Announcement

Collapse
No announcement yet.

Top 10 FPS Games Ever by ScrewAttack!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #91
    name one please.
    Carpe diem

    Comment


    • #92
      One? Η σιγουρια συνεχιζεται.. Για πολλοστη φορα, τα FPS ειναι αθλημα των pc-αδων και απλα υπαρχουν καποιες λαμπρες εξαιρεσεις στο χωρο των κονσολων.
      Εγω μια φορα θα βαζα πανω απ το καθε PD πολλα FPS ειτε επειδη τα θεωρω καλυτερα ποιοτικα (COD4, UT, Q3A), ειτε επειδη τα θεωρω πιο σημαντικα για ολα οσα προσεφεραν (Q1, Doom2), ειτε απλα επειδη μου δωσαν μια αξεχαστη εμπειρια στο συνολο τους (System Shock 2).

      Οποιος βαλει το PD σε top 5 fps λιστα μαλλον θα τον παρουν με τις τοματες και δικαιωματικα.

      Υ.Γ.

      Επισης εχω τελειωσει οσα αναφερω και εχω λιωσει σε multi οσα arena games αναφερω και επισης εχω τελειωσει ολα οσα ανεφερες (και δεν εχεις τελειωσει) πλην του Halo.

      Comment


      • #93
        δεν είδα καμιά αναφορά ούτε σε avp,blood,unreal 1, και γενικά πιο παλιά παιχνίδια.το system shock 2 λυυπάμαι αλλά απλά από το λίγο που το έχω παίξει θεωρώ προσβλητικό να μπει σε μια τόσο περιοριστική λίστα.

        όσον αφορά το cod 4 είναι καινούριος τίτλος και αν και δεν το έχω παίξει όσο θα έπρεπε δεν το βάζω σε αυτή τη λίστα.σε μια τέτοια λίστα πιστεύω αξίζουν να είναι τίτλοι που προσέφεραν κάτι το διαφορετικό.και η σιγουριά μου όσον αφορά τα ge&pd στηρίζεται σε παλιότερα ποστ του boy που όλοι ξέρουμε ότι συνήθως σκέφτεται πριν μιλήσει.και όταν διάβαζα τα ποστ του σκεφτόμουνα κρίμα που δεν τα έπαιξα όταν κυκλοφόρησαν.

        τώρα όσον αφορά quake 3,UT,Counterstrike τα θεωρώ απλά άκυρα για το λόγο ότι στηρίζονται στο συμμετοχικό παιχνίδι οπότε για μένα είναι άλλη κατηγορία.
        ελπίζω να σε κάλυψα.αν όχι εδώ είμαστε ;)
        Carpe diem

        Comment


        • #94
          Δε διαφωνω αλλα οπως καταλαβαινεις μου φαινεται παραλογο να λεει καποιος τα ταδε επρεπε να ειναι στο τοπ 5 αν και δεν τα εχω παιξει.

          Comment


          • #95
            και το tetris θεωρείται από τα καλύτερα puzzle games και από τα πιο πρωτοποριακά άρα σε μια τέτοια λίστα υποθέτω πως θα έπρεπε να μπει σωστά;ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ.τι θα πρέπει να κάνω,να αρχίσω να γράφω ότι είναι υπερεκτιμημένο κτλ;όχιαπλά αποδέχομαι την αξία του και το αναγνωρίζω για αυτά που έχει προσφέρει.that's all.
            hope you get the point ;)
            Carpe diem

            Comment


            • #96
              Kαλα ουτε Tetris δεν εχεις παιξει;
              Επειτα απο μια δημοκρατικη κουβεντα με τους mods αποφασισαμε να σε κανουμε ban αν δεν το εμαθες.

              Comment


              • #97
                έχω παίξει ελάχιστα αλλά ποτέ δε μου άρεσε.προτιμούσα πάντα το space invaders.
                Carpe diem

                Comment


                • #98
                  Το Perfect Dark ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετικός τίτλος την εποχή που κυκλοφόρησε, από τα καλύτερα FPS όλων των εποχών ανεξαρτήτως format, PC ή κονσόλες. Το να μπει σε ένα Top-10 ή μια 5αδα δεν είναι καθόλου παράλογο και σίγουρα δε σηκώνει ντομάτες. Τώρα προφανώς τόσα χρόνια μετά το Perfect Dark ή το Golden Eye έχουν βγει και ποιοτικά καλύτερα παιχνίδια, αυτό έλειπε, 10 χρόνια μετά να μην υπήρχε καλύτερο FPS από το Golden Eye ή το Perfect Dark. Σε ένα είδος άλλωστε που η εξέλιξη είναι άμεσα συνυφασμένη με την τεχνολογική πρόοδο, αυτό είναι αναπόφευκτο, άλλη η τεχνολογία του 1997 κι άλλη του 2008 (A.I., κοκ που επηρεάζουν άμεσα και σε τεράστιο βαθμό το genre).

                  Από κει και πέρα είναι τελείως άτοπο να συγκρίνουμε το Call of Duty 4 με το Perfect Dark (ή το οποιοδήποτε FPS του σήμερα με τον οποιοδήποτε αρχαίο τίτλο), προφανώς και το πρώτο σήμερα είναι καλύτερος τίτλος, το παράξενο θα ήταν αν δεν ήταν. Το ζήτημα δεν είναι αν το Call of Duty, ή το X Call of Duty, είναι σήμερα καλύτερος τίτλος, αλλά τι σήμαινε και που κυμαινόταν ποιοτικά ο κάθε τίτλος για την εποχή του, μεταξύ Perfect Dark και Call of Duty μόνο τέτοια σύγκριση μπορεί να γίνει.

