτης καλείται να αντιμετωπίσει κι οχι λόγω ΑΙ.
Ιδού τι λένε και οι δημιουργοί του τίτλου,σχετικά με τo legendary και την χρησιμότητα αυτού
GDMag Q&A: How Halo 3 Got Legendary
http://www.gamasutra.com/php-bin/new...hp?story=17636
Comment
-
Οντως το Deus Ex που το επαιξα περυσι και το ψιλολατρεψα δεν το θεωρω κι εγω fps, αλλα ενα rpg πρωτου προσωπου (με πιστες lol)
Το HL2 το εχω παρατησει καπου σε ενα μερος με μια βαρκα και κατι μλκιες σε πλοια και αεροπλανα που σε πυροβολανε και πρεπει να το συνεχισω κι αυτο καποτε. Μεχρι στιγμης ειναι το θεωρω οπως ειπε και ο Altair εμπειρια ;)
Το Doom 1 και ειδικα το 2 τα ειχα λιωσει παλια, οποτε μπορω να πω πως εχουν μια θεση στην καρδια μου.
Τα Halo 1 και 2 που τα εχω τερματησει co-op με εναν φιλο στο normal μου αρεσαν πολυ, αλλα δεν καταφερα να δω ιστορια επειδη την περνουσαμε ετσι στο φλου.
Το goldeneye εκανα μια προσπαθεια να το παιξω σε rom στο pc, αλλα δεν βολευει το keyboard. Εκτος αν υπαρχει κανα emulator που να χρησιμοποιεις και το ποντικι
, τοτε θα το ξαναδοκιμασω.
Το unreal tournament 2 δεν το εχω παιξει, αλλα θυμαμαι το 4(νομιζω) να ειναι πολυ ωραιο. Εκτος αν λεω μλκιες και εχω παιξει το 2
Ε αυτα....δεν ειμαι και πολυ των fps...
(Το virtua cop ειναι shoot em up σου ειπα, ε;)
My blog:Doppel's Den
Comment
-
LOL ναι.
Όντως υπάρχει, μάλιστα το είχα χρησιμοποιήσει πριν μερικά χρόνια, σε Golden Eye και Perfect Dark. Δυστυχώς δεν λειτουργεί τέλεια (δε κάνει δηλαδή το Golden Eye playable με mouse λογική), αλλά σίγουρα λειτουργεί καλύτερα από ένα απλό χειριστήριο. Μάλιστα με χειριστήριο στο PC είναι αρκετά δύσκολο να παίξεις Golden Eye (κι άλλα FPS και N64 games) λόγω της ιδιαιτερότητας του Nintendo 64 controller.There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
-
Comment
-
Woah, woah, hold your horses.Halo,Half Life και Goldeneye & Perfect Dark(αν και δεν τα έχω παίξει) άνετα μέσα στην πεντάδα[/b]
Πολυ μεγαλη σιγουρια διακρινω.
Υπαρχουν και αλλα τοσα FPS περαν του HL πχ που βγηκαν σε PC και θα μπορουσαν να ειναι καλυτερα ολων αυτων των highly-praised-console-games-that-you-haven't-played.
Comment

Comment