                  Τώρα τα Arena games είναι άλλη υπόθεση, όπως είπα σε προηγούμενο post μου, δεν μπορεί να γίνει άμεση σύγκριση ενός Arena game κι ενός single player FPS. Είναι δυο τελείως διαφορετικά πράγματα (στη πραγματικότητα είναι σχεδόν διαφορετικά genres). Πέρα από την εντελώς διαφορετική δομή των τίτλων, που από μόνη της, απαγορεύει τη σύγκριση, είναι ένα σορό πράγματα που παίζουν ρόλο.

                  Το κυριότερο; Ένα arena game που βασίζεται στο Multiplayer και σε human opponents προφανώς γερνάει πολύ πιο αργά από ένα FPS της ίδιας εποχής που φέρει μια παρωχημένη και γελοία για τα σημερινά δεδομένα A.I. (η A.I. είναι το μισό FPS) κι όταν πας το 2008 να παίξεις ενάντιων A.I. του 1997 προφανώς και τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά από το να παίξεις έναν τίτλο της ίδιας εποχής με human opponents.
                  There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                  Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

                  Comment


                  • #99
                    Δεν περίμενα ποτέ να γίνει τόση μεγάλη κουβέντα για τις απόψεις δημοσιογράφων του Screw Attack.Υποκειμενικές γνώμες είναι σε όλο τους το μεγαλείο και τίποτα παραπάνω όπως είναι φανερό και από την λίστα που δημοσίευσαν.Αδυνατώ να πιστέψω ότι οι τύποι έχουν ασχοληθεί με τα αρκετά παλιά εως και τα πρώτα FPS.
                    Όποιος γουστάρει αξίζει να πάρει το Quake 4 μόνο και μόνο για το Quake 2 που συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο.Η ποιότητα του δευτέρου εννοείται ότι είναι μακράν ανώτερη του 4.

                    Υ.Γ. Halo 3 ρεεεε και ξερό ψωμί.Ότι οι Brutes στο απλό Legendary θα το παίζανε μάγκες και θα μου απέκρουαν Spike Grenade με Brute shot και μάλιστα σε απόσταση αναπνοής δεν το περίμενα ποτέ. :blink:

                    Comment


                    • αν είχες ασχοληθεί όπως πρέπει δε θα είχες αυτήν την άποψη
                      [/b]
                      +1 strawberry sundae.
                      <div align="center">

                      "Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

                      Comment


                      • Μη χαίρεστε, τα έχω λιώσει τα δυο πρώτα Halo σε όλα τα επίπεδα δυσκολίας (εκτός από το Easy), δεν παίζει αυτό που λέτε. Αν είστε σίγουροι πως είμαι λάθος, συμβιβαστείτε απλώς με το ότι βγάζω κάποιο λάθος συμπέρασμα, πράγμα το οποίο δεν έχει να κάνει με το πόσο έχω ασχοληθεί.

                        Ίσως πρέπει να ξαναπαίξω λίγο για να φρεσκάρω τη μνήμη μου, πάντως, μη παρεξηγηθώ, δεν το υποτιμώ στον τομέα του Α.Ι. - είπα κάτι πολύ συγκεκριμένο.
                        "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

                        Comment


                        • έχω παίξει ελάχιστα αλλά ποτέ δε μου άρεσε.προτιμούσα πάντα το space invaders.
                          [/b]
                          Do you mind if I put this into my signature ;

                          Τελείως off-topic but...waaaaaat? Όχι τίποτε άλλο, δεν έχουν και καμία σχέση αυτά τα δύο παιχνίδια. Τέλος πάντων, (περίεργα) γούστα είναι αυτά .

                          Comment


                          • Λοιπον εγω θα βαλω το πρωτο Jedi Knight γιατι απο ενα σημειο και μετα εισαι σε god mode, πηδας ουρανοξυστες, force jump, forse push, force κεφτεδες, force να φαν κ&#39;οι κοτες και γι αυτο τα σπαει. Οσο για το System Shock, να προσθεσω και τα υπερτατα Thief.

                            Οριστε, εφτιαξα ενα podcast με αυτα τα παιχνιδια και το κολλησα στο Gametrailers. Aυτο θα τα κανει τα best fps ever; Ουτε καν αλλα τουλαχιστον θα πεθανω στα γελια με τα comments. Για μενα ομως αυτα ειναι (λεμε τωρα), για τους υπολοιπους so what;

                            Βtw I hate COD & MOH but who cares?

                            FiΟth rules γιατι εχει avatar Tekkaman&#33; (Ι edit too )
                            https://en.wikipedia.org/wiki/Outcast_(game)

                            H μονη αποδειξη οτι το Βελγιο υπαρχει...

                            Comment


                            • FiOth rules γιατι εχει avatar Tekkaman&#33;
                              [/b]
                              Hell Yeah Baby&#33;&#33;&#33;

                              ΥΓ: I took the liberty of correcting my nickname, I hope you dont mind ;) .
                              <div align="center">

                              "Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

                              Comment


                              • 1ον:Σωστός ο Missing Score.αλλά εγώ προσωπικά προτιμώ το jedi outcast,anyway.

                                2ον:Evans χαίρομαι που το έθιξες.λέω κι εγώ κανείς δε θα το σχολιάσει.απλά στα "ουφάδικα" όταν έβλεπα ποια παιχνίδια έχει προτιμούσα τα space invaders & street fighter 2.από αυτήν την άποψη το λέω.δεν θεωρώ το space invaders puzzle,έλεος δεν είμαι τόσο άσχετος.;)
                                Carpe diem

                                Comment

                                Working...
                                X